Sari la conținut

blonda miniona 0734411534


rob013

Postări Recomandate

  • Oras:romania
  • Oras:romania

Buna baieti!!

 

Saptamana aceasta ma gasiti tot la podul minciunilor incepand cu ora 08:00 pana la 00:00

 

Serviciile mele sunt:

 

25minute- oral+normal-100 lei

 

O ora - oral, normal, masaj, dush impreuna, sarutari, fantezii etc- 200 lei

 

Va astept cu mare drag.

Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

N-ai destule? Eu zic ca poți întra pe pornhub. Probabil laba la videoclipuri e mai faina decât la poze. Spor la manivela!

Fara supărare, dar tipa are poze mai vechi de 6 luni, si nici alea prea relevante. Si eu am mai cerut poze pe forum celor ce nu au mai activat de mult timp si nu aveau rubrica asta actualizata. Acum serios, eu personal am patit-o sa ma duc la o tipa, pe care culmea o si știam, doar ca nu ne mai văzusem de mult, si sa am surpriza de a se fi "transformat" 😂

Acum si ea e puțin aiurea, ca i-a promis băiatului mai sus ceva, putea sa spuna ca nu din prima, de acolo probabil si întrebarea lui a2a oara legata de poze.

PS: Cand le vad pe unele cum se promovează si ce tehnici de marketing aplica, sau mai bine spus nu aplica, imi vine sa ma fac peste 😂😂

Link spre comentariu
  • Oras:Omniprezent
  • Oras:Omniprezent

Eu în general citesc ce și cum prestează. Dacă îmi convine, atunci ma uit și după poze. Dacă tot sunt vechi sau ceva...ma duc și dacă nu-mi convine nu stau.

Poate fi bomba bombelor, dacă nu îmi sar în ochi serviciile și prestația, atunci pozele sunt doar de clătit ochii.

Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

Pai tocmai asta-i johnny, ca nici recenzii multe nu are ca sa-si dea seama omul ce si cum prestează, alea puține care le are sunt modeste, descrierea serviciilor la fel de modest, despre poze nu mai spun ca s-a spus mai sus 😂

Dar vreau sa subliniez altceva, lucru ce pentru mine personal e f important si pun f mare preț pe el, si aici ma refer la cuvânt, daca spui/promiți ceva, pai fa-o, asa ce garanție am ca nu ma minți si cu lista de servicii sau preturi?

Link spre comentariu
  • Oras:Omniprezent
  • Oras:Omniprezent

Eu am mers pe premisa ca se cer poze in prostie. Chiar si la fete care au catre o suta de poze puse pe forum...inca nu le e suficient unora. Multi nu stiu sa le caute...sau le e lene. Si atunci, trantesc un comentariu unde cer poze. Asta e un handicap...ca totusi suntem in 2020 si inca unii nu stiu sa se descurce pe un site pe internet.

In cazul de fata, bianca are contul facut luna asta. Pozele ma indoiesc ca sunt asa de vechi, incat sa se fi schimbat la aspect total. Sa zicem prin absurd ca pozele sunt vechi de 3 luni... O fata daca de cand se stie e tot slaba, pai nu pune 10kg in 3 luni, fix dupa ce si-a pus pozele.

Si chiar daca totusi nu ai nici recenzii dupa care sa te uiti...si pozele sunt vechi, ce te impiedica sa iti faci o programare si daca nu iti convine aspectul sa pleci? 

Serviciile, si marketingul ar trebui sa fie problema escortelor, ca ele primesc banul. Daca noua nu ne convine ceva, cautam altceva care ne convine. Dar nuuu... Noi ne gandim ca poate a mai ous fata inca 1kg pe ea de cand si-a facut poza, si vrem inca o poza, ca na... 

Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

Pozele sunt de la sfarsitul lunii februarie, poate cu mici excepții.Eu unul nu ma duc la ghici,time is money!

Si nu, nu este vb de un kg in plus sau în minus, e vb de alte lucruri nu intru in detalii ca dupa iar se trezesc tâmpiții sa spună ca-s fish 😂😂🙈

După cum am spus si mai sus, nu-mi place sa întâlnesc in nici un domeniu persoane care nu au cuvânt!

Si cu asta am încheiat comentariile pe topicul asta, au apărut alte fete ce chiar merita sa le fie topicul sus in pagina, ciocane tari johnny si restul colegilor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...