Sari la conținut

Lavinia, 38 ani - 0757426546


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Atras de pozele din anunt (pe care le atasez aici), am sunat la 0757426546 pentru a-mi face o programare.

Am ajuns destul de repede pe strada Aurel Vlaicu, imediat dupa pod si am fost poftit in apartament. Apartamenul cu doua camere (cred) destul de spatios, servea ca si hogeac pentru dansa si inca o colega, pe care nu am vazut-o, fiind ocupata. Din spusele ei, colega se aseamana ca si varsta si aspect.

La un click pe "toate anunturile acestui utilizator" apar inca 2 anunturi, pentru inca doua doamne, una gen milf, cealalata mai tanara, cu numere de telefon diferite si adrese de email gen pisic.andree sau claudiaa.sweet22. La o cautare aici, nu am gasit numerele de telefon asa ca am deschis topic nou, desi aveam o vaga impresie ca s-a mai facut vorbire de acest cuib, intr-o alta locatie si cu alte numere de telefon.

 

La locatie ma astepta o doamna undeva la 40 de ani, diferita de ceea ce se vede in poze, zic eu. Daca pozele sunt ale dansei, probabil sunt ceva mai vechi si retusate.

Doamna bruneta (vopsit), 170 cm, sani mari lasati, sustinuti de un sutien de tip push-up. Picoare ok, la fel si fundul, aratandu-si totusi varsta mai ales la abdomen. Doamna foarte draguta, si primitoare dadea totusi o senzatie de fast fuck, desi nu spunea nimic in acest sens. M-a asteptat in bikini, sutien si un dress, incaltata cu pantofi cu tocuri.

Am achitat 100 de lei pentru un numar si am trecut rapid la treaba. permite FK, cunilingus, etc. Oral NP executat profesionist, ajutat destul de mult de mana. Normal ok-ish, nimic spectaculos, concretizat in cateva pozitii.

Umectare naturala, totul a decurs bine, fara ajutor de la lubrifianti, concentrandu-ma sa termin rapid. Am stat door -to-door cam 30 de minute, timp in care nu am vorbit aproape de loc. Am sperat sa vad si colega dar nu am reusit.

 

Note:

locatie - 9

Doamna - 7

Oral -7

Normal - 7

GFE - 8

 

In concluzie, o experienta gen fast fuck dar care, in mod ciudat, nu a lasat o impresie proasta avand in vedere pretul si prestatia. Este posibil sa fi nimerit intr-o zi aglomerata...

Nu cred ca mai revin, totusi ma simteam grabit fara sa mi se spuna. Merita incercat o data de adeptii MILF care sunt pe graba si doresc sa incerce ceva nou.

 

Ce este ciudat e faptul ca anunturile sunt online de ceva timp, si in mod evident, doamnele au de lucru, dar pe aici n-am vazut nici macar o intrebare.

 

Vant din pupa!

 

 

post-39848-0-82041400-1377158336_thumb.png

post-39848-0-10494500-1377158339_thumb.png

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Astea ( pentru că sunt două) sunt niște nesimțite!!!

Fiind în trecere prin Cluj am răsfoit repede forumul pentru a vedea ce poate oferi orașul dpdv al fetelor. Din pacate toate la care am vrut să merg ( Gina, Gabriela, Anca etc.) au fost indisponible ba nu au raspuns, ba nu faceau programari azi, ba nu erau în oraș. Singura care a fost disponibilă a fost cucoana asta. Am sunat-o am facut programare ptr ora 2 o oră/150 RON. Am sunat la 2 fără un sfert mi-a răspuns o altă duduie care mi-a spus că locația este pe strada Dorobanților Nr 112, loc nu foarte ușor de găsit pentru cineva care nu este din oraș ținând cont că nr. 112 este încadrat de nr 78 și 80 (wtf?) iar femeia ( de fiecare dată când sunam era alta și mai târziu mi-am dat seama de ce) nu era în stare să-mi dea un reper concret gen BILLA. În fine, găsesc locația, bloc nou, apartament cu 2 camere frumos întretinut. Sun la ușa și îmi răspunde o femeie de vreo 40 de ani cu gesturi de țață de la sat căreia încă îi mai curge țărâna din buletin. Mă trage înăuntru, mă trimite în sufragerie îmi zice să mă dezbrac repede, ziceai că e băgată în priză. În cealaltă cameră colega ei era cu un alt client, ieșind din când în când să-i paseze ăsteia telefonul care suna în draci. Îi zic femeii că vreau să fac un duș. La duș prosopul era cred de vreo 3 zile acolo. Îi cer un prosop nou, îmi zice că ăla e nou. După duș a urmat un haos total M-a plimbat din sufragerie în baie, din baie în dormitor ( după ce a plecat clientul colegei) luând după mine hainele de frică sa nu imi fure ceva  . În timpul ăsta își pasau telefonul una alteia, iar asta mi-o freca cu viteza luminii în timp ce vorbea la telefon. După ce a mai supt-o de 2 ori și mi-a mai dat o limbă pe o.O a sarit să îmi pună prezervativul, i-am zis să stea cuminte și să continuie acolo. Continuă în același stil cu întreruperi( între timp venise alt client) vreo 2 min după care sare din nou ca disperata cu prezervativul de zici că era apucată de streche. La un moment dat colega ei intra peste noi și îmi aruncă un ciorap de-al meu care se rătăcise după atâtea permutări Am renunțat să mai continui și am plecat în timp ce celălalt client era la duș iar asta vb la telefon cu următorul fraier.

 

Note:

 

Locație: 10

Aspect: 4 e grasă diformă, urâtă la față, cu carii și e grețoasă. Nu are nici o legătură cu cea din poze

Oral: 2 zici că e apucată de streche se gândește numai cum să te termine mai repede

Normal nu am încercat

GFE: 0 ziceai că ești la „împinge tava” la mare, intrau și ieșeau clienții pe bandă rulanta, iar ele nu erau intresate decat sa te termine mai repede.A încercat la un moment dat să mă sărute dar m-am ferit după ce i-am văzut gura.

 

Per total o experiență foarte neplăcută. Niște nesimțite care probabil se gândesc să facă un ban rapid acum până le merge buha ce le poate pielea și după aia să-și mute cortul altundeva

  • Like 12
Link spre comentariu

Aspect: 4 e grasă diformă, urâtă la față, cu carii și e grețoasă. Nu are nici o legătură cu cea din poze

Oral: 2 zici că e apucată de streche se gândește numai cum să te termine mai repede

Normal nu am încercat

GFE: 0 ziceai că ești la „împinge tava” la mare, intrau și ieșeau clienții pe bandă rulanta, iar ele nu erau intresate decat sa te termine mai repede.A încercat la un moment dat să mă sărute dar m-am ferit după ce i-am văzut gura.

 

Per total o experiență foarte neplăcută. Niște nesimțite care probabil se gândesc să facă un ban rapid acum până le merge buha ce le poate pielea și după aia să-și mute cortul altundeva

 Sper ca nu ai apucat sa le achiti nota de plata!!!  Imi pare rau de  experienta ta pe la CLuj!!!Trebuia sa nu mergi la una care are doar cu o recenzie !!  Pacat!!   Sper ca ,cand ai sa mai revi prin Cluj sa nimeresti una ok sau chiar din Top!  Succes!

 

Chiar ma gandeam sa ii fac si eu ii fac o vizita damezei!Dar vad ca nu arata nici chiar in poza ,nu ii buna nici de un fast fuck!

  • Like 1
Link spre comentariu

Scuza-ti pentru dublu post    am gasit si pozele pe google  https://www.google.ro/search?tbs=sbi:AMhZZitBR3rHbX2BBmAV7TE8-DvrBq0Z76li6bxsaodI-3RYNOwiigmfZxSX4po9sSBJHE3Y9FdvCdcaidKHm2hSGwR-ZVJ_1eFDD177_1Vkz49oPsmYqZ5PPvUGOp328V9HmMBomQ8ExaRRegTRVnAorw4PiOksQkAXbfzEIBlll1i6ABcQA93RNPr6x1ypw88tyQj8ePZAY-pGp4KflGsC4goHxRndh7RoDpeeQzN74e26IFGvhgEkar1oIgE5oAeMIayJtVw7iItIc_1JINiMqImqldnvsQVRKTcDZWUBRqADVVvx8CEIh8tB5PX5lj5WpEGIuH17-zT--sWQuAxnPSNyEbtZAJOZ7T74NEuZLRxcT136Mjm6o5_1K60ozVQN8GCxvS8nPaxqFc_1WsEP19PgJEKD5vdGAVaR75rdNR9w1VYZ621RcuY9XYqZYSfUjBxZMwgXARgOJqsQUrZC6faC8jliuMZRo5ZQywP37j9kPM3nUemHCUA4vh-utmzlshPlld6-pl12XX-exwA5zi50ekWiAg7fFZAYfBt_1967eh8LIY6jvnt17J8o32Apsoc--1_1WclGNOMb8sMtc0c6ck9YNyfrvpSKIARxutLhKEz-GrS936_1abmOhgB_1hRvrQ-pKrUiRpxEXnX_1V2rfhEBiNhWRJFU4JA9S6lwHkPXWMYMJzQWzfJM8B0ApHWvglLogHPPXv2Jma_1qEMTZVyoIh696D4xFwirSB24OR_10ioKYot_1nvEvmmMYU5kG04Eu5S2QNrBVq5QZdDmEL-sTzOJvAkr4wpA0Q1WmX1kINRJI3n4cHYuHH65rpdSeJNz6RMsLNqGoPqsEKUHCkG28K8UPHNqQfXlgTHmw-Z13r0dztCiVDc7yMzUKp2wu6ZdT6UEOVEt41HSDxg3T3F2N-IfYg3TEgKLEN0uFiaDJy9IMFPzgdUVUamhmZnzU-N0aqjj-yb0WX4AqiESStNg85uEGZGUGmwb973qauI-VbssYHjqhXoK2c-FZ2jA4iRtuwqA8HsFsu4vkafJ4_177i2kp6BIjEYKj4U3ij-FgY3qQAWxiRDUL0N_1lXV_1R30EFg4MqRu-axIAF2EoHqh_1c8EBsNSK6uryCV6HY9nIDZSeBqbAkMBKwGT7HvJPOsa9Su1xs9epVlYDXU5-Gibx8oS80PEmT2xmPsGKX8kc557lNVZKKfouvX8Xo7YeoDCQyW81ohRaG5cmeesi5XrK5b8VP5FvNrlNhh8kdPeE8Kctt6JFepGcKGtX6_1fd2gNj2lUwAYPMM24CW-EBKH0aTkdRMegmeLdwMui_1H56ZUmJlCljvgfZKzRPQQ&hl=ro&bih=677&biw=1280

 

Pozele sunt Fake!!  Cred ca inca 2-3 recenzi si fata trebuie mutata la Escorte de EVITAT!

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Doamna cu care am prestat eu nu era grasa si diforma, probabil ai nimerit la colega dansei - pe care eu nu am vazut-o. Imi pare si mie rau de experienta, se pare ca am fost norocos si nu le-am prins asa aglomerate

Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

Salutare,

 

Pe la ora 23.30, dupa ce in cursul zilei am vizitat-o pe "bruneta pasionala", m-am gandit ca inca o repriza nu mi-ar strica, drept care am inceput sa dau telefoane...

Singura care a raspuns a fost aceasta Lavinia.

Evident, uitandu-ma la poze m-am incumetat sa fac o vizita, mai ales ca interlocutoarea mea mi-a spus ca mai are o colega. Cat de rau poate sa fie, m-am gandit, daca nu merge una, poate cealalta o fi mai ok".

In drum catre locatia din zona Billa pe Dorobantilor 112 m-am oprit si am cumparat o sticla de vin si o Cola...ca sa nu apar ca badaranul la miezul noptii.

Cand am ajuns la nr 112, mi-am amintit ca-n acele blocuri mai este un cuib, dar la alta scara...

Am sunat, am primit codul de interfon si etajul.

M-a intampinat o cumatra mare, multa, cu o fata distrusa imbracata in bikinii si sutien si ceva jampiere, cocotata pe tocuri.

Cred ca avea 1/2 kil de fard pe moaca-i obosita si extrem de ridata iar unghiile aveau o oja data acum 6 luni, 3/4 fiind sarita.

Am intrat in speranta ca tovarasa ei e mai acatarii si ca sa recunosc, ma bazam si pe sticla de vin care mi-ar fi deschis apetitul.

Pe scaun fiind si deschizand o discutie anosta, de complezenta, din baie apare si cealalta matraguna: mai obosita ca Lavinia. A aparut din baie, in picioarele goale in chiloti si sutien rosu care lasau la vedere o talie de butoi.

In fine, aflu ca martaloagele fusesera si prestasera si-n Bucuresti, ca ele-s originale din Chisinau, ca apartamentul este in regim hotelier (apartament care in mod normal arata bine dar era o dezordine de nedescris: scrumiere, pahare, ambalaje de napolitane...toate pe masa si prin diferite locuri)

In mod normal as fi plecat, fara urma de regret dar cele doua pahare de vin imi spuneau ca macar o muie sa dau...

Ma trimite Madame Lavinia la baie, ma pis si dupa aia ma spal la chiuveta fara sa ma sterg....nici nu cred ca aveam cu ce, n-am ginit nici o carpa pe care s-o folosesc.

Intru in dormitor iar pe pat deasupra cearceafului era un prosop care in opinia mea servea ca protectie pt cearceaf, pentru a nu-l schimba prea des.

Ma proptesc intr-un cot in asteptarea matroanei martaloage, timp in care ea inca mai statea la sueta cu colega...Dupa vreo 3-4 minute apare si tancul rusesc in intunericul dormitorului, se dezechipeaza ca in armata si se arunca cu botul direct in Gogu.

Mai oameni buni, am avut senzatia ca-mi intra prosopul in cur asa de tare ma sugea fomeia, supt din ala mecanic ca la fabrica...nimic uman in actiunea ei.

Dar cum Gogu nu prea stie carte se trezii la viata in caldura falcilor labartate.

Nu a durat mai mult de 3-4 minute de dat frenetic din cap dupa care, asa cum spunea si un alt coleg de suferinta, se napusti cu naylonul, sa mi-l sufoce pe Gogu.Incerca o plantare bucala dar, evdent, nu i-a iesit drept care s-a folosit si de cazmalele din dotare.

Cu un glas gutural, dogit de tutun, m-a invitat sa purced la treaba cu toate ca ea nu avea nici cea mai vaga idee de umectare, si-a tras o flegma pe dejte s-a uns oleaca la scorbura si l-a introdus pe Gogu la intuneric.

Daca eram mai atent as fi auzit ceva scartaieturi la intrare, cam asa cu suna cand iei curba cu viteza neadecvata.

Dupa o repriza de umericraci in care dadeam ca surdu-n tobe, m-am gandit sa vad cum o fi si cu scorbura umezita, drept care ii mutai senilele in asa fel ca sa am loc dintr-o rana cu mana prestand landaul. 

Care landau? ce-i aia landau?-gasii numa' niste buze si-o gaura ocupata de dom' Gogu, nimic altceva. Prin intunericul dormitorului vazui ceva tatuaj in zona pubiana, un soi de trandafir sau inima...oricum ceva tatuat cu rosu.

Nici aceasta pozitie nu dadu rezultate, cumatra ramanand iasca iar eu hotarat sa nu-l mai chinui pe amicul meu, luai fraiele in mana si pusei tancul in pozitia capra.

Pompai eu cca 5 minute. pompai pana la refuz, mai mai sa-mi intre si bomboanele in tunelul timpului, dadui cu avant de muncitor sovietic pana cand slobozul inunda capisonul de guma.

GATA...m-am eliberat, dar acum nu stiam ce sa fac cu fesul intrucat camila fugise inaintea mea la baie, eu ramanand ca o panarama in dormitor, pe marginea patului, uitandu-ma lung la Gogu care statea cu capul in iaurt: mai, mai sa se sufoce.

Cu miscari dibace scosei corsetul cauciucat si cu trofeul intre dejte, am intrat peste martaloaga in baie.M-am lepadat de salopeta folosita chiar in cosul de gunoi, cu coada okiului, printre mucuri de tigara mai vazui ceva echipamente de protectie. In urmatoarele 14 secunde eram echipat si jos in asteptarea taxiului.

Note:

Locatie (9 pentru aspect, 3 pentru curatenie si ordine)

Prestatie: cu indulgenta 4.5 oral, cu indulgenta 3.5 normal, cu indulgenta 5 atitudine in timpul actului.

Aspect: cu indulgenta 4

Fara mirosuri suspecte nici la fofo nici la corp

 

Concluzie: NEVER, EVER COME BACK

Si acum o "vorba" a la Florin Salam si Vali V.: Pentru dusmanii mei: mergeti fratii mai ca ie marfa fomeili!!!!!!!!!!

 

S-auzim numai de bine!

P.S. La escorte de evitat cu ele!!!!

  • Like 15
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Mda,

 

Necitind ce scrie aici am facut si eu o vizita.

Am vorbit la telefon, tarife 100/fin si 150 ora.

Nu am ramas. Doamna nu corespunde cu cea din poze nici pe departe, 40+, daca sunt ale ei sunt ori foarte vechi ori foarte retusate. M-a asteptat in lenjerie neagra, se vedea cam tot corpul, total neatragator. Nu stiu pe care dintre ele am vazut-o insa cea care s-a prezentat ca si titulara anuntului avea un tatuaj deformat in zona abdominala. Colega nu am vazut-o.

 

Nu pot sa recomand. Poate fi mutata la de evitat din cauza diferentelor enorme dintre pozele din anunt si realitate.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:gorj
  • Oras:gorj

Buna !!

Acum ceva vreme ( cam o luna ) am vizitat si eu fetele din locatia despre care se discuta aici .

Locatia : un apartament situat la un etaj superior al unui bloc situat pe Dorobanti 112 , pe care l-am gasit destul de greu cauzat de faptul ca eu nu sunt localnic si indicatiile fetei erau confuze scuzandu-se ca nu este nici ea din localitate . Holul neluminat , asa ca am fost nevoit sa o sun sa intredeschida usa ca sa ma pot ghida catre locatie . Apartamentul mare , de altfel , mobilat modern , dar cu o dezordine generala de nedescris .

Mod de contact : telefonul din titlu la care mi-a raspuns din prima aceasta fata specificandu-mi faptul ca mai are si o colega .

Detalii intalnire : Ajuns la usa intredeschisa ma astepta , ascunsa dupa ea , aceasta creatura echipata in chiloti , sutien si tocuri .  Are o fata foarte urata acoperita cu tone de fard ( care amplifica hidosenia ) , cu o dantura praf , un par vopsit galbui ciufulit ca al vrajitoarelor de prin filmele copilariei noastre . Am avut de gand sa renunt ( nu am facut-o insa niciodata pana acum ) insa pana sa ma dezmeticesc eu bine ,  ma conduse in dormitorul de langa baie . Sta ea un pic , timp in care eu ma dezbrac si ea a vb continuu la telefon cu viitorii clienti ) si apoi se repede pe mine . Ce sa va spun ...fata asta seamana cu un mutant . Nu are nimic feminin si nici macar omenesc in gesturi . Se apuca de un oral neprotejat , rapid , mecanic , prost de tot .  II spun ca nu-mi place si atunci zice ca hai sa trecem la normal !  Pune rapid cauciucul si vrea sa se urce pe mine , insa o conving ( in speranta ca voi termina asa ) sa se puna capra . Accepta cu conditia sa nu dau tare si sa nu se cracaneze suficient ca sa poti intra . Ma chinui un pic si ajutat si de alcoolul consumat inainte pompez in spatele ei , acompaniat de protestele sale de genul :  " Mai usor !  Nu trage de mine ! N u impinge asa tare ! Nu de mai misca in lateral ! Mai ai mult !!"  .  O ignor si reusesc sa termin dupa ceva vreme in aceasi pozitie .

Ma duc la baie , ma spal in chiuveta , nu ma sterg caci prosopul era ud si plec in graba fara a ma uita in urma . La plecare am vazut-o si pe colega ei care era in chiloti prin hol si imi facea prieteneste cu mana . Era tot nasoala , dar parca un pic mai buna ca asta .

Fata nu are nimic comun cu pozele ( ma refer la cea cu care am cooperat eu ) , vorbeste moldoveneste ( nu am inteles mereu ce a zis ) si e urata foc .

Tarif : am platit 150 de lei la inceput ptr ON +NP /1h negociate la telefon .

Note :  - locatie -7-datorita dezordinii generale , altfel apartament spatios cu un hol f mare 

            - oral   - 4

           - normal - 4

Concluzie : nu recomand !!   si imi cer scuze pentru intarzierea recenziei !

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

pericol de infectie. 

 

Am vizitat ''femeia'' ​​vara trecuta . Cam ~ 1,70 cm, 40+ ani

 

Am negociat Oral Neprotejat, Normal Protejat pt 100 RON. 

 

Un cadou: chlamydia. puternica. Am trebuit 2 tratamente pt 4 saptamani in total pana eram curat. O experienta jenanta si horribila

 

Nu stiu daca femeia e curata acuma, dar nu merita riscul. DE EVITAT!!!!!

Link spre comentariu

beloki, nu uita de Denisa...sex neprotejat, e mai plauzibil

pericol de infectie. 

 

Am vizitat ''femeia'' ​​vara trecuta . Cam ~ 1,70 cm, 40+ ani

 

Am negociat Oral Neprotejat, Normal Protejat pt 100 RON. 

 

Un cadou: chlamydia. puternica. Am trebuit 2 tratamente pt 4 saptamani in total pana eram curat. O experienta jenanta si horribila

 

Nu stiu daca femeia e curata acuma, dar nu merita riscul. DE EVITAT!!!!!

Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

beloki, nu uita de Denisa...sex neprotejat, e mai plauzibil

 

nu. am fost cu denisa in martie. N-am avut symptome pt 2 luni dupa aia dar tot am facut test pt gonorrhea, chlamydia, etc. in iunie.  toate au revenit negativ.

 

Am fost cu Lavinia in iulie, (ON, NP). am inceput sa simpt symptome neplacuta in august. Am facut din nou test si chlamydia a revenit positiv. Am facut tratamente si la septembrie eram curat. inca un test pt HIV in noiembrie. tot negativ.  

Link spre comentariu

  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Mare-i gradina si Doamne, multi sar gardul. Ma intreb ce s-ar intampla daca ar durea prostia sau inconstienta macar o zi/an. Pai cum pizda masii sa te duci anul trecut la o fatuca de 19 ani, sa faci sex neprotejat , dupa aceea sa te imbolnavesti si acuma sa te duci la o tepara plina de carii si sa accepti sa-ti faca muie fara prezervativ?  Pai bai, inconstientule, da pe tata google si vezi ca toate bolile venerice se transmit si prin muie - mai ales daca respectiva are infectii si carii. Ca tu nu vezi intotdeauna daca esti doar un pic zgariat pe pula-ti fara creier. Si gata, ai furat-o. Mi se rupe de toate bolile pe care le-ai luat, problema e ca prin ricoseu ne mai imbolnavim si noi, astialalti, cu toate masurile de precautie. Du-te bai stupidule la un psihiatru si dupa aceea la dermatolog. Doamne, ce cretin sinistru.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...