Sari la conținut

Ronna masaj&sex 0764222342


Postări Recomandate

Tocmai ce am ieșit de la doamna Ronna. O doamnă în adevăratul sens al cuvântului, cu spirit de domnișoară de 25 de ani.

 

1.Locatia

În apropierea Iulius Mall, cam greu cu parcările în zonă, dar cu puțin noroc se găsesc imediat. Doamna mai are o colegă care nu era în locație și un mic cățel bun de smotocit.

 

2.Modalitatea de contact

SMS pe nr din titlu, programarea a decurs foarte ușor, doamna răspunde prompt la mesaje

 

3.Detalii despre intalnire

După ce m-am învârtit ca titirezul vreo 10 minute până am găsit blocul, necunoscând zona foarte bine, în final am ajuns la locație. Am fost îndrumat foarte calm până la intrarea în bloc. Am sunat la interfon și am urcat. În spatele ușii se ascundea timid o doamnă, undeva la 45 de ani cu costumația din pozele de mai sus. Am făcut cunoștiință si cu micul patruped care a sărit de îndată pe mine. Ronna arată foarte bine pentru vârsta ei, cu niște sâni mari, puțin lăsați, dar încă de la intrare i se vedeau sfârcurile erecte numai bune de dezmierdat prin rochița transparentă. Fesele sunt mai frumoase ca ale unora de 25-30 de ani, pielea fină și draguță la față. Am fost invitat în sufragerie unde am fost servit cu apă / suc. Am început să vorbim, doamna se pricepe foarte bine la destins atmosfera, în 10 minute deja eram relaxat. Ronna este începătoare în escorting, a lucrat destul de mult ca și kinetoterapeut, fizioterapie. După discuțiile de început am fost invitat la duș asistat. Cam greu cu apa caldă, dar ne-am descurcat până la urmă. După duș am fost poftit în "camera ostilităților" unde am fost invitat să mă așez pentru un masaj de relaxare. Aprox 30 de minute în care mi-a masat fiecare centimetru de spate, picioare, mâini, fese simțeam că plutesc. M-a invitat să mă întorc pe spate, moment în care a început "nebunia". După o tranziție foarte ușoară între masaj pe picioare, abdomen, piept, am început să-mi fac griji că o să mă dezamăgească juniorul fiind întro stare de relaxare totală. În schimb aici a intervenit Ronna cu a ei măestrie. A început să se joace cu "bombonica" după cum a alintat-o, începând ușor să îl sărute, să îl lingă. Juniorul dădea semne de trezire, când dintro dată a inceput să îl ia în guriță, în acelasi timp îmi masa biluțele și a început să le dea atenție și lor. Cât ai zice masaj, bombonica era ca piatra. M-a invitat să punem căciula, am fost deacord. Atunci a început dezmățul. Ronna s-a urcat peste mine în poziția LoT pe masa de masaj, moment în care am crezut că o să se dărâme și o să ajungem la vecinii de sub, însă m-a asigurat că ne ține, ceea ce a și fost așa (masă de calitate :))). A început în forță, ca o studentă cunoscută în club cu chef nebun de sex. Ca să nu mă fac de râs, după aprox. 2 minute i-am propus să ne mutăm de pe masă în poziția mama iedului. Am început să o penetrez pe la spate moment în care gemetele s-au intesificat. Se simțea foarte bine, este destul de strâmtă pentru vârsta ei. După aprox. 5 minute de pompat, a început să dea contre tot mai tare moment în care am finalizat exploziv în balonaș. Extenuați am, mers din nou la duș pentru igienizare. A fost o experiență intensă. 

 

4.Note

Locație: 8 datorită locurilor de parcare limitate

Atitudine: 10 - doamna știe să se facă plăcută și o face cu plăcere

Igienă: 10 - foarte curată, duș înainte și după, nu am simțit nimic suspect

ON: 8.5 - puțin cam scurt și se simțeau puțin dinții

NP: 10 - se excită, se umezește natural, te trage în ea, dă contre, geme natural

GFE: 10 - te simți ca și cu o prietenă, o companie foarte plăcută, FK cred că face în funcție de chimie

MASAJ 10 +

 

5.Tarife

250 lei / 1h ++, nu se uită la ceas

 

De revenit: DA, recomand pentru cei care caută o "nimfomană" matură, care știu să aprecieze o femeie chiar dacă nu mai e la prima tinerețe, dar care are încă spirit tânăr

Mulțumesc Ronna! Te pup.

Multumesc frumos pentru aprecierile făcute!Multumesc pt clipele petrecute împreună si asa cum mi-am inchipuit si mi-m dorit vom ramane prieteni.Ai fost atât de atent la toate detaliile externe și interne,fizice,chimice si la toate trăirile vibrationale de care ai avut parte.Acum să etalez și eu cateva remarci în ceea ce te privește.De când ai aterizat la usa ap.unde eram cazată,am început să vibrez.Mmm,timid,finuț și cu un șarm debordant.Mi-ai demagnetizat busola...imediat.Adunându-mi toate forțele și energiile,m-am echilibrat și am pornit ritualul....am început să pregătesc strategiile necesare pt a-l ridica pe micul(marele)soldătel si pentru a-l pregăti de luptă.Totul a decurs conform planului de atac și conform așteptărilor.Te pup dulce,dragul meu!
  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Motto: "Pornim cu un masaj ușor relaxant,cu miscari lasciv-excitante ajungând ușor în zonele erogene,unde cu limbuța și  mânuțele mele magice,îl vom ridica pe micul soldațel,și-l vom pregăti pt.misiune!!!"

 

Cu textul ăsta, Ronna m-a cucerit definitiv :laugh2

Dar să nu anticipăm...

 

Prima interacțiune cu Ronna pe forum a fost după ce și-a deschis topicul, și nu știa să posteze pozele. Am încercat să-i explic cum să procedeze, inițial pe whatsapp apoi telefonic. Chiar dacă până la urmă am ajuns să i le postez eu, din discuțiile telefonice destul de lungi mi-a făcut o impresie favorabilă. Apoi am mai avut câteva conversații care mi-au conturat o femeie faină, sociabilă, glumeață, plină de energie.

 

Ieri după-amiază primesc un telefon de la ea, în care mă întreabă dacă n-am chef de o mică plimbare în care să-i prezint câte ceva din frumusețile minunatului nostru oraș de pe malurile Begăi ;) Primul gând a fost s-o refuz elegant. Tocmai începuse finala Simonei, în plus eram pe la jumătatei mesei și vorba aia "fie omul cât de mic, după masă, doarme-un pic". Dar imediat s-au trezit atât gentleman-ul din mine cât și patriotul local care sunt, așa că, ea fiind la un supermarket, ne-am înțeles să vină să mă ia de acasă.

Zis și făcut. Am avut noroc și am găsit loc de parcare chiar în zona catedralei. Am început plimbarea pe malul Begăi între podul Mihai Viteazul și podul de la Maria, de unde am putut admira și catedrala, superb luminată din toate pozițiile. Am făcut un mic popas și înăuntru.

Apoi am traversat toată Piața Operei, trecând și pe la celebrii peștisori din centru și făcând și o mică haltă într-o drogherie. "Hai să intrăm doar un pic să cumpăr o ascuțitoare" Ca o femeie adevărată ce este, a transformat pic-ul acela într-o jumate de oră și ascuțitoarea a multiplicat-o în alte 3-4 chestii :D

Ne-am continuat apoi drumul pe traseul str. Alba Iulia, Piața Libertății, Piața Unirii, unde i-am propus să mâncăm o clătită sărată. Suprinsă oarecum, că nu mai mâncase așa ceva, până la urmă i-a plăcut foarte mult și s-a bucurat de această premieră.

În timpul plimbării am povestit o groază de lucruri, vrute și nevrute. Încet, încet, în conversație s-au strecurat, ca din întâmplare, și discuții cu tentă sexuală, de genul mie îmi place aia, iar mie îmi place aialaltă. Nu ne-a trebuit foarte mult timp ca să constatăm că aia și cu aialaltă se cam îmbucă... Totuși pe drumul de întoarcere la mașină, am continuat să conversăm pe teme neutre deși sunt convins că în mintea noastră prinsese deja foarte tare o idee comună pe care încă nu doream niciunul s-o scoatem la iveală. Abia când am urcat în mașină, fiind clar nevoie de o decizie, Ronna m-a intrebat: "Ce vrei să faci, te duc acasă sau vii la mine să bem un whisky?" Ia ghiciți ce variantă am ales? :innocent

Ajunși la locație, dupa ce ne-am făcut comozi, ne-am apucat de whisky. L-am terminat (nu era sticla plină). Am trecut pe pălincă. Am terminat-o (nu era sticla plină). Am trecut pe bere, una sau două (sticle pline). În timpul ăsta Ronna era bombardată cu mesaje. I-am spus să răspundă că poate prinde niște programări. Fiind unul lângă altul, mi-a atras atenția începutul unuia din mesajele ei și am rugat-o să mi-l citeasca tot. Era vorba de mesajul din motto. M-a pufnit subit un râs în hohote, care a molipsit-o și pe ea. Cred ca vreo 10 minute am râs aproape nonstop. Întrebările legate de servicii continuând, Ronna a improvizat pe aceeași temă, ceea ce ne-a întreținut buna dispozitie incă vreo jumate de oră.

"Masaj ușor relaxant cu mișcări lasciv-excitante ajungând ușor la sex oral și normal cu o finalizare pe măsură."

"Masaj relaxant,excito-vibrant cu o conectare chimico-lipicioasă, trecând ușor către nebunia dorinței de a te înălța și coborî, către ceva-ul acela pe care îl căutăm cu toții...încheind satisfacuti cu un tremur sublim." :laugh2

Dar mie capacul mi l-a pus răspunsul ei de pe forum vizavi de nedumirea unor colegi vizavi de numărul de finalizări incluse în timpul de o oră: "Dacă ești cu potențial ridicat,poți finaliza și de 2,3,4,5 etc ori...eu te sustin!" Total atipic față de deja standardizatul "maxim 2 finalizări". Nu m-am putut abține să nu-i spun că eu vreau varianta cu etc finalizări, dar nu ale mele, ci ale ei :P :giggle:

 

Drept pedeapsă, Ronna m-a trimis la duș și apoi mi-a zis să mă sui pe masa de execuție (pardon, de masaj) și s-o aștept cu fața în jos. M-am conformat fără prea multe comentarii. Până a venit și ea, am avut timp să constat atmosfera romantică, cu lumânări parfumate ce au asigurat un semiîntuneric "ușor relaxant, cu elemente lasciv-excitante" :D și au difuzat în aer arome foarte plăcute :)

Și, în fine, a început masajul. Care, în cazul meu, numai "ușor relaxant" n-a fost, ci dimpotrivă, a fost "hard excitant". Ronna a îmbinat masajul cu momente de reflexoterapie, astfel că de câteva ori era să sar de pe masă ba de placere, ba de durere.

Dar se pare că masajul a fost la fel de excitant si pentru Ronna, că la scurt timp, am auzit niște gemete ce păreau de excitare din partea ei. Adevăr care mi-a fost confirmat în momentul în care ea mi-a îndreptat laba piciorului între picioarele ei și a început să se frece cu ea :o. Atunci mi-am întors capul cât am putut și am întrebat-o: "Cum o cheamă?", La care ea, probabil neînțelegând ce am întrebat-o, și fiind deja în lumea ei, mi-a răspuns: "Îmi place, îmi place!" :laugh2  Și uite așa am mai botezat o păsărică... ce-mi place cum sună Îmi place... :giggle:

Din acest moment, lucrurile au luat-o razna total. Cel puțin în ceea ce mă privește. În timp ce se ocupa cu diverse părți ale corpului meu, Ronna mă bombarda cu câte un orgasm. În momentele în care poziția ei îmi permitea să-i introduc un deget în vagin și cu un alt deget să-i mângâi clitorisul, mă simțeam ca la Marea Neagră, în Constanța :P, Adică atât de umedă era. Nu mai spun că în aceste momente, gemetele ei depășeau clar nivelul admis de decibeli pentru acea oră. La fel însă și ale mele, Ronna astupându-mi de câteva ori gura cu mâna...

Probabil ca să nu-mi facă pe plac, Ronna a depășit fară probleme etc-ul dorit de mine, ajungând lejer la habar n-am al câtelea etc... 

Finalul ne-a prins într-un 69, în care eu, savurând-o pe Îmi place, mi-am umplut gura cu seva ei, iar ea, ocupându-se de soldățelul meu, deși fară ejaculare (se pare ca am devenit cel mai tare discipol al guru-lui Ananda :laugh2), l-a adus în starea în care se simțea ca într-un orgasm continuu...

 

Concluzii:

1. În viața mea n-am avut parte de o femeie care să-mi ofere atâtea orgasme într-un timp atât de scurt :innocent Mulțumesc, Ronna :)

2. Ronna l-a păcălit pe soldățel, în loc să-l ridce pentru a-l pregăti pentru misiune, ea l-a executat înainte de a începe lupta :( Asta nu trebuie lăsat nepedepsit... :P Mulțumesc, Ronna :D

 

Note: 

 

Locație: 10 - dotată cu tot ce e necesar pentru astfel de activităti

Aspect: 9 - arată foarte bine pentru vârsta ei

Atitudine: 10 - energică, socialbilă, amabilă

Igienă: 10 - nimic de reproșat

ON: 10 - mi-a creat o senzație neașteptată, de orgasm continuu

NP: n/a - n-am apucat

 

Tarif: 250 lei/oră

Timp petrecut: 1 oră

 

Link spre comentariu

Motto: "Pornim cu un masaj ușor relaxant,cu miscari lasciv-excitante ajungând ușor în zonele erogene,unde cu limbuța și  mânuțele mele magice,îl vom ridica pe micul soldațel,și-l vom pregăti pt.misiune!!!"

 

Cu textul ăsta, Ronna m-a cucerit definitiv :laugh2

Dar să nu anticipăm...

 

Prima interacțiune cu Ronna pe forum a fost după ce și-a deschis topicul, și nu știa să posteze pozele. Am încercat să-i explic cum să procedeze, inițial pe whatsapp apoi telefonic. Chiar dacă până la urmă am ajuns să i le postez eu, din discuțiile telefonice destul de lungi mi-a făcut o impresie favorabilă. Apoi am mai avut câteva conversații care mi-au conturat o femeie faină, sociabilă, glumeață, plină de energie.

 

Ieri după-amiază primesc un telefon de la ea, în care mă întreabă dacă n-am chef de o mică plimbare în care să-i prezint câte ceva din frumusețile minunatului nostru oraș de pe malurile Begăi ;) Primul gând a fost s-o refuz elegant. Tocmai începuse finala Simonei, în plus eram pe la jumătatei mesei și vorba aia "fie omul cât de mic, după masă, doarme-un pic". Dar imediat s-au trezit atât gentleman-ul din mine cât și patriotul local care sunt, așa că, ea fiind la un supermarket, ne-am înțeles să vină să mă ia de acasă.

Zis și făcut. Am avut noroc și am găsit loc de parcare chiar în zona catedralei. Am început plimbarea pe malul Begăi între podul Mihai Viteazul și podul de la Maria, de unde am putut admira și catedrala, superb luminată din toate pozițiile. Am făcut un mic popas și înăuntru.

Apoi am traversat toată Piața Operei, trecând și pe la celebrii peștisori din centru și făcând și o mică haltă într-o drogherie. "Hai să intrăm doar un pic să cumpăr o ascuțitoare" Ca o femeie adevărată ce este, a transformat pic-ul acela într-o jumate de oră și ascuțitoarea a multiplicat-o în alte 3-4 chestii :D

Ne-am continuat apoi drumul pe traseul str. Alba Iulia, Piața Libertății, Piața Unirii, unde i-am propus să mâncăm o clătită sărată. Suprinsă oarecum, că nu mai mâncase așa ceva, până la urmă i-a plăcut foarte mult și s-a bucurat de această premieră.

În timpul plimbării am povestit o groază de lucruri, vrute și nevrute. Încet, încet, în conversație s-au strecurat, ca din întâmplare, și discuții cu tentă sexuală, de genul mie îmi place aia, iar mie îmi place aialaltă. Nu ne-a trebuit foarte mult timp ca să constatăm că aia și cu aialaltă se cam îmbucă... Totuși pe drumul de întoarcere la mașină, am continuat să conversăm pe teme neutre deși sunt convins că în mintea noastră prinsese deja foarte tare o idee comună pe care încă nu doream niciunul s-o scoatem la iveală. Abia când am urcat în mașină, fiind clar nevoie de o decizie, Ronna m-a intrebat: "Ce vrei să faci, te duc acasă sau vii la mine să bem un whisky?" Ia ghiciți ce variantă am ales? :innocent

Ajunși la locație, dupa ce ne-am făcut comozi, ne-am apucat de whisky. L-am terminat (nu era sticla plină). Am trecut pe pălincă. Am terminat-o (nu era sticla plină). Am trecut pe bere, una sau două (sticle pline). În timpul ăsta Ronna era bombardată cu mesaje. I-am spus să răspundă că poate prinde niște programări. Fiind unul lângă altul, mi-a atras atenția începutul unuia din mesajele ei și am rugat-o să mi-l citeasca tot. Era vorba de mesajul din motto. M-a pufnit subit un râs în hohote, care a molipsit-o și pe ea. Cred ca vreo 10 minute am râs aproape nonstop. Întrebările legate de servicii continuând, Ronna a improvizat pe aceeași temă, ceea ce ne-a întreținut buna dispozitie incă vreo jumate de oră.

"Masaj ușor relaxant cu mișcări lasciv-excitante ajungând ușor la sex oral și normal cu o finalizare pe măsură."

"Masaj relaxant,excito-vibrant cu o conectare chimico-lipicioasă, trecând ușor către nebunia dorinței de a te înălța și coborî, către ceva-ul acela pe care îl căutăm cu toții...încheind satisfacuti cu un tremur sublim." :laugh2

Dar mie capacul mi l-a pus răspunsul ei de pe forum vizavi de nedumirea unor colegi vizavi de numărul de finalizări incluse în timpul de o oră: "Dacă ești cu potențial ridicat,poți finaliza și de 2,3,4,5 etc ori...eu te sustin!" Total atipic față de deja standardizatul "maxim 2 finalizări". Nu m-am putut abține să nu-i spun că eu vreau varianta cu etc finalizări, dar nu ale mele, ci ale ei :P :giggle:

 

Drept pedeapsă, Ronna m-a trimis la duș și apoi mi-a zis să mă sui pe masa de execuție (pardon, de masaj) și s-o aștept cu fața în jos. M-am conformat fără prea multe comentarii. Până a venit și ea, am avut timp să constat atmosfera romantică, cu lumânări parfumate ce au asigurat un semiîntuneric "ușor relaxant, cu elemente lasciv-excitante" :D și au difuzat în aer arome foarte plăcute :)

Și, în fine, a început masajul. Care, în cazul meu, numai "ușor relaxant" n-a fost, ci dimpotrivă, a fost "hard excitant". Ronna a îmbinat masajul cu momente de reflexoterapie, astfel că de câteva ori era să sar de pe masă ba de placere, ba de durere.

Dar se pare că masajul a fost la fel de excitant si pentru Ronna, că la scurt timp, am auzit niște gemete ce păreau de excitare din partea ei. Adevăr care mi-a fost confirmat în momentul în care ea mi-a îndreptat laba piciorului între picioarele ei și a început să se frece cu ea :o. Atunci mi-am întors capul cât am putut și am întrebat-o: "Cum o cheamă?", La care ea, probabil neînțelegând ce am întrebat-o, și fiind deja în lumea ei, mi-a răspuns: "Îmi place, îmi place!" :laugh2  Și uite așa am mai botezat o păsărică... ce-mi place cum sună Îmi place... :giggle:

Din acest moment, lucrurile au luat-o razna total. Cel puțin în ceea ce mă privește. În timp ce se ocupa cu diverse părți ale corpului meu, Ronna mă bombarda cu câte un orgasm. În momentele în care poziția ei îmi permitea să-i introduc un deget în vagin și cu un alt deget să-i mângâi clitorisul, mă simțeam ca la Marea Neagră, în Constanța :P, Adică atât de umedă era. Nu mai spun că în aceste momente, gemetele ei depășeau clar nivelul admis de decibeli pentru acea oră. La fel însă și ale mele, Ronna astupându-mi de câteva ori gura cu mâna...

Probabil ca să nu-mi facă pe plac, Ronna a depășit fară probleme etc-ul dorit de mine, ajungând lejer la habar n-am al câtelea etc... 

Finalul ne-a prins într-un 69, în care eu, savurând-o pe Îmi place, mi-am umplut gura cu seva ei, iar ea, ocupându-se de soldățelul meu, deși fară ejaculare (se pare ca am devenit cel mai tare discipol al guru-lui Ananda :laugh2), l-a adus în starea în care se simțea ca într-un orgasm continuu...

 

Concluzii:

1. În viața mea n-am avut parte de o femeie care să-mi ofere atâtea orgasme într-un timp atât de scurt :innocent Mulțumesc, Ronna :)

2. Ronna l-a păcălit pe soldățel, în loc să-l ridce pentru a-l pregăti pentru misiune, ea l-a executat înainte de a începe lupta :( Asta nu trebuie lăsat nepedepsit... :P Mulțumesc, Ronna :D

 

Note: 

 

Locație: 10 - dotată cu tot ce e necesar pentru astfel de activităti

Aspect: 9 - arată foarte bine pentru vârsta ei

Atitudine: 10 - energică, socialbilă, amabilă

Igienă: 10 - nimic de reproșat

ON: 10 - mi-a creat o senzație neașteptată, de orgasm continuu

NP: n/a - n-am apucat

 

Tarif: 250 lei/oră

Timp petrecut: 1 oră

Mulțumesc frumos pentru cavalerismul de care ai dat dovadă,pentru răbdarea cu care te-ai înarmat când ai pornit în acea promenadă alături de mine.Esti o companie minunată,lângă care si-ar dori oricine să se afle(fie domn sau doamnă).Timișoara este frumoasă chiar de este văzută pe inserat,am fost placut surprinsa de notele calde ale pianului ce ne-a ieșit în cale,clătitea sărată a fost o premieră pentru mine dar sincer,delicioasă...am savurat pana la ultimul petic de aluat.Intr-un cuvânt totul a fost magnific,cu încărcătură pozitivă și un impact emoțional.Mulțumesc din suflet prieten drag!
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

UN ALTFEL DE MASAJ

 

Pe la Ronna, mi-am propus sa trec inca de cand a venit pe malurile Begai, insa din cazua programului incarcat nu am reusit sa o vizitez decat luni. Ce-i drept m-a intaratat  si recenzia Bolovanului :laugh2. Asa ca mi-am luat “tastatura in dinti” si mi-am facut programare. Programarea a fost respectata cu sfintenie, ba chiar am fost invitat sa intru desi ajunsesem cu vreo 10 minute mai devreme decat ora stabilita. Intrat in apartament, am avut placuta surpriza sa dau peste un milf exact asa cum mi-a recomandat medicul :laugh2: frumusica la fata, cu niste sani care se cereau a fi dezmierdati (vezi sfarcurile), intr-un cuvant, ce trebe. Cum in apartament nu se fumeaza, am trecut direct la igienizare. Baia OK, cu cabina de dus si toate cele necesare (inclusiv prosop mare, curat si uscat), insa cam rece in apartament. Iar cum eu sunt friguros de felul meu, am simtit imediat asta. M-a salvat Ronna, punandu-mi un prosop pe spate in timpul masajului la picioare. Si a inceput Ronna cu un masaj de care sincer nu am mai avut parte pana acum. Asta desi am fost la zeci de maseuze care mi-au facut masaje de toate felurile: de relaxare, terapeutic, erotic. Are femeia asta un fel de a imbina masajele de te urca pe pereti. Cand face masaj dur, cand senzual, cand iti ia piciorul si ti-l pune la “pasa” pentru a se excita, cand iti suge degetele de la picioare. Dar poate cel mai mult m-a incitat cand, din cand in cand, se baga intre picioare si il lua pe junior in gura pret de cateva secunde, dar doar atat cat sa-l tina treaz. Nu tin minte sa mai fi facut cineva asta in pizitia in care eram, adica, virgula, culcat de tot pe burta. Da, mi s-a mai intamplat insa doar cand ridicam putin fundul pentru a avea acces fata la junior. Ronna in schimb se chinuia efectiv sa-l ia in gura. Ce-i drept nici eu nu o ajutam deloc. Dar, pana la urma asta era tot farmecul. In timp ce imi facea masaj si era in lateralul meu (stang sau drept) exploram digital piersicuta Ronnei, nu de alta, dar era atat de receptiva. Oricum, mi-a marturisit ca s-a terminat si ea de cateva ori. De cate ori nu stie, iar eu cu atat mai putin :laugh2. Dupa vreo jumatate de ora, am fost invitat sa ma intorc pe spate, pozitie in care nu am stat prea mult. De ce? Pentru ca excitarea din timpul masajului pe burta si-a spus cuvantul. Ronna l-a luat pe ala micu in gura putin, insa i-am spus ca nu va dura mult si soldatul va muri la datorie. Asa ca am invitat-o sa vina peste mine pe masa sa ne si sarutam putin. Nu ca vreau sa zic, dar vreau sa spun ca Ronna are, daca nu cea, una dintre cele mai OK igiene orale din cate am intalnit. Si nu au fost putine, credeti-ma. In pozitia Ronna calare peste mine, cu pasarica (in partea ei superioara) frecandu-se de soldatel si cu buzele impreunate am finalizat glorios. Oarecum spre nemultumirea Ronnei care mi-a marturist ca si-ar fi dorit sa o simta putin si in ea. Si eu, ce-i drept :laugh2. Poate data viitoare daca va mai fi sa fie (a se intelege daca mai vine Ronna pe la noi). Asa unul peste celalalt, am mai stat pret de doua-trei minute dupa care, la propunerea mea, am mers din nou la dus. La final am platit consumatia, 250 de lei, si dus am fost. Timp total petrecut: in jur de 45 de minute. Jurizare:

  • locatie: 9 (asta doar pentru ca a fost cam rece in apartament)
  • aspect general Ronna: 9 (de specificat insa faptul ca vorbim despre un milf)
  • igiena: 10 (pentru igiena orala, pe care eu pun mare pret 10+)
  • atitudine: 10 (respectuoasa dar si copilaroasa in acelasi timp)
  • oral (neprotejat): 9,5 (in primul rand pentru “artificii”)
  • normal (protejat): - (nu a fost cazul da data asta )
  • GFE: 10 (saruta bine, iar igiena impecabila face ca sarutul sa fie o placere)
  • masaj: 10 (asta in primul rand pentru ca a fost cel mai “altfel” masaj de care am avut parte)
  • excitare Ronna: 10 (daca e s-o cred, s-a terminat de vreo cateva ori)
  • raport calitate/pret: foarte bun (250 de lei ora cu tot ce trebuie, cu o milf adevarata ei zic ca merita. Chiar daca in cazul meu, dar strict din cauza mea, nu a fost chiar cu tot ce trebuie. Adica, n-am bagat veverita in scorbura :laugh2)
  • de recomandat: DA. Eu voi mai trece pe la ea daca se va ivi ocazia.
  • Like 6
Link spre comentariu

UN ALTFEL DE MASAJ

 

Pe la Ronna, mi-am propus sa trec inca de cand a venit pe malurile Begai, insa din cazua programului incarcat nu am reusit sa o vizitez decat luni. Ce-i drept m-a intaratat  si recenzia Bolovanului :laugh2. Asa ca mi-am luat “tastatura in dinti” si mi-am facut programare. Programarea a fost respectata cu sfintenie, ba chiar am fost invitat sa intru desi ajunsesem cu vreo 10 minute mai devreme decat ora stabilita. Intrat in apartament, am avut placuta surpriza sa dau peste un milf exact asa cum mi-a recomandat medicul :laugh2: frumusica la fata, cu niste sani care se cereau a fi dezmierdati (vezi sfarcurile), intr-un cuvant, ce trebe. Cum in apartament nu se fumeaza, am trecut direct la igienizare. Baia OK, cu cabina de dus si toate cele necesare (inclusiv prosop mare, curat si uscat), insa cam rece in apartament. Iar cum eu sunt friguros de felul meu, am simtit imediat asta. M-a salvat Ronna, punandu-mi un prosop pe spate in timpul masajului la picioare. Si a inceput Ronna cu un masaj de care sincer nu am mai avut parte pana acum. Asta desi am fost la zeci de maseuze care mi-au facut masaje de toate felurile: de relaxare, terapeutic, erotic. Are femeia asta un fel de a imbina masajele de te urca pe pereti. Cand face masaj dur, cand senzual, cand iti ia piciorul si ti-l pune la “pasa” pentru a se excita, cand iti suge degetele de la picioare. Dar poate cel mai mult m-a incitat cand, din cand in cand, se baga intre picioare si il lua pe junior in gura pret de cateva secunde, dar doar atat cat sa-l tina treaz. Nu tin minte sa mai fi facut cineva asta in pizitia in care eram, adica, virgula, culcat de tot pe burta. Da, mi s-a mai intamplat insa doar cand ridicam putin fundul pentru a avea acces fata la junior. Ronna in schimb se chinuia efectiv sa-l ia in gura. Ce-i drept nici eu nu o ajutam deloc. Dar, pana la urma asta era tot farmecul. In timp ce imi facea masaj si era in lateralul meu (stang sau drept) exploram digital piersicuta Ronnei, nu de alta, dar era atat de receptiva. Oricum, mi-a marturisit ca s-a terminat si ea de cateva ori. De cate ori nu stie, iar eu cu atat mai putin :laugh2. Dupa vreo jumatate de ora, am fost invitat sa ma intorc pe spate, pozitie in care nu am stat prea mult. De ce? Pentru ca excitarea din timpul masajului pe burta si-a spus cuvantul. Ronna l-a luat pe ala micu in gura putin, insa i-am spus ca nu va dura mult si soldatul va muri la datorie. Asa ca am invitat-o sa vina peste mine pe masa sa ne si sarutam putin. Nu ca vreau sa zic, dar vreau sa spun ca Ronna are, daca nu cea, una dintre cele mai OK igiene orale din cate am intalnit. Si nu au fost putine, credeti-ma. In pozitia Ronna calare peste mine, cu pasarica (in partea ei superioara) frecandu-se de soldatel si cu buzele impreunate am finalizat glorios. Oarecum spre nemultumirea Ronnei care mi-a marturist ca si-ar fi dorit sa o simta putin si in ea. Si eu, ce-i drept :laugh2. Poate data viitoare daca va mai fi sa fie (a se intelege daca mai vine Ronna pe la noi). Asa unul peste celalalt, am mai stat pret de doua-trei minute dupa care, la propunerea mea, am mers din nou la dus. La final am platit consumatia, 250 de lei, si dus am fost. Timp total petrecut: in jur de 45 de minute. Jurizare:

 

  • locatie: 9 (asta doar pentru ca a fost cam rece in apartament)
  • aspect general Ronna: 9 (de specificat insa faptul ca vorbim despre un milf)
  • igiena: 10 (pentru igiena orala, pe care eu pun mare pret 10+)
  • atitudine: 10 (respectuoasa dar si copilaroasa in acelasi timp)
  • oral (neprotejat): 9,5 (in primul rand pentru “artificii”)
  • normal (protejat): - (nu a fost cazul da data asta )
  • GFE: 10 (saruta bine, iar igiena impecabila face ca sarutul sa fie o placere)
  • masaj: 10 (asta in primul rand pentru ca a fost cel mai “altfel” masaj de care am avut parte)
  • excitare Ronna: 10 (daca e s-o cred, s-a terminat de vreo cateva ori)
  • raport calitate/pret: foarte bun (250 de lei ora cu tot ce trebuie, cu o milf adevarata ei zic ca merita. Chiar daca in cazul meu, dar strict din cauza mea, nu a fost chiar cu tot ce trebuie. Adica, n-am bagat veverita in scorbura :laugh2)
  • de recomandat: DA. Eu voi mai trece pe la ea daca se va ivi ocazia.
Mmmm...Chiar dacă nu ai băgat veverita în scorbură, ai făcut ravagii cu degetelele alea *profi*în ale pendulatului,pe butonel,pe lângă butonel și apoi adânc in'scorbură'.Ce mai încolo,încoace...vibrațiile au fost la cote maxime,minunat!Multumesc frumos pentru clipele de extaz si trairile oferite!
  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator kilafonic
Reputație: 0

Salutare,

 

Am vizitat si eu pe Ronna, mai jos recenzia :

 

1.Locatia : zona iosefin, singura in locatie, curte interioara la comun cu alte apartamente
 
2.Modalitatea de contact: la telefon 0764222342, prin whatsapp ofera detalii, raspunde la telefon prompt
 
3.Detalii: Pe Ronna am vizitat-o intr-una din zilele ce au trecut. Este o femeie matura, plina de experienta, foarte amabila si sincera. Ofera servicii de masaj combinat cu servicii de escorting. Am ajuns in locatie , am stat putin sa socializam, am fost servit cu apa, suc, fructe, ceva dulce. Ronna este o gazda foarte buna. Este genul milf, arata foarte bine pentru varsta pe care o are. Este o persoana deschisa, ai ce discuta cu ea. Am poftit la dus pentru igienizare si mai apoi in dormitor unde era masa de masaj.
 
4.Programul de lucru : de la amiaza pana seara
 
5.Note 10 pe linie! Excelent!
MASAJ:10 o premiera pentru mine sa am parte de un asemenea masaj.
ON:10 foarte intens si scurt! masajul a ajutat foarte mult sa ma relaxeze si sa ma incite in acelasi timp! atentie deosebita la zonele adiacente, oralul este foarte umed, finalizare CIM si COF!
NP:10 intens si placut dar prea scurt. A trecut deasupra si stiam ca masa o sa reziste ( noroc ca am citit recenzia colegului de mai sus :)) ). As fi vrut sa incerc mai multe pozitii cu Ronna. Poate data viitoare! Este stramta, simti contractiile muschiilor, te trage in ea, ofera imbratisari,mangaieri, geme frumos. 
IGIENA:10 foarte curata, mirosea frumos. Facuse dus inainte sa ajung si la final cu mine ( dus asistat cu ON in cabina de dus )
LOCATIE:10 echipata cu toate cele necesare, prosoape curate,apa de gura,gel de dus, papuci de casa...
ATITUDINE:10 are atitudine pro-client, isi doreste sa ofere satisfactie
GFE:10 FK, imbratisari, atingeri, sarutari
PSE:10 am avut parte si de putin PSE, se foloseste de limba peste tot, se exteriorizeaza pe parcursul vizitei
 
6.Tarifare - 250 ron / ora
 
Nici nu imi venea sa cred cand am plecat din locatie cat de repede poate sa treaca 1 ora. Asa da!
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Bună Bună..

Am vizitat și eu această doamnă. Contactată telefonic, am stabilit ora întâlnirii. Am ajuns la destinație, cam greu cu locurile de parcare dar ne descurcam.

Am întrat în apartament, am fost plăcut surprins, văzând o doamnă în adevăratul sens al cuvântului. Am făcut cunoștință, ma invitat la un pahar de vorbă, am stat am povestit ne am destins, a fost foarte ok. Ma invitat la duș, apa calda, prosop curat, gel de duș tot ce trebuie. Apoi am fost invitat pe masa de masaj.

Un masaj foarte deosebit, de care nu ai parte toată ziua.. Femeia asta știe sa te excite maxim. Am avut ghinionul de a finaliza chiar înainte de a mă întoarce.

Asta a fost.. Am mers la duș și am mai rămas umpic la povesti... Din una în alta.. Amandoi am readus discuția în puncte culminat și, înainte de plecare hainele fiindumi în camera.. O visam, cum îi dau limbi.. Și i am spus și ei asta... Ce sa vezi?? Surpriza zis și făcut sa întins pe pat și a zis haide linge o, Whoowww... Mam pus și am lins ca un nebun.. Ne am E citat amândoi, a spus ca să terminat de câteva ori.. Mam simțit super, am avut parte și de contact sexual.. Cred ca ajunge cam cât am spus.. Nu are rost sa mai descriu mai multe.. A fost o experienta foarte interesanta, o voi tine minte ceva timp.

Note:

Atitudine-9,5( sta cam mult pe telefon în rest foarte ok chiar ai ce discuta cu ea)

Astpect- 9,5

Igiena-10

Gfe- 10

Hakat 250 lei. Aprox 2h

A fost o nebunie totala. Femeia asta nu trebuie ratată, chiar merită.

Super, Super, Super.. De recomandat-DA

,, Nu vreau Raffaelo pt. Că sunt cu mașina. Ronna''

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

poze noi cu stimabila doamna?

Poze noi... sa ce? Cele cateva recenzii (excluzand-o pe a mea) chiar nu te-au ajutat sa iti faci o parere despre doamna? Iti spun eu: Ronna arata mult mai bine in realitate decat in poze.

P.S. Daca tu chiar ti-ai propus sa ne testezi limitele cu astfel de intrebari iti spun un lucru: cel putin eu, pot duce mult.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Deoarece Romana era pe lista scurtă am făcut de ieri o programare la telefon, iar azi am vizitat Dna.Loc pe Mangalia la casă cu loc de parcare in fața.Am fost servit cu o apă plată, lăsat cadoul,250 și am intrat la duș. Ronna a venit și ea așa că am invitat,o la un oral in duș finalizat cu cim.A fost super, apa caldă îmi delecta ouțele și gura ei mădularul.Apoi am trecut la un masaj de relaxare bun, 9,5.Dupa un mic dezmăț,ajutat de pasiunea Ronnei, juniorul era pregătit din nou de lupta și am fost invitat la NP, s,a pus în poziția dogy unde după câteva minute de luptă,din nou cu participarea ei am finalizat în balon.Igienizat, inclusiv cu apă de gură amândoi. Că și atitudine, pro client, 10+, corp 9, pt vârsta ei. ON 10 cu cim,;NP 10. FK 10.De revenit,da, dacă ne va mai onora cu prezenta in Tm,drum lung de la malul mării.A zis că probabil duminică va pleca.DTD, o oră.

  • Like 3
Link spre comentariu

A plecat, stie cineva?

Da...Am plecat,sunt deja la malul mării,vă pupăcesc dulce, ați fost minunați,am plecat cu un gust plăcut,cu amintiri frumoase si cu o agendă încărcată de prieteni dragi.Vă pupăcesc dulce!Nici nu am plecat bine și deja mi-e dor de voi@
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0

Da...Am plecat,sunt deja la malul mării,vă pupăcesc dulce, ați fost minunați,am plecat cu un gust plăcut,cu amintiri frumoase si cu o agendă încărcată de prieteni dragi.Vă pupăcesc dulce!Nici nu am plecat bine și deja mi-e dor de voi@

Hai înapoi! ;) Că și mie mi-e dor :) Și Timișoara e mare, mai sunt destule locuri frumoase în care să te plimb. Ce nu fac eu pentru o guriță de... whisky  :laugh2

Și de Imi place, știi ce vreau să zic... :D  :hug1

Link spre comentariu
Vizitator kilafonic
Reputație: 0

Da...Am plecat,sunt deja la malul mării,vă pupăcesc dulce, ați fost minunați,am plecat cu un gust plăcut,cu amintiri frumoase si cu o agendă încărcată de prieteni dragi.Vă pupăcesc dulce!Nici nu am plecat bine și deja mi-e dor de voi@

Te mai așteptăm!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...