ramona1995 43 Posted March 18 Share Posted March 18 Buna dragilor, disponibilă până la ora 20. Quote Link to post
mihaitza 45 Posted March 18 Share Posted March 18 Buna, niste poze noi ne pui si noua si mai multe detalii, te rog? Quote Link to post
ramona1995 43 Posted March 18 Share Posted March 18 Buna am mai spus că nu am cont plătit pentru a pune poze. Detaliile despre serviciile mele tile pot da la telefon sau pe whatsapp. 1 Quote Link to post
ramona1995 43 Posted March 23 Share Posted March 23 Buna dragilor, disponibilă până la ora 20. Quote Link to post
ramona1995 43 Posted March 25 Share Posted March 25 Buna dragilor, disponibilă până la ora 20. Quote Link to post
ramona1995 43 Posted March 30 Share Posted March 30 Buna dragilor, disponibilă până la ora 20. Quote Link to post
ramona1995 43 Posted April 1 Share Posted April 1 Buna dragilor, disponibilă până la ora 20. Quote Link to post
ramona1995 43 Posted April 2 Share Posted April 2 Buna dragilor, disponibilă până la ora 20. Quote Link to post
ramona1995 43 Posted April 4 Share Posted April 4 Buna dragilor,disponibilă până la ora 20. Quote Link to post
antoniobande 1 Posted April 5 Share Posted April 5 Niste preturi la servicile tale ne spui si noua ms Quote Link to post
ramona1995 43 Posted April 5 Share Posted April 5 Buna serviciile mele sunt totale. Pretul este de 100 finalizare si 200 ora . Quote Link to post
mihail99 0 Posted Tuesday at 10:26 AM Share Posted Tuesday at 10:26 AM Am vazut pozele ei si de mult o urmaresc si citi totul pe forum acuma fiecare pe gusturile lui.... ce daca Ramona e plinuta conteaza sa faca de toate si sa fie de treaba eu de exemplu ador fetele cu forme mari ... fata e de treaba foarte rar ca o fata sa faca total si cu forme si mai ales da limbi in cur la baiat e unica e foarte rar si merita ...as merge la ea cateva ore sincer as vrea mai multe detalii aici ....va mulutmesc Quote Link to post
ramona1995 43 Posted Tuesday at 11:12 AM Share Posted Tuesday at 11:12 AM Acum 45 minute, mihail99 a spus: Am vazut pozele ei si de mult o urmaresc si citi totul pe forum acuma fiecare pe gusturile lui.... ce daca Ramona e plinuta conteaza sa faca de toate si sa fie de treaba eu de exemplu ador fetele cu forme mari ... fata e de treaba foarte rar ca o fata sa faca total si cu forme si mai ales da limbi in cur la baiat e unica e foarte rar si merita ...as merge la ea cateva ore sincer as vrea mai multe detalii aici ....va mulutmesc Acum 45 minute, mihail99 a spus: Am vazut pozele ei si de mult o urmaresc si citi totul pe forum acuma fiecare pe gusturile lui.... ce daca Ramona e plinuta conteaza sa faca de toate si sa fie de treaba eu de exemplu ador fetele cu forme mari ... fata e de treaba foarte rar ca o fata sa faca total si cu forme si mai ales da limbi in cur la baiat e unica e foarte rar si merita ...as merge la ea cateva ore sincer as vrea mai multe detalii aici ....va mulutmesc Pentru mai multe detalii ai un nr de contact in anunturile postate sau nr de forum. Te pup Quote Link to post
Recommended Posts