Sari la conținut

Masaj


Postări Recomandate

  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti

Salutare...cunoscand o personal,nu am indraznit sa o intreb daca face si mai mult de masaj,sincer cred ca mi ar fi spus ca nu. Acum daca tot aflat,sper sa reusesc sa ajung la ea.poate ne spun colegii daca au incercat mai mult decat o laba cu ulei.

Spor...

Link spre comentariu

Buna dimineața !Renata sunt ,mereu am citit ce se scrie pe forum,intodeauna sa va puneti întrebarea :cum credeti ca se simte un individ cand citeste asemenea opinii si discutii ;mai ales cand oamenii pasesc pragul casei tale,petrec 50 de min mai mult sau mai puțin, comunica,zâmbesc ,etc,cum ar ca eu sa va critic sau sa creez ce ati creat voi.Faptul ca plecați cu intentia sa actionati sa obțineți un act sexual ,pică nu pică ,hai sa vedem si apoi dezbatem ,ce spune asta despre voi ,cine sunteți voi de apelați un masaj cu finalizare ?Cum credeti voi ca va privesc femeiile pe care le vizitati si apoi le discutați? O mare nu dati 2banii pe opinia lor ,dar nu uitati si aceste individe au o viata socială si va pot discuta ,critica,etc,voi cum v-ati simți? Orice acțiune mi-am asumat-o,toate trec ,nimic nu este permanent ,astăzi sunt încă o individa care prestează serviciul pe care voi il comentați ,maine o sa creez altceva.Intentia zilei catre voi :respectati-va pe voi si acțiunile voastre se vor schimba!

  • Like 1
Link spre comentariu

Salut.Am contactat-o telefonic si am făcut o programare,menționez căci inițial am vrut doar masaj.Am ajuns la cuibușor si acolo ma intâmpinat duduia care dupa aspectul asiatic mi-am zis că o să am parte de un super masaj. După puțină vorbărie despre tehnici a trecut la treabă.după 5 minute de mângâiere mi-am dat seamă că nu are nimic cu vreo tehnică de masaj si am dat să plec moment in care a inceput sa vină cu propuneri de gen finalizare si mângâiri am profitat de situatie si am propus mai mult.pt ceva in plus a acceptat normal si oral neprotejat.în concluzie pt oral un 6 cu indulență normal jalnic ...aspect fizic grasă si cu vergeturi tâte lăsate deci never back...pretul 150 ron.deci tipa face mai mult ,anuntul cu masaj e doar de fațadă .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...