Sari la conținut

Masaj erotic Violeta 0740761753


Vizitator nucontez

Postări Recomandate

Vizitator nucontez
Reputație: 0

Salutare tuturor... Recent am gasit un anunt pe un site de matrimoniale o doamna in jur de 37 de ani in care zice ca face masaj de relaxare... Am sunat si dupa ce mi-am facut programare spre surprinderea mea imi spune ca face si masaj cu finalizare manuala la 70 de lei... Locatia este undeva pe langa pizza 5 colturi(sa nu o confundam cu doamna de langa peco amarad)... am sunat cand am ajuns si mi-a spus unde sa merg.. Cand am ajuns am aflat ca doamna chiar arata destul de bine pt varsta ei... am mers in camera de zi unde a cantat in surdina ceva muzica orientala mi-a spus sa ma dezbrac si m-am pus pe masa de masaj... mi-a facut un masaj de relaxare destul de ok aprox 40 de min iar dupa am terminat cu o finalizare manuala... Am intrbat-o daca nu face si altceva decat manual si a spus ca categoric nu ca nu se culca cu clientii...  cat despre o recenzie... ORAL-NU

                                                     Normal-NU

                                                      GFE-7

                                                      HJ-9

                                                      Locatie-8

Eu cu siguranta am sa mai revin... Sper ca am fost destul de explicit.. daca am omis ceva va rog sa ma intrebati deoarece sunt mai incepator.. am atasat si o poza care am luat-o de pe siteul cu matrimoniale :P

post-53587-0-95516500-1378334472_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:EARTH
  • Oras:EARTH

Te rugam sa ne spui daca doamna s-a dezbracat (total sau partial). Te-a atins doar cu miinile? Multumim.

 

 

Si daca ai avut voie sa o atingi tu

 Doar de saptamana viitoare este disponibila.

Acum este in Bucuresti!

 

Sex, Dragoste & Voie buna!

Link spre comentariu
Vizitator nucontez
Reputație: 0

salutare.. Doamna nu sa dezbracat deloc, a fost imbracata intr-un maieu cu un decolteu generos si intr-o pereche de blugi foarte scurti.. m-a atins doar cu mainile si cu parul iar eu am intrbat-o daca am voie sa o ating si a spus ca da dar in limita bunului simt..

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Salutare,

Saptamana trecuta am vizitat-o si eu pe doamna din acest anunt. Este ceea din poza. Nu se dezbraca, face de foarte multa vreme masaj de relaxare si chiar se simte acest lucru, partea cu finalizarea este un plus pentru cine ii trece pragul.

Locatie: 9 Zona 5 Colturi

Aspect fizic: 8 Draguta pentru varsta ei, pacat ca nu da jos textila :).
Oral: Nu este cazul

Normal: Nu este cazul

Masaj: 9 Foarte placut din punctul meu de vedere daca doresti pentru relaxare cu o finalizare manuala la final.
Gfe: 8 A stiut sa se faca placuta si sa ma simt foarte bine pe toata perioada petrecuta.
Nota de plata: 70 lei pentru o ora 
Servicii: Masaj de relaxare cu finalizare manuala.
Concluzie: Este de revenit pentru un masaj de relaxare

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Am ajuns si eu la aceasta doamna. Programarea se face destul de usor. Locatia este in zona Pizza5Colturi in Vlaicu. de la telefon mi-a prezentat tarifele: 50 Ron masaj de relaxare si 70 Ron masaj cu finalizare manuala.

Bineinteles ca am optat pentru masajul de 70 Ron. Apartamentul se gaseste destul de usor si doamna a fost punctuala cu programarea. Are putin sub 40 de ani, este draguta la fata si are un corp bine lucrat. A parut usor distanta, vorbeste, intretine discutia dar pare usor flegmatica. In orice caz a fost o experienta placuta. Se vede ca doamna face masaj profesionist ... masajul este de la bun in sus. Din pacate nu se dezbraca la finalizare si te lasa sa o atingi doar pe fund si picioare (peste haine) in timp ce iti face finalizarea manuala.

Note:

Aspect: 8 - tinand cont de varsta chiar 9

GFE: 7

Masaj de relaxare: 9+

HJ: 9

 

De revenit daca vrei un masaj foarte bun cu o finalizare manuala buna.

  • Like 6
Link spre comentariu

am fost si eu la doamna, apartamentul usor de gasit si curat. am stat cu senzatia ca mai este cineva in apartament, pe hol era o pereche de pantofi barbatesti iar in bucatarie o geaca.

masajul a fost de nota 8, fara finalizare(nu am cerut). la sfarsit mi-a dat servetele sa ma sterg, ce sa spun, in mare ok dar senzatia ca ar mai fi cineva in apartament m-a facut sa am un discomfort.

aspect 8, f ok pt varsta ei

masaj 8

pret 50 ron

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Every teen's pussy
  • Oras:Every teen's pussy

Acum cateva zile am ajuns si eu la doamna...Locatia e f aproape de Pizza 5 Colturi.In apartament are o masa speciala de masaj,acolo unde te si pune sa stai.M-a intrebat daca doresc masaj fara sau cu finalizare, preturile sunt 40/70 de lei.Am ales cu,dar cred ca oricum ma punea sa ma dezbrac complet.Masajul e facut cu ulei cald,ceea ce da o senzatie placuta si atinge toate zonele corpului.In total cred ca au fost cam 40 de minute.La final mi-a zis sa ma intorc pe spate si a inceput un handjob folosindu-se de acelasi ulei caldut.A fost bine executat,cu atingeri si in zona anala,finalizandu-ma cam in 5 minute...Tipa nu s-a dezbracat deloc pe parcursul masajului,nici nu i-am zis si nici macar nu am incercat s-o ating,fiind destul de in varsta pt gusturile mele...

 

Locatia 8 : e destul de discreta,fiind printre blocuri,inauntru are masa speciala de masaj

Tipa 6 : e cea din poze,mie nu-mi place fiind destul de in varsta,in jur de 40 de ani,dar la corp arata bine...NU se dezbraca!
Prestatia 9: si masajul si handjobul au fost facute foarte bine zic eu...
Pretul : am platit 70 de lei pt un masaj cu finalizare,mai exista varianta cu 40 de lei fara finalizare

Concluzia : se merita mers doar pt masaj...

 

+ ... pretul,masajul,handjobul

- ... aspectul doamnei,faptul ca nu se dezbraca deloc...(pt cine il deranjeaza ar putea fi si faptul ca vb la tel in timpul masajului)

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Buna!

Am fost si eu la domnita de ceva timp, eu am gasit-o pe reteaua de socializare twoo.com, si am intrat in vorba mi-a spus ce face, ne-am inteles la 70 cu finalizare. Masajul este foarte bun, mai ales daca stai mult la birou si merita din cand in cand indreptat... Dar daca ai pretentii de ceva erotic nu merita sa te obosesti. Doamna nu iti ofera decat HJ, dar destul de placuta. Arata bine pt varsta ei, pacat ca nu se si dezbraca, barem sa admiri peisajul in timpul masajului...

Link spre comentariu
  • Oras:Loading...
  • Oras:Loading...

Avand treburi prin Arad si fiind obosit din cauza drumului undeva prin martie am vizitat-o si eu pe doamna in cauza.

Locatia 7:destul de greu de gasit (nefiind din zona), curat, cred ca locuieste acolo

Doamna 7/8 :Vorbareata , priceputa , undeva la 40 ani

Actiunea 7/8: Masaj bine executat :spate picioare, maini cap, + finalizare manuala aproximativ 50min

Pret : 80 de lei cu finalizare 40 fara.

 

Pt masaj o recomand insa sa dai 40 lei pt un handjob avand in vedere ca nu se dezbraca nici daca plusezi mi se pare mult.

 

Sanatate

Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

salutare

am ajuns si pe la domnisoara in cautarea unui masaj de relaxare...locatia allea ulise, pe langa pizza 5 colturi din vlaicu....cam greu de ajuns daca nu esti din arad, dar nu va lasati descurajati, fata stie sa ghideze prin telefon mai bine decat un GPS....

programarea cu 30 min inainte a fost respectata..de apreciat

tarife 50 lei masaj relaxare sau 70 masaj relaxare + finalizare, eu am optat pentru masaj de relaxare 50 lei...nu m-a tentat sa dau 20 lei pt o laba.

masajul s-a desfasurat cu mine complet dezbracat, tipa nu se dezbraca, la urma urmei e masaj de relaxare, nu erotic, pe o masa speciala de masaj

masajul se efectueaza pe tot corpul, exclus organele, inclusiv cap....masajul la cap chiar te face sa te simti mai bine.

Locatie: 9 - camera curata conceputa pt masaj relaxare cu masa speciala de masaj, dar cam multe manevre pana sa gasesti locatia

gfe: 8 ori am prins-o in toane ori asa e ea, cam "dura" la telefon, dar daca nu te sperii din prima observi ca e destul de ok :)

Masaj de relaxare: 10 - chiar se pricepe, pleci complet relaxat de la ea

aspect: 8 ... din nou irelevant

 voi reveni pentru alt masaj de relaxare

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Eu am mers la Violeta de vreo 5-6 ori pana acum si nu m-a dezamagit niciodata.

Face un masaj de relaxare, terapeutic, cu sau fara finalizare manuala, excelent. Nu masaj erotic, nu nud sau topless, nu sex.

Masaj relaxare + finalizare manuala: 10 (eu plec alt om de la ea)

Pret: 80 lei/1h/1 finalizare

 

Restul detaliilor sunt in recenziile anterioare.

Sanatate!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Obosit după câteva săptămâni de efort fizic intens, m-am gândit că merit o mică relaxare. Căutând totodată ceva nou și insolit, mi-am zis să apelez la serviciile acestei doamne / domnișoare.

 

Programarea am făcut-o cu o ora jumătate înainte de eveniment.

 

Locație: aș da nota 8. Este un apartament destul de îngrijit situat nu departe de Pizzeria 5 Colțuri din cartierul Aurel Vlaicu, zona Lebăda. Există o masă de masaj, se oferă șervețele, iar în surdină merge o muzică chill-out.

Aspect fizic: aș da undeva pe la nota 9. Are un chip frumos, interesant. Sânii nu i-am putut vedea și nici atinge, dar picioarele - care pot fi atinse - sunt grațioase și feminine. 

Masaj: pentru partea de masaj de relaxare, nota 10. Cum spunea colegul de adineauri, îți pune efectiv oasele la loc. Mai puțin reușită, în opinia mea, este partea de masaj erotic și finalizare. Dacă partea de „preludiu” a fost sublimă, cu atingeri delicate pe tot trupul, partea de „acțiune” propriu-zisă a fost cam scurtă, pripită și nu prea inspirată, fiind nevoit să dau câteva mici indicații. Nota 8 pentru finalizare.

GFE: nota 7. Nu pot să zic că a fost nepoliticoasă, dar mi s-a părut cam rece pentru gustul meu. Dacă vreți să aveți de-a face cu o femeie care „tace și face”, este ok. Dacă vreți să aveți și-un pic de conversație pe lângă acțiune, s-ar putea să rămâneți dezamăgiți. 

Preț: 80 de lei, 50 de lei masajul erotic, 30 de lei „finalizarea”.

 

În concluzie: dacă vreți un masaj de relaxare bine făcut și bine executat, merită cu prisosință efortul. În schimb, dacă doriți un masaj erotic, s-ar putea să rămâneți ușor dezamăgiți. 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:cusca
  • Oras:cusca

 

Obosit după câteva săptămâni de efort fizic intens, m-am gândit că merit o mică relaxare. Căutând totodată ceva nou și insolit, mi-am zis să apelez la serviciile acestei doamne / domnișoare.
 
Programarea am făcut-o cu o ora jumătate înainte de eveniment.
 
Locație: aș da nota 8. Este un apartament destul de îngrijit situat nu departe de Pizzeria 5 Colțuri din cartierul Aurel Vlaicu, zona Lebăda. Există o masă de masaj, se oferă șervețele, iar în surdină merge o muzică chill-out.
Aspect fizic: aș da undeva pe la nota 9. Are un chip frumos, interesant. Sânii nu i-am putut vedea și nici atinge, dar picioarele - care pot fi atinse - sunt grațioase și feminine. 
Masaj: pentru partea de masaj de relaxare, nota 10. Cum spunea colegul de adineauri, îți pune efectiv oasele la loc. Mai puțin reușită, în opinia mea, este partea de masaj erotic și finalizare. Dacă partea de „preludiu” a fost sublimă, cu atingeri delicate pe tot trupul, partea de „acțiune” propriu-zisă a fost cam scurtă, pripită și nu prea inspirată, fiind nevoit să dau câteva mici indicații. Nota 8 pentru finalizare.
GFE: nota 7. Nu pot să zic că a fost nepoliticoasă, dar mi s-a părut cam rece pentru gustul meu. Dacă vreți să aveți de-a face cu o femeie care „tace și face”, este ok. Dacă vreți să aveți și-un pic de conversație pe lângă acțiune, s-ar putea să rămâneți dezamăgiți. 
Preț: 80 de lei, 50 de lei masajul erotic, 30 de lei „finalizarea”.
 
În concluzie: dacă vreți un masaj de relaxare bine făcut și bine executat, merită cu prisosință efortul. În schimb, dacă doriți un masaj erotic, s-ar putea să rămâneți ușor dezamăgiți. 

160 ce e

?

Link spre comentariu
Vizitator dani.arad
Reputație: 0

Am incercat sa ajung la nou venita,Roxana, cum nu am reusit sa o prind la telefon,mereu casuta vocala, imi zic ce e mai bun decat un masaj relaxant la final de saptamana.

 

Am avut numarul in agenda, specific ca e prima data la Violeta, raspunde din prima, sfat si pentru voi programariile se fac cu cel putin 30 de minute inainte.

Locatia este aceiasi in zona Pizza5Colturi ,Vlaicu, ajuns prin zona mi-a indicat la telefon exact cum sa ajung la apartamentul ei.

Am dat de o femeie bruneta atragatoare, oricare ar vrea mai mult de un masaj cu ea :) , varsta 42, forme superbe, imbracata intr-o tinuta lejera, pantaloni scurti si maiou, cu usurinta sa pot vedea decolteu :P

La inceput a decurs mai in liniste, pe parcurs am putut discuta despre orice, iti da sfaturi, e o tipa deschisa, cel putin cu mine.

Masajul il face profesionist, lucreaza de 10 ani in domeniu,foloseste ulei incalzit, maseaza foarte bine, o relaxare ce a meritat banii cu siguranta, binenteles am optat pentru masajul cu finalizare.

Note:

Aspect: 9 ( nota datorita si varstei)

GFE: 8

Masaj: 10

Handjob: 9

 

Cu siguranta de revenit, masaj profesionist.

Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

Am vizitat pe Violeta pentru masaj cu finalizare. Am sunat pentru programare și peste 40 minute eram ghidat din Vlaicu de la pizza 5 colturi spre apartamentul doamnei. Am găsit locația ușor. Apartament curat, doamna atrăgătoare, comunicativă. Corp frumos. La următoarea ședință de masaj o să cer si ceva extra. Masa de masaj, folosește ulei cald. Masaj de nota 10. Se pricepe. Spre sfârșitul ședinței atingeri senzuale. Urmează partea de finalizare unde este atentă . M-am simțit foarte excitat. A întârziat ejacularea cât de mult sa mă simt cât mai bine. A fost perfect.

Telefon de contact cel din topic

Locația în Vlaicu, relativ ușor de găsit

Apartament curat, violeta o femeie sexy, gfe 9

Masaj 10

ON nu e cazul

NP nu este cazul

Tarif 80 lei masaj+finalizare

Timp petrecut aproximativ o oră

Recomand, eu sigur revin

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...