Sari la conținut

Poze 100% reale! 0746701724


Postări Recomandate

Îmi cer scuze eu sunt doar spectator la aceste recenzii (general vorbind ) și observ că acest puști cordit "adrian2401" care are 100lei pe săptămână de la părinți să și asigure traiul necesar comentează aiurea fara nici un rost la toate fetele și el săracul nu știe ce e aia păsărică , îmi cer scuze Carmen pentru recenzie dar chiar nu m-am mai putut abtine la ipocrizia acestui bastard .. mi as dorii sa l cunosc fata în fata sa i dau 100 lei sa văd ce știe să facă (ON / A) .

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Not your fuckin' business !!
  • Oras:Not your fuckin' business !!

Buna seara, Carmen, stimati colegi,

 

Discutiile de genul celor de mai sus cred ca ar trebui mutate la topicul "Discutii cu satmareni", nu pe cel al fetelor, acolo ne putem etala cunostintele in materie de injuraturi / porcaieli impreuna in liniste ... topicele fetelor ar trebui sa fie curate, sa contina doar recenzii si alte informatii utile despre activitatea lor, nu pagini intregi de rafuieli ale tertilor, pe care un vizitator neimplicat se va plictisi rapid sa le citeasca si va parasi rapid zona ... sper ca sunteti de acord cu mine in chestiunea asta ...

 

O seara faina tuturor !

 

ETG

 

PS: Te pup, domnisoara Carmen, abia astept sa ne revedem curand :) ...

Link spre comentariu

Dupa cateva încercări eșuate de a o reîntâlni pe Carmen, am reusit ieri sa ne sincronizăm. Am sunat si am facut programarea, confirmarea de rigoare cu 10 min inainte si am ajuns la locație. Pe Carmen nu cred ca mai are rost sa o descriu si probabil nici serviciile, care sunt la superlativ. De la intrare m a întâmpinat cu o atitudine foarte pozitivă (pe care recunos ca o stiam de la vizita anterioară ðŸ˜). Dupa o discutie “formala†in care am aflat ce am mai facut de cand nu ne vazusem, am intrat la dus. Baia curata si dotata cu tot ce e nevoie. Acțiunea a inceput cu un oral placut, cu mișcări lente...super. Am trecut la normal, doggy, unde nu am rezistat mult 🤷ðŸ¼â€â™‚ï¸, a urmat igienizarea si, aici urmeaza partea interesanta, pentru ca am ales sa stau o ora, in loc se al doilea numar, am ales sa discutam. And guess what? Este un partener de discutie extraordinar, care stie sa isi expună punctul de vedere, e coerenta si vorbeste CORECT. Stiu ca este un forum pentru escorte si sex, but guys, cateodata si cu persoana potrivita, o discutie buna face mai mult decat actul sexual 😉. Daca ar fi sa o recomand pe Carmen, as face o cu siguranta, atat pe plan sexual cat si conversațional.

Toate cele bune!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Not your fuckin' business !!
  • Oras:Not your fuckin' business !!

Salutare, stimati futaciosi colegi de forum,

 

Astazi voi face o recenzie mai neobisnuita fata de cele pe care le-am facut pana acum de cand sunt activ pe acest forum. Si spun mai neobisnuita pentru ca actiunea descrisa nu s-a intamplat de-a lungul unei simple intalniri de cateva ore, ci pe parcursul a 2 zile. Este putin mai lunga decat cele standard, deci cei care n-au chef sa citeasca romane pot de pe acum sa paraseasca topicul linistit, insa cei care aleg sa ramana cred ca nu vor fi dezamagiti. Dar vorba lunga, saracia omului, deci sa incep:

 

Preambul.

 

Acum aproximativ o luna sunt contactat printr-un intermediar, cunostinta de-a mea, ca o companie cu patroni din UK ar dori sa apeleze la serviciile firmei mele in vederea inceperii unei colaborari. N-o mai lungesc, scurt pe doi, raspund pozitiv si ramane sa ne intalnim face-to-face la o cina de afaceri unde sa stabilim detaliile si conditiile colaborarii dintre firmele noastre cand patronul englez va veni la filiala companiei lui din Romania. Long story short, acum aproximativ o saptamana primesc confirmarea ca respectivul vine peste cateva zile in tara si ca intalnirea va fi la un restaurant din Cluj unde va participa el si nevasta-sa (au avut noroc chior ca au ratat carantina la mustata) … intru usor in panica deoarece codul bunelor maniere spune ca la un business meeting la restaurant, daca partenerul de discutii vine insotit de o persoana feminina ar fi indicat ca si eu sa vin cu una care sa o intretina pe prima in timp ce noi discutam afaceri. Iar eu nu stiam pe nimeni asa din scurt care sa poata sa ma ajute. Apoi imi vine o idee salvatoare, pun mana pe telefon si o sun pe domnisoara Carmen, explicandu-i succint despre ce ar fi vorba: sa fie compania mea, plus one, la aceasta intalnire de afaceri (stiam ca engleza ei e muuult mai buna decat a mea), plus pachetul de servicii uzual pe care il cer de fiecare data cand o vizitez. La inceput ma refuza, spunanadu-mi ca nu face deplasari deloc, eu insist, oricum n-am nimic de pierdut. Cu foarte multa greutate accepta in cele din urma, doar pentru ca ne cunoastem  de foarte multa vreme si stie ca sunt un gentleman si o sa ma port frumos si civilizat, insa nu inainte de a sterge podelele cu mine pentru ca am amestecat-o intr-o mica discutie in contradictoriu cu unii membri mai galagiosi ai comunitatii nostre saptamanile trecute. Insa are o singura conditie: sa fim cazati in camere separate (eu sperasem in secret sa fim doar in una, da’ nah, futui ghinionul de nesansa, domnisoara profesionista pana la capat, ioooi) …

 

Actiunea.

 

Ajungem in weekend in Cluj si ne cazam intr-un resort in oras. Vine seara, Carmen, eleganta si frumoasa de rupe gatul barbatilor care se uita la ea, ma intampina in camera ei si mergem ne intalnim cu oaspetii nostri la restaurant. O prezint englezilor ca pe prietena mea foarte apropiata si dupa cateva fraze de complezenta, discutia se destinde usor-usor, o mare contributie la asta avand-o Carmen care reuseste sa captiveze audienta cu cateva glume usoare, de tatonare, apoi trecem la teme casual mai serioase de toate felurile, de la psihologie la economie si finante mondiale, vorbeste cu mister J despre indicii Nasdaq si Dow Jones cu naturaletea si aplombul unui CEO de hedge fund (deh, se simte facultatea de stiinte economice la activ), bineinteles nu ocolim nici subiecte mai triviale ca politica, Brexit-ul si lumea mondena, multe momente raman siderat de cate de multe cunostinte poseda, Dumnezeule, fata asta e un Google umblator, pe cuvantul meu, ioooi … dupa aceea eu si mister J incepem discutiile serioase, iar Carmen o preia pe nevasta-sa si o intretine conversational cu glume si picanterii. Intre timp, ne vine mancarea, nota 10 dpdv estetic si gust (felicitari bucatarului), dar cam putina dupa nevoile stomacului meu obisnuit cu haleala consistenta gen: pita, slana prajita si ceapa. La final, inainte sa achit nota de plata, ma uit lung la farfuria mea goala, Carmen intuieste la ce ma gandesc, zambeste sugubatz si mi-o trage din scurt:

- Honey, multumim toti pentru mancarea foarte buna cu care ne-ai rasfatat papilele gustative, da’ acum hai totusi, sa mergem la un KFC sa ne saturam si noi, ce zici ?

Englezii efectiv se caca pe ei de ras si spun ca e cea mai buna poanta pe care au auzit-o de cateva luni incoace. Asa, cina se incheie cu tachinari si glume cu si fara perdea, bineinteles eu fiind protagonistul, ioooi … dar cel mai important e ca oaspetii mei s-au despartit de noi foarte bine dispusi.

 

Later that evening …

 

Mergem fiecare in camerele noastre, dupa cateva minute Carmen ma anunta sa trec pe la ea peste o jumatate de ora. Cam intuiesc eu despre ce va fi vorba, ma bag repede la dus si dupa 30 de minute bat la usa ei. Usa suitei se deschide peste cateva secunde si surprize-surprize, ma intampina leoaica intr-o lenjerie intima din piele neagra (asa, mai spre kinky) lasand la vedere sa-i admir picioarele luuungi superbe. De uimire, mai sa-mi sara ochii din cap, imi cade falca si trag un "holy mother cow" care-o face sa rada copios. Gata, m-a iertat pentru treaba cu forumul, imi zic multumit in sinea mea !

Intram in camera unde primesc un masaj de relaxare reconfortant cu uleiuri esentiale de lavanda, in timp ce radem de mine, ma tachineaza iar in gluma cu faza de la cina, in fine, ati prins ideea ...

Apoi, vine vremea sa trecem la actiune, aici nu voi detaila detaliile intime, va las pe voi sa ghiciti, oricum cuvintele sunt de prisos, vreau doar sa spun ca am facut-o, cand incet, cu foarte, foarte multa tandrete, cand pasional si salbatic, leoaica iesind din ea la suprafata chiar cand trebuia sa iasa. Fac o paranteza: sfatul meu, dragii moshului, este, aflati ceea ce-i face EI placere, de asemenea, spuneti-i ce va face VOUA placere, actionati in consecinta si intalnirea voastra va fi una de care o sa va aduceti aminte multa, multa vreme. Bata-ma norocul, eu am s-o fac si cand voi fi doar un fir de praf, acolo sus printe stele. Pe durata a 3 ore am tinut-o tot asa cu mici pauze de tras sufletul, timp in care am putut sa-i admir ochii aia fenomenali de culoarea ambrei cu mici straluciri aurii cand lumina matasoasa a flacarilor semineului din suita se reflectau in ei in semi-intuneric si sa-mi plimb buricul degetelor pe pielea ei fina ce mirosea cafea (ce gel de dus folosesti Carmen ???). La final am avut parte de cel mai intens orgasm avut vreodata de cand fac umbra pamantului, cu zeci de secunde inainte m-a apucat un tremurat ce nu-l mai puteam controla deloc, iar momentul culminant a fost de parca cea mai mare supernova din galaxie a explodat in creierul meu. Sfinte Dumnezeule si acum, cand retraiesc momentul, ma cuprind fiorii si mi se face pielea gaina de anticiparea placerii. In fine, dupa ce-mi revin cat de cat, ma uit la Carmen si probabil ca aratam ca un pui de aprozar jumulit de pene, dar mai ales, ma simteam de parca intreaga Hoarda de Aur a lui Ghenghis Khan ma calcase in picioare, caci imediat ea imi intuieste gandurile si izbucnim amandoi intr-un ras homeric din care nu ne mai putem opri, mai ales cand vede in ce hal de epuizare eram, apoi ma serveste cu o bere rece de la minibar ca-s mai deshidratat decat mumia lu’ varu’ Tutankhamun, ai de viata mea ...

Apoi ne relaxam in cada cu hidromasaj din suita cam o ora dupa care incepe runda 2, ioooi …

In fine, vine momentul tarziu in noapte si trebuie sa parasesc suita ei, cu mare regret, bineinteles la iesire ma mai tachineaza in gluma o tura cand ma vede ca merg, de obosit ce sunt, ca un cowboy tocmai controlat la fund de indianul Talpa-iute …

 

Finalul.

 

Ziua urmatoare dupa ce m-am refacut cat de cat, ne reintoarcem in SM, nu inainte de a face o scurta sedinta de shopping la Iulius Mall si VIVO. Pe drum primesc un telefon de la mister J in care ma anunta ca este de acord sa incepem colaborarea intre firmele noastre si ca impreuna cu nevasta-sa s-au simtit excelent in seara precedenta, laudand-o pe domnisoara Carmen spunand ca a fost fenomenala. La final, ne-au adresat o invitatie formala sa facem o vizita in US la compania partenera din LA cand cacatul asta de pandemie se va termina. So, Las Vegas, here we come, baby !!!

 

Concluzia.

 

Stiu ca nu e o recenzie obisnuita pentru acest site, dar cred ca ar trebui sa contina si niste note daca astea sunt recomandarile adminilor. Deci:

 

Locatie: resort din Cluj. Vedere superba asupra orasului, servicii hoteliere excelente, ambient elegant in camere, nota: 10.

Servicii: fara cusur, OP: 10; NP: 9 (nu dau 10 deoarece s-a eschivat de la o pozitie, acuzand dureri usoare la coloana din cauza unei cazaturi de acum cateva luni care cateodata o mai sacaie, in rest mi-a scos sexul afara din cap); Aspect: ar fi un sacrilegiu sa dau nota aici, frumoasa foc si picioarele alea LUUUUNGI ar trebui sa le faca marca inregistrata la OSIM, ioooi :slap2 ; GFE: 10 la patrat, la sectiunea asta n-am termen de comparatie, (Carmen, nu stiu cat din inceperea colaborarii cu englezii ti se datoreaza, dar prezenta de spirit, cunostintele temeinice din fiecare subiect discutat, firea glumeata, joviala, excelenta arta a conversatiei pe care o posezi, cu siguranta au contribuit substantial la asta, ridic palaria in fata ta :hihat );

Cadou special: 800 benjamin franklini / zi (ca-i criza economica).

 

Cam asta a fost tot, colegi futaciosi, am vrut sa va impartasesc experienta mea si mai ales, sa va arat ce inseamna ESCORTING PROFESIONIST adevarat, facut cu intelegerea, arta si priceperea castei gheiselor japoneze.

 

Multa sanatate si o seara faina tuturor !

 

ETG

 

PS: Carmen, stiu ca m-ai rugat sa-mi limitez drastic interventiile pe topicul tau, dar, cateodata, i-os destul de capos din fire. Amu’ poti sa ma faci din nou de cacao, nu-mi pasa, numa’ sa ma primesti si saptamana viitoare …

PPS: multumesc pentru sfaturile foarte pertinente despre cum ar trebui investit si protejat economiile in aceste vremuri de criza economica si pandemie, le voi lua in considerare ...

  • Like 1
Link spre comentariu

Trebuie sa recunosc ca este una dintre cele mai tari postari citite pe aici (sau chiar playboy). Citind frumoasa relatare, ma trezesc plimbat prin amintiri foarte frumoase. Ma bucur ca ai impartasit cu noi aceasta experienta.

PS- atata timp cat te face fericit, nicio investitie nu e prea mare.

Toate cele bune!

Link spre comentariu

Eltorogrande ,  modul in care ai relatat este demn de o persoana cu principii iar picanteriile spuse nu pot decat sa aduca un zambet .

Pana aici toate bune si frumoase :snap .....darrrrr....D-soara a avut o contributie aparte  la reusita business-ului tau cu Mr. J ,  :clapp , deci frumos ar fi sa aiba un anumit procent , :138x  din afacere ... :shocked ...in rest peste nota 10 recenzia ...chiar captivanta  The Story  :clap2  :hooray

Link spre comentariu
  • Oras:Not your fuckin' business !!
  • Oras:Not your fuckin' business !!

Eltorogrande ,  modul in care ai relatat este demn de o persoana cu principii iar picanteriile spuse nu pot decat sa aduca un zambet .

Pana aici toate bune si frumoase :snap .....darrrrr....D-soara a avut o contributie aparte  la reusita business-ului tau cu Mr. J ,  :clapp , deci frumos ar fi sa aiba un anumit procent , :138x  din afacere ... :shocked ...in rest peste nota 10 recenzia ...chiar captivanta  The Story  :clap2  :hooray

Buna seara, Cabanos73,

 

Pai, sa stii ca e o idee demna de luat in considerare, mai ales daca domnisoara Carmen va accepta sa ma insoteasca si la alte business dinners ca si cea de mai sus care se vor incheia la fel de fructuos  ;)  ...

 

O seara faina !

 

ETG

Link spre comentariu

Orice minune tine 3 zile, spune o vorba din popor, ei asa si cu Carmen (cel putin dpmdv). Astazi in jurul orei 11:30 o contactez pentru a stabili o întâlnire. Eu vream in 30 de min, dar mi a spus ca este disponibilă intr o ora. I am confirmat ca este perfect si asa. Ajung in zona ei dupa o ora, ma învârt pe acolo ca sa gasesc un loc de parcare, il gasesc, pe o strada paralela. Platesc parcare si ma îndrept spre locația ei. Intre timp o sun ca sa o anunt ca ajung, ei si aici surpriza...nu raspunde. Astept 10 min si o mai sun odata, dar din nou, nici un raspuns. Eu inteleg ca pot interveni anumite situatii, dar se poate anunța. Asadar, se pare ca obiceiurile proaste din orasul acesta sunt contagioase.

Link spre comentariu
  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare

Orice minune tine 3 zile, spune o vorba din popor, ei asa si cu Carmen (cel putin dpmdv). Astazi in jurul orei 11:30 o contactez pentru a stabili o întâlnire. Eu vream in 30 de min, dar mi a spus ca este disponibilă intr o ora. I am confirmat ca este perfect si asa. Ajung in zona ei dupa o ora, ma învârt pe acolo ca sa gasesc un loc de parcare, il gasesc, pe o strada paralela. Platesc parcare si ma îndrept spre locația ei. Intre timp o sun ca sa o anunt ca ajung, ei si aici surpriza...nu raspunde. Astept 10 min si o mai sun odata, dar din nou, nici un raspuns. Eu inteleg ca pot interveni anumite situatii, dar se poate anunța. Asadar, se pare ca obiceiurile proaste din orasul acesta sunt contagioase.

Wagner, imi pare foarte rău pentru situația creată, dar am avut probleme cu, clientul dinaintea ta, care nu si-a respectat programarea, a venit mai târziu, apoi si-a prelungit șederea unilateral, fără să mai vrea sa plece, chiar dacă aveam o altă programare.Am avut probleme cu el sa îl determin sa plece.

Când ai sunat tu, respectivul era încă la mine, îmi era imposibil sa îți răspund. După aceea toate programarile mi s-au dat peste cap si din cauza asta am fost un car de nervi și nu as fi putut să-ți asigur o întâlnire reușită de care să te bucuri, sunt si eu om, nu sunt o bucată de piatră, dacă simt ca nu pot oferi 100% calitate întâlnirii cu persoanele care ma vizitează, renunț. Mai bine o vizită amânată decat una proasta care sa fie un fiasco. Plus daca trec cele 10 minute "academice" de dupa ultimul apel primit, eu nu sun pe nimeni inapoi si nu trimit mesaje, tocmai pentru a asigura discreția.

Imi pare sincer rău pentru neplacerile cauzate, dar nu a fost vina mea ci a celor care nu stiu sa respecte o programare si întârzie nepermis de mult, apoi au pretenția sa te comporți cu ei de parca nimic nu s-a întâmplat. Cu voia ta, mă voi revanșa față de tine.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare

La fel a facut si cu mine acum vreo 2 saptamani

Dupa război mulți voinici se arată așa-i? Iartă-mi curiozitatea dar totusi de ce nu ți-ai spus "oful" acum 2 săptămâni când s-ar fi întâmplat neplăcerea?

Hai totusi sa explic un lucru aici o dată pentru totdeauna (sper)...Daca la telefon îmi spuneți "te sun când ajung in zona " NU E PROGRAMARE!!!!! și nu puteți avea pretenția ca indiferent la ce ora ajungeți în decursul acelei zile sa fiu disponibilă.

Mai sunt cei din categoria "ajung in 10 minute", iar cele 10 minute se transformă în minim 30 de minute, ce pot eu sa fac? Sa amân alte programări care au fost făcute din timp, doar pentru că altcineva nu ajunge cand trebuie?! Sunt absolut sigura ca multe dintre colegele mele s-au confruntat cu situații de genul, dar ghiciți ce? Noi nu ieșim public sa facem "o tragedie" din asta ci doar ne asumam si admitem faptul ca nimeni nu e perfect. Știți ce zic?

De acum înainte o sa fac așa:voi lucra pe baza de programări doar cu persoanele pe care le cunosc, persoane care își confirmă vizita cu cel putin 15 minute înainte!!!!

Nu mi se pare fair-play ca pentru neseriozitatea altora sa fiu tocmai eu acuzată de neseriozitate!

Pentru cei care se vor grabi sa ma acuze de neprofesionalism (din cauză că nu o sa mai lucrez pe baza de programari decat cu persoanele menționate mai sus) țin sa va spun ca îmi asum decizia si cred ca este momentul prielnic sa o pun in aplicare acum, tocmai din cauza faptului că, avand in vedere incercarcarile mele de până acum sa respect TOATE programarile s-a dovedit a fi un fail fail total si asta nu din vina mea!

Mulțumesc pentru înțelegere!

  • Like 1
Link spre comentariu

Avand in vedere “polemicile†create de post-ul meu anterior, mi s a parut normal sa i acord lui Carmen dreptul la replica, asadar ieri după-amiaza am contactat o pentru a stabili o întâlnire in vederea restabilirii păcii ðŸ˜. ÃŽntâlnire care cat pe ce sa nu poata avea loc din cauza unor intervenții externe, care de data asta au fost anunțate. Totusi, reușim sa o scoatem la capăt. Ei, odata ajuns la Carmen, ne așezăm la patul tratativelor. Urmeaza niste “discutii†intense, pe care nu le mai descriu, iar apoi alte discutii in care eu imi expun punctul de vedere referitor la ce se întâmplase data trecuta, ea imi explica ce s a intamplat, in acest fel se ajunge la ceea ce va ramane in istoria forumului drept Waffenstillstand Von Sathmarâš”ï¸

  • Like 1
Link spre comentariu

ÃŽn sfârșit am reușit sa ma sincronizeze cu Carmen,la a treia încercare o fost cu noroc, am făcut programare frumos înainte cu o zi care a fost respectată la minut de amândoi, când am ajuns îmi deschide ușa o SUPERBA blonda zici ca era scoasă din cutie, ma așteptăm sa fie frumoasă dar nici chear așa😂 am fost dat pe spate efectiv, acțiunea a fost de 10 op np te întreabă ce îți place, cum vrei atitudine pro client, fiind prima întâlnire a și zis sa ma relaxez ca sunt prea incordat.

Am ales varianta de o ora cu doua finalizări, cadou 300 de revenit clar ori mai bine spus de făcut abonament😉

Link spre comentariu
  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare
La 04.12.2020 la 16:33, huawei123 a spus:

ÃŽn sfârșit am reușit sa ma sincronizeze cu Carmen,la a treia încercare o fost cu noroc, am făcut programare frumos înainte cu o zi care a fost respectată la minut de amândoi, când am ajuns îmi deschide ușa o SUPERBA blonda zici ca era scoasă din cutie, ma așteptăm sa fie frumoasă dar nici chear așa😂 am fost dat pe spate efectiv, acțiunea a fost de 10 op np te întreabă ce îți place, cum vrei atitudine pro client, fiind prima întâlnire a și zis sa ma relaxez ca sunt prea incordat.

Am ales varianta de o ora cu doua finalizări, cadou 300 de revenit clar ori mai bine spus de făcut abonament😉

Mulțumesc pentru frumoasele cuvinte și te mai aștept!😊

Link spre comentariu

  • Oras:Satu mare
  • Oras:Satu mare

Am vizitat-o(re) pe Carmen în cursul zilei.Programare telefonica urmata de confirmare cu aprox o ora înainte.Respectată de amandoi.Carmen echipata intt.un neglijeu negru  sexy..Ea.. blonda, inalta, frumoasa, porno rău 🙈.

Am stat la o țigară apoi intrat la dus dotat cu tot ce trebuie.A intrat si ea ulterior la dus! Si a început acțiunea...una plăcută, chiar foarte plăcută cu siguranță pentru amandoi ..detaliile nu își au rostul 

Note:

Locația 10* apartament curat, modern, dotat cu tot ce e nevoie

Carmen-10* poti sa te simți ca si cu prietena, iubita dacă te comporți ca un gentleman.Frumoasa, slim dar nu uscată, inalta, tot ce trebuie.Se implica, te întreabă dacă esti ok, dacă te simți bine etc.

O-10 de ambele părți 🙈🥰

NP 10, se implica, contre, geme natural, umeda, dulce chiar

Cadou 300/ora..de fapt au fost vreo 80 min DTD, nu te grăbește am stat la o țigară/2 si după.

Felicutari Carmen!

Abonament🙈

Mai sta câteva zile și pleaca acasa de sărbători deci..🥼🔝🔝

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...