Sari la conținut

0749882360


Postări Recomandate

  • Oras:Iași
  • Oras:Iași

Salutare colegi..Da am vizitat.o eu...are locația unde lângă poparlan..este un brd..in spate la brd ala..la etajul 1 ;-) femeia nu este cea din poze..

Am trăit top 3 cea mai nașpa experienta..

Sun la asa zisa escorta sa intreb preturile si serviciile.. imi zice 150 ron 30 min total..250 ora total..ii zic k nu vreau anal..a zis 100 numarul..o mai intreb dacă face pe lângă un masaj ceva..dacă mai face vreo fantezie..ea zice ca da...un dus împreună.. ea zice ca le face pe toate...ajung la ea la locație.. imi deschide un ponei de femeie..155 cm...mai mult nu avea..in locație mai era o colega care era cu un mosneag in bucătărie.. ea mi.a zis asta..mergem in dormitor si ne apucam de treaba.. dar mai întâi ii zic..hai sa facem un dus împreună.. ea zice k de-abia a facut.. eu io zic k il facem asa.. ca sa ne mai destindem..nu a vrut ..bun asa..ne dezbrăcam..nimic deosebit..mica si slaba..io zic sa.mi faca un mesaj asa cum a zis la telefon ..ea imi zice ca nu stie.. ca are 3 saptamani de cand s.a apucat de meseria asta..si încă invata.. atunci m.am enervat putin..dar am lăsat.o asa..începe cu un oral ..deci cel mai slab oral ever care mi s.a facut pana akm..nu stia absolut nimic.. o suge ..adică încearcă sa o suva vreo 20 minute..nimic..nici sa.mi dai drumul.. sai ceva de genul..se Pune peste mine..era ca si cum stătea o păpușă gomflabila deasupra mea...o pun milionarul.. dau din cut de câteva ori si imi moare asta mica..ea ma tot presa ca nu mai am timp..asta micu a murit..atunci io zic cum facem ? Ea s.a enervat.. ii spun sa o cheme pe colega ei sa ma termine..o cheamă..vine și jigodia cealalta cu niste aere de diva..imi Pune prezervativul pe pula și începe să o suga..ii zic ca vreau fără.. ea doar asa face..dacă nu sa plec din casa..bun.. fa.l asa..2 minute pe ceas..imi zice.. nu iti mai dai drumul..??? Atunci Asta micu s.a muiat iar..îmi cere 50 lei pt 2 minte..cică ei asa i s.a zis de xolega ei si a facut asta ca sa o ajute..din cate am inteles si colega ei avea 4 zile de când făcea treaba asta..sunt din neamt fetele..de undeva de la țara..si eu venit in piatra ss faca bani de pe urma proștilor.. si unul l.a găsit in persoana mea..eu prost ii dau 50 lei.. am zis sa nu am probleme..să nu fie vreun martalog prin casa..o chem atunci in camera pe prima fata si ii zic sa ma termine..K doar nu i am plătit degeaba..incepe ss tipe la mine..m.am enervat si am înjurat.o..vroiam sa o si pocnesc..poate era mai bine..ea izbește usa si pleacă.. si incepe sa strige prin casa..m.am îmbrăcat repede..crezând că e vreun martalog..am zis sa fiu îmbrăcat macar dacă ma iau la bătaie cu el..nu era in casa nimeni decât mosneagul ala care a luat 3 ore cu colega ei...stăteau si mancau in bucătărie.. m.am.incaltat si am plecat din casa..si cu banii pierduti si neterminat...

Oricum fetele cu stiu meserie..nici una din ele nu stie...sunt pe langa ambele..mai bine o lasa sănătoasă decât bani aruncati lor pe fereastra..

Pozele nu sunt reale..e mica si slabă.. nici frumoasăla față nu este..am fost prost ca am rămas eu..

Cealaltă colega ei..nu are mai mult de 18..19 ani..Is niste panarame ambele..

 

Locație 4

Normal 1

Oral 1

Anal nu stiu

Comportament 1

 

DE EVITAT 100%

 

Poate o Sa mai meargă cineva si poate sa confirme cele spuse de mine..;-)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...