Sari la conținut

Companie discreta 0758486006


Postări Recomandate

  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland

Tot din ziarul local am agatzat-o, vorbeste dragut si e amabila la telefon, m-a asteptat numaidecat intr-un bloc vizavi de benzinaria MOL de pe Careiului.

Apartamentul e foarte inchiriat si neamenajat pentru intalniri amoroase. Nici n-are de ce, cu fata asta nu ma vad in ipostaza unei intalniri amoroase nici dac-as veni de pe-o insula pustie.

Dameza e undeva pe la 165 maxim si e costeliva, nu prea are forme si nici figuri in cap. E in ton cu imbracamintea ei, modesta si de strada. Nu s-a dezbracat pentru ca n-avea de ce.  Are fata putin mai alungita si sprancenele desenate, parul vopsit roscat, drept si pana pe la umeri. Oare de ce mi-o fi zis la telefon ca-i bruneta cu par scurt? Sau e o chestie de apreciere sau a gresit google translator. Cred ca prima varianta e valabila, pe fata asta n-o vad nicicum in fata unui calculator. Are origini foarte probabil nomade. In schimb e amabila, deschisa si vrea sa fie pe plac. Cu conversatia sta mai prost, nu prea se arunca cu vorbele, cred ca din cauza faiantei precare de care dispune. Asadar, sa nu va asteptati la un zambet cuceritor din partea ei.

Tavaleala se taxeaza astfel: 100/finalizare OP+NP. Se poate cica si ONP in functie de igiena.

Despre asta este vorba, v-am prezentat inca o reprezentanta feminina a satmarului care vrea sa faca banuti pentru ca dispune de gauri. Cu siguranta are si ea clientii ei.

Succes!

  • Like 8
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere

Vizitat domnisoara titulara a topicului.

Stabilit contactul telefonic,purces la locatie. Domnisoara este frumusica,clar de etnie,roscatica cu parul mediu.

Locatie in care cred ca locuieste,modesta,insa curata. Incercat o conversatie,insa fata ori e noua,ori nu ii plac vorbele multe.

Am venit deja dusat si am trecut direct la treburi serioase. Inceput cu un oral protejat,destul de bine executat,fara atentie zonelor adiacente. Noroc ca am avut eu cauciuc la mine,ca domnisoara nu avea in dotare. Trecut la un misionar si apoi umeri-craci.Domnisoara docila,unde o pui acolo sta,insa per total o experienta medie.

Ca si note;

Aspect: 8 - micuta,destul de frumusica,nici slaba,nici grasa

Locatie 7- nimic imbietor,insa curat

Oral 8- avand in vedere ca a fost protejat,insa destul de bine executat

Normal 8 -stramta,se umezeste bine,insa nu are initiativa deloc

GFE -nu se aplica. nu am idee ce as putea nota,avand in vedere ca nu prea discuta. de servit nu m-a servit cu nimic

 

De recomandat? Nu stiu. Poate daca si-ar schimba locatia si daca ar fi mai orientata spre client. Ca si aspect merita,ca si servicii inca nu prea.Poate cu timpul va invata mai multe.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare

E ok fetita puteti so incercati la 100lei OP/NP si daca vede ca esti curat face si ON. cam la 25 de ani slabuta, inalta, sanii mici, anal nu face, ce sa va mai zic, am sunato si in 20min a fo la ea, ce sa va mai zic.. incercati-o la 100lei merita zic eu.

Link spre comentariu

  • Oras:satumare
  • Oras:satumare

am fost la ea dar  nu prea merita 100 ron fiindca ma grabit ca vine alt client si mi sa dus cheful repede, in 15 minute am fost gata cu ea, fata  slabuta corp ok sexy dar nu are sani, era curata nu mirosea insa cred ca covorul nu a fost aspirat de 2 ani iar hartia cu care sa sters fostul client era pe jos,sincer a fost o experienta slaba,de revenit nu cred ca revin doar daca ar fi pretul la jumate

aspect :8

locatie :5

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...