Sari la conținut

Izolare fonica apartament

Vizitator raynor009

Postări Recomandate

Vizitator raynor009
Reputație: 0

Am si eu o dilema de ceva vreme. Stau la bloc iar deasupra mea am niste vecini nesimtiti rau spun eu. Au in toata casa parchet si se aude in ultimul hal cand umbla prin casa de parca ar avea picioare de elefant. Acum cateva zile m-am dus la ei intr-o dimineata ca deah.. cand se trezesc ei automat ma trezesc si eu ca ei incep sa se plimbe prin casa. Am incercat sa ii rog ca sa o ia mai incet cand umbla prin casa pentru ca ma deranjeaza foarte mult iar raspunsul lor a fost "Cel mai bine e sa te muti la casa.". Oameni nesimtiti ce mai. Am zis ca daca mai merg odata pana sus ii ia mama dracului pe amandoi ca le rup picioarele sa nu mai poata umbla toata viata lor :@ . Sunt sigur ca cine sta la bloc a avut de aface cu asemenea specimene de oameni, ca la politie nu poti sa te duci ca nu au ce sa le faca. Intrebarea mea este c-am cat ar costa sa izolez fonic tot tavanul apartamentului? Si la cine ar trebuii sa apelez? Daca stiti sau aveti sugestii despre cum sa fac sa se opreasca va rog spunetimi ca fac cu nervii... :@ si nu sunt genul de om care sa faca scandal.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Am avut si eu probleme de toate felurile cu vecinii de la bloc: galagie, reclamatii ca am aruncat nu stiu ce pe geam, mirosuri insuportabile de mancare mai ales de la arabi, coreeni etc care pun usturoi cu kilu, certuri pe locurile de parcare.... Ce crezi ca am facut? M-am mutat la casa :lol:

Link spre comentariu
Vizitator raynor009

Am avut si eu probleme de toate felurile cu vecinii de la bloc: galagie, reclamatii ca am aruncat nu stiu ce pe geam, mirosuri insuportabile de mancare mai ales de la arabi, coreeni etc care pun usturoi cu kilu, certuri pe locurile de parcare.... Ce crezi ca am facut? M-am mutat la casa :lol:

Nu toti avem bani sa ne mutam la casa. Pe langa ca umbla ca si elefantii ii mai aud si zdreanta cum face parada modei cu tocuri prin casa.

Link spre comentariu

Da la bloc le apuca pe toate talentele sa exerseze mersul pe toace :lol: Nici eu nu aveam bani dar m-a costat doar ceva in plus casa fata de apartamentul la bloc la momentul respectiv. Iar avantajele - multe si nepretuite.

Link spre comentariu
  • Oras:***
  • Oras:***

Au in toata casa parchet si se aude in ultimul hal cand umbla prin casa de parca ar avea picioare de elefant. .. cand se trezesc ei automat ma trezesc si eu ca ei incep sa se plimbe prin casa. Am incercat sa ii rog ca sa o ia mai incet cand umbla prin casa pentru ca ma deranjeaza foarte mult i

cel mai simplu ar fi sa le faci cadou niste papuci de casa, din aia cu izolatie.

Link spre comentariu
Vizitator raynor009

Incearca,poate reusesti sa o futi pe vecina si atunci esti razbunat...................

Nu bag pula in elefanti si urate. Azi iar m-au trezit din somn la 7 jumate. Cred ca solutia va fi sa ma cac pe presul din fata usii lor iar apoi o sa le manjesc usa cu el de sus pana jos.

Link spre comentariu
  • Oras:On-line

salut !

uite si eu am trecut acum ceva timp prin chestii de genul asta. am cateva ponturi.

1. daca zici ca sunt asa de nesimtiti, fa-ti intai o asigurare pe apartament, e posibil ca fraierii sa iti inunde odata, din GRESEALA CICA, apartamentul. Sunt sigur ca nu ti-ai dori sa strangi apa lor, apoi sa fii nevoit sa dai cu var prin casa.

2. incearca sa faci o sesizare pe la Politia Locala, poate ai noroc de un politist mai destept ca ei, care sa ii faca sa inteleaga ca statul la bloc nu inseamna SA-TI DERANJEZII VECINII.

Daca nici asa nu merge, fa cum ai spus-o si tu: iti faci simplu nevoile...nu e foarte frumos, dar razbunarea o merita....ca-n reclama: NISTE TARANI

Link spre comentariu
  • Oras:craiova
  • Oras:craiova

Ai putea sa-ti izolezi acustic doar dormitorul in care dormi. Dar te costa ceva, un buretele dinala 2 pe 1 e in jur de 70 lei, apoi plus manopera. Cel mai bine dute la o firma care se ocupa cu asa ceva si intreabai.

Link spre comentariu
Vizitator raynor009

Mersi de sugestii.

@Opmi sa-si cumpere ei dopuri de urechi sa nu ma auda cum ii injur. Oricum am incercat cu o casca dinaia care o folosesc muncitorii cand lucreaza cu aparate zgomotose dar tot se aude. Nu-i bai ca ma scapa pe mine odata treaba mare si atunci stiu unde ma duc sa o fac.

Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

asa sa faci cel mai bine,si a doua zi cumpara un super glue sau ceva lipici si baga pe gaura cheii sa nu mai poata inchide usa cu cheia,fa ceva in fiecare zii,dar treaba cu sa iti faci treaba mare pe presul lor in fata usi este ok,plus sa le mai si manjesti clanta usii si cand o sa iasa si pun mana pe clanta .....offff cata bucurie.hihihin

dar atentie mare la vecini daca sunt vecini sa nu te vada pe vizor,sa ai banda izolatoare neagra si lipeste cite o bucatica pe vizor la vecinu de unde ai putea fi vazut,ca daca te vede un vecin si te praduieste atunci tu dai de bai.

te salut si grija la detalii.

Link spre comentariu

Ai putea sa-ti izolezi acustic doar dormitorul in care dormi. Dar te costa ceva, un buretele dinala 2 pe 1 e in jur de 70 lei, apoi plus manopera. Cel mai bine dute la o firma care se ocupa cu asa ceva si intreabai.

sau la magazine de amenajari, bricolaj etc...gen dedeman, baumax, praktiker etc.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Problema mea e alta , deasupra mea sta o familie de pocaiti , nu au parchet dar patul sau canapeaua ce or avea ei :blushing2 scartie ca toti dracii , acum le stiu programul de futing (seara la 23 si dimineata la 6.30-6.45), adica de 2 ori /zi , si sa te tii neneaca futaiuri de 30-40 min , acu pe mine nu ma deranjeaza ca se fut ei , problema mea e ca eu nu rezist atatea min. la un nr.si la un momentdat o sa am reclamatii de la colega mea de camera :rax2  :rax2  :rax2 , sfatuiti-ma voi eu ce sa fac? :laugh2  :laugh2  :laugh2

Am si eu o dilema de ceva vreme. Stau la bloc iar deasupra mea am niste vecini nesimtiti rau spun eu. Au in toata casa parchet si se aude in ultimul hal cand umbla prin casa de parca ar avea picioare de elefant. Acum cateva zile m-am dus la ei intr-o dimineata ca deah.. cand se trezesc ei automat ma trezesc si eu ca ei incep sa se plimbe prin casa. Am incercat sa ii rog ca sa o ia mai incet cand umbla prin casa pentru ca ma deranjeaza foarte mult iar raspunsul lor a fost "Cel mai bine e sa te muti la casa.". Oameni nesimtiti ce mai. Am zis ca daca mai merg odata pana sus ii ia mama dracului pe amandoi ca le rup picioarele sa nu mai poata umbla toata viata lor :@ . Sunt sigur ca cine sta la bloc a avut de aface cu asemenea specimene de oameni, ca la politie nu poti sa te duci ca nu au ce sa le faca. Intrebarea mea este c-am cat ar costa sa izolez fonic tot tavanul apartamentului? Si la cine ar trebuii sa apelez? Daca stiti sau aveti sugestii despre cum sa fac sa se opreasca va rog spunetimi ca fac cu nervii... :@ si nu sunt genul de om care sa faca scandal.

Link spre comentariu

:laugh2 pocaieste-te si tu!!!!!!

Problema mea e alta , deasupra mea sta o familie de pocaiti , nu au parchet dar patul sau canapeaua ce or avea ei :blushing2 scartie ca toti dracii , acum le stiu programul de futing (seara la 23 si dimineata la 6.30-6.45), adica de 2 ori /zi , si sa te tii neneaca futaiuri de 30-40 min , acu pe mine nu ma deranjeaza ca se fut ei , problema mea e ca eu nu rezist atatea min. la un nr.si la un momentdat o sa am reclamatii de la colega mea de camera :rax2  :rax2  :rax2 , sfatuiti-ma voi eu ce sa fac? :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 pocaieste-te si tu!!!!!

Link spre comentariu

Vizitator raynor009

asa sa faci cel mai bine,si a doua zi cumpara un super glue sau ceva lipici si baga pe gaura cheii sa nu mai poata inchide usa cu cheia,fa ceva in fiecare zii,dar treaba cu sa iti faci treaba mare pe presul lor in fata usi este ok,plus sa le mai si manjesti clanta usii si cand o sa iasa si pun mana pe clanta .....offff cata bucurie.hihihin

dar atentie mare la vecini daca sunt vecini sa nu te vada pe vizor,sa ai banda izolatoare neagra si lipeste cite o bucatica pe vizor la vecinu de unde ai putea fi vazut,ca daca te vede un vecin si te praduieste atunci tu dai de bai.

te salut si grija la detalii.

Am zis ca merg dimineata pe la ora doua cand stiu ca toata lumea doarme si atunci le torn pe pres tot ce am mancat. Oare ma poate indentifica daca face analiza la... =))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...