Sari la conținut

Poze 100% reale! 0746701724


Postări Recomandate

  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare
Acum 11 ore, raduhot a spus:

Am vizitat-o(re) pe Carmen în cursul zilei.Programare telefonica urmata de confirmare cu aprox o ora înainte.Respectată de amandoi.Carmen echipata intt.un neglijeu negru  sexy..Ea.. blonda, inalta, frumoasa, porno rău 🙈.

Am stat la o țigară apoi intrat la dus dotat cu tot ce trebuie.A intrat si ea ulterior la dus! Si a început acțiunea...una plăcută, chiar foarte plăcută cu siguranță pentru amandoi ..detaliile nu își au rostul 

Note:

Locația 10* apartament curat, modern, dotat cu tot ce e nevoie

Carmen-10* poti sa te simți ca si cu prietena, iubita dacă te comporți ca un gentleman.Frumoasa, slim dar nu uscată, inalta, tot ce trebuie.Se implica, te întreabă dacă esti ok, dacă te simți bine etc.

O-10 de ambele părți 🙈🥰

NP 10, se implica, contre, geme natural, umeda, dulce chiar

Cadou 300/ora..de fapt au fost vreo 80 min DTD, nu te grăbește am stat la o țigară/2 si după.

Felicutari Carmen!

Abonament🙈

Mai sta câteva zile și pleaca acasa de sărbători deci..🥼🔝🔝

Mulțumesc mult pentru aprecieri!🤗

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare
La 18.01.2021 la 18:13, huawei123 a spus:

Bună Carmen, An Nou Fericit!!! 

Cand vii în oraș??? 

Ca sunt sigur ca nu numai mie îmi este dor de tine! Te pup 😘😀

An Nou Fericit si tie! Incepand de saptamana viitoare voi fi din nou in orasul vostru! Te astept cu drag!:ellao

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde-s curve
  • Oras:Acolo unde-s curve
On 1/25/2021 at 11:39 AM, carmen_leona said:

Disponibilă 😚

 

Point Blur_Jan252021_113312.jpg

Muicaaaaa, fain funduletz, numai ce-l vazui si ii veni pulanului oltenesc sa cante imnul national la pianul ala :shocked

Unde disparusi in weekend printesa ? Ca vrusei sat-i fac o vizita. Mai stai in satu mare ?

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Not your fuckin' business !!
  • Oras:Not your fuckin' business !!
On 2/15/2021 at 9:03 PM, dracarys123 said:

Muicaaaaa, fain funduletz, numai ce-l vazui si ii veni pulanului oltenesc sa cante imnul national la pianul ala :shocked

Unde disparusi in weekend printesa ? Ca vrusei sat-i fac o vizita. Mai stai in satu mare ?

Oltene, in weekend n-a fost "disparuta" ... am apelat eu la serviciile ei de TOP intreaga perioada :inlovee !! Sper sa am timp (de care nu prea dispun din pacate in ultima perioada) sa vin cu recenzie cat mai curand zilele astea.

ETG

PS: stai linistit ca mai sta in Satu Mare ... mult :bow!!! Ca-i place la noi si si-a facut o baza de clienti VIP care o vor in SM practic tot timpul ...

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Not your fuckin' business !!
  • Oras:Not your fuckin' business !!

Buna seara, dragi colegi,

 

Cum am spus si zilele trecute, din pacate nu am avut timp sa scriu recenzia promisa (scuze Carmen), deoarece am o corabie de condus prin furtuna crizei economice. Dar incerc sa ma tin acum de promisiune, mai bine mai tarziu decat niciodata. OK, sa incepem:

La cumpana lunii februarie, obosit si stresat dupa o saptamana grea la munca, imi zic ca merit cateva zile de relaxare, ce naiba, ca doar o singura viata are omul si aia-i mai tot timpul cacacioasa si foarte-foarte scurta. Plus ca venea ziua “indragostitilor” si de obicei in perioada asta horeca obisnuieste sa arunce cu tot felul de oferte si activitati interesante pe piata. Caut rapid pe Bookings si gasesc un resort foarte fain la marginea Clujului pe dealul Feleacului, linistit, ferit de zarva orasului. Rapid pun mana pe telefon si o sun pe domnisoara Carmen, propunandu-i inca un city-break de cateva zile. Avand in vedere experienta foarte placuta de ambele parti de data trecuta, este de acord rapid iar eu accept muy pronto tariful solicitat fara fasoane.

Vineri

 

Ajungem pe la pranz in Cluj, ne cazam (fiecare in camera lui, arrrgghhhhh, aici tot n-am reusit s-o induplec sa stam impreuna), apoi o taiem la shopping in Iulius Mall si Vivo sa ne umplem cu ceva activitate dupa-amiaza. Seara, cinam la restaurantul resortului, Carmen, frumoasa si eleganta ca intotdeauna, reuseste sa smulga privirile admirative ale barbatilor din jur pe care n-am putut sa nu le remarc cu o nedisimulata doza de satisfactie interioara, iooooi … Preventiv, avand in minte patania de data trecuta cu englezii, imi comand o portie dubla (asta asa, de-al naibii, sa nu-i mai dau ocazia sa ma tachineze), apoi ma uit cu subinteles la ea si ne pufneste pe amandoi rasul. Dupa aceea, ne retragem in camera ei si hotaram de comun acord ca suntem amandoi prea obositi dupa sesiunea lunga de shopping ca sa ne apucam de facut “prostioare”. Mergem rapid la dus fierbinte apoi ma ofer sa-i fac un masaj de relaxare profi (m-am ocupat cu asa ceva in facultate la un salon de masaj terapeutic, ca o modalitate suplimentara de venit, moamaaa in perioada aia naveta de bere era full non stop in camera de camin). In fine, Carmen accepta imediat si timp de aproape 2 ore ii fac un masaj de relaxare complet cu ulei  de masaj de la Yves-Rocher (deh, dotata fata cu de toate) pe tot corpul ei superb, condimentat pe alocuri cu reflexoterapie la talpi ca am circulat mult per pedes in ziua respectiva prin mall-uri. Ce sa va mai zic, dupa aprox. 10 minute incepe sa toarca ca o pisicuta de placere si aproape ca nu adoarme, yay, am imblanzit leoaica, imi zic in sinea mea, cu satisfactia unui paun infoiat. Apoi, primesc si eu un masaj la fel de placut, mai povestim de una, alta si ma retrag in miez de noapte in camera mea la somn.

Sambata.

Dimineata, la micul dejun, ne hotaram tam-nesam sa vizitam Salina Turda ca nici unul dintre noi n-am mai facut-o vreodata. Ajungem la destinatie, coboram in subteran si ramanem muti de uimire de frumusetea locului. Long story short, petrecem  acolo aproape 4 ore, timp in care incercam roata gigant, jucam cateva meciuri de biliard, unde bineinteles ca iau bataie crunta de la Carmen, care joaca de zici ca s-a nascut cu tacul in mana. Insa cel mai misto a fost pe lacul subacvatic la plimbare cu barcuta, unde dupa ce ma obisnuiesc rapid cu vaslele, o tai vitejeste spre podul ce leaga insula din mijlocul lacului de tarm. Cand sunt aproape sa trec pe sub pod, imi aduc aminte brusc de experienta avuta in Venetia cand treceam cu gondola pe sub podul Rialto si fara sa stau mult pe ganduri, in timp ce trag vartos la rame, incep sa intonez in gura mare “O sole mio” ca un veritabil gondoliere. In secunda imediat urmatoare Carmen se prapadeste de ras, mai sa cada din barca, nu stiu daca de comicul situatiei sau de vocea mea total falsa, eu cred ca de amandoua, ai de viata mea :lol:. N-a mai contat ca se uita lumea la noi ca la doi picati de pe luna, important a fost ca ne-am distrat la maximum, ce naiba, viata e prea scurta sa nu profiti de ea cand si cum poti, cel putin asta-i filozofia dupa care ma ghidez. In fine,  ne intoarcem in Cluj, iar seara dupa cina, ne plimbam putin pe langa micul lac de langa resort, bineinteles cand vede apa, Carmen rade din nou cu pofta si imi trage un cot intre coaste cerandu-mi sa mai interpretez inca o data aria de la salina, cine stie poate mai iese vreo domnita pe la geam sa rada de mine, ioooi :ewpu. Apoi urcam in camere si Carmen imi spune sa trec pe la ea mai tarziu ca are o surpriza pentru mine. Hmm, banuiesc eu ce ar putea fi, dar sa ma trasneasca zeii daca am avut vreo idee despre ce o sa ma astepte peste o jumatate de ora. Fac repede un dus si bat usor la usa ei.

- Intra ! se aude un ton autoritar.

Mai-mai, zic in sinea mea, asta-i ceva nou, pana acum ea venea intotdeauna sa ma intampine. Deschid usa, intru. In camera, intuneric aproape total, doar cateva lumanari parfumate palpaie stinghere, plasate strategic prin camera in asa fel incat sa creeze un ambient placut si relaxant. Carmen sta langa pat imbracata doar intr-o lenjerie de piele din aia gen domina, iar pielea ei alba straluceste aproape translucid in lumina lumanarilor. Dau sa ma apropii de ea, dar cu o miscare autoritara ma impinge in pat. Cad pe spate si nici n-am timp sa ma dezmeticesc ca ma trezesc cu talpa unui picior infipt in piept:

- Ai fost baiat rau ? aud de deasupra mea o voce periculos de mieroasa in timp ce presiunea piciorului se inteteste progresiv.

“Lua-m-ar toti dracii, acum ai cacat steagul, fiule, ti-o trage leoaica de-o sa-ti mearga toti fulgii” zic in sinea mea.

- Aaaaa, cred ca da ?! bagui ei cu glas pierit. Asta e raspunsul corect, presupun ? intreb plin de speranta.

Carmen, rade cu un ras sadic din ala gen “las’ ca vezi tu ce te-asteapta” si drept raspuns in urmatoarele secunde ma trezesc cu mainile tintuite sub genunchii ei. Wow, devine din ce in ce mai interesant. Apoi, niste unghiute foaaaaarrrte lungi si ascutite se infig usor in pielea mea de pe piept si incep sa coboare in cercuri concentrice din ce in ce mai mici pana imi ating sfarcurile sanilor care se intaresc instantaneu. Valuri de fiori de placere imi invadeaza corpul cand unghiutele se plictisesc sa se mai joace cu sfarcurile si incep incet-incet sa coboare in jos pe abdomen. Nici nu bine ajung pana jos, ca juniorul e gata trezit la datorie, beton, de zici ca pot sa bat cuie cu el, mamma mia :ewpu … iar  zgarieturile se apropie inexorabil de zona “periculoasa” si nu se mai opresc, dau roata juniorului de cateva ori si cu delicatete, dar ferm, se opresc in varful lui. Iar chestia asta se repeta de cateva ori pana saracu’ junior mai ca plesneste de incordat ce e. Imi scapa un oftat de placere, cat pe ce sa-mi dau drumul, Carmen simte treaba asta si ma avertizeaza cu glas autoritar:

- S-o crezi tu ca te las sa termini, viteazule !

In secunda urmatoare ma trezesc cu caciulita pe junior sa se mai potoleasca si primesc un oral de olimpiada, la inceput mai incet, apoi din ce in ce mai accelerat si adanc, in timp ce unghiutele maseaza si zgarie usor scrotul, reusind magistral sa dozeze ritmul cand simte ca iar vrea juniorul s-o ia pe aratura he, he. Si uite asa o tine aproape o vreme pana cand simt explodez, literalmente.

- Fie-ti mila de saracu’! implor eu cu glas inecat.

Ea rade sardonic, apoi se pozitioneaza mai bine deasupra mea si cu o miscare fluida imi deschide poarta Raiului, lasandu-l pe junior sa intre si sa guste din nectarul zeilor. Apoi de aici incolo incepe nebunia adevarata: trupul ei minunat incepe sa se unduiasca deasupra juniorului cu miscari de felina care alearga dupa prada, de la un punct incolo, nici nu mai constientizez ce-mi face, nu mai simt nimic, ca ma apuca si pe mine amocul. Dupa aproape doua ore, cand deja simte ca mi-a stors si ultima picatura de vlaga, leoaica se indura de mine si mi-o arunca scurt:

- Ei, acum iti dau voie sa termini, baiatule !!!

Se pozitioneaza din nou deasupra mea, si bazinul i se misca din ce in ce mai accelerat pana cand, intr-un final nu mai rezist si detonez intr-o explozie de adrenalina si endorfine. Se prabuseste si ea fara suflare peste mine si stam asa incremeniti, lipiti unul de celalalt. Doar flacara unduitoare a lumanarilor si rasuflarea leoaicei rup linistea aproape ireala a incaperii. Doamne sfinte asa senzatii inca n-am trait de cand ma stiu, oameni buni !

Dupa ce-mi revin cat de cat, Carmen ma serveste cu o bere rece de la minibar, apoi ma retrag in barlogul meu sa-mi ling “ranile”, ca si maine e o zi, he, he …

Duminica.

Dimineata ma prezint la usa ei sa mergem sa luam micul dejun. Cand iese din camera, dam nas in nas  cu un cuplu de tinerei (probabil veniti sa sarbatoreasca ziua indragostitilor) care erau cazati in camera alaturata. Amandoi ne masoara cu interes din cap pana in picioare, eu ma uit cu tupeu la ei si tipa roseste ca un rac instantaneu. Futa-ma Iosif Visarionovici Stalin, astia doi au auzit aseara tot meciul nostru prin pereti, ioooi =)). Carmen isi da seama de situatie si pufneste vesel tot drumul pana la restaurant.

Pachetul achizitionat la resort includea si o partida de calarie pentru amatori, iar pe la pranz ma mananca in fund sa ma dau cocos si ii propun domnisoarei Carmen sa mergem la o sesiune de echitatie, daca tot e inclusa in pret.

-Esti sigur ? intreaba ea precaut deoarece i-am destainuit ca in viata mea nu m-am urcat vreodata pe spatele unui cal. Ea in schimb, stie calarie,  in vacantele din copilarie petrecute la bunici la tara a avut mereu contact cu caii.

Orgoliul din mine nu ma mai lasa sa dau inapoi asa ca mergem la centrul de echitatie al resortului si ne luam caii in primire. Carmen se arunca in sa cu gratia unei amazoane din campia Sarmatica si o ia la trap usor in zona de de langa centrul de echitatie. Dupa ce ma urc cu chiu cu vai in saua iepei mele, ma ambitionez sa o ajung din urma, da al dracu’ martzoaga nu vroia sa porneasca nici batuta. Ma enervez si-i trag puternic doua calcaie cum am vazut eu ca fac cowboy-ii in filmele western. Greseala fatala ca porneste coana iapa ca din pusca inainte dupa Carmen, in timp ce eu abia ma tin cu  mainile de capastru. Incercati oameni buni sa portretizati in fata ochilor imaginea unui idiot care habar n-avea sa stea pe un cal, in timp ce-i salta curu’ si ouale la fiecare pas de trap al martzoagei, facandu-le piftie in saua tare. IDIOTUL ALA ERAM EU, NU ALTUL, HE, HE !!! Incerc sa opresc animalul, trag capastrul in stanga, nimic, trag in dreapta la fel, lua-o-ar naiba de iapa parca are ceva personal cu mine. Sau e prea sensibila si nu suporta fraierii incepatori ca mine, n-am idee. Intr-un final, dupa ce se satura sa ma mai chinuie, martzoaga baga o frana brusca si eu alunec in lateral de pe spatele ei, noroc ca stiu cum sa cad fara sa ma ranesc de la artele martiale practicate in adolescenta. Ma aleg doar cu cateva julituri, vanatai si ego-ul terfelit, in rest sunt OK. Dupa cateva zeci de secunde, apare Carmen la trap, cabreaza calul cu eleganta la un metru de mine, se apleaca peste crupa si rade sugubatz:

- Ei, acum ce mai zici, viteazule ? Cal ti-a trebuit, cal ai primit !!!

Mdea, asta e, imi zic umilit si brusc adus cu picioarele pe pamant. Cred ca a fost prima si ultima data cand o sa ma mai urc vreodata pe un cal sau orice alt mamifer cu patru picioare, fundul si ouale mele stau marturie, bata-ma norocul …

Ducem caii inapoi de capastru in staul si observand ca incet se face seara, mergem la centrul spa din resort pentru masajul de cuplu programat dinainte. Dupa o ora de masaj binemeritat, mergem sa ne relaxam in bazinul de inot. Dupa aceea cinam si ne retragem in camerele noastre. In seara asta o chem eu la mine in camera, seara trecuta eu am fost primadona din centrul scenei, seara asta e randul ei sa fie rasfatata. Aici nu mai intru in detaliile intime ca nu vreau sa para ca ma laud, cert este ca la final mi-am indeplinit “misiunea” cu brio, suntem amandoi terminati dupa multiplele “focuri de artificii” si in mod cert n-am lasat vecinii de langa noi sa doarma, he, he :138x

Luni

Dimineata ma trezesc, fac un dus rapid, si-mi admir “trofeele” in oglinda: o gramada de vanatai si zgarieturi si n-am idee care sunt de la Carmen si care de la iapa he, he.

Luam micul dejun, mai dam o raita scurta pe la Iulius Mall sa ne cinstim cu un Starbacks si  ne intoarcem in Satu Mare.

Concluzii:

Pffff, ce as mai putea zice ? Experienta extraordinara avuta cu Carmen nu se poate descrie in cuvinte. Puteti si singuri sa trageti concluziile de rigoare din cele povestite mai sus, fara sa mai dau eu note.

Carmen, nu pot exprima in cuvinte cat de bine m-am simtit alaturi de tine in aceste zile, serviciile au fost ireprosabile (ca de altfel intotdeauna), cred ca un simplu multumesc spune absolut tot !!!

Personal, cred ca INTOTDEAUNA VEI FI COPIATA, DAR NICIODATA EGALATA !!! Si afirm asta cu toata obiectivitatea si sinceritatea de care sunt capabil.

In schimb, nu ma lasa sufletul sa nu dau note iepei, he, he: 5 pentru calarie ca s-a dus peste tot doar pe unde am vrut eu nu, 2 ca m-a aruncat cu atata dizgratie din sa si mi-a terfelit mandria masculina, in schimb ii dau 10 pentru perseverenta cu care s-a incapatanat sa-mi faca ouale franjuri :slap2

Cadou: 800 benjamin franklini / zi (meritati cu prisosinta !!!)

Atat am avut de impartasit cu voi, dragii mei, sper sa va simtiti si voi macar pe jumatate la fel de bine cum m-am simtit eu in compania domnisoarei Carmen.

Carmen, te pup si ne vedem in curand !

O seara frumoasa tuturor !

ETG

  • Like 2
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu mare
  • Oras:Satu mare
Acum 1 oră, eltorogrande a spus:

Buna seara, dragi colegi,

 

 

 

Cum am spus si zilele trecute, din pacate nu am avut timp sa scriu recenzia promisa (scuze Carmen), deoarece am o corabie de condus prin furtuna crizei economice. Dar incerc sa ma tin acum de promisiune, mai bine mai tarziu decat niciodata. OK, sa incepem:

 

 

 

La cumpana lunii februarie, obosit si stresat dupa o saptamana grea la munca, imi zic ca merit cateva zile de relaxare, ce naiba, ca doar o singura viata are omul si aia-i mai tot timpul cacacioasa si foarte-foarte scurta. Plus ca venea ziua “indragostitilor” si de obicei in perioada asta horeca obisnuieste sa arunce cu tot felul de oferte si activitati interesante pe piata. Caut rapid pe Bookings si gasesc un resort foarte fain la marginea Clujului pe dealul Feleacului, linistit, ferit de zarva orasului. Rapid pun mana pe telefon si o sun pe domnisoara Carmen, propunandu-i inca un city-break de cateva zile. Avand in vedere experienta foarte placuta de ambele parti de data trecuta, este de acord rapid iar eu accept muy pronto tariful solicitat fara fasoane.

 

 

 

Vineri

 

 

 

Ajungem pe la pranz in Cluj, ne cazam (fiecare in camera lui, arrrgghhhhh, aici tot n-am reusit s-o induplec sa stam impreuna), apoi o taiem la shopping in Iulius Mall si Vivo sa ne umplem cu ceva activitate dupa-amiaza. Seara, cinam la restaurantul resortului, Carmen, frumoasa si eleganta ca intotdeauna, reuseste sa smulga privirile admirative ale barbatilor din jur pe care n-am putut sa nu le remarc cu o nedisimulata doza de satisfactie interioara, iooooi … Preventiv, avand in minte patania de data trecuta cu englezii, imi comand o portie dubla (asta asa, de-al naibii, sa nu-i mai dau ocazia sa ma tachineze), apoi ma uit cu subinteles la ea si ne pufneste pe amandoi rasul. Dupa aceea, ne retragem in camera ei si hotaram de comun acord ca suntem amandoi prea obositi dupa sesiunea lunga de shopping ca sa ne apucam de facut “prostioare”. Mergem rapid la dus fierbinte apoi ma ofer sa-i fac un masaj de relaxare profi (m-am ocupat cu asa ceva in facultate la un salon de masaj terapeutic, ca o modalitate suplimentara de venit, moamaaa in perioada aia naveta de bere era full non stop in camera de camin). In fine, Carmen accepta imediat si timp de aproape 2 ore ii fac un masaj de relaxare complet cu ulei  de masaj de la Yves-Rocher (deh, dotata fata cu de toate) pe tot corpul ei superb, condimentat pe alocuri cu reflexoterapie la talpi ca am circulat mult per pedes in ziua respectiva prin mall-uri. Ce sa va mai zic, dupa aprox. 10 minute incepe sa toarca ca o pisicuta de placere si aproape ca nu adoarme, yay, am imblanzit leoaica, imi zic in sinea mea, cu satisfactia unui paun infoiat. Apoi, primesc si eu un masaj la fel de placut, mai povestim de una, alta si ma retrag in miez de noapte in camera mea la somn.

 

 

 

Sambata.

 

 

 

Dimineata, la micul dejun, ne hotaram tam-nesam sa vizitam Salina Turda ca nici unul dintre noi n-am mai facut-o vreodata. Ajungem la destinatie, coboram in subteran si ramanem muti de uimire de frumusetea locului. Long story short, petrecem  acolo aproape 4 ore, timp in care incercam roata gigant, jucam cateva meciuri de biliard, unde bineinteles ca iau bataie crunta de la Carmen, care joaca de zici ca s-a nascut cu tacul in mana. Insa cel mai misto a fost pe lacul subacvatic la plimbare cu barcuta, unde dupa ce ma obisnuiesc rapid cu vaslele, o tai vitejeste spre podul ce leaga insula din mijlocul lacului de tarm. Cand sunt aproape sa trec pe sub pod, imi aduc aminte brusc de experienta avuta in Venetia cand treceam cu gondola pe sub podul Rialto si fara sa stau mult pe ganduri, in timp ce trag vartos la rame, incep sa intonez in gura mare “O sole mio” ca un veritabil gondoliere. In secunda imediat urmatoare Carmen se prapadeste de ras, mai sa cada din barca, nu stiu daca de comicul situatiei sau de vocea mea total falsa, eu cred ca de amandoua, ai de viata mea :lol:. N-a mai contat ca se uita lumea la noi ca la doi picati de pe luna, important a fost ca ne-am distrat la maximum, ce naiba, viata e prea scurta sa nu profiti de ea cand si cum poti, cel putin asta-i filozofia dupa care ma ghidez. In fine,  ne intoarcem in Cluj, iar seara dupa cina, ne plimbam putin pe langa micul lac de langa resort, bineinteles cand vede apa, Carmen rade din nou cu pofta si imi trage un cot intre coaste cerandu-mi sa mai interpretez inca o data aria de la salina, cine stie poate mai iese vreo domnita pe la geam sa rada de mine, ioooi :ewpu. Apoi urcam in camere si Carmen imi spune sa trec pe la ea mai tarziu ca are o surpriza pentru mine. Hmm, banuiesc eu ce ar putea fi, dar sa ma trasneasca zeii daca am avut vreo idee despre ce o sa ma astepte peste o jumatate de ora. Fac repede un dus si bat usor la usa ei.

 

- Intra ! se aude un ton autoritar.

 

Mai-mai, zic in sinea mea, asta-i ceva nou, pana acum ea venea intotdeauna sa ma intampine. Deschid usa, intru. In camera, intuneric aproape total, doar cateva lumanari parfumate palpaie stinghere, plasate strategic prin camera in asa fel incat sa creeze un ambient placut si relaxant. Carmen sta langa pat imbracata doar intr-o lenjerie de piele din aia gen domina, iar pielea ei alba straluceste aproape translucid in lumina lumanarilor. Dau sa ma apropii de ea, dar cu o miscare autoritara ma impinge in pat. Cad pe spate si nici n-am timp sa ma dezmeticesc ca ma trezesc cu talpa unui picior infipt in piept:

 

- Ai fost baiat rau ? aud de deasupra mea o voce periculos de mieroasa in timp ce presiunea piciorului se inteteste progresiv.

 

“Lua-m-ar toti dracii, acum ai cacat steagul, fiule, ti-o trage leoaica de-o sa-ti mearga toti fulgii” zic in sinea mea.

 

- Aaaaa, cred ca da ?! bagui ei cu glas pierit. Asta e raspunsul corect, presupun ? intreb plin de speranta.

 

Carmen, rade cu un ras sadic din ala gen “las’ ca vezi tu ce te-asteapta” si drept raspuns in urmatoarele secunde ma trezesc cu mainile tintuite sub genunchii ei. Wow, devine din ce in ce mai interesant. Apoi, niste unghiute foaaaaarrrte lungi si ascutite se infig usor in pielea mea de pe piept si incep sa coboare in cercuri concentrice din ce in ce mai mici pana imi ating sfarcurile sanilor care se intaresc instantaneu. Valuri de fiori de placere imi invadeaza corpul cand unghiutele se plictisesc sa se mai joace cu sfarcurile si incep incet-incet sa coboare in jos pe abdomen. Nici nu bine ajung pana jos, ca juniorul e gata trezit la datorie, beton, de zici ca pot sa bat cuie cu el, mamma mia :ewpu … iar  zgarieturile se apropie inexorabil de zona “periculoasa” si nu se mai opresc, dau roata juniorului de cateva ori si cu delicatete, dar ferm, se opresc in varful lui. Iar chestia asta se repeta de cateva ori pana saracu’ junior mai ca plesneste de incordat ce e. Imi scapa un oftat de placere, cat pe ce sa-mi dau drumul, Carmen simte treaba asta si ma avertizeaza cu glas autoritar:

 

- S-o crezi tu ca te las sa termini, viteazule !

 

In secunda urmatoare ma trezesc cu caciulita pe junior sa se mai potoleasca si primesc un oral de olimpiada, la inceput mai incet, apoi din ce in ce mai accelerat si adanc, in timp ce unghiutele maseaza si zgarie usor scrotul, reusind magistral sa dozeze ritmul cand simte ca iar vrea juniorul s-o ia pe aratura he, he. Si uite asa o tine aproape o vreme pana cand simt explodez, literalmente.

 

- Fie-ti mila de saracu’! implor eu cu glas inecat.

 

Ea rade sardonic, apoi se pozitioneaza mai bine deasupra mea si cu o miscare fluida imi deschide poarta Raiului, lasandu-l pe junior sa intre si sa guste din nectarul zeilor. Apoi de aici incolo incepe nebunia adevarata: trupul ei minunat incepe sa se unduiasca deasupra juniorului cu miscari de felina care alearga dupa prada, de la un punct incolo, nici nu mai constientizez ce-mi face, nu mai simt nimic, ca ma apuca si pe mine amocul. Dupa aproape doua ore, cand deja simte ca mi-a stors si ultima picatura de vlaga, leoaica se indura de mine si mi-o arunca scurt:

 

- Ei, acum iti dau voie sa termini, baiatule !!!

 

Se pozitioneaza din nou deasupra mea, si bazinul i se misca din ce in ce mai accelerat pana cand, intr-un final nu mai rezist si detonez intr-o explozie de adrenalina si endorfine. Se prabuseste si ea fara suflare peste mine si stam asa incremeniti, lipiti unul de celalalt. Doar flacara unduitoare a lumanarilor si rasuflarea leoaicei rup linistea aproape ireala a incaperii. Doamne sfinte asa senzatii inca n-am trait de cand ma stiu, oameni buni !

 

Dupa ce-mi revin cat de cat, Carmen ma serveste cu o bere rece de la minibar, apoi ma retrag in barlogul meu sa-mi ling “ranile”, ca si maine e o zi, he, he …

 

Duminica.

 

 

 

Dimineata ma prezint la usa ei sa mergem sa luam micul dejun. Cand iese din camera, dam nas in nas  cu un cuplu de tinerei (probabil veniti sa sarbatoreasca ziua indragostitilor) care erau cazati in camera alaturata. Amandoi ne masoara cu interes din cap pana in picioare, eu ma uit cu tupeu la ei si tipa roseste ca un rac instantaneu. Futa-ma Iosif Visarionovici Stalin, astia doi au auzit aseara tot meciul nostru prin pereti, ioooi =)). Carmen isi da seama de situatie si pufneste vesel tot drumul pana la restaurant.

 

Pachetul achizitionat la resort includea si o partida de calarie pentru amatori, iar pe la pranz ma mananca in fund sa ma dau cocos si ii propun domnisoarei Carmen sa mergem la o sesiune de echitatie, daca tot e inclusa in pret.

 

-Esti sigur ? intreaba ea precaut deoarece i-am destainuit ca in viata mea nu m-am urcat vreodata pe spatele unui cal. Ea in schimb, stie calarie,  in vacantele din copilarie petrecute la bunici la tara a avut mereu contact cu caii.

 

Orgoliul din mine nu ma mai lasa sa dau inapoi asa ca mergem la centrul de echitatie al resortului si ne luam caii in primire. Carmen se arunca in sa cu gratia unei amazoane din campia Sarmatica si o ia la trap usor in zona de de langa centrul de echitatie. Dupa ce ma urc cu chiu cu vai in saua iepei mele, ma ambitionez sa o ajung din urma, da al dracu’ martzoaga nu vroia sa porneasca nici batuta. Ma enervez si-i trag puternic doua calcaie cum am vazut eu ca fac cowboy-ii in filmele western. Greseala fatala ca porneste coana iapa ca din pusca inainte dupa Carmen, in timp ce eu abia ma tin cu  mainile de capastru. Incercati oameni buni sa portretizati in fata ochilor imaginea unui idiot care habar n-avea sa stea pe un cal, in timp ce-i salta curu’ si ouale la fiecare pas de trap al martzoagei, facandu-le piftie in saua tare. IDIOTUL ALA ERAM EU, NU ALTUL, HE, HE !!! Incerc sa opresc animalul, trag capastrul in stanga, nimic, trag in dreapta la fel, lua-o-ar naiba de iapa parca are ceva personal cu mine. Sau e prea sensibila si nu suporta fraierii incepatori ca mine, n-am idee. Intr-un final, dupa ce se satura sa ma mai chinuie, martzoaga baga o frana brusca si eu alunec in lateral de pe spatele ei, noroc ca stiu cum sa cad fara sa ma ranesc de la artele martiale practicate in adolescenta. Ma aleg doar cu cateva julituri, vanatai si ego-ul terfelit, in rest sunt OK. Dupa cateva zeci de secunde, apare Carmen la trap, cabreaza calul cu eleganta la un metru de mine, se apleaca peste crupa si rade sugubatz:

 

- Ei, acum ce mai zici, viteazule ? Cal ti-a trebuit, cal ai primit !!!

 

Mdea, asta e, imi zic umilit si brusc adus cu picioarele pe pamant. Cred ca a fost prima si ultima data cand o sa ma mai urc vreodata pe un cal sau orice alt mamifer cu patru picioare, fundul si ouale mele stau marturie, bata-ma norocul …

 

Ducem caii inapoi de capastru in staul si observand ca incet se face seara, mergem la centrul spa din resort pentru masajul de cuplu programat dinainte. Dupa o ora de masaj binemeritat, mergem sa ne relaxam in bazinul de inot. Dupa aceea cinam si ne retragem in camerele noastre. In seara asta o chem eu la mine in camera, seara trecuta eu am fost primadona din centrul scenei, seara asta e randul ei sa fie rasfatata. Aici nu mai intru in detaliile intime ca nu vreau sa para ca ma laud, cert este ca la final mi-am indeplinit “misiunea” cu brio, suntem amandoi terminati dupa multiplele “focuri de artificii” si in mod cert n-am lasat vecinii de langa noi sa doarma, he, he :138x

 

 

 

Luni

 

 

 

Dimineata ma trezesc, fac un dus rapid, si-mi admir “trofeele” in oglinda: o gramada de vanatai si zgarieturi si n-am idee care sunt de la Carmen si care de la iapa he, he.

 

Luam micul dejun, mai dam o raita scurta pe la Iulius Mall sa ne cinstim cu un Starbacks si  ne intoarcem in Satu Mare.

 

 

 

Concluzii:

 

 

 

Pffff, ce as mai putea zice ? Experienta extraordinara avuta cu Carmen nu se poate descrie in cuvinte. Puteti si singuri sa trageti concluziile de rigoare din cele povestite mai sus, fara sa mai dau eu note.

 

Carmen, nu pot exprima in cuvinte cat de bine m-am simtit alaturi de tine in aceste zile, serviciile au fost ireprosabile (ca de altfel intotdeauna), cred ca un simplu multumesc spune absolut tot !!!

 

Personal, cred ca INTOTDEAUNA VEI FI COPIATA, DAR NICIODATA EGALATA !!! Si afirm asta cu toata obiectivitatea si sinceritatea de care sunt capabil.

 

In schimb, nu ma lasa sufletul sa nu dau note iepei, he, he: 5 pentru calarie ca s-a dus peste tot doar pe unde am vrut eu nu, 2 ca m-a aruncat cu atata dizgratie din sa si mi-a terfelit mandria masculina, in schimb ii dau 10 pentru perseverenta cu care s-a incapatanat sa-mi faca ouale franjuri :slap2

 

Cadou: 800 benjamin franklini / zi (meritati cu prisosinta !!!)

 

Atat am avut de impartasit cu voi, dragii mei, sper sa va simtiti si voi macar pe jumatate la fel de bine cum m-am simtit eu in compania domnisoarei Carmen.

 

Carmen, te pup si ne vedem in curand !

 

O seara frumoasa tuturor !

 

ETG

 

ETG 👏👏👏🥰

Ma faci sa îmi fie dor de domnisoara Carmen!🥰😘

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare
Acum 17 ore, eltorogrande a spus:

Buna seara, dragi colegi,

 

 

 

Cum am spus si zilele trecute, din pacate nu am avut timp sa scriu recenzia promisa (scuze Carmen), deoarece am o corabie de condus prin furtuna crizei economice. Dar incerc sa ma tin acum de promisiune, mai bine mai tarziu decat niciodata. OK, sa incepem:

 

 

 

La cumpana lunii februarie, obosit si stresat dupa o saptamana grea la munca, imi zic ca merit cateva zile de relaxare, ce naiba, ca doar o singura viata are omul si aia-i mai tot timpul cacacioasa si foarte-foarte scurta. Plus ca venea ziua “indragostitilor” si de obicei in perioada asta horeca obisnuieste sa arunce cu tot felul de oferte si activitati interesante pe piata. Caut rapid pe Bookings si gasesc un resort foarte fain la marginea Clujului pe dealul Feleacului, linistit, ferit de zarva orasului. Rapid pun mana pe telefon si o sun pe domnisoara Carmen, propunandu-i inca un city-break de cateva zile. Avand in vedere experienta foarte placuta de ambele parti de data trecuta, este de acord rapid iar eu accept muy pronto tariful solicitat fara fasoane.

 

 

 

Vineri

 

 

 

Ajungem pe la pranz in Cluj, ne cazam (fiecare in camera lui, arrrgghhhhh, aici tot n-am reusit s-o induplec sa stam impreuna), apoi o taiem la shopping in Iulius Mall si Vivo sa ne umplem cu ceva activitate dupa-amiaza. Seara, cinam la restaurantul resortului, Carmen, frumoasa si eleganta ca intotdeauna, reuseste sa smulga privirile admirative ale barbatilor din jur pe care n-am putut sa nu le remarc cu o nedisimulata doza de satisfactie interioara, iooooi … Preventiv, avand in minte patania de data trecuta cu englezii, imi comand o portie dubla (asta asa, de-al naibii, sa nu-i mai dau ocazia sa ma tachineze), apoi ma uit cu subinteles la ea si ne pufneste pe amandoi rasul. Dupa aceea, ne retragem in camera ei si hotaram de comun acord ca suntem amandoi prea obositi dupa sesiunea lunga de shopping ca sa ne apucam de facut “prostioare”. Mergem rapid la dus fierbinte apoi ma ofer sa-i fac un masaj de relaxare profi (m-am ocupat cu asa ceva in facultate la un salon de masaj terapeutic, ca o modalitate suplimentara de venit, moamaaa in perioada aia naveta de bere era full non stop in camera de camin). In fine, Carmen accepta imediat si timp de aproape 2 ore ii fac un masaj de relaxare complet cu ulei  de masaj de la Yves-Rocher (deh, dotata fata cu de toate) pe tot corpul ei superb, condimentat pe alocuri cu reflexoterapie la talpi ca am circulat mult per pedes in ziua respectiva prin mall-uri. Ce sa va mai zic, dupa aprox. 10 minute incepe sa toarca ca o pisicuta de placere si aproape ca nu adoarme, yay, am imblanzit leoaica, imi zic in sinea mea, cu satisfactia unui paun infoiat. Apoi, primesc si eu un masaj la fel de placut, mai povestim de una, alta si ma retrag in miez de noapte in camera mea la somn.

 

 

 

Sambata.

 

 

 

Dimineata, la micul dejun, ne hotaram tam-nesam sa vizitam Salina Turda ca nici unul dintre noi n-am mai facut-o vreodata. Ajungem la destinatie, coboram in subteran si ramanem muti de uimire de frumusetea locului. Long story short, petrecem  acolo aproape 4 ore, timp in care incercam roata gigant, jucam cateva meciuri de biliard, unde bineinteles ca iau bataie crunta de la Carmen, care joaca de zici ca s-a nascut cu tacul in mana. Insa cel mai misto a fost pe lacul subacvatic la plimbare cu barcuta, unde dupa ce ma obisnuiesc rapid cu vaslele, o tai vitejeste spre podul ce leaga insula din mijlocul lacului de tarm. Cand sunt aproape sa trec pe sub pod, imi aduc aminte brusc de experienta avuta in Venetia cand treceam cu gondola pe sub podul Rialto si fara sa stau mult pe ganduri, in timp ce trag vartos la rame, incep sa intonez in gura mare “O sole mio” ca un veritabil gondoliere. In secunda imediat urmatoare Carmen se prapadeste de ras, mai sa cada din barca, nu stiu daca de comicul situatiei sau de vocea mea total falsa, eu cred ca de amandoua, ai de viata mea :lol:. N-a mai contat ca se uita lumea la noi ca la doi picati de pe luna, important a fost ca ne-am distrat la maximum, ce naiba, viata e prea scurta sa nu profiti de ea cand si cum poti, cel putin asta-i filozofia dupa care ma ghidez. In fine,  ne intoarcem in Cluj, iar seara dupa cina, ne plimbam putin pe langa micul lac de langa resort, bineinteles cand vede apa, Carmen rade din nou cu pofta si imi trage un cot intre coaste cerandu-mi sa mai interpretez inca o data aria de la salina, cine stie poate mai iese vreo domnita pe la geam sa rada de mine, ioooi :ewpu. Apoi urcam in camere si Carmen imi spune sa trec pe la ea mai tarziu ca are o surpriza pentru mine. Hmm, banuiesc eu ce ar putea fi, dar sa ma trasneasca zeii daca am avut vreo idee despre ce o sa ma astepte peste o jumatate de ora. Fac repede un dus si bat usor la usa ei.

 

- Intra ! se aude un ton autoritar.

 

Mai-mai, zic in sinea mea, asta-i ceva nou, pana acum ea venea intotdeauna sa ma intampine. Deschid usa, intru. In camera, intuneric aproape total, doar cateva lumanari parfumate palpaie stinghere, plasate strategic prin camera in asa fel incat sa creeze un ambient placut si relaxant. Carmen sta langa pat imbracata doar intr-o lenjerie de piele din aia gen domina, iar pielea ei alba straluceste aproape translucid in lumina lumanarilor. Dau sa ma apropii de ea, dar cu o miscare autoritara ma impinge in pat. Cad pe spate si nici n-am timp sa ma dezmeticesc ca ma trezesc cu talpa unui picior infipt in piept:

 

- Ai fost baiat rau ? aud de deasupra mea o voce periculos de mieroasa in timp ce presiunea piciorului se inteteste progresiv.

 

“Lua-m-ar toti dracii, acum ai cacat steagul, fiule, ti-o trage leoaica de-o sa-ti mearga toti fulgii” zic in sinea mea.

 

- Aaaaa, cred ca da ?! bagui ei cu glas pierit. Asta e raspunsul corect, presupun ? intreb plin de speranta.

 

Carmen, rade cu un ras sadic din ala gen “las’ ca vezi tu ce te-asteapta” si drept raspuns in urmatoarele secunde ma trezesc cu mainile tintuite sub genunchii ei. Wow, devine din ce in ce mai interesant. Apoi, niste unghiute foaaaaarrrte lungi si ascutite se infig usor in pielea mea de pe piept si incep sa coboare in cercuri concentrice din ce in ce mai mici pana imi ating sfarcurile sanilor care se intaresc instantaneu. Valuri de fiori de placere imi invadeaza corpul cand unghiutele se plictisesc sa se mai joace cu sfarcurile si incep incet-incet sa coboare in jos pe abdomen. Nici nu bine ajung pana jos, ca juniorul e gata trezit la datorie, beton, de zici ca pot sa bat cuie cu el, mamma mia :ewpu … iar  zgarieturile se apropie inexorabil de zona “periculoasa” si nu se mai opresc, dau roata juniorului de cateva ori si cu delicatete, dar ferm, se opresc in varful lui. Iar chestia asta se repeta de cateva ori pana saracu’ junior mai ca plesneste de incordat ce e. Imi scapa un oftat de placere, cat pe ce sa-mi dau drumul, Carmen simte treaba asta si ma avertizeaza cu glas autoritar:

 

- S-o crezi tu ca te las sa termini, viteazule !

 

In secunda urmatoare ma trezesc cu caciulita pe junior sa se mai potoleasca si primesc un oral de olimpiada, la inceput mai incet, apoi din ce in ce mai accelerat si adanc, in timp ce unghiutele maseaza si zgarie usor scrotul, reusind magistral sa dozeze ritmul cand simte ca iar vrea juniorul s-o ia pe aratura he, he. Si uite asa o tine aproape o vreme pana cand simt explodez, literalmente.

 

- Fie-ti mila de saracu’! implor eu cu glas inecat.

 

Ea rade sardonic, apoi se pozitioneaza mai bine deasupra mea si cu o miscare fluida imi deschide poarta Raiului, lasandu-l pe junior sa intre si sa guste din nectarul zeilor. Apoi de aici incolo incepe nebunia adevarata: trupul ei minunat incepe sa se unduiasca deasupra juniorului cu miscari de felina care alearga dupa prada, de la un punct incolo, nici nu mai constientizez ce-mi face, nu mai simt nimic, ca ma apuca si pe mine amocul. Dupa aproape doua ore, cand deja simte ca mi-a stors si ultima picatura de vlaga, leoaica se indura de mine si mi-o arunca scurt:

 

- Ei, acum iti dau voie sa termini, baiatule !!!

 

Se pozitioneaza din nou deasupra mea, si bazinul i se misca din ce in ce mai accelerat pana cand, intr-un final nu mai rezist si detonez intr-o explozie de adrenalina si endorfine. Se prabuseste si ea fara suflare peste mine si stam asa incremeniti, lipiti unul de celalalt. Doar flacara unduitoare a lumanarilor si rasuflarea leoaicei rup linistea aproape ireala a incaperii. Doamne sfinte asa senzatii inca n-am trait de cand ma stiu, oameni buni !

 

Dupa ce-mi revin cat de cat, Carmen ma serveste cu o bere rece de la minibar, apoi ma retrag in barlogul meu sa-mi ling “ranile”, ca si maine e o zi, he, he …

 

Duminica.

 

 

 

Dimineata ma prezint la usa ei sa mergem sa luam micul dejun. Cand iese din camera, dam nas in nas  cu un cuplu de tinerei (probabil veniti sa sarbatoreasca ziua indragostitilor) care erau cazati in camera alaturata. Amandoi ne masoara cu interes din cap pana in picioare, eu ma uit cu tupeu la ei si tipa roseste ca un rac instantaneu. Futa-ma Iosif Visarionovici Stalin, astia doi au auzit aseara tot meciul nostru prin pereti, ioooi =)). Carmen isi da seama de situatie si pufneste vesel tot drumul pana la restaurant.

 

Pachetul achizitionat la resort includea si o partida de calarie pentru amatori, iar pe la pranz ma mananca in fund sa ma dau cocos si ii propun domnisoarei Carmen sa mergem la o sesiune de echitatie, daca tot e inclusa in pret.

 

-Esti sigur ? intreaba ea precaut deoarece i-am destainuit ca in viata mea nu m-am urcat vreodata pe spatele unui cal. Ea in schimb, stie calarie,  in vacantele din copilarie petrecute la bunici la tara a avut mereu contact cu caii.

 

Orgoliul din mine nu ma mai lasa sa dau inapoi asa ca mergem la centrul de echitatie al resortului si ne luam caii in primire. Carmen se arunca in sa cu gratia unei amazoane din campia Sarmatica si o ia la trap usor in zona de de langa centrul de echitatie. Dupa ce ma urc cu chiu cu vai in saua iepei mele, ma ambitionez sa o ajung din urma, da al dracu’ martzoaga nu vroia sa porneasca nici batuta. Ma enervez si-i trag puternic doua calcaie cum am vazut eu ca fac cowboy-ii in filmele western. Greseala fatala ca porneste coana iapa ca din pusca inainte dupa Carmen, in timp ce eu abia ma tin cu  mainile de capastru. Incercati oameni buni sa portretizati in fata ochilor imaginea unui idiot care habar n-avea sa stea pe un cal, in timp ce-i salta curu’ si ouale la fiecare pas de trap al martzoagei, facandu-le piftie in saua tare. IDIOTUL ALA ERAM EU, NU ALTUL, HE, HE !!! Incerc sa opresc animalul, trag capastrul in stanga, nimic, trag in dreapta la fel, lua-o-ar naiba de iapa parca are ceva personal cu mine. Sau e prea sensibila si nu suporta fraierii incepatori ca mine, n-am idee. Intr-un final, dupa ce se satura sa ma mai chinuie, martzoaga baga o frana brusca si eu alunec in lateral de pe spatele ei, noroc ca stiu cum sa cad fara sa ma ranesc de la artele martiale practicate in adolescenta. Ma aleg doar cu cateva julituri, vanatai si ego-ul terfelit, in rest sunt OK. Dupa cateva zeci de secunde, apare Carmen la trap, cabreaza calul cu eleganta la un metru de mine, se apleaca peste crupa si rade sugubatz:

 

- Ei, acum ce mai zici, viteazule ? Cal ti-a trebuit, cal ai primit !!!

 

Mdea, asta e, imi zic umilit si brusc adus cu picioarele pe pamant. Cred ca a fost prima si ultima data cand o sa ma mai urc vreodata pe un cal sau orice alt mamifer cu patru picioare, fundul si ouale mele stau marturie, bata-ma norocul …

 

Ducem caii inapoi de capastru in staul si observand ca incet se face seara, mergem la centrul spa din resort pentru masajul de cuplu programat dinainte. Dupa o ora de masaj binemeritat, mergem sa ne relaxam in bazinul de inot. Dupa aceea cinam si ne retragem in camerele noastre. In seara asta o chem eu la mine in camera, seara trecuta eu am fost primadona din centrul scenei, seara asta e randul ei sa fie rasfatata. Aici nu mai intru in detaliile intime ca nu vreau sa para ca ma laud, cert este ca la final mi-am indeplinit “misiunea” cu brio, suntem amandoi terminati dupa multiplele “focuri de artificii” si in mod cert n-am lasat vecinii de langa noi sa doarma, he, he :138x

 

 

 

Luni

 

 

 

Dimineata ma trezesc, fac un dus rapid, si-mi admir “trofeele” in oglinda: o gramada de vanatai si zgarieturi si n-am idee care sunt de la Carmen si care de la iapa he, he.

 

Luam micul dejun, mai dam o raita scurta pe la Iulius Mall sa ne cinstim cu un Starbacks si  ne intoarcem in Satu Mare.

 

 

 

Concluzii:

 

 

 

Pffff, ce as mai putea zice ? Experienta extraordinara avuta cu Carmen nu se poate descrie in cuvinte. Puteti si singuri sa trageti concluziile de rigoare din cele povestite mai sus, fara sa mai dau eu note.

 

Carmen, nu pot exprima in cuvinte cat de bine m-am simtit alaturi de tine in aceste zile, serviciile au fost ireprosabile (ca de altfel intotdeauna), cred ca un simplu multumesc spune absolut tot !!!

 

Personal, cred ca INTOTDEAUNA VEI FI COPIATA, DAR NICIODATA EGALATA !!! Si afirm asta cu toata obiectivitatea si sinceritatea de care sunt capabil.

 

In schimb, nu ma lasa sufletul sa nu dau note iepei, he, he: 5 pentru calarie ca s-a dus peste tot doar pe unde am vrut eu nu, 2 ca m-a aruncat cu atata dizgratie din sa si mi-a terfelit mandria masculina, in schimb ii dau 10 pentru perseverenta cu care s-a incapatanat sa-mi faca ouale franjuri :slap2

 

Cadou: 800 benjamin franklini / zi (meritati cu prisosinta !!!)

 

Atat am avut de impartasit cu voi, dragii mei, sper sa va simtiti si voi macar pe jumatate la fel de bine cum m-am simtit eu in compania domnisoarei Carmen.

 

Carmen, te pup si ne vedem in curand !

 

O seara frumoasa tuturor !

 

ETG

 

Mulțumesc pentru frumoasele cuvinte!🤗

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Not your fuckin' business !!
  • Oras:Not your fuckin' business !!
1 hour ago, carmen_leona said:

Mulțumesc pentru frumoasele cuvinte!🤗

Si eu iti multumesc pentru tot frumoasa domnisoara si abia astept urmatorul nostru city-break cand timpul tau si al meu ne va permite. Te pup. ETG

  • Like 1
Link spre comentariu
On 2/28/2021 at 6:27 PM, eltorogrande said:

Cadou: 800 benjamin franklini / zi (meritati cu prisosinta !!!)

Sa intelegem ca au fost chiar $800/zi? Calculul s-a facut pe baza "zilei hoteliere"? Pentru zilele incomplete s-a aplicat o regula de trei simpla sau ai rotunjit din poignet ca un adevarat gentilom?

Link spre comentariu
  • Oras:Not your fuckin' business !!
  • Oras:Not your fuckin' business !!
13 hours ago, alan_dala said:

Sa intelegem ca au fost chiar $800/zi? Calculul s-a facut pe baza "zilei hoteliere"? Pentru zilele incomplete s-a aplicat o regula de trei simpla sau ai rotunjit din poignet ca un adevarat gentilom?

Am rotunjit din incheietura. Calculul total poti sa-l faci si dumneata, vad ca te pricepi. Satisfacut, stimabile ?

Data viitoare daca ai vreo nelamurire poti sa intrebi linistit direct, fara sa-ti ambalezi frustrarea in formule matematice si sofisme frantuzesti ca sa pari interesant. Sau poate o sa ne treci prin formule chimice si tabelul periodic al elementelor 😁 ?

Ah, da, ca era sa uit ... intr-adevar au fost "chiar" 800$ / zi, exact ca si data trecuta, asta e tariful. Ti se pare mult ? Mie mi se pare putin, mai ales fata de ce tarife sunt dincolo de balta atlantica pentru servicii similare ... Pentru mine e maruntis si te rog, nu duce tu grija banilor mei, OK ?

ETG

Link spre comentariu

Vă salut, oameni buni!

A trecut ceva vreme de când nu am mai scris pe aici. Nu am considerat ca aș putea aduce elemente de noutate față de ceea ce am scris deja, însă de această dată, având in vedere că nu am mai vizitat-o pe domnișoara în a cărui topic scriu acum, cred că e cazul să împărtășesc și cu voi asta.

Nu am de gand sa detaliez intalnirea noastră deoarece Carmen este o femeie discretă și finuță.

Acum să acord și note (in aceste momente ma simt ca cei din juriu, de la romanii au talent 😅):

Domnișoara: slim, sânii perfecți, inaltă de nu i se mai terminau picioarele cand am scanat-o de la ușă, chipul mai frumos decât ma așteptam. Evident, aici nu voi acorda nota (nu sunt eu în măsură de a acorda notă vreunei persoane, in funcție de cum arată)

- Locatie: zonă centrală, discretă nota 10

- Apartament: spațios, curat, amenajat cu gust, baie curată, prosoape curate disponibile, gel de duș, etc. Nota 10

Este o femeie foarte comunicativă, amabilă, deloc grăbită și foarte finuță. Nota 10*

La partea financiară nu fac referire.

M-am simțit foarte bine în prezența ei.

O recomand cu toată încrederea, însă o recomand bărbaților, nu derbedeilor de doi bani care nu se știu comporta și au arfe de staruri porno. E prea finuță pentru acest gen de clientelă.

Carmen, îți multumesc frumos pentru timpul petrecut în prezența ta, ești o femeie deosebită. Ne revedem în curând. 

P.S. Încă sunt în dubii dacă să joc la loto sau nu. Tu ce spui? :)

P.P.S. Dacă am omis ceva, imi cer scuze!

 

 

 

  • Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare
La 12.03.2021 la 15:39, muntele venus a spus:

Vă salut, oameni buni!

A trecut ceva vreme de când nu am mai scris pe aici. Nu am considerat ca aș putea aduce elemente de noutate față de ceea ce am scris deja, însă de această dată, având in vedere că nu am mai vizitat-o pe domnișoara în a cărui topic scriu acum, cred că e cazul să împărtășesc și cu voi asta.

Nu am de gand sa detaliez intalnirea noastră deoarece Carmen este o femeie discretă și finuță.

Acum să acord și note (in aceste momente ma simt ca cei din juriu, de la romanii au talent 😅😞

Domnișoara: slim, sânii perfecți, inaltă de nu i se mai terminau picioarele cand am scanat-o de la ușă, chipul mai frumos decât ma așteptam. Evident, aici nu voi acorda nota (nu sunt eu în măsură de a acorda notă vreunei persoane, in funcție de cum arată)

- Locatie: zonă centrală, discretă nota 10

- Apartament: spațios, curat, amenajat cu gust, baie curată, prosoape curate disponibile, gel de duș, etc. Nota 10

Este o femeie foarte comunicativă, amabilă, deloc grăbită și foarte finuță. Nota 10*

La partea financiară nu fac referire.

M-am simțit foarte bine în prezența ei.

O recomand cu toată încrederea, însă o recomand bărbaților, nu derbedeilor de doi bani care nu se știu comporta și au arfe de staruri porno. E prea finuță pentru acest gen de clientelă.

Carmen, îți multumesc frumos pentru timpul petrecut în prezența ta, ești o femeie deosebită. Ne revedem în curând. 

P.S. Încă sunt în dubii dacă să joc la loto sau nu. Tu ce spui? :)

P.P.S. Dacă am omis ceva, imi cer scuze!

 

 

 

Mulțumesc pentru frumoasele cuvinte, mi-a facut mare placere sa te cunosc...

Ai dubii daca sa joci la Loto sau nu? Hmmm...categoric, ce mai aștepți? Credeam ca ai facut-o deja😇

💋

Link spre comentariu
  • Oras:Not your fuckin' business !!
  • Oras:Not your fuckin' business !!
On 3/29/2021 at 11:15 AM, carmen_leona said:

O săptămână splendidă sa aveți!🥰

 

2948de9e.jpg

Vreau revansa la masa aceea de biliard, domnisoara Carmen, sper ca data viitoare sa se schimbe situatia, sa raman cu ceva obiecte vestimentare pe mine si sa nu mai iau bataie la fundul gol, leoaica apriga ce esti, he, he :slap2!! Ah si sa nu mai fiu eu, perdantul, protagonistul principal al melodiei "You can leave your hat on" afterwards, ci invers :laugh2 ...

Sa ai o saptamana mirobolanta ! Te pup !

ETG

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Acolo unde-s curve
  • Oras:Acolo unde-s curve

Salutare, bre cacaciosilor!

Ma gandii mult daca sa scriu sau nu acilea pa topic ca si in ziua da azi is dat pa spate, da pana la urma zisei imi bag poola in ia da treaba si o sa scriu. Da sa ma iexplic oleaca da ce facusi pa misteriosu. Pai totu incepu inca in toamna trecuta cand incercai sa dau da Carmen la telefon sa ma duc la ia la o partida cu pulanu oltenesc, insa o prinsei o singura data cand imi zise frumos ca ieste ocupata si de atunci pauza totala, incercai de o gramada da ori da nu reuseam sa d au da ia. Acum crez, da fapt is sigur ca la inceput ia-m cam vorbit da sus si mi-o fi marcat numaru la evitat ca de aia nu mi-o mai raspuns.

Anu asta dupe ce ma intorsei la voi pa santier, incercai din nou da raspuns la telefon ioc. Bagami-as pulanu printesa pai d a astea imi faci tu mie ? Las ca am io ac da cojocu tau: vorbii cu pretenaru Iosca si iel imi cizela accentu da oltean kokalar cat da cat la cateva baute, apoi folosii numaru lui da telefon so sun pa Carmen si facui o programare fara sa se prinza. Mersei in viteza si batui la usa iei chitit sa ma razbun pa ia si s a-i trag o recenzie de sa-i mearga fulgii. Ei si acu incepu cafteala: deschide ia usa si io inpreuna cu pulanu oltenesc ramaseram masca la frumusetea da muiere inalta cu picioare lungi cat china inbracata in lenjerie da aia sexi ca fufele da la Victoria secret sau cum dracu le mai chiama pa alea. Inauntru zanbeste si povestim un pic sa n e cunoastem oleaca mai bine. Si acilea tot avantu meu razboinic sa topi ca ghiata primavara, ma asteptai sa fie o inganfata smekera da in schimb dadui peste o fatuca super dasteapta sa simpte ca are scoli inalte si ce ma termina dea dreptu ii ca vorbeste pa limba omului: daca simpte ca iesti dastept vorbeste numa chestii da alea inalte pa care numai oamanii dastepti le inteleg, pa mine ma vazu mai din topor si imi vorbi pa nivelu meu da stiinta si asta ma dadu gata in asa hal ca mai n-o cerui da nevasta, numa ca imi muscai limba in ultima clipa ca ma temui sa nu iau cateva perechi da palme sau sam-i dea cu ceva in cap si  pa la pulanu oltenesc ca iel ii tare sensibil sireacu.

Ma dusei la baie sa ma dushulesc ca ieram transpirat si acolo alta mare surpriza: baia lux nene, ca la hotel da 5 stele, curat luna si bec, gel da dus smeker pentru barbati, prosoape mari si super groase crez ca is da firma, iar nisa da perete deasupra budei iera ticsita ochi numa da cosmeticale babane Yves Rocher si o gramada da parfumuri frantuzesti da marca scumpe. . imi zisei uite bre oltene o dama care sa respecta frate .

Dupe aceea ne puseram in pat, Carmen mirosea a parfum da lucs care il inebuni pa pulanu oltenesc ca se ridica falnic ca coloana lui Brancusi da la mine din Banie si dupe un oral cu caciula meserias trecuram la actiune in diferite pozitii in afara da LOT sau cum poola me ii zice pen’ ca ca o doare oleaca la spate, dar pulanu oltenesc fu tare tare multumit. Muicaaaaa sa fute bine unguroaica mea, da Carmen ii da clasa sa mor io daca va mint si pulanu oltenesc sta chezasie ca tare aprig o fost lucrat :jerkoff.

Dup a ce terminai mai staturam oleaca la o tigare si o vorba apoi plecai nauc da tot da la ce mi so intamplat. Frati kokalari sa ma trasneasca toti sfintii daca am mai intalnit o dameza ca Carmen: am intrat la ia pus pa razbunare si am iesit inpreuna cu pulanu oltenesc indragostiti lulea. Are ia ceva, un fel de a fi nu stiu sa-l iexplic ti se baga pe subt piele ca nu  mai sti cum te cheama dupa aia. Sa stiti ca pentru prima data in veatza mea mi-o parut rau ca am dat-o pe kokalareala si nu am trecut pa la scoala. Acuma daca as fi avut facultati poate as fi avut vreo sansa so cuceresc ca tare mi-o cazut cu tronc (si pulanului :laugh2). Strasnica muiere, sa moara muica mea daca va mint. Ferice da tipu care o sa reuseasca s-ai puna capastru, ii frumoasa, ii dasteapta, vorbeste frumos cu omu, nu ie prefacuta ca multe altele care numai sa fac ca te plac si iti ia banii, sa fute ca nimeni alta, ce dreaq si-ar mai putea dori un barbat ???

Singura problema la ia ii ca tare greu sa ajunge la ia. Ieste foarte selectiva cu clienti, io avusei inspiratia sa fiu cuminte si s a stau in banca mea, sa vorbesc frumos cu ia ca la duamna invatatoare. Cum simpte inca de la telefon ca nu iesti politicos si iesti kokalar cu ia te-o pus imediat pa lista neagra asa ca pazea bulangiilor care vreti sa ajungeti so vedeti. Ii o fatuca prea finuta pentru golani care nu sa stiu conporta, cu multe clase peste muierile printre care obisnuiesc io sa ma invart

Note nu mai dau ca mi se facu lene, na-m scris atata din clasa a saptea cand o trebuit sa fac o conpunere despre ce facuram fiecare inportant in vacanta da vara si io scrisei ca la-m caftit rau pa unu Mirciulica inpreuna cu baietii da la cartier de m-o trimis profa da romana dupa aia sa mai iesplic odata tarashenia la consilieru scolii :laugh2. Ce pot sa zic acuma, Carmen ii marfa de marfa nu-i mai trebe iei note ca isi cunoaste valoarea.

Sa futeti cu spor la Carmen, cacaciosilor! Numa sa ajungeti la ia. Io am fost norocos.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...