Sari la conținut

Stapana Eva


Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București

Coaie, tu m-ai cautat pe mine,nu eu pe tine. Stai cumintel in banca ta. Fiecare cu treaba lui. Retrage-ti cuvintele si nu ma baga in oala cu nimeni. Zi buna si tie si poate ma decid sa iti raspund intr-o zi. Poate!

Ps: eu nu lucrez cu poze false. Never. Am inclusiv poze clare cu fata la whatsapp. Eu nu imi bat joc de clientii mei si nu accept ca oricine (mai ales care nu a fost la mine) sa ma tarasca aiurea intr-o mocirla si sa ma asocieze acolo unde nu am nici o vina. Intai vezi ce ai scris, vino cu modificarile ulterioare si apoi facem pace frumusel. Cata vreme te iei de mine nevinivata e dreptul meu sa ma apar. Nu ma intereseaza ce fac Iulia sau Eva, e treaba lor. Dar nu mi aduce mie supozitii aiurea cata vreme nu ma cunosti,nu stii cum lucrez eu,nu stii cum arat eu,nu m-ai atins si nu m-ai platit vreodata pt servicii de care sa fii nemultumit. Iti repet si tie si celorlalti. EU IMI RESPECT CLIENTII SI SUNT 100 LA 100 ORIENTATA CATRE SESIUNULE MELE PE CARE LE DORESC MEREU LA SUPERLATIV. De asta lucrez rar, cu oameni putini, de calitate, etc. Nu accept sa fiu aiurea mozolita. Iti e clar?! Sau continuam la infinit discutiile? Nu imi pasa ce rateuri iti iei tu pe unde te duci,la mine nu ai fost deci nu ai dreptul sa vorbesti pana nu ma cunosti.

Eu o cunosc pe @randunica de mai bine de trei ani.

Mi-a făcut o favoare să mă primească după ce m-am cumințit , am regretat sincer că am criticat-o deși nu o cunoșteam.Si am asteptat până m-a primit...voi ce credeați , multe luni.

Ce spune ea este foarte real.

Nu are legătură cu Eva. Cu Iulia a avut.

Și nici probleme cu Iulia.

Își vede de viața ei.

Da , întotdeauna , fără excepție a oferit servicii foarte bune.

Mereu amabila și atenta cu clientul.

Indiferent ce făcea în viața ei proprie.

Cand mă primea , se detașa total și se oferea / îți oferea timpul , prezenta și tehnica ei.

Că nu este curata , îngrijită , că nu este amabila , că face orice cu dame bolnave(!), astea sunt gogomanii de răsună valea.

Are comportare pro client.

Da , sigur că dacă vine un domn Y , care vorbește frumos la telefon , se poarta bine cu ea la epilare și el la final spune : Îți dau 500€ daca faci sex oral și normal cu mine , că sunt bani multi și nu poți refuza , îl dă pe ușă afară. Chiar dezbrăcat , cu hainele aruncate după el.

Nu as vrea și nici nu as fi in stare sa o enervez la culme , mai ales in locația ei.

Nici nu vreau sa aflu cum este sa fie agasată la culme. Așa că ce oferiți , aia primiti. Viața ei , oferta ei , timpul și trupul ei.

Nu suntem la automat de servicii , băgăm banul și primim servicii cum vrem noi , fără limita și respect reciproc.

  • Like 5
  • Minus 6
Link spre comentariu

@gelu_gun / derwall :  prietene, esti super pe langa poarta!

 

Eu am zis: am fost, am vazut, programare incalecata, am plecat.

 

Randunica a zis ca se caca pe fata mea (nu imi doresc niciodata asta, nici de la ea, nici de la nimeni) si mi-a semi-devoalat nr de telefon. O taranie, o mizerie, la nivelul careia chiar nu pot sa ma cobor.

 

Randunica nu avea cum sa imi stie numarul, pt ca nu am cautat-o niciodata. I l-a dat Eva, pentru ca e acelasi cuib. Ghici unde a plecat Eva cand a fost supra-ocupare in garsoniera Iuliei? La "alta scara", in acelasi complex.

 

Zici tu, Gelu: "Că nu este curata , îngrijită , că nu este amabila , că face orice cu dame bolnave(!), astea sunt gogomanii de răsună valea." - cine a zis asa ceva?! Prietene, nush ce fumezi, dar mai pune si tutun.

 

Impresiile tale despre vizitele la Randunica sau alte dame isi au locul pe topicurile respective.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

@gelu_gun / derwall :  prietene, esti super pe langa poarta!

 

Eu am zis: am fost, am vazut, programare incalecata, am plecat.

 

Randunica a zis ca se caca pe fata mea (nu imi doresc niciodata asta, nici de la ea, nici de la nimeni) si mi-a semi-devoalat nr de telefon. O taranie, o mizerie, la nivelul careia chiar nu pot sa ma cobor.

 

Randunica nu avea cum sa imi stie numarul, pt ca nu am cautat-o niciodata. I l-a dat Eva, pentru ca e acelasi cuib. Ghici unde a plecat Eva cand a fost supra-ocupare in garsoniera Iuliei? La "alta scara", in acelasi complex.

 

Zici tu, Gelu: "Că nu este curata , îngrijită , că nu este amabila , că face orice cu dame bolnave(!), astea sunt gogomanii de răsună valea." - cine a zis asa ceva?! Prietene, nush ce fumezi, dar mai pune si tutun.[/size]

 

Impresiile tale despre vizitele la Randunica sau alte dame isi au locul pe topicurile respective.[/size]

Bai Bula, ai zis ca te opresti. Stai chil,nu stiu cine e Eva,nu am vazut-o in viata mea, treaba ei unde se ducea,la mine nu venea. Ca un mic secret pt tine si toti ceilalti, cam jumate de forum ne-am coalizat si avem toate agenda cimuna. Deci daca esti muist intr-o parte iei muie si prin alte parti,ca sa inveti sa nu mai fii muist.

Iti repet,nu mai abera! Presupunerile tale eronate iti fac un deserviciu major. Nu sunt ca toate celelalte,in caz ca nu te-ai prins inca! Nu mai scrie tampenii ca nu toate in lumea asta s-au nascut batute in cap.ti-am inteles postarea, ok,nu ai ramas, ce a fost va priveste. Dar nu ma amesteca pe mine si nu mai tot insista sa ma denigrezi. Daca suntem locatare in acelasi complex ( esti idiot Gogule?! Sunt 4 blocuri. 11 etaje. 998 de apartamente in plm??!!) Nu inseamna ca suntem toate neserioase sau nepricepute. Ca idee in licatia mea, am mai zis o data, nu se sta! Cine are programare,vin,onoreaza, face ordine, se aeriseste, se incuie si pleaca. Niciodata nu exista doua fete,nu exista suprapuneri,nu exista clienti care sa se intalneasca cu alti clientii,nu exista alte persoane care sa astepte pe la usi.

Tu chiar nu pricepi esenta?!

Vrei cumva un desen?!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu vreti voi mai bine sa continuati cearta pe topicul vrabiutei? Ca aici din 3 pagini nu e scris aproape nimic despre titulara.

 

Sau sa intervina un moderator sa opreasca tigania asta care ma indoiesc ca intereseaza pe cineva.

  • Like 1
Link spre comentariu
Haideti sa scriu eu o recenzie de lamurire aici,daca tot s-au aprins spiritele,ca un bun cunoscator ce am vizitat atat pe Randunica, pe Ruby si pe Eva.

Nu cred ca e cazul sa ma apuc pe acest topic sa recenzez pe Ruby sau Randunica, dar o sa las mici comparatii ca sa va faceti o idee cat de cat.

La Randunica am fost de multe ori atat la epilat cat si la baitele vestite in cada cu spuma si la mici sesiuni bdsm. Este o femeie complet diferita de ce se afirma pe forum, cu foarte multe plusuri, incredibil de frumoasa si greu de comparat cu vreuna dintre fetele din domeniu care nu ofera sex. Orice vizita la ea a fost mereu altfel,mereu buna, reusita si a meritat toti banii. 

La Ruby am fost atat in vremea cand facea duosuri cu Randunica si mai apoi cand s-a mutat solo.

La fizic nu ai ce spune,nimic special, jipsi dar deloc deranjant,mereu ingrijita,igiena foarte ok, completeaza cu atitudinea care pare facuta pt asa ceva si aici ma refer la a domina, e perversa, se vede ca ii place.

Intre timp de cand o tot vizitez s-a implinit si nu mai trec pe la ea ca deja depaseste gabaritul care imi place mie, ceva mai spre slim.

Culoarea pielii nu ma deranjeaza desi trebuie sa recunosc ca ma super incita sa ling fortat si sub ordine clare o pizda urata ca a ei.

Fara suparare, e foarte urata,dar tocmai asta e partea incitanta in mintea mea. 

 

Revenind la Eva.

Este un ambalaj de pus in rama.

Dar in rest lasa de dorit.

Foarte mult.

Atitudinea ei e clar, sa faca banul, sa termine cat mai repede sesiunea, ora are 25 35 de minute.

Pacat de fizic. Arata foarte bine. Insa asta e cam tot ce are.

Nu ma plang de preturi dar decat sa ii dau ei 3-400 ron sa ma termine in 20 de minute mai bine mai rar.

Un alt aspect de luat in seama e prezenta cuiva in bucatarie.

Recunosc ca gandul ca era cineva in bucatarie pe mine ma incita maxim, sa stiu ca altcineva stie ca eu o sa o ling pe una in cur si o sa ii placa sau nu o sa ii placa si o sa ma pedepseasca.

Aveam flameuri cum ar fi chiar sa iasa aia sau ala din bucatarie si sa intre peste noi si sa ma oblige sa fac cine stie ce.

Oricum, locatia e naspa, sau nu neaparat naspa, dar e inghesuita, imbacsita, si nici pe departe la fel de curata ca locatia Randunicii.

Iar senzatia de banda rulanta mi-a dat-o si faptul ca, la iesire, alt doritor suna fix la acelasi numar de intefon la care sunasem eu la urcare.

 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

@lottt

 

Ai putea sa imi spui, te rog, cum ai gasit imaginea respectiva pe instagram? Multumesc anticipat!

 

A găsit-o alt tip pe un alt topic de-al ei. Eu doar i-am dat copy paste. Probabil trebuia să menționez al cui era meritul, dar eram enervat pe moment pentru că mă entuziasmasem degeaba. Poți căuta după imagini folosind google, și mai este un site, ceva cu eye, da mi-e lene să caut acum.

Link spre comentariu

Mars ma!

Andreutule..781 la final.

Nu știu cine s-ar încurca cu asemenea “domnișoara”!Aloooo fetițo TU PRACTIC îți critici PROPRILE SERVICII pe care le oferi...Tu lucrezi cu circuit închis?Cei care îți calcă pragul au ideie ce caracter josnic ai?!?Tu oferi uro și ii jignești pe cei CARE TE PLATESC PENTRU ACEST SERVICIU și efectiv ii faci una cu pământul...Matale NU FACI DIFERENȚA DINTRE UN SIMPLU PRIVITOR și UNUL CARE ÎL MĂNÂNCĂ!!!!Te pisi și te caci in gura lui II IEI CAȘCAVALUL și DUPE CE PLEACĂ ÎL FACI MÂNCĂTOR DE CACAT!!!!Asa ceva???Nu te cunosc personal insa UN CARACTER 0 BARAT...prosti sunt cei care vin le tine DEȘI ÎȚI CUNOSC CARACTERUL...fara acești SCLAVI(sau mâncători cum ii alinți tu) mureai de foame.
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu știu cine s-ar încurca cu asemenea “domnișoara”!Aloooo fetițo TU PRACTIC îți critici PROPRILE SERVICII pe care le oferi...Tu lucrezi cu circuit închis?Cei care îți calcă pragul au ideie ce caracter josnic ai?!?Tu oferi uro și ii jignești pe cei CARE TE PLATESC PENTRU ACEST SERVICIU și efectiv ii faci una cu pământul...Matale NU FACI DIFERENȚA DINTRE UN SIMPLU PRIVITOR și UNUL CARE ÎL MĂNÂNCĂ!!!!Te pisi și te caci in gura lui II IEI CAȘCAVALUL și DUPE CE PLEACĂ ÎL FACI MÂNCĂTOR DE CACAT!!!!Asa ceva???Nu te cunosc personal insa UN CARACTER 0 BARAT...prosti sunt cei care vin le tine DEȘI ÎȚI CUNOSC CARACTERUL...fara acești SCLAVI(sau mâncători cum ii alinți tu) mureai de foame.

Cam asa e! :(

Aprob!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...