Sari la conținut

Sexything la Bucuresti - 0721694879 - bd. Unirii

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
editat

Buna Anca, in PM mi-ai spus ca nu ai mai facut 69 de cateva luni .....mai ales cu mine...nici vorba

Pe 14 august erai cu cristi borcea la un mare.... :69 

Eu, am inteles ca ai venit la BUCURESTI sa ne faci ''FERICITI'' nicidecum sa ne certi......

Hai sa terminam cu polemica ca nu-si are rostul.......

Link spre comentariu

Nu se intelege daca Zico a fost sau nu la tine. Deoarece este un caz extrem de grav, Anca, te rog sa fi mai explicita, paie sunt, benzina a fost adaugata, ramane doar scanteia care sa il aprinda. Deci, Anca, spune-ne cum sta treaba cu recenzia lui Zico... 

ESTE SAU NU ESTE? AICI SE JOACA TOTUL. (parafrazand un celebru monolog din Hamlet)

Link spre comentariu
  • Oras:In a Bubble

1. Varianta de 90 de minute nu a ales-o nimeni din Bucuresti.

2. Dus inainte de a actiune,cand domnul a fost la mine nu a fost. Intotdeauna fac dus inainte,pentru a nu exista discutii ca ciupesc din timpul domnilor.

3. De fumat in camera cu siguranta nu. Nu afum camera. O singura persoana a fumat in camera cu mine,insa nu a fost client.

4. 69 in Bucuresti nu a fost.

5. Finalizare pe fata,curgand pe sani. Nu.

Este o recenzie pozitiva in totalitate,insa nu este descrieres vreunei intalniri pe care am avut-o aici. Tot ce e posibil sa fie vorba de o confuzie si nu imi e mie adresata.

Sunt corecta si nu vreau sa beneficiez de recenzia altei domnisoare.

O zi frumoasa!

Ancuta

• Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu ar fi prima oara cand Zico ar scrie o recenzie falsa sau ar da niste detalii eronate cu buna stiinta sau neintentionat, poate pe viitor exista mai multa atentie si nu mai ajung asa repede si la rangul de vip toti carditorii de se lauda apoi cu numele lor de pe forum numai ca sa aiba beneficii la femei si prin asta distrug adevaratul sens al forumului.

Link spre comentariu
  • Oras:....in the jungle
  • Oras:....in the jungle

Nu ar fi prima oara cand Zico ar scrie o recenzie falsa sau ar da niste detalii eronate cu buna stiinta sau neintentionat, poate pe viitor exista mai multa atentie si nu mai ajung asa repede si la rangul de vip toti carditorii de se lauda apoi cu numele lor de pe forum numai ca sa aiba beneficii la femei si prin asta distrug adevaratul sens al forumului.

Incep prin a imi cere scuze de off topic,sunt de acord cu tine @patrunjelu....dar unii impostori o fac atat de bine (ca la carte) incat ii crezi.

Sunt putin dezamagit ca exista asemenea oameni printre noi,dar in acelasi timp bucuros pentru interventia facuta de Pisicuts.

Uneori imi stabilesc vanatul in functie de comentariile Dumneavoastra si as vrea sa cred ca toate recenziile sunt reale.

Cine are chef de caterinca,off-topic,vise,idei etc hadeti la DG unde pisicuts ne ciomageste mai usor,pe si in recenziile excortelor va rog din inima sa nu scrieti minciuni ca induceti in eroare grav de tot.

P.S. Nu cred ca ar fi cineva incantat sa viziteze o excorta recenzata de mine si recenzia sa fie falsa.Scuze de off-topic si daca am ofensat pe cineva.

Link spre comentariu
  • Oras:7 *******
  • Oras:7 *******

Eheeee ce mai bucurie aicii................

Patrunjelule de-abia ai facut ochi si-ti dai cu parerea..acum cateva zile bagai la de evitat ca sa mai cresti si tu putin...

In fine nu mai conteaza ,,,,

Am deschis acest cont petru a veni in complectare la review-ul de care am fost banat......

Asadar avem apartament 3 camere 

intrarea in apartament ....usa .este sub scara

sufragerie sparta .....canapea si fotoliu piele alba  tv. LCD si mai este o biblioteca

hol gen vagon     care duce spre baie................

dormitoarele pe lateral......... cu pat de misloc si sifonirer

Vedere pe spate....

Mai scriu..........

Cei care au fost inaintea mea pot confirma .....la.ce am scris eu mai sus

Pisicutz mai reflecteaza un pic daca eu am fost sau NU

Una peste alta ,cred ca am adus si eu plus-valoare forumului prin contributie

Daca consideri ca nu mai am loc pe forum inchide si contul acesta..............

scriu de pe tel ...scuze pentru greseli...........

Link spre comentariu

What a pity that you're leaving Bucharest so early :no2

I would have like to meet you again !  and for sure a lot a bucharest guys too !

Nice and safe travel back to your city and inform us in forum when you come back

Buna,

Astazi plecam din Bucuresti. Va multumesc celor care ati dorit sa ne cunoastem si va doresc o saptamana frumoasa!

Ancuta

Link spre comentariu

Doresc sa multumesc tuturor domnilor cu care am avut ocazia sa ma intalnesc aici in Bucuresti. Multi domni in adevaratul sens al cuvantului.

Multumesc si acelor care si-au aratat aprecierile prin recenzii.

Va sarut si imi voi aminti cu placere de aceste zile petrecute in capitala.

O seara frumoasa va doresc!

Ancuta

• Like 6
Link spre comentariu

kiss you and hope to see you soon in Bucharest

Doresc sa multumesc tuturor domnilor cu care am avut ocazia sa ma intalnesc aici in Bucuresti. Multi domni in adevaratul sens al cuvantului.
Multumesc si acelor care si-au aratat aprecierile prin recenzii.
Va sarut si imi voi aminti cu placere de aceste zile petrecute in capitala.

Ancuta

Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Avand in vedere ca protagonista topicului a plecat din Bucuresti de cateva zile bune, ce rost mai are o recenzie acum....?

Nu este asa de greu de imaginat, nu-i asa....?

Fiecare membru e liber sa isi posteze recenzia.

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

@ventrino: Pentru mine inseamna mult. Inseamna aprecierea domnului Crazyboom. Ii multumesc cu ocazia aceasta.

Pisicuts,avand in vedere ca nu stiu cand va fi urmatoarea vizita in Bucuresti,nu s-ar putea muta recenziile de aici pe topicul de Baia Mare? Cel de Cluj doresc sa ramana deschis,deoarece va urma o vizita curand. Multumesc anticipat!

Ancuta :girly

• Like 2
Link spre comentariu

1. Varianta de 90 de minute nu a ales-o nimeni din Bucuresti.

Ancuta

Stand si citind toate review-uri am inteles ce te-a deranjat...... scrisul meu vulgar ....adica mai HARD

Sexy.....au inceput sa curga review-uri cu varianta de 90 min,

1 Ventrino 200 l

2 crazybom 200 l 

3.picon 400 lei

cumva si ei  ........MINT   sau ........te-a lasat memoria............

Link spre comentariu

Ca lucrurile sa fie clare, eu am lasat 200 de lei dar am stat doar o ora.Intr-adevar ea mi-a spus ca pentru o ora trebuie sa-i dau 150, insa eu am vrut sa las 200.Chiar nu tin partea nimanui si mie toate comentariile astea in loc de recenzii chiar nu-mi plac, eu unul le-as interzice total, insa am vrut ca lucrurile sa fie clare.Multumesc.

Link spre comentariu

Va multumesc Crazyboom,Ventrino si Picon.

@Zicco: Nu m-a deranjat recenzia ta.Insa nu imi apartine. Puteam pur si simplu sa tac si sa tin pentru mine,pentru ca oricum recenzia e una favorabila mie. Ti-am dat si PM in care te intrebam daca esti sigur ca ai fost la mine. Poate ai fost la colega si ne confunzi,insa la mine cu siguranta nu ai fost. Nu am Alzheimer,cu toate ca sunt mai in varsta decat multe alte colege.

Nu inteleg de ce trebuie sa imi sustin nevinovatia,atata timp cat orice fata intreaga la cap probabil ar fi tacut la primirea unei recenzii cu note de 10. Nu mint nici cei care mi-au trecut pragul,insa nici mie nu imi sta in caracter sa mint. Cu asta,inchei postarile pe acest topic,ca deja se ajunge la SF si nu e un domeniu in care sa ma pricep.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...