Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Aici nu e vorba de a fi pentru sau împotriva eutanasierii câinilor. Problema trebuie rezolvată. Să punem pe două coloane datele de care dispunem şi să reflecăm asupra a ceea ce avem de făcut. Să vedem cât costă să întreţinem 100 de mii de câini şi dacă suntem dispuşi să alocăm un asemenea buget vreme de câţiva ani. Dacă bugetul lui Oprescu ne permite, foarte bine, să-i strângem de pe străzi şi să-i ţinem în adăposturi. Sunt convins că nimeni sau foarte puţini vor manifesta interes pentru adoptarea lor. Dacă introducem eutanasierea ca alternativă - nu ca singura soluţie - poate că vom asista la reacţii responsabile din partea iubitorilor de animale.Problema e, cui îi pasă cu adevărat de soarta maidanezilor? Îi lăsăm pe străzi pentru că în ţara noastră nu ne pasă de nimeni şi de nimic. Link spre comentariu
everest Reputație: 377 Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Sunt iubitor de animale si am crescut o catelusa de cand avea 2 saptamani.Dar in Bucuresti ar trebui eutanasiati fara mila si cainii vagabonzi si cei care le dau drumul pe strada. In cartierul giulesti acum 5-6 ani un numar de 8-10 caini latrau cu spume la gura la o fata de clasa 1 toti stransi in jurul ei.Imi era dracu si mie frica de ei dar mai era un barbat in apropiere si am reusit sa-i alungam cu bucati de caramida.Niste locatari deosebit de cretini au facut adaposturi pt cainii astea in fata blocului lor si le dadeau sa manance.Si cainii isi aparau "casa ", atacand trecatorii de pe strada. In America o tara civilizata cica ,era un intr-un reportaj politia animalelor pe strada si au descoperit un caine ranit la un picior.Solutia lor : eutanasiere imediata.Am ramas socat,nici macar nu au cheltut bani (chiar daca era o emisiune televizata pe Animal planet) sa-l vindece pe moment.Ca la ei regula e parca ducerea la adapost si eutanasierea dupa o luna in caz ca nimeni nu revendica animalul. Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Septembrie 8, 2013 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Septembrie 8, 2013 ACEASTA PROBLEMA NU O POATE REZOLVA NIMENI DECAT CEI CE VA CONDUC TARA(ROMANIA)PLATITI TAXE IMPOZITE, SI TOTI BANII MERG LA PARLAMENTARII VOSTRI CE SUNT BUIACI DE BINE >PENTRU MAIDANEZI NU SE GASESC BANI?FITZI REALISTI SUME COLOSALE SE DONEAZA PENTRU ANIMALELE FARA STAPAN(MAIDANEZI) DAR SUMELE MERG LA AFACERI PROPRII ALE OMENILOR CE INTRA IN POSESIA ACESTOR BANI .FAC VILE CUMPARA MASINI DE FITZE VACANTZE IBITZA SI TOTI BANII SUNT FURATI PRIN DIVERSE METODE ALE LOR.SUNTETI DE RASUL LUMII CAND NU E CAP VAI DE PICIOARE.EUTANASIATI CONDUCATORUL TARII SI TOTI COMUNISTII CE INCA VA CONDUC TARA.CAINII MAIDANEZI NU AU NICI O VINA Ei (MAIDANEZII) NU POT VORBI DAR POPORUL ADICA VOI OAMENII O PUTETI FACE.ROMANIA TREZITIVA PLATITI TAXA SI PE AERUL CE AL RESPIRATI SI NU VA DATI SEAMA.SE VA REPETA DIN NOU DECES ASEMANATOR CU AL COPILULUI IONUTZ.EUTANASIATIL PE BASESCU SI PONTA SI TOATA FOAITA DIN PARLAMENT CA DORM ZILNIC OBOSITI DE NOPTILE NEDORMITE (PETRECAND CU FEMEI STRIPTIS ETC)IUBITI SI CAINII MAIDANEZI>EU SUNT CONTRA EUTANASIERII MAIDANEZILOR!ARUNCATI CU PIETRE IN MINE PT ASTA.ASTEPT PRIMUL PIETROI. Link spre comentariu
bianca777 Reputație: 90 Postat Septembrie 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2013 @ Cassy - De acord, sunt foarte multi oameni iresponsabili si nici eu nu agreez situatia in care asa-numitii detinatori de animale, nu ii sterilizeaza ci ii imperecheaza si apoi pun puii in gradinile blocurilor sau in alte parti. Si aici ma refer si la cei care au animale de rasa, fiindca am vazut pe strada caini vagabonzi care se aseamana foarte mult cu anumite rase. Uite un simplu exemplu : Cainele meu este sterilizat, iar pisoiul birmanez care s-a sfarsit si cainele parintilor mei (dog german) care si el asemeni, nu au fost castrati, dar nici nu i-am imperecheat pentru ca ne gandeam ce o sa facem cu puii, cui ii dam? Au murit de batranete fara castrare si fara pui. @ stefan_patima ai dreptate, macar ‘’sa vorbim de măsuri combinate, aplicat într-o manieră civilizată, aşa cum e practica şi în alte ţări cu care ne tot comparăm’’. Dar din pacate, timpul este prea scurt pt rezolvarea problemei astfel si totul se va reduce la masacrarea lor prin orice metoda, chiar daca ei spun ca vor fi eutanasiati. Ce nu au rezolvat in 20 de ani, vor sa rezolve in 1-2 luni... din vina lor. @sexything, pup fata – presupun ca te adresezi celor care sustin ca sunt iubitori (falsi) de caini, nicidecum celor care nu simt nimic pt acestia. @ draga ramona , pentru mine este o situatie tragica unde s-a ajuns, dar repet a nu stiu cata oara – daca eutanasierea s-ar face in conditii civilizate (fara suferinta) si nu in bataie de joc prin macel, as accepta ideea si nu mi-as mai face atatea probleme ca si acum. @ tanar cu multe nevoi, oare din cauza cainilor vagabonzi sunt oameni si copii muritori de foame pe strada; sau de-aia nu merge tara asta pe un fagas bun??? Problemele astea ne domina de 20 de ani. Au taiat pensii, salarii, nici ei nu stiu pe ce sa mai ceara taxe si impozite, ne vindem toate bogatiile tarii si bani nu sunt pt spitale, pt educatie, pt adaposturi sau pt cersetori. Unde am ajuns dupa 20 de ani, ca tot prin cruzime am eliminat si conducatorul de atunci. Rating-urile la tv sunt mari atunci cand este vorba de cruzime. Copii incep sa invete sa urasca, in loc sa invete sa iubeasca pt ca preia modelele din jurul lor. @ matura_sexy – multi fug de aceasta realitate... Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Septembrie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Dino... fratioare... pedeapsa cu moartea NU trebuia abolita... ci EXTINSA ! Iar matale esti unul din cei sub 5% care chiar fac adoptia pe bune! Dar restul de 90% care ii adopta si le dau drumul pe strazi in urmatoarele 15 minute??? Dar ONG-urile care iau tone de bani pentru asta si dau drumul din nou cainilor pe strazi?? Cinstit sa fiu... ii inteleg si pe saracii cainii aia... ma gandeam cu tristete: daca cineva mi-ar taia "bijuteriile" oare nu as fi si io agresiv? Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114294 Postat Septembrie 8, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Citesc anumite comentarii si ma doare capul.Mai oameni buni,stiti cati copii sunt muritori de foame ???????? din cauza asta nu mergem mai departe cu tarisoara asta,ne impiedicam de cioate.Vreti adaposturi la caini??????????? vine iarna daaaaaaaa,sa vedem cati batrani si oameni ai strazii o sa sufere degeraturi sau mai rau.Sa ii ia dracu de oameni daca soarta a fost cruda cu unii????nu????? camine sa nu facem ,vrem adaposturi la caini!!!!!!!!!!!! nici nu are rost sa mai comentez......doamne, sunt atat de multe de facut in tara asta si noi ne cacam in izmene.Acum 2 ani mi-am dus pustiu la un amic vav de Mariott.A coborat din masina si in timp ce eu mergeam catre semafor am vazut in oglinda o haita de 7-8 caini cum tabarase pe el,a fost muscat de 2 caini,oare ce se intampla daca nu eram eu?????????? stiti ce am facut?????.............. le-am spus mars,cutu cutu date mai incolo si nu imi mai musca copilul........asa trebuia nu??????Mancale-as ficatii,noroc ca eram cu masina de off-road unde sunt dotat cu de toate,am scos securea si la 3 le-am luat gatu' pe loc,bagami-as pula in mortii lor de caini......ah mancale-as creierii,muream de oftica ca nu i-am omarat pe toti.Va doresc tuturor iubitorulor de caini sa va vedeti copilu sau o persoana draga,cazuta pe jos si muscata.......sa vedeti cum tipa de durere si frica,apoi sa incepeti sa ii ocrotiti.Ah doamne.......mor de draci,va doresc sa va luati copilu pe brate si sa vedeti cum ii curge sange din picior si mana,mare noroc a avut pustiu meu ca nu l-a apucat de fata ca sa il desfigureze.Apoi sa alergati cu el in brate prin spital sa ii faceti vaccinuri,sa vi se rupa inima de atata durere.Apoi sa va vedeti copilu timp de 2-3 saptamani cu mana si picioru unflate,cu infectie la muscaturii........of cati inconstienti sunt in lumea asta!!!!!!!!!Rog toti iubitorii sa vorbeasca dupa ce patesc ce am patit eu,daca imi spune unu in fata ca el vrea sa ocroteasca cainii vagabonzi.......cred ca mor cu el de gat.Nu am nevoie de replici inutile,stiiu ca prin postarea asta o sa imi fac o gramada de '''prieteni''' aici pe forum. Am cateva intrebari pentru toti,in acelasi timp nu vreau sa imi dati raspunsuri. ''''ce trebuia sa fac cand au tabarat cainii pe copilu meu??????sa ii iau usor cu... cutu cutu,cu riscu de a ma musca si pe mine???? sa astept sa imi muste copilu incontinuu in timp ce eu ii huiduiam??????? sau ...sa scot securea,sa merg in mijlocu lor si sa mierlesc o parte din ei ca sa imi lase copilu in pace????? mare noroc a avut pustiu meu ca a scapat doar cu 2 muscaturi pana am venit eu la el.Un singur lucru regret,ca nu am apucat sa ii omor pe toti. Ai putea sa lasi emotiile la o parte si sa scrii un mesaj mai realist. 2-3 caini disparuti nu rezolva problema celor 65 de mii minus ei.Ce nu s-a scris aici deloc e ca si bunica are partea ei de vina cand a lasat nesupravegheat un copil de 4 ani. O mare parte din vina !!!!! Luna trecuta am avut nenorocul sa imi iasa in trafic pe mijlocul drumului un copil mic am avut timp sa reactionez si sa franez la timp caci mingea venise prima data cand am franat dupa care copilasu.Culmea e ca bunica lui statea pe banca si tot ea era cu gura mare. M-am abtinut sa nu-i dau un pumn sa o rostogolesc la vale.Asta e problema copiilor mici nesupravegheati ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Nu ne dorim masacru, nici spectacol public. Apoi eutanasierea se va face în condiţii civilizate. Nu suntem noi românii barbari, aşa cum s-a mai spus, şi alte ţări aplică această măsură. Pot fi ridicaţi mai întâi câinii care sunt bolnavi, trăiesc în haite şi sunt deosebit de agresivi, apoi se poate continua într-un ritm rezonabil cu restul. Uite, eu am pe stradă un câine bătân şi simpatic pe care nu l-am auzit vreodată lătrând, de ce mi-aş dori să fie luat de hingheri? Un alt câine este ţinut într-un perimetru împrejmuit lângă un bloc. Dar e unul care stă într-o cuşcă, hrănit de oameni şi latră la toţi trecătorii dacă te nimereşti pe acolo. Oamenii care îl hrănesc şi i-au făcut cuşcă sunt inconştienţi? Voi care aveţi animale de companie le lăsaţi să sperie oamenii când ieşiţi la plimbare?Aici vorbim de responsabilitate şi de aplicarea unei măsuri eficiente care să igienizeze oraşul. Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 8, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Cert e, ca dupa cum vad eu din provincie, Bucurestiul nu mai e un loc unde sa-ti cresti copiii. Si nici nu mai e copilarie adevarata cand sta cineva tot timpul dupa tine Maidanezii.. prinisi frumos cum s-a facut si pana acum... deparazitati, vaccintati, ca si pana acum.. siiiii... frumos publicitate la televizor pentru adoptie in termen rezonabil. eu pana acum nu am vazut vreun spot publicitar cum e pe afara, ca catelusa x asteapta stapana iubitor... stiti voi , cu povestea catelusei, etc... Link spre comentariu
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Septembrie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Poftiti ipocrizie maxima. E iubitoare de animale, dar cand aude de amenda, numai un caine e al ei, alalalt e al blocului. Mi-e sila ! http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/cum-au-ajuns-iubitorii-de-animale-sa-sfideze-legea-si-sa-intretina-adoptiile-false-de-maidanezi.html Link spre comentariu
JackBlack Reputație: 1026 Postat Septembrie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2013 @Sexything eu te inteleg ca esti iubitoare de caini, si eu am 2 caini acasa pe care ii ingrijesc, unul era sa moara cand era mic si a fost chiar "internat" practic intr-un cabinet veterinar DAR sunt cainii mei si imi asum responsabilitatea pt ei, nu sunt pe strada. Pt cei de pe strada cine isi asuma raspunderea daca fac rau cuiva?Sincer spune tu o solutie la problema cainilor lasati liberi in oras, si nu spune de adaposturi pt ca pur si simplu nu avem noi fonduri suficiente pt asa ceva, organizatiile care ar trebui sa se ocupe de asta se ocupa de altceva, oameni sunt prea putini care ar fi de acord sa investeasca din banii lor pt cainii maidanezi.. Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 8, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Cinstit sa fiu... ii inteleg si pe saracii cainii aia... ma gandeam cu tristete: daca cineva mi-ar taia "bijuteriile" oare nu as fi si io agresiv? de asta sunt atatia caini pe strada, ca stapanii lor cam la fel gandesc, si lasa cainii, sa faca pui, pe care apoi le arunca, ca nu le trebuie Link spre comentariu
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Septembrie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Sunt adaposturi cu destule custi libere facute prin apropierea Bucurestiului, parca Dog Town ii spune. Se vede si in reportajul de mai sus.Ce pacat ca nu sunt oameni sa-i adune, saracii cateii....de ce nu or gasi singuri drumul pana acolo ? Parerile vor fi impartite si la referendum. Insa, sa speram ca rezultatul va fi validat si pus in aplicare cat mai curand. ONG-urile sugatoare de bani sa-si puna pofta in cui. Si cand s-au inchis spitalele, au ramas multi fara munca. Dar nu cred ca a murit nimeni (nu ma refer la bolnavi aici), doar s-au reorientat. Vorba cuiva, daca ne invadau sobolanii sau lupii, nu mai aveam noi timp sa facem referendumuri. Treceam direct la actiune, ca era clar. Care pe care ! Link spre comentariu
tanar cu multe nevoi Reputație: 404 Postat Septembrie 8, 2013 Oras:....in the jungle Oras:....in the jungle Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Ai putea sa lasi emotiile la o parte si sa scrii un mesaj mai realist. 2-3 caini disparuti nu rezolva problema celor 65 de mii minus ei.Ce nu s-a scris aici deloc e ca si bunica are partea ei de vina cand a lasat nesupravegheat un copil de 4 ani. O mare parte din vina !!!!! Luna trecuta am avut nenorocul sa imi iasa in trafic pe mijlocul drumului un copil mic am avut timp sa reactionez si sa franez la timp caci mingea venise prima data cand am franat dupa care copilasu.Culmea e ca bunica lui statea pe banca si tot ea era cu gura mare. M-am ambtinut sa nu-i dau un pumn sa o rostogolesc la vale.Asta e problema copiilor mici nesupravegheati !Pisic,ai dreptate.Este si vina supraveghetorilor in anumite cazuri.In ceia ce priveste cainii,parerea mea se deduce.Abia am venit din expeditie si vroiam sa fac ceva recenzii,mi s-au rascolit anumite amintiri,ca nici pasarica nu imi mai trebuie.O sa incerc sa gandesc realist si sa uit ceia ce am patit in familie. Cred ca suntem o tara prea saraca si cu multe alte nevoi prioritare,decat construirea de noi adaposturi / intretinerea cainilor. Sa ma ierte Dumnezeu,cum prind un caine pe strada il bag direct sub roti. Link spre comentariu
tanar cu multe nevoi Reputație: 404 Postat Septembrie 8, 2013 Oras:....in the jungle Oras:....in the jungle Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Septembrie 8, 2013 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Citesc anumite comentarii si ma doare capul.Mai oameni buni,stiti cati copii sunt muritori de foame ???????? din cauza asta nu mergem mai departe cu tarisoara asta,ne impiedicam de cioate.Vreti adaposturi la caini??????????? vine iarna daaaaaaaa,sa vedem cati batrani si oameni ai strazii o sa sufere degeraturi sau mai rau.Sa ii ia dracu de oameni daca soarta a fost cruda cu unii????nu????? camine sa nu facem ,vrem adaposturi la caini!!!!!!!!!!!! nici nu are rost sa mai comentez......doamne, sunt atat de multe de facut in tara asta si noi ne cacam in izmene.Acum 2 ani mi-am dus pustiu la un amic vav de Mariott.A coborat din masina si in timp ce eu mergeam catre semafor am vazut in oglinda o haita de 7-8 caini cum tabarase pe el,a fost muscat de 2 caini,oare ce se intampla daca nu eram eu?????????? stiti ce am facut?????.............. le-am spus mars,cutu cutu date mai incolo si nu imi mai musca copilul........asa trebuia nu??????Mancale-as ficatii,noroc ca eram cu masina de off-road unde sunt dotat cu de toate,am scos securea si la 3 le-am luat gatu' pe loc,bagami-as pula in mortii lor de caini......ah mancale-as creierii,muream de oftica ca nu i-am omarat pe toti.Va doresc tuturor iubitorulor de caini sa va vedeti copilu sau o persoana draga,cazuta pe jos si muscata.......sa vedeti cum tipa de durere si frica,apoi sa incepeti sa ii ocrotiti.Ah doamne.......mor de draci,va doresc sa va luati copilu pe brate si sa vedeti cum ii curge sange din picior si mana,mare noroc a avut pustiu meu ca nu l-a apucat de fata ca sa il desfigureze.Apoi sa alergati cu el in brate prin spital sa ii faceti vaccinuri,sa vi se rupa inima de atata durere.Apoi sa va vedeti copilu timp de 2-3 saptamani cu mana si picioru unflate,cu infectie la muscaturii........of cati inconstienti sunt in lumea asta!!!!!!!!!Rog toti iubitorii sa vorbeasca dupa ce patesc ce am patit eu,daca imi spune unu in fata ca el vrea sa ocroteasca cainii vagabonzi.......cred ca mor cu el de gat.Nu am nevoie de replici inutile,stiiu ca prin postarea asta o sa imi fac o gramada de '''prieteni''' aici pe forum. Am cateva intrebari pentru toti,in acelasi timp nu vreau sa imi dati raspunsuri. ''''ce trebuia sa fac cand au tabarat cainii pe copilu meu??????sa ii iau usor cu... cutu cutu,cu riscu de a ma musca si pe mine???? sa astept sa imi muste copilu incontinuu in timp ce eu ii huiduiam??????? sau ...sa scot securea,sa merg in mijlocu lor si sa mierlesc o parte din ei ca sa imi lase copilu in pace????? mare noroc a avut pustiu meu ca a scapat doar cu 2 muscaturi pana am venit eu la el.Un singur lucru regret,ca nu am apucat sa ii omor pe toti.AM CITIT CU ATENTIE COMENTARIUL TAU SI CREDEMA MA LUAT O DURERE CUMPITA DE CAP.PRIN POSTAREA TA DENOTA CA ESTI O PERSONA FARA SIMTUL RESPONSABILITATII ,DAR SI FAPTUL CA ESTI O PERSOANA TRAITA IN JUNGLA SI AJUNGAND PE FORUM AI INCEPUT SA VEZI CE SI CUM TREBUIE FACUT SA FII CIVILIZAT.SI ACUM SATI RASPUND LA INTREBARE :CE TREBUIE FACUT CAND PE COPILUL TAU A TABARAT O HAITA DE MAIDANEZI?SIMPLU AI GRIJA DE JUNIOR SI AL TII LANGA TINE SI EVITI SA SE INTAMPLE ASTA.DAR PROBABIL AI FOST INVALUIT DE DISCUTIA CU AMICUL TAU ATI MAI POPOSIT O BERE PE GATUL CE ARDEA DE SETE SI AI UITAT DE JUNIORUL CE SE JUCA NESTINGHERIT PRIN APROPIERE.ASA SUNTETI VOI BARBATII MAI IRESPONSABILI(UNII DIN VOI)IN CAZUL DE FATZA TU.REGRETUL ESTE CA TREBUIA SA TE MUSTE PE TINE DE OUA(TESTICOLE)MAIDANEZII.FII RESPONSABIL! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Eu mă întreb ce va ieşi la referendum. Dacă oamenii cer eutanasierea, să zicem că e clar. Dar dacă va ieşi NU? Ce vom face? Primarul are soluţii mai eficiente decât cele de până acum? Va strânge doar 40 de câini în fiecare zi?Sau va construi, eventual din fonduri europene, un oraş unic în lume al câinilor? Ceea ce mă îngrijorează e că un eventual răspuns NU va însemna îngroparea definitivă a problemei. Astfel nu vom scăpa în veci de câinii de pe străzi. A venit momentul să fim realişti şi să vorbim în cifre: cât ne costă treaba asta? Link spre comentariu
JackBlack Reputație: 1026 Postat Septembrie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2013 AM CITIT CU ATENTIE COMENTARIUL TAU SI CREDEMA MA LUAT O DURERE CUMPITA DE CAP.PRIN POSTAREA TA DENOTA CA ESTI O PERSONA FARA SIMTUL RESPONSABILITATII ,DAR SI FAPTUL CA ESTI O PERSOANA TRAITA IN JUNGLA SI AJUNGAND PE FORUM AI INCEPUT SA VEZI CE SI CUM TREBUIE FACUT SA FII CIVILIZAT.SI ACUM SATI RASPUND LA INTREBARE :CE TREBUIE FACUT CAND PE COPILUL TAU A TABARAT O HAITA DE MAIDANEZI?SIMPLU AI GRIJA DE JUNIOR SI AL TII LANGA TINE SI EVITI SA SE INTAMPLE ASTA.DAR PROBABIL AI FOST INVALUIT DE DISCUTIA CU AMICUL TAU ATI MAI POPOSIT O BERE PE GATUL CE ARDEA DE SETE SI AI UITAT DE JUNIORUL CE SE JUCA NESTINGHERIT PRIN APROPIERE.ASA SUNTETI VOI BARBATII MAI IRESPONSABILI(UNII DIN VOI)IN CAZUL DE FATZA TU.REGRETUL ESTE CA TREBUIA SA TE MUSTE PE TINE DE OUA(TESTICOLE)MAIDANEZII.FII RESPONSABIL! Un exemplu clar de persoana rupta de realitate. Welcome to cloud 9! Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 8, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Eu imi ridic cuvantul pentru copiii, pentru dreptul lor la un anumit grad de libertate...au ajuns sa fie tinuti captivi langa parinti, curand ajungem sa-i legam de noi cu catuse chiar Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Septembrie 8, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Am stat si am gandit la rece,discutand de asemenea cu parintii mei. Solutii exista,doar sa fim noi oameni.Exista fonduri europene pentru creerea acestor adaposturi. Fonduri nerambursabile.Ca exemplu: In Bucuresti exista 2.000.000 de oameni si 60.000 de caini comunitari.Accesarea unor fonduri europene ne-ar scuti statul de cheltuiala construrii acestor spatii. Terenul si cladirile aferente pot fi construite din fonduri. La bucuresteni ar putea solicita primarul sa doneze 1 leu pe luna pentru ingrijirea acestor suflete. Asta ar insemna 2.000.000 lei pe luna pentru mancare,paza,ingrijire medicala si pentru personalul responsabil cu ingrijirea lor. Cati ar fi de acord sa doneze acel leu pe luna? Ar fi o solutie viabila,deoarece nu ar mai exista nici catei flamanzi pe strazi,insa nici masacrul inceput deja.Totul e sa fim oameni si sa ne comportam ca unii. Se spune ca suntem superiori fiintelor necuvantatoare. Ar trebui sa aratam asta,si nu cruzimea cu care decidem moartea unor suflete. De asemenea,ca personal pentru ingrijire ar putea fi din cei din inchisoare. Munca in folosul comunitatii. Link spre comentariu
tanar cu multe nevoi Reputație: 404 Postat Septembrie 8, 2013 Oras:....in the jungle Oras:....in the jungle Partajează Postat Septembrie 8, 2013 AM CITIT CU ATENTIE COMENTARIUL TAU SI CREDEMA MA LUAT O DURERE CUMPITA DE CAP.PRIN POSTAREA TA DENOTA CA ESTI O PERSONA FARA SIMTUL RESPONSABILITATII ,DAR SI FAPTUL CA ESTI O PERSOANA TRAITA IN JUNGLA SI AJUNGAND PE FORUM AI INCEPUT SA VEZI CE SI CUM TREBUIE FACUT SA FII CIVILIZAT.SI ACUM SATI RASPUND LA INTREBARE :CE TREBUIE FACUT CAND PE COPILUL TAU A TABARAT O HAITA DE MAIDANEZI?SIMPLU AI GRIJA DE JUNIOR SI AL TII LANGA TINE SI EVITI SA SE INTAMPLE ASTA.DAR PROBABIL AI FOST INVALUIT DE DISCUTIA CU AMICUL TAU ATI MAI POPOSIT O BERE PE GATUL CE ARDEA DE SETE SI AI UITAT DE JUNIORUL CE SE JUCA NESTINGHERIT PRIN APROPIERE.ASA SUNTETI VOI BARBATII MAI IRESPONSABILI(UNII DIN VOI)IN CAZUL DE FATZA TU.REGRETUL ESTE CA TREBUIA SA TE MUSTE PE TINE DE OUA(TESTICOLE)MAIDANEZII.FII RESPONSABIL!Stii cat ma abtin sa nu te injur,habar nu ai.Cum eu am multa rabdare,dar cu limita......DOMNISOARA,am tras masina pe dreapta in apropiere de Chiken staf vav de meriott si pustiu meu a coborat ca sa intre in blocul unde locuia niste prieteni de familie.Dupa ce a coborat eu am mers cam 20-30 de metri si apoi am inceput sa franez ca era rosu la semafor ...in timpul asta m-am uitat in oglinda si am vazut cum haita de caini a tabarat pe baiatul meu.In secunda 2 am sarit din masina la portbagaj si am luat securea,am fugit spre baiat el fiind jos si muscat.Toata intamplarea a durat cateva minutele atat.M-ai judecat gresit si ai tras concluzii fantastice. Link spre comentariu
JackBlack Reputație: 1026 Postat Septembrie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2013 In momentul asta in Romania nu se construieste nimic fara "parandarat" adica fara sa se suga bani, daca nu se pot suge bani nu se face, PUNCT. Fondurile europene au ramas nefolosite din acest motiv. Am vazut nenumarate astfel de situatii. Pt a atrage fonduri europene trebuie sa se si vrea, numai ca la alea nu prea poti sa "sugi", iti dau banii pt proiectul pe care il prezinti tu strict nu ca sa iti iei tu Q7 si sunt nenumarate controale, alora din vest nu le convine sa le furam noi banii.In alta ordine de idei, daca as avea un copil si as fi in situatia lui >TANAR CU MULTE NEVOI< as proceda la fel. Daca s-ar atinge cineva de copilul meu as muri cu el de gat fie om fie animal. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Sexything,dacă existau soluţii, unde sunt?Ţin minte dezbaterile din campania electorală şi nimic din ce s-a spus nu s-a făcut. Un primar competent ar fi făcut tot posibilul să rezolve problema, s-ar fi luptat cu ONG-urile, ar fi reuşit să combine diferitele interese.Într-un fel sau altul tot ar fi făcut ceva. Acum ne cheamă să ne pronunţăm pentru că el nu poate. Adică noi să fim criminali, el nu.Eu zic că nu e nimic barbar în aplicarea eutanasierii, dar totul trebuie făcut cu cap, cu grijă faţă de animale şi cu un efort susţinut pentru înmulţirea adopţiilor. Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Septembrie 8, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Solutiile nu s-au aplicat in sudul tarii. Aici,in nord,nu avem nici macar un om,fie el copil sau adult,muscat de vreun caine comunitar. Avem si noi caini pe strazi,insa majoritatea sunt in adapost,unde sunt ingrijiti de oameni cu suflet si chiar de voluntari. Toti cainii sunt castrati si luati in evidenta.E adevarat,cu o floare nu faci primavara,insa mobilitatea oamenilor se vede doar in momentul cand se intampla o astfel de tragedie. Pana atunci trec nepasatori pe langa aceasta situatie. Daca se luau masuri din timp si erau oameni care sa acceseze aceste fonduri,soarta lui Ionut ar fi fost alta. Poate sa se zica de noi,ardelenii,ca suntem inceti si alte asemenea, insa suntem oameni sufletisti,calzi,care nu intoarcem capul la problemele existente. Gasim solutii. Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Septembrie 8, 2013 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Stii cat ma abtin sa nu te injur,habar nu ai.Cum eu am multa rabdare,dar cu limita......DOMNISOARA,am tras masina pe dreapta in apropiere de Chiken staf vav de meriott si pustiu meu a coborat ca sa intre in blocul unde locuia niste prieteni de familie.Dupa ce a coborat eu am mers cam 20-30 de metri si apoi am inceput sa franez ca era rosu la semafor ...in timpul asta m-am uitat in oglinda si am vazut cum haita de caini a tabarat pe baiatul meu.In secunda 2 am sarit din masina la portbagaj si am luat securea,am fugit spre baiat el fiind jos si muscat.Toata intamplarea a durat cateva minutele atat.M-ai judecat gresit si ai tras concluzii fantastice. IA SECUREA IN MANA SI DUTE IN FATZA LA PARLAMENT SI TOATA POPULIMEA ROMANIEI SI STRIGATI CA VRETI CAPUL LUI BASESCU SI A PARLAMENTARILOR DE NU FAC ADAPOST PENTRU BIETELE ANIMALE SI STRIGATI SA NU MAI FURE SUMELE (BANII) DONATI DIN EXTERN PENTRU MAIDANEZI.ESITI IN STRADA SI VORBITI LUPTATI PENTRU COPII VOSTRI SI PENTRU MAI BINE NU ASTEPTATI CA VIN VREMURI MAI GRELE.ESTE VORBA DE COPII VOSTRI CE TREBUIESC TINUTI CAPTIVI.DAR NU O FACETI ASTEPTATI CA VA VOR CERE TAXA SI PENTRU CA AI VERDEATA IN CURTE SAU CA NEVASTA SA VOPSIT BLONDA.!!! Link spre comentariu
adrianacrina Reputație: 930 Postat Septembrie 8, 2013 Oras:Unde vreau eu. Oras:Unde vreau eu. Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Eu te inteleg perfect am trecut prin astfel de momente cu fetita meaCitesc anumite comentarii si ma doare capul.Mai oameni buni,stiti cati copii sunt muritori de foame ???????? din cauza asta nu mergem mai departe cu tarisoara asta,ne impiedicam de cioate.Vreti adaposturi la caini??????????? vine iarna daaaaaaaa,sa vedem cati batrani si oameni ai strazii o sa sufere degeraturi sau mai rau.Sa ii ia dracu de oameni daca soarta a fost cruda cu unii????nu????? camine sa nu facem ,vrem adaposturi la caini!!!!!!!!!!!! nici nu are rost sa mai comentez......doamne, sunt atat de multe de facut in tara asta si noi ne cacam in izmene.Acum 2 ani mi-am dus pustiu la un amic vav de Mariott.A coborat din masina si in timp ce eu mergeam catre semafor am vazut in oglinda o haita de 7-8 caini cum tabarase pe el,a fost muscat de 2 caini,oare ce se intampla daca nu eram eu?????????? stiti ce am facut?????.............. le-am spus mars,cutu cutu date mai incolo si nu imi mai musca copilul........asa trebuia nu??????Mancale-as ficatii,noroc ca eram cu masina de off-road unde sunt dotat cu de toate,am scos securea si la 3 le-am luat gatu' pe loc,bagami-as pula in mortii lor de caini......ah mancale-as creierii,muream de oftica ca nu i-am omarat pe toti.Va doresc tuturor iubitorulor de caini sa va vedeti copilu sau o persoana draga,cazuta pe jos si muscata.......sa vedeti cum tipa de durere si frica,apoi sa incepeti sa ii ocrotiti.Ah doamne.......mor de draci,va doresc sa va luati copilu pe brate si sa vedeti cum ii curge sange din picior si mana,mare noroc a avut pustiu meu ca nu l-a apucat de fata ca sa il desfigureze.Apoi sa alergati cu el in brate prin spital sa ii faceti vaccinuri,sa vi se rupa inima de atata durere.Apoi sa va vedeti copilu timp de 2-3 saptamani cu mana si picioru unflate,cu infectie la muscaturii........of cati inconstienti sunt in lumea asta!!!!!!!!!Rog toti iubitorii sa vorbeasca dupa ce patesc ce am patit eu,daca imi spune unu in fata ca el vrea sa ocroteasca cainii vagabonzi.......cred ca mor cu el de gat.Nu am nevoie de replici inutile,stiiu ca prin postarea asta o sa imi fac o gramada de '''prieteni''' aici pe forum. Am cateva intrebari pentru toti,in acelasi timp nu vreau sa imi dati raspunsuri. ''''ce trebuia sa fac cand au tabarat cainii pe copilu meu??????sa ii iau usor cu... cutu cutu,cu riscu de a ma musca si pe mine???? sa astept sa imi muste copilu incontinuu in timp ce eu ii huiduiam??????? sau ...sa scot securea,sa merg in mijlocu lor si sa mierlesc o parte din ei ca sa imi lase copilu in pace????? mare noroc a avut pustiu meu ca a scapat doar cu 2 muscaturi pana am venit eu la el.Un singur lucru regret,ca nu am apucat sa ii omor pe toti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum