Sari la conținut

Citeam aici pe blog si, dupa un scurt moment de amuzament, m-am intristat

Postări Recomandate

Citeam aici pe blog si, dupa un scurt moment de amuzament, m-am intristat. Daca dupa secole de civilizatie, o revolutie feminista vesnic actualizata si lupte pentru drepturile omului, gandim tot in termeni animalici, atunci lumea asta n-a evoluat deloc. Personal, fara sa fiu o mironosita sau vreo pudica,ma simt putin deranjata de prezenta acestei comunitati pe internet ,comunitate care creste pe zi ce trece spre dezamagirea oamenilori normali si sanatosi la cap. Eu de exemplu nu ma uit prima data la fundul unui barbat si nici nu ma intreb cat de viril este sau cati bani costa finalizarea si ora platita mai marlanilor! O mataranga tare si vanoasa nu stie sa-ti faca un ceai atunci cand esti bolnava si nici nu iti poate spune o vorba buna, si sincera, dupa o zi grea...asa ca...Revenind la subiect, mi se pare trist ca exista asemenea comunitati online pline de marlani de toate varstele si ca toleram excesele barbatilor pe motivul ca sunt "innascute". Asta e o porcarie, o scuza. E vorba despre educatie si despre valorile societatii aici.
Sa va moara la intrare tuturor utilizatorilor.
Am sa merg la somn voi citi maine raspunsurile, noapte buna.

Link spre comentariu
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Tolerezi, nu tolerezi, sa nu crezi, ca daca nu recunosc nu fac. Sa vezi, ca peste 2-3 ani aceasta comunitate o sa fie cel putin dubla, sau nu tripla.

Si daca mai punem aici si pe cei, care doar citesc, sau cei , care nici nu cunosc forumul... si care nu platesc pentru sex , dar tot o fac pe ascuns in relatii extra.,... ajungem la concluzia, ca mai mult de trei sferturi din barbati isi insala in acest moment partenerele de viata.

Poti inchide ochii, si sa te prefaci ca de fapt nu e asa... poti accepta si sa taci, sau poti, sa ceri aceleasi drepturi in ale inselatului ca ei, alegerea ta :)

Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara
Reputație: 0

Hehe,iar a aparut cineva deranjat de noi.Bun venit sandra :*

Si acum,daca tot ai inceput topicul asta,poate ma lamuresti si pe mine un pic,ca sunt eu asa mai batuta in cap si nu inteleg niste lucruri.

Deci,prima intrebare ar fi:Care e rostul acestui topic?Adica tu spui ca esti deranjata,ca exista astfel de site-uri,dar de aia iti faci cont aici,ne citesti blogurile si mai si postezi....ca sa ce?Daca ai fi atat de deranjata de aceste comunitati,ai inchide fereastra si ai incerca sa nu te gandesti la noi,sa uiti de existenta noastra.Intrebare nu am vazut sa pui,deci probabil ai vrut doar sa-ti spui oful.Ai facut-o,noi te-am citit (ca nah,asa suntem noi,cei nesanatosi la cap,mai de treaba,ascultam pe toata lumea).Ce mai doresti tu de la acest topic sau de la acest forum?

Si 2:Explica-mi te rog si mie,voi,cei sanatosi si normali,total dezinteresati de lumea asta,cum naiba reusiti sa gasiti forumul asta?Deci daca nu cauti nimic de genul,cum reusesti sa ajungi aici????

3.Cu ce va deranjam?Noi nu venim pe forumuri de alt gen sa va spunem ca nu sunteti normali,doar pentru ca aveti un singur partener.Nu ne legam de viata voastra,o traim pe a noastra si basta.Cu ce reusim totusi sa va deranjam?

Hai te :* noapte buna

Link spre comentariu

Tolerezi, nu tolerezi, sa nu crezi, ca daca nu recunosc nu fac. Sa vezi, ca peste 2-3 ani aceasta comunitate o sa fie cel putin dubla, sau nu tripla.

Si daca mai punem aici si pe cei, care doar citesc, sau cei , care nici nu cunosc forumul... si care nu platesc pentru sex , dar tot o fac pe ascuns in relatii extra.,... ajungem la concluzia, ca mai mult de trei sferturi din barbati isi insala in acest moment partenerele de viata.

Poti inchide ochii, si sa te prefaci ca de fapt nu e asa... poti accepta si sa taci, sau poti, sa ceri aceleasi drepturi in ale inselatului ca ei, alegerea ta :)

cassy daca as putea ti-as da 1000 de puncte pt postarea de mai sus. esti pur si simplu senzationala

:clapp  :clapp  :clapp  :clapp  :clapp

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj

Si totusi Sandra36 care a fost acel scurt moment de amuzament?

Plus o precizare, nu toti membrii forumului inseala, multi nu au o relatie (stabila), multi s-au saturat sa alerge dupa voi femeile care nu stiti ce vreti si nu stiti cu ce se mananca un barbat sau sexul (un lucru atat de normal in acest mileniu) asa ca prefera varianta rapida in care platesc si au parte de afectiune poate, tandrete sau de ce nu de sex ca in filme. 

Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

inca una care are serioase probleme si acum le pune pe seama barbatilor...cred ca esti o frigida innascuta...incapabila de o relatie.

ia-ti in pula mea un animal de companie si lasa-ne pe noi cu pacatele noastre.

Link spre comentariu

Citeam aici pe blog si, dupa un scurt moment de amuzament, m-am intristat. Daca dupa secole de civilizatie, o revolutie feminista vesnic actualizata si lupte pentru drepturile omului, gandim tot in termeni animalici, atunci lumea asta n-a evoluat deloc. Personal, fara sa fiu o mironosita sau vreo pudica,ma simt putin deranjata de prezenta acestei comunitati pe internet ,comunitate care creste pe zi ce trece spre dezamagirea oamenilori normali si sanatosi la cap. Eu de exemplu nu ma uit prima data la fundul unui barbat si nici nu ma intreb cat de viril este sau cati bani costa finalizarea si ora platita mai marlanilor! O mataranga tare si vanoasa nu stie sa-ti faca un ceai atunci cand esti bolnava si nici nu iti poate spune o vorba buna, si sincera, dupa o zi grea...asa ca...Revenind la subiect, mi se pare trist ca exista asemenea comunitati online pline de marlani de toate varstele si ca toleram excesele barbatilor pe motivul ca sunt "innascute". Asta e o porcarie, o scuza. E vorba despre educatie si despre valorile societatii aici.

http://i43.tinypic.com/15moaax.gif

Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane

Buna si bine ai venit pe forum. Esti deranjata dar ai acceptat cum merg lucrurile intr-un final, felicitari.

post-2-0-73849100-1377723231_thumb.jpg

post-2-0-14450100-1377723232_thumb.jpg

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Oras:....in the jungle
  • Oras:....in the jungle

http://blog.ejungla.ro/wp-content/uploads/2009/09/turismulromanesc.jpg

http://25.media.tumblr.com/tumblr_mbcfp2PiYT1rcik4do1_500.jpg

Link spre comentariu

De fiecare dată când văd o intervenţie de genul ăsta, îmi vine în minte vorba aia: un prost aruncă o piatră-n mare şi zece deştepţi se chinuie să o scoată...

Haideţi să ne oprim aici şi să nu-i dăm acestei ratate plăcerea de a o căuta în coarne prin atenţia şi răspunsurile noastre! Sincer, cea mai bună atitudine în acest caz era o lipsă totală a răspunsurilor.

Din fericire, trăim într-o epocă în care avem şansa să aruncăm în derâdere imprecaţiile unei psihopate. Pe vremuri, genul ăsta de oameni aveau puterea să ne conducă pe rug. Au pierdut aptitudinea să ne vâre în conştiinţe moralitatea lor imbecilă, aşa cum vârau odinioară în urechile ereticilor plumb topit - iar asta îi determină să-şi dea la iveală cum pot cretina nevoie de a se amesteca în vieţile celorlalţi.

Link spre comentariu
Vizitator raynor009
Reputație: 0

Ce-i tu Sandră? Nu ai avut parte de o pulă sculată calumea sau care-i baiu? Eu cred că tu tocmai ai aflat că bărbatu tău se fute cu altele pentru ca tu ești o păduchioasă urată și îi moare la intrare când vede ce muie ai. Tu jită nefutută, veziți de treaba ta și nu iți băga nasu ăla strămb în treburile altora că s-ar putea să ți-l rupi. Așa cum ție îți place pula așa și nouă ne plac femeile.

Călugăreștete fă!

Link spre comentariu
  • Oras:***
  • Oras:***

Am si eu o dilema de ceva vreme. Stau la bloc iar deasupra mea am niste vecini nesimtiti rau spun eu. Au in toata casa parchet si se aude in ultimul hal cand umbla prin casa de parca ar avea picioare de elefant. Acum cateva zile m-am dus la ei intr-o dimineata ca deah.. cand se trezesc ei automat ma trezesc si eu ca ei incep sa se plimbe prin casa. Am incercat sa ii rog ca sa o ia mai incet cand umbla prin casa pentru ca ma deranjeaza foarte mult iar raspunsul lor a fost "Cel mai bine e sa te muti la casa.". Oameni nesimtiti ce mai. Am zis ca daca mai merg odata pana sus ii ia mama dracului pe amandoi ca le rup picioarele sa nu mai poata umbla toata viata lor :@ . Sunt sigur ca cine sta la bloc a avut de aface cu asemenea specimene de oameni, ca la politie nu poti sa te duci ca nu au ce sa le faca. Intrebarea mea este c-am cat ar costa sa izolez fonic tot tavanul apartamentului? Si la cine ar trebuii sa apelez? Daca stiti sau aveti sugestii despre cum sa fac sa se opreasca va rog spunetimi ca fac cu nervii... :@ si nu sunt genul de om care sa faca scandal.

Ce-i tu Sandră? Nu ai avut parte de o pulă sculată calumea sau care-i baiu? Eu cred că tu tocmai ai aflat că bărbatu tău se fute cu altele pentru ca tu ești o păduchioasă urată și îi moare la intrare când vede ce muie ai. Tu jită nefutută, veziți de treaba ta și nu iți băga nasu ăla strămb în treburile altora că s-ar putea să ți-l rupi. Așa cum ție îți place pula așa și nouă ne plac femeile.

Călugăreștete fă!hi

Fara sa te superi pe mine, dar daca ai avea aceeasi rautate pe care o afisezi aici, atunci cu siguranta vecinii tai ar merge pe varfuri....Ai facut exact ca Cichician, tare in scula cu o femeie si slab in relatia cu vecinul&vecina.

Link spre comentariu

Mie mi se pare trist ca exista persoane ca tine. Te simti mai bine acum ca ne-ai pus la punct pe noi depravatii?  :FIREdevil  Acum baga la loc capul sub perna.. si ia-o in gura :felatie Ai vrea tu nebunatico sa sugi cateva matarangi sanatoase de forumisti :lo :ras Cat despre urare multumim la fel, aici ti-ai dat in petic, ce ziceai de educatie si valorile societatii? :ras

Noapte buna!

pre_1377733904__bukkake-gifs-4.gif

Link spre comentariu

• Administrator

JackBlack: ai punctat f bine ideea cu acel gif, german goo girls rulez.

Eu propun ca domnisoara/doamna Sandra sa publice poze cu ea , sa faca lista cu servicii si sa ne ofere datele de contact pentru inceput. Mai tarziu o sa apara si recenziile.

:pepsi

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...