Sari la conținut

Denisa- Alba Iulia 0722930448

Postări Recomandate

• Oras:....in the jungle

DENISA, 29 ani, bruneta excentrica, ofer servicii totale de inalta clasa domnilor manierati intr-o locatie intima, oral, normal, anal, 69, cunn., ann. si alte fantezii. Pozele imi apartin in totalitate,

0722930448 03 Sep 15:41 200 L
ora

Zilele trecute am fost trimis de radar sa pregatesc pustiu de scoala.Incep sa ii cumpar pustiului ce era mai important:minge de fotbal,adidasi.....ceva bulendre,cateva caiete ca sa aibe pe ce desena pizde si masini la scoala.Dupa indelungi cautari de oferte/reduceri si coate date de pustiu meu cand vedea cate o bunaciune buna pentru tasu'  ,ne punem la o terasa sa savuram cate o berica.Scot listuta din buzunar si ma apuc sa tai de pe ea in timp ce pustiu facea inventaru la sacose....intr-un final raman socat  :eek ,tai tot ce era pe lista si vad ca mi-au mai ramas 3 milioane,dai cu matanii....fac cruci si cu stanga si cu dreapta....chem un cersetor sa ii dau o bere de pomana.....doamne    semn de la al de sus de trebuie sa marchez duduia care o aveam in cap.

Cum aschia nu sare departe de trunchi...ce imi spune pustiu meu!!!!!!! ''tata daca nu bagi un milion la baiatu....te dau in gat la mama ca ti-a ramas bani multi''  ptiuuuuu futu-ti curu matii de copchil cum imi dai tu mie planurile peste cap.Negociez cu pustiu meu banii :bow ,ii dau lui 100 de lei si eu iau 200 lei cu conditia sa plateasca pustiu berile ca sa imi ramana 200 neatinsi.Ajungem acasa si aruncam repede cumparaturile iar putiu meu ...... ma roaga sa iesim la o tura pe macadam cu animalu ;) ,mancaias curu ca nici nu trebuie sa ii spuna tasu ce trebuie facut.Scapam de radar si apoi imi las pustiu in parc cu 2 colege de clasa :eek  :slap2  iar eu fug la dameza de mai sus.Ajung la Alba Iulia si ma indruma fatuca pe langa BCR........ajung in apartament si surprizaaaaaaaaaaaaaaa ........fata este cea din poze.

Imi recita meniul de 200 lei ora cu 2 fin,sa le dea D-zeu sanatate baietilor si fetelor de la magazinele cu discount.Incepe futaciunea  :felatie  bun in timp ce eu ma jucap cu pasarica ei :yummy ,apoi trecem la  :feet  si dai calarie la cumatra,dai cu fk.....dai cu lins pe tate.....ai ce linge,apoi o pun  :doggystyle  pozitie in care finalizaz.Dupa un dus de revigorare si cateva schimburi de cuvinte incepe iar un oral la fel de bun,apoi o pun  :feet  si o calaresc pana iese ultima picatura din mine.

Locatie: Apartament,cred ca 3 camere,curat,pozele sunt din apartament,baie cu gel de dus,prosop curat dat de dameza.

Colege nu am vazut dar cred ca are pentru ca am auzit ceva tocuri.

Note:   oral       8,5    se mai ajuta de manuta,da atentie zonelor adiacente

normal    8,5     pasarica curata,epilata si fara mirosuri,da ceva contre si se misca cat de cat.
          anal        ---     ea spune ca face si intra in meniu,eu nu am incercat
           fk           8       are anumite retineri la inceput.
          gfe          8,5    isi intra in rol destul de repede,pe mine m-a facut sa ma simt bine prin comportamentul ei

Pozele sunt reale 100% si facute in locatie,fata de poze fata are putina burtica,pe mine unul care prefer fete cu forme nu m-a deranjat,are cam 1.67-1.68,bruneta,draguta la fata si cu ceva urme de pete,cu tate mari si ceva kg in plus.

Recomad dameza,pentru fizicul ei si comportament,amenda :rtfm  mi se pare cam mare.
  • Like 14
Link spre comentariu

esti frumoasa pasarica si in realitate..pe strada :)

Domnule aici nu este chat.Va rog sa nu ne batem joc de topicuri cu recenzii.

Se fac destule up-uri inutile,de ce vreti sa facem si noi,nu inteleg!!!!!!!!

Daca o sa se continue cu discutii inutile pe topicurile cu recenzii deschise de mine,nu voi mai face nici o recenzie si cred ca pe unii ii intereseaza fete noi nerecenzate,bunaciuni,tepe etc.

Va rog fara  :offtopic  pe topicurile deschise de mine.

Va multumesc.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble
  • Oras:Pe unde apucam
  • Oras:Pe unde apucam

Ooooo ce bine ca am dat de anunt... 

Dar a mai adaugat ceva ani :)) la varsta ca de... unii mai numara si din doi in doi :))

Anuntul este asa:

DIANA, 34 ani, bruneta excentrica, ofer servicii totale de inalta clasa domnilor manierati intr-o locatie intima oral, normal, anal, 69, cunn., ann. si alte fantezii. Pozele imi apartin in totalitate, 

Sursa: ANuntul.ro

Nu stiu cum a fost la voi... dar la mine s-a comportat urat de tot....

Eu sunt genul de om care nu ii place doar sa futa si gata, ii place sa se joace cu sanii, funduletul, etc.... 

Pozele care le are in anunt sunt ale ei, confirm ca ea e.

O sun pe tipa "Denisa" ma programez, ii spun ca vreau oral cu finalizare.. a zis oki.... ajung la Rond Alba Iulia, imi zice ce scara , etc... urc la ea... intru apartament... apartamentul e oki, curat etc... baia la fel

Actiunea:

Las cei 200lei pentru o ora pe noptiera...

si incepem actiunea....

O rog sa imi faca   :felatie( vad ca pune prezervativul si o intreb: Dar am vorbit ca faci fara cu finalizare, Ea: Ce? Nici gand, nu fac ..... deja printul meu era traumatizat... ) , oki... deja imi trecuse poftele.... imi face cat imi face o intreb daca facem :tittyfuck ( mi-a tras o primire si a zis NU )... se pune   :doggystyle  si asa m-a tinut pana cand m-am terminat...

Ma duc la baie fac un dush, revin stam 5min (vorbeste la telefon cu un alt client) si o rog sa imi faca un oral...... imi face se scoala printul si incepe iara activitatea dar acum .... :feet   eu vroiam sa ma joc cu sanii ei, cu funduletul... la care ea: Ma futi? Nu e mai juca , hai ca mai am si alti clienti... daca nu ma futi, poti sa pleci...

Sincer am ramas uimit... ( mie imi place sa gust momentul, etc... nu conteaza ca ma termin sau nu... conteaza ca in ora aia (chiar daca emai putin ) sa ma simnt bine.. )

II zic: Serios? de ce te comporti asa?

Ea: Pai ai venit sa ma futi nu sa te joci cu mine, daca nu ma futi poti sa pleci..

Dezgustat m-am imbracat si am plecat

Nici nu vreau sa dau note! 

post-103069-0-04147500-1396550259_thumb.jpg

post-103069-0-70665400-1396550261_thumb.jpg

• Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...