Sari la conținut

0751871002 brunete gravida


mihaila

Postări Recomandate

Bună! Sunt Ana, o tipă de 19 ani, senzuală şi atrăgătoare. Ofer companie şi clipe de neuitat domnilor generoşi. Vă aştept! Pupici! tel 0751871002.

 

Din plictiseala incep sa sun la fetele de la top insa se pare ca simbata e fara succes asa ca iau la rind anunturi din evenimentul. Asa am ajuns la acest anunt unde a raspuns o voce placuta ai a recitat o poezie 70nr, 140 ora, oral nep, normal prot. Ma infiintez la locatie zona n,iorga, fostul suflaki. Apartament 2cam, fara caldura si apa calda, nimic deosebit- 7. Cica se stricase centrala:). Tipa mica tare de statura, bruneta, draguta, tenul alb, bine proportionata si un accent frumos.-8

Intram in camera si sa vedeti strategie de marketing. Ma lasa sa ma dezbrac, ea facindu-se ca are ceva treaba si cind eram gata in cucu gol se dezbraca si ea. Surpriza!!! Fata e insarcinata! Si nu cu mine:). Primul instinct a fost sa-mi iau textila si sa fug. Fatuca asta desi e insarcinata si se vede binisor lucrul asta are un corp frumos. Desi stiu ca am o problema cu gravidele ma ispiteste corpul si zic ca as vrea sa o vad sarind putin pe mine. Decid sa ramin, incep cu un oral slabut, neprotejat si daca nu o ajutam putin era un esec total. Nu face cim. In timp ce sugea, in mine se dadea o batalie crunta: s-o sau nu? ( am o chichita mea). Si nu prea am futut-o...:) nu pot frate! Am terminat mai mult in laba... Sincer mi-e mila tare se ea. I-am dat 70 de lei si am plecat fara nici un gind si fara nici o impresie.

Pentru cine are fantezii cu gravide poate incerca tinerica asta. Pentru mine e clar ca nu am ce cauta. Ma mincat in cur si am intrebat-o unde e tata copilului si a zis ca e plecat pe vas si sunt certati.(: ce pula mea sa futi cu dramele astea in minte?!

Poate dupa ce naste:)

Spor!

  • Like 7
Link spre comentariu

Am ajuns si eu in zona. Vorbim de un bloc situat la strada, peste drum de o benzinarie inchisa. Se poate parca pe o strada laterala situata la inca 50m, pentru discretie, caci pe Iorga circula multi. Am fost ghidat prin telefon, am gasit scara imediat, urcat la etaj. Un apartament 2 cam mic, confort redus, aranjat frumos in regim hotelier. Inauntru 2 fete, bruneta de care se vorbeste mai sus si colega ei satena deschis, mai inalta, pe care am ales-o pentru un numar. Ambele fete sint dragute si tinere. Dupa accent sint mai din sud. Spuneam ca am mers cu colega gravidei. Am remarcat de la inceput o raceala, nu neaparat o respingere. Gfe fara nota, caci nu exista. Fata e bine proportionata, corp frumos, bronzat, piele fina, fara cosuri, sini medii pufosi cu sfircuri de transhumanta de la adolescenta la femeie, deci virsta e probabil reala. Are un tatuaj floral in zona soldului si fesei stingi. Nu face nici ea cim. Lucreaza ON si NP. Oralul slab, miscare ritmica du-te vino fara presiune. Normal am lucrat numai doggy, am finalizat destul de repede, e calda si ai de ce sa te tii - fese si sini ok. La sfirsit a parasit rapid locul actiunii, fiind mai interesata de continuarea unei emisiuni decit de dialog. Loc - 7 - la strada, bulevard circulat. Apartament - 7 - curat, mic, probleme cu centrala. Corp - 9 - frumos, tinar. Igiena - 9 - fara mirosuri, a folosit pentru mine servetele. Oral - 6 cu indulgenta - mecanic, moale. Normal - 8 - tineretea compenseaza lipsa de experienta. Comportament - 4 (politete - 8 + gfe - 0 - iese media). 70lei - cca 20 de minute. Pe bruneta din titlu am vazut-o stind jos, nu miam dat seama de marimea sarcinii, era draguta la fata.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

salutare acesta e anuntul si numarul colegei ei :Antonia, 170, 50, 19, blondă caramel, o domnişoară înaltă şi prezentabilă. Ce rşi ofer igienă. Deţin loc. Pup! tel 0747650592. ori puneti numarul in titlu ori formati alt topic si astazi mi a cerul 70 nr si 150 ora si nu am mai mers la ele

Link spre comentariu

salutare,

 

azi in dorinta de a-mi satisface o fantezie mai veche de a mea, am sunat la numarul din titlul acestui topic. Tipa care mi-a raspuns mi-a zis ca nu ea este pers vizata si sa o sun pe fata vizata in acest thread pe numarul ei spunandu-mi ca are anunt cu numele oana in ziar, foarte ciudat din moment ce locuiesc impreuna dar asta e.

Am cautat in evenimentul anuntul cu numele oana si spre norocul meu am nimerit unde trebuia, i-am explicat la tel toata aventura si am stabilit sa ne vedem in 30 min. Numarul de tel al Oanei, fata insarcinata este 0746887036, locatia este aceeasi, pe b-dul Nicolae Iorga, dar va ghideaza fata si e simplu de ajuns.

Ajuns in locatie am avut o surpriza foarte placuta, Oana este o fata cu adevarat superba, bruneta, pana in 1,65m si 50-55kg, nu pot aprecia datorita sarcinii, imbracata intro pereche de blugi, si o bluzita, machiata foarte frumos si cu o dantura impecabila. Mai are 2 colege de apartament, o tipa blonda 1,70, 55kg dragutica dar nu pe gustul meu si inca o tipa bruneta 1,65, 55kg, care era in camera dormitor cu alt coleg, in momentul in care am ajuns in locatie. Oana m-a rugat sa astept 10 min sa termine colega pentru ca in camera de zi nu era draperia la geam doar perdea, si a zis ca e mai bn asa, si ca asteapta sa vina proprietarul cu graperia ca sa se poata lucra si in camera de zi. intre timp i-am povestit de forum si i-am sugerat sa isi faca si ea cont si sa puna niste poze dar a zis ca nu vrea sa se laude singura dar a zis ca o sa citeasca de curiozitate. Tipa este foarte frumoasa si isteata, face acest lucru de mult timp desi are 19ani, si cica asta e ca un drog pt ea, a vrut dar nu poate sa se lase, ceea ce inseamna ca o face din placere.

Actiunea a inceput cu un oral protejat la cererea mea, a zis ca si ei in convine mai mult asa dar are clienti care nu accepta protejat si nu are ce face, orarul bine executat, deep de cateva ori iar cu o mana se juca cu satelitii. dupa cateva minute de oral, am intrebat-o ce pozitie o solicita mai putin si cu o privire inocenta a raspuns ''caprita''. am intors-o in pozitia capra si am pompat cu grija cateva minute si finisul a fost exploziv de-a dreptul fiind cam incarcate rezervoarele. igienizat cu servetele umede, nu am intrebat de baie nu m-a interesat pt ca facusem dus acasa inainte si dupa tot acasa. dupa igienizare am mai povestit chestii de viata si atunci mi-a zis ca a stat 4 ani la Constanta, de asta se explica accentul si faptul ca e insarcinata cu un vaporean.

 

Catalog!

 

Aspect fizic: 10++, pur si simplu superba, poate sunt subiectiv dar asta e parerea mea, foarte frumoasa, igiena impecabila, dantura perfect, machiaj impecabil.

Oral: 9+, protejat la cererea mea, s-a folosit f putin de mana, deep de cateva ori, mie unu mi-a placut

Normal: 9, caprita, stramta, pasarica foarte curata, facuse dus inainte sa vin si era data cu crema, mirosea frumos pe tot corpul.

GFE: 10+, foarte lipicioasa, comunicativa, vorbeste foarte frumos, chiar ii dadea indicatii tipei blonde cat am stat sa termine cealalta bruneta, cum sa vb cu clientii chiar daca acestia sunt badarani, si sa nu vb urat la tel ca pierd si clienti si se poate ajunge si la lucruri mai urate. in schimb nu se saruta cu clientii, poate pt unii e un minus dar eu am apreciat.

Halatul: 70numarul, 140ora.

 

  Concluzii: Eu sigur o sa revin pt ca se merita, este foarte frumoasa, are un corp perfect, fund bombat, sani foarte frumosi, mariti un pic datorita sarcinii, este in luna a sasea asa ca trebuie sa va grabiti! sper ca nu v-am plictisit cu recenzia mea .

CIOCANE TARI!

  • Like 7
Link spre comentariu

Salut si imi cer scuze pentru absenta mult prea mare (datorata diverselor probleme). Tocmai ce m-am intors de la locatia de langa Contour (fostul Souflaki). Am sunat la Antonia (fata blonda). In anunt se descrie ca avand 1.70 si 50 kg s 19 ani. fata arata foarte bine la corp..este genul mai slim ceea ce mie imi place iar la fata e dragutica. Am sunat si a raspuns o voce simpatica si prietenoasa si mi-a spus preturile (60 nr cu finalizare mai oriunde mai putin in gurita ca i se face greata). Am ajuns la locatia stabilita si mi-a deschis chiar ea. Era intr-o pereche de pantaloni scurti si un moiou care ii scoteau in evidenta fizicul. Fundul rotund iar sanii potriviti promiteau multe asa ca am zis ca raman. Cand am intrat am dat de cea mica (gravida) si inca o fata bruneta care arata foarte apetisanta dar care avea preturile mai mari, implicit 100 ron nr cu totul protejat. Am decis sa raman cu cea blonda pentru un oral neprotejat cu COF. Am achitat suma de 60 ron dupa care am fost pana la baie unde nu era prosop dar curgea apa calda si aveau sapun lichid. Dupa ce m-am spalat putin am intrat in camera si m-am dezbracat, domnisoara s-a oferit sa stearga stromeleagul desi i-am spus ca abia m-am spalat. L-a sters cu un servetel umed iar apoi s-a dezbracat si am observat un corp foarte frumos cu un fundulet mic si rotund ce cerea numai palme si niste sani jucausi cu sfarcuri mici (exact pe gustul meu). Fara prea multe vorbe il ia in gura si incepe cu un oral bun cu tentative de DT dar nereusite. La un moment dat am luat initiativa si am impins-o de cap mai tare, moment in care i se facuse putin greata. Am trecut peste momentul respectiv si a continuat. De mana pot sa zic ca s-a ajutat 1% iar restul doar gura. Tin sa precizez ca nu a acordat atentie zonelor adiacente dar per ansamblu a fost foarte multumitor. Finalizat pe fatuca ei, dupa care m-am sters cu un servetel umed, am fumat o tigara si am mai schimbat cateva vorbe dupa care am parasit locuinta. Tipa zicea ca are 19 ani si activeaza de 2 saptamani ceea ce mie imi vine cam greu sa cred. Telefonul a fost dat pe silent pe toata perioada ceea ce mi-a placut mult. Parerea mea e ca raportul pret/calitate se merita cel putin din punct de vedere al oralului.

Ca si note: Locuinta: 7 (modest spre deloc mobilata)

Fizic: 8 (arata bine fizic)

Oral: 7.5 ( daca reusea DT si accepta CIM era ireprosabil)

Normal: nu m-a interesat

Per total am fost multumit si as mai reveni

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

salutare,am fos si eu la domnisoare acum 3 seri,in speranta sa imi satisfac fantezia cu o gravida,am vorbit la tel cu antonia si am cerut cu oana(Asa stiam ca o cheama pe gravida) stabilesc ca ajung la ora 22,sun din nou cand ajung la pensiune,ma ghideaa urc la et imi dechide usa o fata bruneta,simpaticuta,cu faa rotunda cam 1 68 bine proportionata,nu stiu cum a zis ca o cheama(in nici un caz oana) si colega ei atonia(care e f simpatica si are un corp frumos),zic ca raman cu persoana cu care am vb la telefon(bruneta)nu cred ca ea era cea gravida..ca arata f bine la corb,nu avea burtica deloc,las cei 70 de lei si incepe cu un oral np,destul de mecanic dar ok,fara mana,insa cu spatele la mine(Cred ca e mai timida)dupa cateva minute punem caciuita,trecem la catiune un pic revers girl on top,si girl on top,dupa care finalizez cand statea capritza,a fost mai mult decat ok,dupa ce am terminat m-am dus la baie sa ma spal un pic,ea sia aprins o tigara,eu eram cam grabit si stresat,asa ca nu am discutat prea multe insa si ea parea destul de grabita si agitata parca..colega ei se uita la tv in camera cealalta am fost cu tipa asta a intrat in casa o noua tipa,si a vrut sa intre in camera insa asta a tipat la ea nu intra nu e liber:)))a  fost comic,dupaia a disparut tipa nu am apucat sa o vad,si acums a trecem la note

locatie - 9 e numai bun pentru actiune,

asp fizic - 9 simpatica,corp f frumos,fara celulita,bine proportionata,avea niste fluturi tatuati care plecau de pe andomen-flanc cumva pana pe spate un pic,

oral - 8 ca stia o singura miscare insa sigur isi va perfectiona tehnica

normal- 9 a fost ok,sa implicat insa era obosita sunt sigur de asta

anal - nu situ daca face

gfe - 8 pt ca a fost f amabila si deschisa la orice..era cam agitata totusi

eu am sa mai revin si pt domnisoara in cauza si pentru colega ei,

  • Like 6
Link spre comentariu

Salut,

Motivat fiind de curiozitate (nu mai atinsesem niciodata o femeie insarcinata) dar si de recenzia cu note mari adresata fetei gravide,  hotarasc sa-i trec si eu pragul.

Sun pe la 11:30, raspunde o fatuca amabila ce recita usor grabita detaliile in legatura cu locatia si aspectul fizic .

Anticipand faptul ca nu are prezervative ok, cumpar un pachet de la o farmacie dupa care iau un taxi.

 

Ajung pe Nicolae Iorga si sun din nou pentru a fi ghidat. Deschide o fata foarte frumoasa ce ma pofteste amabil inauntru.

Facem cunostinta (am uitat cum o cheama) apoi sunt invitat intr-o camera in care mai era o tipa blonda draguta la fata.

 

O aleg pe bruneta insarcinata,  mergem in camera ei de lucru si las pe o masuta 210RON pentru trei finalizari.(Nu inainte de a ma asigura de faptul ca locatiea e curata, asa cum a spus la telefon.)

 

Tipa stie sa se faca placuta, e pisicioasa, amabila si joviala. 

 

Vorbim pret de cateva minute despre diverse.

Are aproape 20 de ani, prietenul si tatal copilului e marinar si habar nu are de activitatile pe care le intreprinde papusica.

A mai zis ca nu sta fara sex. Cum iubitul e plecat mai tot timpul, ea trebuie sa caute alternativa si daca face si bani din asta e si mai bine.

S-a laudat pana si cu inelul de logodna  primit :)

 

 

Ca si aspect fizic: miniona, ten alb, par ingrijit, lung si drept, vopsit negru. Are un tatuaj in forma de bratara in jurul incheieturii mainii drepte.

Poate sunt subiectiv,dar la fata mi s-a parut a fi extraordinar de frumoasa.

 

 

ACTIUNE:

 

Incepe cu un oral protejat extecutat binisor dar fara prea multa atentie acordata zonelor secundare.

Dupa 15 minute (pe ceas) scoate prezervativul pentru a finaliza pe chipul ei angelic :). Se sterge cu un servetel umed  apoi face dus.

 

Ca o paranteza : a fost imposibil sa nu observ  faptul ca nici 3 manute ca ale ei puse una dupa alta nu mi-ar fi putut cuprinde in lungime penisul :)

 

Al doilea numar incepe tot cu un oral protejat urmat de doggy pe pat. 

Fiind cam uscata, ii propun sa ne mai jucam unul cu altul pana ne "incalzim" amandoi.

 

In timp ce "lucram" cu grija si atentie la ea, intra din greseala peste noi clientul blondei, probabil venise de la baie si a fost dezorientat de structura labirintica a apartamentului. (Camera in care stateam avea 2 usi :))

Isi cere scuze si se retrage.

 

Noi continuam de unde am ramas dar la scurt timp izbucnim in ras la unison cand  auzim din camera vecina: "Hadi, ăi, futi mai tari ș da-ț drumu ca pentru 50 lei nu stau tătâ zâua".

 

Pana la urma termin fara sa mai fim intrerupti de nimic.

 

Ne igienizam, mai stam la taclale si pornim spre al treilea numar.

Trecem din nou in doggy, dar dupa 10 minute am renuntat. Cred ca o chinuiam daca mai continuam. Asa ca ma igienizez din nou, ma imbrac si imi iau ramas bun.

 

(Ca o paranteza: in decurs de o ora si jumatate cat am stat, blonda de alaturi a avut 4 clienti. Iar preturile ei variau intre 50RON si 100RON pe numar. Am auzit fara sa vreau pentru ca vorbeste foarte tare.

E destul total lipsita de maniere, o taranca luata de la coada vacii.)

 

NOTE:

 

Oral:  9 

Executat cu pasiune, nici nu se simte prezenta prezervativului.  Tentative de DT si comportare de escorta de top.

Am scazut un punct pentru ca nu acorda atentie zonelor adiacente.

 

Normal:  9+

E curata, epilata corespunzator, fara mirosuri neplacute. 

 

Igiena: 10

Locatie curata, cu prosoape curate (doar ea ofera asta. Colegele ei nu). In schimb nu exista gel de dus.

 

Aspect fizic: 9+

O papusica foarte frumoasa si dragalsa. Seamana un pic cu Angelica Jolie cand era tanara si netunata, dar mai exact (pentru cine stie despre ce este vorba) seamna cu Lara Croft din

din jocul "Tomb Raider" pentru Play Station 3 si Xbox, cel din 2013.

 

Locatie: 5

Tage mult in jos prezenta blondei plus incidentul in care clientul ei venit  de la baie a intrat din greseala peste noi

 

 

Concluzie:

 

A meritat banii, dar nu revin decat dupa ce naste si doar daca gaseste o locatie mai ok in care sa lucreze singura.

Daca doriti sa o testati, grabiti-va. Incepand cu 27 septembrie va lua pauza pe termen nedeterminat.

 

 

Toate cele bune.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

sal am fost si eu la bruneta o sun imi spune unde sa ajung  cind ajung imi spune dak am prezervativ  ma intorc sa-mi cumpar nu aveau la magazinu din jur ma duc la o farmacie imi cumpar o sun ajung la ea draguta foc optez pt o ora spune c nu se poate decit un nr c are treaba in 10 min incepe cu un oral neprotejat dupa care trece la normal finalizez se implica te simti bn curata fara mirosuri era singura mi-a spus c dak doresc 1 ora sa revin dupa ora 17 00 c e si colega ei n-am revenit dar nu mai raspunde la nr  oricum nu-mi pare rau NOTE  -fizic -10 ,,,,,,,,,,,,,,comportament+10...............oral-10.........normal-10...............curatenie liniste-discretie  -10   hala rar frate rar  repet rar fete asa :hug1 :bow :clapp :doggystyle
 

  • Like 3
Link spre comentariu

una seara,


 


Acum o saptamana am vizitat-o pe Andreea, colega Oanei si Antoniei.


 


Numarul de telefon a fost luat din ziarul evenimentul, editia online.


Textul anuntului este urmatorul:


 


"Bună! Sunt o fată de lux, ofer plăceri de neuitat domnilor generoşi. Sunt brunetă, cu ochii verzi, mărimea 4 la sâni, fund bombat. Pupici! Andreea. tel 0746993768."


 


Sun si cer detalii privind aspectul fizic, tarifele si locatia. Fata  raspunde  frumos si amabil la fiecare intrebare.


Banuind faptul ca este vorba despre cealalta bruneta mentionata in recenzii, hotarasc sa stabilim o intalnire pentru orele 13:00. 


 


Ajuns fiind la fosta pensiune Souflaki, sun din nou apoi intru in scara, locatia fiindu-mi deja cunoscuta.


Deschide o fata bruneta cu parul vopsit negru, bronzata (fara a fi de etnie) si machiata cu gust ce ma pofteste inauntru.


 


(In locatie era prezenta si Oana, fata gravida)


 Las suma de 200RON pentru o ora, apoi stam la discutii, fumand o tigara.


 


Mergem separat la baie, pentru igienizare, dupa care incepem sa ne dezbracam.


 


Tipa are cam 60 kg, inaltimea undeva pe la 170cm,  bazinul un pic mai lat, sanii mari, pielea fina si bronzata, parul lung si drept. La fatza e destul de frumusica.


 


Mai observ doua tatuaje: unul mai mare pe partea inferioara a abdomenului si altul pe partea exterioara a gleznei.


 


 


Actiune:


Incepe cu un oral protejat, executat usor in graba si fara atentie asupra zonelor secundare.


Incercam pe pe rand pozitiile: girl on top, pozitia misionarului, doggy pe pat, doggy din picioare.


Dupa 15 minute finalizarea se produce in pozitia misionarului.


 


Urmeaza o pauza in care mai vorbim. Tipa e studenta la fara frecventa.


 


Al doilea numar debuteza tot cu oral, cam de aceeasi calitate, urmat de doggy din picioare si terminat din nou in pozitia misionarului dupa 20 de minute.


Merg la baie, mai stam de vorba, apoi ne luam ramas bun.


 


A fost ok faptul ca m-a intrebat cum m-am simtit cu ea.


In  total am stat o ora si jumatate.


 


 


NOTE:


 


Oral: 8 


protejat executat cumva in graba.


 


Normal: 10


accepta orice pozitie, se implica, da contre, geme…


 


GFE: 9


e draguta, amabila, dispusa sa accepte sugestii si sfaturi in legatura cu serviciile pe care le presteaza.


nu accepta FK


 


Igiena: 10


curata, epilata corespunzator, mirosea foarte frumos.


 


Fara masaj.


 


Concluzie:


In opinia mea fata ar merita per total nota 9-


 

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

salutare tuturor,dupa ce am baut 2 beri in drum spre casa m-a lovit un chef de nu stiamc e sa fac,credit pe telefon nu aveam deoarece optiunea imi expirase in ziua aia(14 .11),cum veneam din podu ros spre podul de piatra zic poate dau peste oana?(fata care sta la bavaria mai mereu) dar de unde,afara era frg asa ca nu era nimeni,merg pana la benzinaria moll stiind ca acolo era o tpa care statea,poate o  pun de un oral pe undeva numai ca sa ma descarc insa desi tipa era acolo era un audi mai vechi in care erau 2 cioroi mai in varsta in parcare la petrom sistateau pur si simplu asa ca mia fost frica sa o abordez pe tipa,ma intorc resemnat spre casa,si cum mergeam eu spre bariera din podul de piatra la nonstop- ala de langa bar ghici cine facea cumparaturi tarziii(Seminte,mtigari suc)antonia impreuna cu tipa bruneta la care am fost ultima data,trec pe langa ele si abia dupaia realizez de unde le stiam.ma opresc,imi aprind o tigara si ast ca ele sa o ia din loc,fetele erau destul de bine dispuse,faceau galagie pe strada,aveau chef de panarama,daca mai eram cu un rpieten si daca eram mai bine dispus iesea ceva memorabil in seara aia cu siguranta dar in fine,le abordez dupa ce traverseaza,bruneta ma recunoscut,urcam la ele iar antonia incepe sa se dezbrace,f tare,ramane in tricou si bikini in timp ce bruneta statea pe facebook,fumama o tigara bem o gura de suc si apoi merg cu antonia in caera alaturata.incepe cu un oral,destul de amuzant deoarece fata are polipi si respira pe gura asa ca sugea p... 30 de secunde apoi isi tragea sufletul:)) in fine,o singura miscare,dute vino insa umed cum trebuie,destul de mofturoasa cand o apucam de ca dar in fine,zic sa trecem la normal,se da cu lub la putza,ca cica o doare daca nu..eu banuiesc ca are prob sau face figuri,se urca pe mine,baga un pic d emotoare dupacare preiau initiativa,nu ma lasa sa o sarut deloc pe corp deoarece zicea ca o gadila,oricum protesta destul de amuzant,numi dadeam seama daca sa o iau in serios sau nu,schimbam misionar moment in care iar am vrut sa o sarut insa a comentat mentinand aceiasi nota amuzanta,ma termina grelutz din laba pe fata ei insa nu a fost cn stie ce deoarece eu eram in picoare iar ea sezut pe pat asa ca nu era cn stie ce priveliste,dupa imi da servetele umede,ne stergem,vb putin ma imbrac si plec

note

locatie- 9,nu ma int ca e la strada eu nu ma feresc de nimeni,era prea cald si prea mult fum in casa insa camera unde se desf actiunea avea tot ce ii trebuia,la baie nu am fst eram fresh de cand plecasem de acasa

oral - 8 o singura miscare,e interesant cand o vezi cums e chinuie sa respire cand facea pauze,parca se scufunda cand o sugempacat ca nu face CIM,doar pe corp si pe fata insa pe fata nu e cn stie ce cu e ca nu sta cum vrei

normal - 9 pasarica buna,a fost bn,nu sta ca lemnul,geme usor,savureaza cat de cat momentul

anal-na fost cazul nu cred ca face

achitat 100 de lei (Atat era numarul)

ora costa 200 de lei

cam scump insa fata arata f bine,e inalta.e invelita cat trebuie,are sani,are fund,f dezinhibata,un pic 'taranca; la comportament insa daca stii cum sa o iei se face placuta, are un tatuaj in partea de sus a fesei drepte,scrie tinu si are ceva ce se vrea un boboc de floare dar seamana cu un porcusor de tush din clasa 1 a :))eu nu cred ca voi mai reveni prea curand la ea decat in lipsa de optiuni si doar sa am prea multi bani,altfel o iau pe bruneta ca era doar 70 de lei(Data trecuta) acum nus ce tarif avea

merita totusi o vizita cine nu a vizitat-o inca

  • Like 8
Link spre comentariu

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Am sunat si eu la numarul din topic, am fost la tipa blonda.

 

Ca si prestatie am vrut un oral, dar mi-a spus ca trebuie sa facem si normal. Asa ca am facut cu ea normal in pozitia misionarului, apoi am urcat-o pe mine si am vrut capra, dar mi-a spus ca se apropie ciclul asa ca nu poate.

Atunci am trecut la un oral, eu in picioare langa pat.

 

Mi-a specificat de la inceput ca oralul se poate doar cu finalizare pe corp, asa ca m-am conformat si am terminat (un gen de laba) pe sanii ei (micuti dar draguti)

 

Ca si note: oral: 8

normal: 8

gfe: 7

 

Achitat 70 RON pt un numar.

 

De revenit doar daca altceva mai bun nu e disponibil atunci

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...