Sari la conținut

Pisy 0740529479


Postări Recomandate


  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland

Pe domnisoara am pescuit-o din ziarul local, anuntul ei aratand exact ca titlul topicului. Dealtfel, toate anunturile prestatoarelor satmarence arata la fel de lapidar. La telefon mi-a raspuns cu o voce simpatica, insa nu s-a intins prea mult la povesti. In orice caz, fata nu sta bine cu memoria, caci se incurca in propriile minciuni. Nu intru in detalii, credeti-ma pe cuvant.

Nu m-a asteptat dupa vreo usa de apartament, ci m-a pus s-o astept eu in parcarea motelului Select. Ca aparitie, nu m-a surprins cu nimic, nici macar faptul ca la telefon spune ca are 170 si a intrat la apa intre timp nu m-a facut sa clipesc. Fata e din categoria pustoaicelor, nu are mai mult de 20 de ani, inaltime undeva pe la 160, e slim, sanii micuti, fundulet la fel, la fata dragutica, bruneta cu par lung, iar dupa aspectul general si accent pare romanca get beget. Evident, mi-a servit cu nonsalanta faptul ca nu e din oras, cica e de undeva departe. Saracuta de ea, nu stia ca-s satul eu de minciunile mele.

M-a invitat intr-o camera a motelului, nepregatita pentru a primi o vizita. Scrumiera era plina de chistoace, niste farfurii murdare si piesa de rezistenta.... baia e indisponibila. Faza cu dusul inainte o lasa rece, cica are ea servetele umede. Meniul zilei este de 100/finalizare, OP si NP, iar pentru ONP se adauga un bonus de 50, fara alte variatiuni. Nu face decat finalizare in guma sau maxim pe sani. Anal nu m-a interesat. N-am intrat in detalii, am comandat o portie de baza, adica totul protejat.

Dezbracarea a fost simultana, ca la concurs, igienizarea instrumentului a facut-o cu maxima atentie si multe servetele umede. Deci fata chiar are probleme de memorie, ca s-a si aruncat sa-mi molfaie organul, uitand sa puna prezervativ. Am lasat-o, ce era sa fac, eram prea obosit ca sa mai comentez. Si-a adus intr-un tarziu aminte sa ma echipeze pentru lupta. Oralul e un fel de masturbare cu gurita ei, deci absolut neinteresant. Cand a vazut organul erect, s-a si aruncat pe spate si mi-a oferit pruna cu un zambet smecher pe mutrita. E frumusica, epilata complet, labiute rozalii, foarte tentanta. Penetrarea a fost facila, fetita fiind destul de umezita deja, m-am apucat sa-mi duc misiunea la bun sfarsit. Se cam fereste de tandreturi, insa tot am reusit sa-i molfai putin sfarculetele. Fata scanceste si geme incetisor, ma mangaie senzual cu unghiile pe spate si cam la asta se rezuma participarea ei. Pielea o are fina, ca deh, e tanara caprioara, nu miroase nici a transpiratie nici a parfum, la fel si parul, e curat si fara mirosuri. Am reusit sa finalizez fara mari eforturi si fara surle si trambite. Igienizarea instrumentului a facut-o ca o fetita cumintica, sa nu ramana ceva pe teava, folosind aceleasi servetele umede.

Fata asta e foarte setata pe fast fuck, nu se sfieste sa raspunda la telefon, cred ca i se pare normal sa o scoata din gura si sa-i spuna celui care-a sunat-o ca e libera peste 20 de minute. E simpatica si amuzanta, mai ales cand stai cu pula in ea si zambind iti atrage atentia ca au trecut deja 10 minute. Mi-a fost dor de asa ceva, n-am mai intalnit de multa vreme o asa obraznicatura. Dar e o dulcica...

Cam despre asta e vorba, iar notele ar cam fi urmatoarele:

Aspect: 8 (teen chick)

Locatie: 4 (se muta curand ca-s prea fitosi clientii astia)

Atitudine: 7 (e simpatica, vorbeste, uita repede, putin timida la inceput)

GFE: no way jose

Igiena: 8 (pare curatica, nu m-a socat cu nimic ciudat, din pacate fara dus inainte)

Prestatie generala 6 (pentru coloana sonora si unghii pe spate)

 

Futeti-o daca sunteti curiosi!

  • Like 11
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...