Jump to content

apartament regim hotelier

Recommended Posts

Posted

Buna . caut de ceva vreme un apartament in regim hotelier , numai ca in ultima vreme am dat numai sa apartamente semi dubioase si propietari si mai dubiosi , asa ca va intreb pe voi, unde as putea gasi un apartament ok , pe care sa il inchiriez cateva zile pe saptamana.

Multumesc anticipat! >:D<

Posted

Buna elena, sunt cateva apartamente care se inchiriaza in spate la hala dar nu mai am datele de contact ale proprietarilor. Poti sa incerci la mihai.iasi stiu ca el avea sau stia pe cineva care are un apartament care il inchiriaza cu ziua sau cel putin il inchiria anu trecut. 

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Posted

Buna Elena.

Daca vrei putem vorbi pe mess, am un apartament cu 2 camere Decomandat care vreau sa il inchiriez.

In functie de cate zile pe saptamana vrei si cat ajunge pretul, il poti lua pe o luna intreaga :)

Da-mi un mesaj sau pe mail la [email protected]

spor

Guest palosugros
Posted

buna Elena, exista acolo unde suntem noi cazati cand ajungem in IASI patru apartemente disponibile prin rotatie. zona este linistita (copou, langa SUPER) - blocul este recent construit si cred ca ai avea o locatie excelenta.