grobianus Reputație: 15 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:MUPPET LAND Oras:MUPPET LAND Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Există vreunul pe forum? Întreb pentru un prieten. 2 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Nu am, zău, absolut nimic nici cu una, nici cu ailaltă din "taberele" implicate, dar doar ca simplă curiozitate - plm, voi chiar nu vă plictisiţi never, ever de subiectul ăsta, de ani de zile, zi şi noapte? Nici la 6 dimineaţa? :) Eu n-aş avea răbdare să insist atâta pe o temă, indiferent care-ar fi aia, până-i pwla... (DISCLAIMER: E perfect legitimă şi întrebarea "da' tu, thecat, ce plm te trezeşti înaintea p*lii ca să intri la prima oră pe forum?" Eu am recunoscut mereu că încep munca devreme, şi mă mai uit pe-aici în timp ce-mi beau cafeaua, în speranţa că mai găsesc ceva simpatic; doar că în ultima vreme, cam oriunde citesc, se ajunge tot la acelaşi conflict peren. Să mă fwtă Stalin de nu încep să mă tem că oi da de mesaje pe tematica asta a voastră şi pe display-ul cafetierei, sau - vorba unui clasic - şi când deschid frigiderul...) O zi faină şi productivă, tuturor! :hihat 8 Link spre comentariu
iacob91x Reputație: 71 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Există vreunul pe forum? Întreb pentru un prieten.a castigat anul trecut trollul anului pe buna dreptate 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Nu am, zău, absolut nimic nici cu una, nici cu ailaltă din "taberele" implicate, dar doar ca simplă curiozitate - plm, voi chiar nu vă plictisiţi never, ever de subiectul ăsta, de ani de zile, zi şi noapte? Nici la 6 dimineaţa? :) Eu n-aş avea răbdare să insist atâta pe o temă, indiferent care-ar fi aia, până-i pwla... (DISCLAIMER: E perfect legitimă şi întrebarea "da' tu, thecat, ce plm te trezeşti înaintea p*lii ca să intri la prima oră pe forum?" Eu am recunoscut mereu că încep munca devreme, şi mă mai uit pe-aici în timp ce-mi beau cafeaua, în speranţa că mai găsesc ceva simpatic; doar că în ultima vreme, cam oriunde citesc, se ajunge tot la acelaşi conflict peren. Să mă fwtă Stalin de nu încep să mă tem că oi da de mesaje pe tematica asta a voastră şi pe display-ul cafetierei, sau - vorba unui clasic - şi când deschid frigiderul...) O zi faină şi productivă, tuturor! :hihatLasă-l! Și-a făcut autoportretul, iar username-ul întărește cele ce am spus. 2 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 @Thecat , cel mai longeviv roman atarnator al nimfomanilor , ce sade pe un cont premium primit mocaDeci recunosti ca lingi anusuri fara pic de restrictie si logica . Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Ce prieten prost ai! 2 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 @Thecat , cel mai longeviv roman atarnator al nimfomanilor , ce sade pe un cont premium primit moca Deci recunosti ca lingi anusuri fara pic de restrictie si logica . Omule bun, pentru tine recunosc orice, numa' să nu te mai văd aşa de supărat pe toţi şi pe toate din juru' tău. Vorbesc şi cu Motanul, să-mi retragă contul galben (oricum singurul lucru la care-mi e util e că mai pot pune poze pe topicu' de bucătăreală...). Ori l-oi plăti, dacă preferi. Sau zi tu, cu ce te pot ajuta, să nu mai fii aşa năcăjit... "fără pic de restricţie şi logică"? :) 4 Link spre comentariu
mihaighiocel Reputație: 306 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Există vreunul pe forum? Întreb pentru un prieten.picon 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Te-am atins , frumos , astfel incat te-ai simtit imediat sa mi te justificiImi place sa te alint , cand te observ atat de lingusitor gretos , ca o fetita d'aia care inca nu a renuntat la papuseleAsa e In Romania , sa fii sincer si direct , reprezinta un defect.Mocofanule ... hahahaha ,,, esti printre aceia care umbla dupa tigai la reducere prin marketuri 1 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 30, 2020 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 Te-am atins , frumos , astfel incat te-ai simtit imediat sa mi te justificiImi place sa te alint , cand te observ atat de lingusitor gretos , ca o fetita d'aia care inca nu a renuntat la papuseleAsa e In Romania , sa fii sincer si direct , reprezinta un defect.Mocofanule ... hahahaha ,,, esti printre aceia care umbla dupa tigai la reducere prin marketuri Vai, o, Împărate, cât de dureros "m-ai atins" :laugh2 ... pl lu' Zebedeu, la câte am pe cap în viaţa reală, fix de "atingerile" de pe Nimfomane.com mai lipseşte să-mi pese!Da' io ştiu că atunci când se vorbeşte cu mine, e politicos să răspund.Apropo - te rog, nu te (mai) teme să mă citezi... că altfel, până-i p*la n-oi avea io timp să scanez toate topicurile pe unde-am mai scris. Experienţa arată că nu "muşc" ;) Linguşitor greţos..? De unde până unde, că dacă mă uit atent, io am obiceiu' să sudui mult mai mult decât tine prin postări.Mă rog, eu încerc mereu s-o fac în aşa fel încât să nu-mi jignesc interlocutorul... dar asta e din alt film, bag seama. A, era să uit: nu "umblu după ele", că n-am timp; ajung prin "marketuri" (cum le zici tu) cam rar... dar întâmplător, nu de mult chiar mi-am luat un wok la reducere (şi l-am şi "pus la treabă", între timp). "Privind din raza ta de" expert în toate, cum cataloghezi acest aspect vis-a-vis de postările mele pe acest forum? :) 3 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Ianuarie 30, 2020 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 Vai, o, Împărate, cât de dureros "m-ai atins" :laugh2 ... pl lu' Zebedeu, la câte am pe cap în viaţa reală, fix de "atingerile" de pe Nimfomane.com mai lipseşte să-mi pese!Da' io ştiu că atunci când se vorbeşte cu mine, e politicos să răspund.Apropo - te rog, nu te (mai) teme să mă citezi... că altfel, până-i p*la n-oi avea io timp să scanez toate topicurile pe unde-am mai scris. Experienţa arată că nu "muşc" ;) Linguşitor greţos..? De unde până unde, că dacă mă uit atent, io am obiceiu' să sudui mult mai mult decât tine prin postări.Mă rog, eu încerc mereu s-o fac în aşa fel încât să nu-mi jignesc interlocutorul... dar asta e din alt film, bag seama. A, era să uit: nu "umblu după ele", că n-am timp; ajung prin "marketuri" (cum le zici tu) cam rar... dar întâmplător, nu de mult chiar mi-am luat un wok la reducere (şi l-am şi "pus la treabă", între timp). "Privind din raza ta de" expert în toate, cum cataloghezi acest aspect vis-a-vis de postările mele pe acest forum? :)@Thecat , ești cam rara avis pe aici.Pe ogorul destrăbălărilor anonime...Detectez un background umanist ce atinge fineturi semantice și are substanța polemica.Te cam irosești in zadarnice campanii de luminare metafizica ale unor persoane cam...cam...nu are rost.Așa că , spiritul polemic original este demn de o cauza mai buna.Salutări cordiale neutre !✌ 4 4 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Ianuarie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 Miky nu se dezminte. Supozitorul oficial de pe nimfomane. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum