Sari la conținut

oana miniona 0733838553 ❤️


Postări Recomandate

  • Oras:București
  • Oras:București

Buna dragii mei !

Așa cum am promis astăzi va voi lasă aici programul de lucru pe aceasta săptămâna și câteva detalii !!

Serviciile sunt :

Sex normal

Sex oral ( in funcție de igiena fără finalizare orală )

Sex anal ( dar se discuta la fata locului )

Squirt ( este real și vizibil 100% )

Prețuri : 100 fin ;

200 ora

100 anal ( Si fac doar la ora nu la finalizare )

50 Squirt

Ca și locație ma gasiti in zona Iancului , in spatele liceului Iulia hasdeu !!

Va garantez servicii fără graba !

Program : Azi voi fi disponibilă dupa ora 15:30

Miercuri : 20:00-03:00

Joi: 15:30-03:00

Vineri: 15:30-03:00

Sâmbătă : 20:30-05:00 !

Duminica nu știu ce program voi avea va voi anunța !

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Sa modificat programul ! 🤦ðŸ½â€â™€ï¸ðŸ¤¦ðŸ½â€â™€ï¸ Azi am fost anunțată

Sâmbătă voi putea lucra toată ziua ! Și voi începe de la 09:00

Duminica nu știu !

 

Da sunt singura in locație momentan !

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna dragii mei !

Așa cum am promis astăzi va voi lasă aici programul de lucru pe aceasta săptămâna și câteva detalii !!

Serviciile sunt :

Sex normal

Sex oral ( in funcție de igiena fără finalizare orală )

Sex anal ( dar se discuta la fata locului )

Squirt ( este real și vizibil 100% )

Prețuri : 100 fin ;

200 ora

100 anal ( Si fac doar la ora nu la finalizare )

50 Squirt

Ca și locație ma gasiti in zona Iancului , in spatele liceului Iulia hasdeu !!

Va garantez servicii fără graba !

Program : Azi voi fi disponibilă dupa ora 15:30

Miercuri : 20:00-03:00

Joi: 15:30-03:00

Vineri: 15:30-03:00

Sâmbătă : 20:30-05:00 !

Duminica nu știu ce program voi avea va voi anunța !

 

Bine ai venit ....La anal banuiesc ca o sa conteze si marimea, sau nu ?!

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere

   Buna seara dragi colegi futaci,am revenit cu o recenzie care sper sa va fie de folos.Am urmarit cateva zile acest topic fiind interesat de aceasta domnisoara asa ca i-am facut o vizita.

 

Mod de contact - Telefonic,din cate am inteles isi va face si whatsapp lucru care ar face comunicarea mai usoara zic eu.Sunat si programat,nimic interesant sau complicat.

 

Locatia: 7,5-8 - O garsoniera in aproprierea Pietei Iancului...ca reper daca ajuta ar fi acel KFC de la Iancului sau blocurile de la Iulia Hasdeu.Programarea a fost la o ora de varf de comun acord stabilita si sincer din centru pana la Piata Iancului am facut o ora si ceva in trafic de am zis ca nu mai ajung..Recunosc ca si eu am acceptat programarea la ora aceea dar pe urma era prea tarziu si iar nu era bine :)) Pentru cei care veniti cu masina si vreti sa parcati va pot ura doar multa bafta ca doar asa o sa puteti parca...parcarile de pe langa KFC sunt full...bine probabil se intorcea lumea de la munca...poate in restul zilei s ar mai gasi un loc...la Iulia Hasdeu in intersectie n ai cum sa o lasi si in spate sunt bordurile pline cu masinile locatarilor...Eu sincer am pus-o pe locul de parcare al unuia ca nu aveam unde,lasat numar in geam si plecat la domnisoara.Cei care veniti cu ''pejosu'' puteti sa coborati la Piata Iancului si de acolo mai sunt 600-800m conform google maps.Revenind la garsoniera,ai cam tot ce iti trebuie pentru pregatirea actiunii la baie,adica prosoape,geluri de dus etc etc.Eu nu sunt fan papuci si nu am intrebat daca are sau nu,nu m a interesat acest aspect.

 

Corp/fata: 9 - Este o domnisoara frumusica din punctul meu de vedere,o puteti asemana usor cu o colega din liceu.Pentru cei pasionati de teen eu zic ca s ar putea sa va placa,depinde de gustul fiecaruia.Corpul este slim spre skinny,ea fiind micuta in jur de 150-155,chiar ii sta bine din punctul meu de vedere la modul ca este proportionata destul de armonios.Are niste mini-tittes dar fiind slaba e de inteles.Daca vreti titty fuck nu prea se poate.

 

GFE: 8 - Incearca sa se faca placuta,nu stiu daca face FK nu am intrebat-o,dar per total te simti ca si cum ti ai trage-o cu vreo colega din scoala.Pe mine m-a intrebat daca vreau sa ma serveasca cu apa sau suc.Este ascultatoare la indicatii in timpul actiunii si se conformeaza.Nu am intrat in discutii prea mult dar per total interactiunea a fost okey.Preludiul a fost inexistent,a trecut direct la oral,pentru mine lipsa preludiului nu este o problema dar a trebuit precizat si acest aspect.

 

Igiena : 10 - Nici inainte si nici in timpul actiunii n am simtit niciun miros bizar.Fata este curata,nu am ce reprosa pe tema asta,nu prea as avea de ce sa scad din punctaj.

 

Oral: 8 - Te intreaba daca vrei protejat sau neprotejat.I-am spus sa il faca la inceput mai slow si s-a conformat.Ca tehnica nu mi s-a parut nimic wow sa iti tremure genunchii,l as numi un oral normal acceptabil.Satelitii s au simtit discriminati deoarece ei nu au avut parte de atentie,in rest incercari de deep,cateva viteze si presiuni de tipul:eco pro,confort,individual si sport plus.La inceput a fost eco pro la dorinta mea iar spre final s a ajuns la un sport plus(nu ma puteam abtine sa nu fac comparatiile astea =)))))) ) ajutat si putin de mana dar nu foarte mult.

 

Actiunea + normal: 8 - Sunat,programat,confirmat prezenta,parcat.M-a rugat frumos sa mai astept 10 minute sa se pregateasca...probabil sa isi faca dus,pe mine unul nu m-a deranjat caci igiena a fost okey ( decat sa ma primeasca nepregatita sau sa simt mirosuri mai bine astept 10 minutele),acuma nu stiu ce a facut exact dar poate inca se chinuie cu programarile nu stiu sigur nu mi bat capul e neimportant detaliu asta,daca era frig afara probabil m ar fi deranjat dar trec cu vederea chestiile astea **spam editat**e sa le zic asa.Am urcat,m-a asteptat in costumul Evei.Platit amenda si trecut la fapte.Oral am povestit mai sus,la normal este stramtaaa cum rar am intalnit,am schimbat cateva pozitii...lady on top,reverse,doggy.Se misca binisor,a facut niste 8-uri,geme cu cat ii dai mai tare,da contre in doggy.Am dat in doggy pe eco pro la inceput iar spre final a fost un sport cu simt de raspundere fara sa fiu animal sa dau cat pot de tare,am apreciat totusi ca patul nu scartaia deloc :))))).Nu s-a uitat la ceas dar ii cam sunau telefoanele...ar fi bine sa le puna pe silent cand are vreun client.Mi-am dat drumul destul de greu folosind timpul la limita,am terminat in lady on top,m-a igienizat repede cu niste servetele umede.Imbracat si plecat,

 

Contraventionala : Una bucata Caragiale

 

De revenit ? Din punct de vedere subiectiv,merita pentru o descarcare rapida de 30 min cu o fresh teen.Experienta mea o consider okey si normala,nimic iesit din comun dar nici ceva din care sa plec cu un gust amar.Pentru amatorii de slim sau skinny sau teen o recomand.Sper doar sa nu isi schimbe atitudinea fata de clienti in timp.Raport calitate pret- binisor,am plecat multumit.Spor la futut si ciocane tari  :pope

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Pă zonă
  • Oras:Pă zonă

Am fost si eu in seara asta la Oana. Programat telefonic cu 20 minute inainte, respectat. Simpatica la telefon. Am parcat cam departe si a avut rabdare sa imi explice cum ajung.

 

Am urcat, mi-a deschis. La fata e comuna, are pierce in buza superioara si unul in buric, ultimul fiind proaspat, astazi l-a pus. Are si cateva tatuaje discrete. L-am pus pe Caragiale pe masa si ma dezbracam, fiind pe fuga eu, iesit din casa pe motiv de tigara. In timp ce ma dezbracam ma cer la dus, dar mi-a zis ca nu are ala calda de ieri si ca ea si-a incalzit la ibric sa se spele. Si-a cerut scuze si mi-a spus ca ea o sa manance un sanvis de la KFC ca nu a apucat. Am rugat-o sa il manance dupa, ca ma cam grabesc si m-am dus la baie sa ma spal pe maini macar. Prosop canci, doar unu pe calorifer pe care l-a luat pe ea mai tarziu dupa ce am terminat treaba. M-am sters cu hartie prosop. Daca faceam dus nush cu ce ma stergeam, dar in fine.

 

Cand am iesit din baie ea era dezbracata. Arata binisor pentru fanii slim si minione. Sanii sunt f mici, daca le dai cu putina crema cred ca-i trec. Dar nu m-a deranjat, ba chiar mi-a placut cum arata.

 

Ma intind in pat, ma intreaba cum vreau oralul. Cer protejat. Pune prezervativul cu gura, dar ajutata de maini. Oral ok, ceva deep acolo, umed. Am intrebat-o daca acorda ceva atentie si la coite si mi-a spus ca nu. Asta nu o sa inteleg niciodata, sa faci totusi oral neprotejat, dar sa iti fie scarba sau mai stiu eu ce motiv sa nu lingi si tu coaiele alea. Eram ras.

 

O rog sa vina deasupra. A dar cu ceva ulei la pasa si pe pula si s-a urcat pe mine. A inceput sa sara si sa o ia pana la cotor, desi nu e chiar mica. Apoi am lipit-o de mine si i-am dat si eu. Trecem la misionar, unde iar a intrat toata. Pun picioarele ei pe umerii mei si pompez asa 2-3 minute. Intreb de finalizare corporala, spune ca face, doar sa nu ii dau la buric ca doar ce si-a pus cercelul si...

 

Trecem caprita. Misto curuletul ala mic din fata mea. A dar ceva contre si m-am simtit provocat asa ca m-am urcat in picioare, pe vine sa dau de sus. Eh.. aici a durut-o, asa ca m-am dat jos si am continuat capra clasic, unde dupa cateva secunde am terminat in prezervativ, desi intentia mea era sa termin pe corpul ei.

 

Mi-a scos prezervativul, m-am mai sters si eu. Spalat pe maini fara sa ma mai sterg, imbracat si plecat.

 

Notele :

 

Locatie 7

Garsoniera in spatele liceului Iulia Hasdeu, nu foarte curata, baie cu cada, dar nu existau prosoape curate, papuci si nici apa calda in acel moment. Parea ca ar fi singura in locatie.

 

Chip 7

Urmarind topicul mi-o imaginam altfel. Avea si parul prins acum, fata de poze unde e lasat sa curga. Are pierce in buza superiora, in rest fata e comuna.

 

Fizic 8

Arata binisor, slim, carne tare pe ea, specific unei fete tinere. Sanii sunt aproape inexistenti, dar nu e neaparat un dezavantaj. Fundul se vede misto la capra. Pierce in buric, ceva tatuaje discrete, din care am retinut semnul infinit pe mana si pe piept o data (cred) in cifre arabe si numele “Ionut”.

 

OP 8

Cu saliva, incercari de deep, lins toata pula, dar fara atentie la coaie, fara priviri.

 

NP 8

La lot sare in pula, la capra privelistea e draguta cu funduletul ala mic astepti sa paraie, dar nu prea paraie ca intra toata. Geme putin, nu stiu daca pe bune sau fals.

 

Atitudine 9

Glumeata, zambareata, vorbareata.

Se face placuta si nu pare sa fie pusa pe fast fuck! Eu ma grabeam, ea chiar mi-a spus ca credea ca vreau sa mai stam de vb :)

 

Halatul : 100 lei finalizarea

 

De revenit : doar daca se nimereste sa fiu prin zona, altfel sunt variante mai pe placul meu la aceste tarife.

 

De recomandat : nu e chiar de recomandat, dar merita incercata, mai ales daca va plac minionele slim si nu vreti neaparat sa aiba sani :)

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

In timp ce ma dezbracam ma cer la dus, dar mi-a zis ca nu are ala calda de ieri si ca ea si-a incalzit la ibric sa se spele. Si-a cerut scuze si mi-a spus ca ea o sa manance un sanvis de la KFC ca nu a apucat. Am rugat-o sa il manance dupa, ca ma cam grabesc si m-am dus la baie sa ma spal pe maini macar. Prosop canci, doar unu pe calorifer pe care l-a luat pe ea mai tarziu dupa ce am terminat treaba. M-am sters cu hartie prosop. Daca faceam dus nush cu ce ma stergeam, dar in fine.

 

Daca in 2020, tu ca escorta, peste, afacerist/a, antreprenor ...nu esti in stare sa ai apa calda si prosoape, clar ti ai gresit vocatia!

Link spre comentariu

Era oprită In toată zona , nu e vina mea ca nu e apa calda ! Iar prosoape aveam ! Doar ca era foarte grăbit și nu am apucat sa ii dau și i am zis sa se șteargă pe ăla al meu doar pe mâini !

Lasati fata in pace cu apa calda. Mi s-a intamplat personal la alta escorta. Sunt lucrari in zona. Nu are nicio vina.

Important este sa anunti clientii din ziua respectiva ca sa stie la ce sa se astepte.

Auzi, dar ele n-au auzit de boiler sau centrala termica? Multi n-avem apa, dar ne instalam asa ceva, ce naiba! Daca stai de fundul radetului, vai de mama ta!

Link spre comentariu

Pai daca au venit toti taranii si moldovenii la bucuresti sa o voteze pe Fifi normal ca traiti ca la tara fara apa calda.

Si da fah nu e vina ta, doar a pestelui aluia prost ca nu a fost in stare sa gaseasca locatie cu centrala, doamne fereste sa platiti mai mult de 1000 lei la chirie intr-o zona moderna, ca trebuie sa bage benzina in bemveu ala din fata blocului si el cumva si sa poata sa puna poze la mancare de la osho si el pe instagram cumva

  • Like 1
Link spre comentariu

Auzi, dar ele n-au auzit de boiler sau centrala termica? Multi n-avem apa, dar ne instalam asa ceva, ce naiba! Daca stai de fundul radetului, vai de mama ta!

Ce boiler varule ca nu sta iuby ei sa ia boiler daramite sa il monteze, daca e un zoomer autist ca curva lui de sta zilnic cu nasul in telefon si rupe 5 retele de socializare in doua sinultan de are gatul ala cat o sha pe care poti pune un hamster, crezi ca ii pasa aluia de boilere?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...