Sari la conținut

Bruneta slim 0720787399 Larisa blink

Postări Recomandate

Vizitator larisa_blink
Reputație: 0
Postat

Buna dimineata :) Disponibila pana la ora 18:00.Va astept cu drag !

• Like 2
Vizitator larisa_blink
Postat

Fzn

Am stat decat prima zi in Fzn,acum m-am mutat la ciresica.Nu stiu exact cat voi sta si aici,dar anunt orice modificare :)
  • Like 4
  • Oras:Sea side
  • Oras:Sea side
Postat

Si acestea sunt pozele mele :)

Fata ...vad eu bine ...dar ti-au mai crescut un pic țâțicile?

Cand te-am vizitat ultima data (mai bine de un an - erai in Tomis Plus), erai ...mai plată ... :laugh2 . No offence !

Upgrade ?

Yuuumyyy !

Vizitator larisa_blink
Postat

Fata ...vad eu bine ...dar ti-au mai crescut un pic țâțicile?

Cand te-am vizitat ultima data (mai bine de un an - erai in Tomis Plus), erai ...mai plată ... :laugh2 . No offence !

Upgrade ?

Yuuumyyy !

:))) vezi bine,nu sunt silicoane,daca la asta te gandesti,doar ca m-am mai ingrasat putin :)
  • Like 2
Vizitator larisa_blink
Postat

Buna dimineata!Disponibila pana la ora 18:00!Zi frumoasa sa aveti :-*

• Like 3
  • Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea
Postat

:))) vezi bine,nu sunt silicoane,daca la asta te gandesti,doar ca m-am mai ingrasat putin :)

Unde la tate??

LOL

Vizitator larisa_blink
Postat

Unde la tate??

LOL

Gen "Hop si eu ca e fara bani" :)))
  • Like 1
Vizitator larisa_blink
Postat

Va urez o zi minunata si va astept cu drag :-*

post-200471-0-15195400-1518605189_thumb.jpg

• Like 6
  • Oras:constanta
Postat

Bah... pula mea... stiu ca mi-am dat cuvantul ca nu mai fac recenzii, dar uite ca mi-l incalc, pentru cine merita.

Pe Larisa nu o mai vazusem de hat-hat, si, incantat de faptul ca sta din nou singura (mie imi place intimitatea...) am purces la o vizita.

Nu mai am mana de recenzii d-alea savuroase, ca am cam uitat cum se fac, dar dau note cu explicatii.

Locatie - 10 cu felicitari. Ciresica, apartament foarte curat, foaaaaarte calduros, tot ce vrei in el, pur si simplu de nota 10. Buba e ca nu ramane in el, dar cel mai probabil va gasi tot o locatie buna, ca stie ce vrea, si vrea ce trebuie.

Domnisoara - 10. Skinny, inalta, implinita exact cat trebuie, naturala, depinde de gusturi. Eu fan.

Igiena 10 - dus inainte si dupa, totul ca de manual.

Prestatie - nu pot nota. Adica depinde foarte, foarte mult de ce cauti, ce pretentii ciudate ai...... na! Din lipsa de revedere trebuie sa lucram la mici, foarte mici detalii, si ii dau 9, ca sunt eu carcotas. Cert este ca e foarte pro-client, si sunt 100% sigur ca data viitoare va sti exact ce imi doresc inca dinainte sa vin.

Halatul 250, dar am luat o ora full options. Va rog sa va abtineti de la intrebari tendentioase. Am spus full options si nu detaliez. Aveti gura si coaie sa intrebati voi direct.

De revenit? Eu da!

Hai bafta!

• Like 6
Vizitator larisa_blink
Postat

Bah... pula mea... stiu ca mi-am dat cuvantul ca nu mai fac recenzii, dar uite ca mi-l incalc, pentru cine merita.

Pe Larisa nu o mai vazusem de hat-hat, si, incantat de faptul ca sta din nou singura (mie imi place intimitatea...) am purces la o vizita.

Nu mai am mana de recenzii d-alea savuroase, ca am cam uitat cum se fac, dar dau note cu explicatii.

Locatie - 10 cu felicitari. Ciresica, apartament foarte curat, foaaaaarte calduros, tot ce vrei in el, pur si simplu de nota 10. Buba e ca nu ramane in el, dar cel mai probabil va gasi tot o locatie buna, ca stie ce vrea, si vrea ce trebuie.

Domnisoara - 10. Skinny, inalta, implinita exact cat trebuie, naturala, depinde de gusturi. Eu fan.

Igiena 10 - dus inainte si dupa, totul ca de manual.

Prestatie - nu pot nota. Adica depinde foarte, foarte mult de ce cauti, ce pretentii ciudate ai...... na! Din lipsa de revedere trebuie sa lucram la mici, foarte mici detalii, si ii dau 9, ca sunt eu carcotas. Cert este ca e foarte pro-client, si sunt 100% sigur ca data viitoare va sti exact ce imi doresc inca dinainte sa vin.

Halatul 250, dar am luat o ora full options. Va rog sa va abtineti de la intrebari tendentioase. Am spus full options si nu detaliez. Aveti gura si coaie sa intrebati voi direct.

De revenit? Eu da!

Hai bafta!

Multumesc pentru vizita,si pentru recenzie!Te sarut dulce dulce!Si nu,nu esti carcotas!!!
  • Like 2
Vizitator larisa_blink
Postat

Buna dimineata!Disponibila pana la ora 18:00!Zi minunata sa aveti !

• Like 1
Vizitator cenzurat
Postat

poate gaste iar locatie in Tomis Plus 

• Like 1
Vizitator larisa_blink
Postat

Disponibila pana la ora 18:00.O zi frumoasa va doresc! :-*

#liviucla,nu am in plan o revenire la Brasov!

#cenzurat,am cautat locatie in Tomis Plus,insa nu am gasit o locatie care sa fie ok din toate punctele de vedere!

• Like 1
Vizitator larisa_blink
Postat

:)

post-200471-0-34367600-1518856202_thumb.jpg

• Like 6
Vizitator larisa_blink
Postat

pai si tu cf,nu ne dai pasarica? :))

O tii pt tine? :))

ba da,dau!ai venit la mine si nu ti-am dat?
  • Like 3

Postat

ba da,dau!ai venit la mine si nu ti-am dat?

Ia sa vad....mai ai iepurashu? :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...