Sari la conținut

Stop-0758881207


Postări Recomandate

  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Uitandu ma pe publi ii vad anuntu ma uit la poze pareau reale ma hotarasc sa o sun imi raspunde imediat la telefon si chiar foarte amabilă glumeață vorbind cu ea la telefon ma facut sa ii fac o vizita ii zic ca ajung imediat la tine imi spune locatia la piata de rusi mergi tot inainte si undeva pe dreapta este blocu ei imi spune servicile ei 100 de lei nr cu 200 de lei ora ajung la locatia ei imi deschide usa o fata brunetă undeva la 1.60 si unpic cam asa cred nu era nici slaba nici grasa si la fata destul de ok...dar cum am intrat in hol la ea mi a cazut nasu de miros un miros urat presupun ca geamurile nu le deschide niciodata...nu sunt vreun sensibil dar chiar era un miros aiurea tare si nu am putut sa raman la ea...pacat de ea ca era foarte amabila de gasca....si ramaneam un nr. la ea daca im casa la ea era un miroa cat de cat ok... 0758881207

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

  • Oras:braila
  • Oras:braila

Pozele sunt reale, din locatie.

Nu cred ca are mai mult de 20 de ani, 100/200, extra 50 pt fk si alte alte fantezii gen 69, locatia este prin apolo, o locatie simpla, modesta cam de nota 6, baia este saracacioasa, mai bn vii pregatit de acasa, nu cred ca are prosoape.

Ea cred ca are undeva intre 1.65-1.70, draguta la fata,zambitoare, sani medii, cur marisor, ceva burtica.

Ca si servicii la oral se descurca bine, o suge apasat, dar fara atentie la coite, mana o foloseste doar sa o tina n gura, as nota cu un 6,5-7 ( nu este rau dar am primit si mai bun de atat) la normal nu comemteaza la pozitii, mai geme din cand in cand, si primeste un + ca se umezeste natural, 7,5.

Alte aspecte: daca o suni si ii spui ca ajungi la ea in 15 min, si au trecut acele minute sau aproape au trecut, te suna si te n treaba daca mai vii sau daca vii sigur ca a mai sunato si altcineva, deci ar putea fi si o chestie pozitiva pt unii, dar negativa pt altii.

Si din ce am inteles, locuieste cu iubi in acelasi apartament si ar fi indicat sa suni putin mai din timp, nu cand esti in fata scarii, sa eviti intalnirea cu acesta

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...