Sari la conținut

Ronna masaj&sex 0764222342


Postări Recomandate

Vali 95,mulțumesc pentru cuvintele frumoase așternute cu tact și atenție,senzualitate și euforie!!!Te aștept cu nerăbdare și tura aceasta...să trăim aceleași momente sublime,poate chiar mai profunde.Te pupic...(umed și senzual)mai jos de ombilic!😚😚😚

  • Like 1
Link spre comentariu

Buna!Pe la Oradea nu o sa ajungi?Oras frumos cu oameni faini!

Buna ziua,dragul meu"comisirom"!Cu sănătate și dorința de a cunoaște oameni noi,locuri noi,poate am să ajung și pe la dumneavoastră...prin Oradea.Nu se știe ca pământul,din ce parte bate vântul!Sănătate multă și succes în tot ceea ce întrprindeți!
Link spre comentariu
Reputație: -118
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Cu parere de rău,pe Constanța nu mă pot desfășura ca atare...Este o zonă minată pentru mine și tocmai de aceea evadez cât mai departe.Pup dulce!

 

Modurile de desfasurare sunt limitate doar de imaginatia noastra. Se pot gasi cai de rezolvare intotdeauna.

 

Important este sa putem vorbi. De aceea, niste culoare nu ti-ar strica deloc  :rax2

Link spre comentariu

Nu are rost sa va pierd timpul citind un feedback lung.

 

Scurt si la obiect, am fost aseara la Ronna.

 

Intalnirea a fost exploziva, senzationala.

 

Multumesc frumos Ronna! Esti ceea ce cautam, o iesire din monotonie. Power!!!

🤗

  • Like 1
Link spre comentariu

Nu are rost sa va pierd timpul citind un feedback lung.

 

Scurt si la obiect, am fost aseara la Ronna.

 

Intalnirea a fost exploziva, senzationala.

 

Multumesc frumos Ronna! Esti ceea ce cautam, o iesire din monotonie. Power!!!

 

Nu are rost sa va pierd timpul citind un feedback lung.

 

Scurt si la obiect, am fost aseara la Ronna.

 

Intalnirea a fost exploziva, senzationala.

 

Multumesc frumos Ronna! Esti ceea ce cautam, o iesire din monotonie. Power!!!

 

Mulțumesc frumos,adyspy13!
Link spre comentariu

 

Motto: "Pornim cu un masaj ușor relaxant,cu miscari lasciv-excitante ajungând ușor în zonele erogene,unde cu limbuța și  mânuțele mele magice,îl vom ridica pe micul soldațel,și-l vom pregăti pt.misiune!!!"
 
Cu textul ăsta, Ronna m-a cucerit definitiv :laugh2
Dar să nu anticipăm...
 
Prima interacțiune cu Ronna pe forum a fost după ce și-a deschis topicul, și nu știa să posteze pozele. Am încercat să-i explic cum să procedeze, inițial pe whatsapp apoi telefonic. Chiar dacă până la urmă am ajuns să i le postez eu, din discuțiile telefonice destul de lungi mi-a făcut o impresie favorabilă. Apoi am mai avut câteva conversații care mi-au conturat o femeie faină, sociabilă, glumeață, plină de energie.
 
Ieri după-amiază primesc un telefon de la ea, în care mă întreabă dacă n-am chef de o mică plimbare în care să-i prezint câte ceva din frumusețile minunatului nostru oraș de pe malurile Begăi ;) Primul gând a fost s-o refuz elegant. Tocmai începuse finala Simonei, în plus eram pe la jumătatei mesei și vorba aia "fie omul cât de mic, după masă, doarme-un pic". Dar imediat s-au trezit atât gentleman-ul din mine cât și patriotul local care sunt, așa că, ea fiind la un supermarket, ne-am înțeles să vină să mă ia de acasă.
Zis și făcut. Am avut noroc și am găsit loc de parcare chiar în zona catedralei. Am început plimbarea pe malul Begăi între podul Mihai Viteazul și podul de la Maria, de unde am putut admira și catedrala, superb luminată din toate pozițiile. Am făcut un mic popas și înăuntru.
Apoi am traversat toată Piața Operei, trecând și pe la celebrii peștisori din centru și făcând și o mică haltă într-o drogherie. "Hai să intrăm doar un pic să cumpăr o ascuțitoare" Ca o femeie adevărată ce este, a transformat pic-ul acela într-o jumate de oră și ascuțitoarea a multiplicat-o în alte 3-4 chestii :D
Ne-am continuat apoi drumul pe traseul str. Alba Iulia, Piața Libertății, Piața Unirii, unde i-am propus să mâncăm o clătită sărată. Suprinsă oarecum, că nu mai mâncase așa ceva, până la urmă i-a plăcut foarte mult și s-a bucurat de această premieră.
În timpul plimbării am povestit o groază de lucruri, vrute și nevrute. Încet, încet, în conversație s-au strecurat, ca din întâmplare, și discuții cu tentă sexuală, de genul mie îmi place aia, iar mie îmi place aialaltă. Nu ne-a trebuit foarte mult timp ca să constatăm că aia și cu aialaltă se cam îmbucă... Totuși pe drumul de întoarcere la mașină, am continuat să conversăm pe teme neutre deși sunt convins că în mintea noastră prinsese deja foarte tare o idee comună pe care încă nu doream niciunul s-o scoatem la iveală. Abia când am urcat în mașină, fiind clar nevoie de o decizie, Ronna m-a intrebat: "Ce vrei să faci, te duc acasă sau vii la mine să bem un whisky?" Ia ghiciți ce variantă am ales? :innocent
Ajunși la locație, dupa ce ne-am făcut comozi, ne-am apucat de whisky. L-am terminat (nu era sticla plină). Am trecut pe pălincă. Am terminat-o (nu era sticla plină). Am trecut pe bere, una sau două (sticle pline). În timpul ăsta Ronna era bombardată cu mesaje. I-am spus să răspundă că poate prinde niște programări. Fiind unul lângă altul, mi-a atras atenția începutul unuia din mesajele ei și am rugat-o să mi-l citeasca tot. Era vorba de mesajul din motto. M-a pufnit subit un râs în hohote, care a molipsit-o și pe ea. Cred ca vreo 10 minute am râs aproape nonstop. Întrebările legate de servicii continuând, Ronna a improvizat pe aceeași temă, ceea ce ne-a întreținut buna dispozitie incă vreo jumate de oră.
"Masaj ușor relaxant cu mișcări lasciv-excitante ajungând ușor la sex oral și normal cu o finalizare pe măsură."
"Masaj relaxant,excito-vibrant cu o conectare chimico-lipicioasă, trecând ușor către nebunia dorinței de a te înălța și coborî, către ceva-ul acela pe care îl căutăm cu toții...încheind satisfacuti cu un tremur sublim." :laugh2
Dar mie capacul mi l-a pus răspunsul ei de pe forum vizavi de nedumirea unor colegi vizavi de numărul de finalizări incluse în timpul de o oră: "Dacă ești cu potențial ridicat,poți finaliza și de 2,3,4,5 etc ori...eu te sustin!" Total atipic față de deja standardizatul "maxim 2 finalizări". Nu m-am putut abține să nu-i spun că eu vreau varianta cu etc finalizări, dar nu ale mele, ci ale ei :P :giggle:
 
Drept pedeapsă, Ronna m-a trimis la duș și apoi mi-a zis să mă sui pe masa de execuție (pardon, de masaj) și s-o aștept cu fața în jos. M-am conformat fără prea multe comentarii. Până a venit și ea, am avut timp să constat atmosfera romantică, cu lumânări parfumate ce au asigurat un semiîntuneric "ușor relaxant, cu elemente lasciv-excitante" :D și au difuzat în aer arome foarte plăcute :)
Și, în fine, a început masajul. Care, în cazul meu, numai "ușor relaxant" n-a fost, ci dimpotrivă, a fost "hard excitant". Ronna a îmbinat masajul cu momente de reflexoterapie, astfel că de câteva ori era să sar de pe masă ba de placere, ba de durere.
Dar se pare că masajul a fost la fel de excitant si pentru Ronna, că la scurt timp, am auzit niște gemete ce păreau de excitare din partea ei. Adevăr care mi-a fost confirmat în momentul în care ea mi-a îndreptat laba piciorului între picioarele ei și a început să se frece cu ea :o. Atunci mi-am întors capul cât am putut și am întrebat-o: "Cum o cheamă?", La care ea, probabil neînțelegând ce am întrebat-o, și fiind deja în lumea ei, mi-a răspuns: "Îmi place, îmi place!" :laugh2  Și uite așa am mai botezat o păsărică... ce-mi place cum sună Îmi place... :giggle:
Din acest moment, lucrurile au luat-o razna total. Cel puțin în ceea ce mă privește. În timp ce se ocupa cu diverse părți ale corpului meu, Ronna mă bombarda cu câte un orgasm. În momentele în care poziția ei îmi permitea să-i introduc un deget în vagin și cu un alt deget să-i mângâi clitorisul, mă simțeam ca la Marea Neagră, în Constanța :P, Adică atât de umedă era. Nu mai spun că în aceste momente, gemetele ei depășeau clar nivelul admis de decibeli pentru acea oră. La fel însă și ale mele, Ronna astupându-mi de câteva ori gura cu mâna...
Probabil ca să nu-mi facă pe plac, Ronna a depășit fară probleme etc-ul dorit de mine, ajungând lejer la habar n-am al câtelea etc... 
Finalul ne-a prins într-un 69, în care eu, savurând-o pe Îmi place, mi-am umplut gura cu seva ei, iar ea, ocupându-se de soldățelul meu, deși fară ejaculare (se pare ca am devenit cel mai tare discipol al guru-lui Ananda :laugh2), l-a adus în starea în care se simțea ca într-un orgasm continuu...
 
Concluzii:
1. În viața mea n-am avut parte de o femeie care să-mi ofere atâtea orgasme într-un timp atât de scurt :innocent Mulțumesc, Ronna :)
2. Ronna l-a păcălit pe soldățel, în loc să-l ridce pentru a-l pregăti pentru misiune, ea l-a executat înainte de a începe lupta :( Asta nu trebuie lăsat nepedepsit... :P Mulțumesc, Ronna :D
 
Note: 
 
Locație: 10 - dotată cu tot ce e necesar pentru astfel de activităti
Aspect: 9 - arată foarte bine pentru vârsta ei
Atitudine: 10 - energică, socialbilă, amabilă
Igienă: 10 - nimic de reproșat
ON: 10 - mi-a creat o senzație neașteptată, de orgasm continuu
NP: n/a - n-am apucat
 
Tarif: 250 lei/oră
Timp petrecut: 1 oră

 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...