Sari la conținut

De evitat !!! 0752950931


Postări Recomandate


  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Salutare tuturor !!!  

Vinerea trecuta am fost la domnisoara din anunt https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/te-ai-saturat-de-poze-false-te-astept-la-mine-garantez-revenirea-ta-pupici/fdfie0655f0f762915egh1d5ih39fg4e.html locatie    cuza voda. (pozele nu sunt ale ei  are tatuaj asemanator dar nu este ea) cadou 100 finalizarea 250 lei ora

 

Ajuns in apartament mi-a deschis o domnisoara draguta  tatuata, i-am zis ca raman o ora i-am inmanat cadoul 250 lei  a plecat sa duca banii in alta camera ( mentionez ca mai are o colega blonda  dar nu era pe gustul meu). S-a dezbracat si a inceput direct sa o suga:  oral mai slab ca acesta nu am vazut in viata mea efectiv o strangea de cap  la varf, si avea gura pe ea,i-am zis sa trecem la normal, mi-a montat prezervativul, dupa care      am zis sa o fut sa pus capra si tinea doua degete  in fata la pizda (am intrebat de ce tine mana : motiv sa nu o bag toata sau sa dau tare)... aveam niste nervi am intorso pe spate umeri craci iarasi  faza cu degetele la care adauga:am vazut ca esti bronzat. epilat foarte curat dar  tu transpiri?  ca nu imi place sa fiu atinsa transpirata,,,,.Am pompat de cateva ori si mi-am dat drumul in prezervativ.   

I-am explicat clar: oralul tau este zero,  la futut esti tot zero, atitudine pe fast fuck,  normalul iarasi zero, daca stiam ramaneam doar o finalizare  la care din nou adauga: banii oricum nu pot sa ii mai dau inapoi ca deja  eu mai aveam doi clienti :))))))) . Ma bufnit rasul, am mai stat putin i-am zis din nou sa o suga  doar asa ,,, dupa care m-am ridicat m-am imbracat, la care din nou imi zice?   gata pleci???  oricum am doi clienti care ma asteapta jos .

I-am spus  pacat ca esti dragutica dar cu atitudinea asta  nu meriti nici zece lei nu  sti sa sugi pula , nu te futi,   esti doar pe fast fuck.  Pa( si am plecat)

 

 

va scriu sa nu va faceti sperante  daca o sa vi se para dragutica.

  oral 0

normal 0

 atitudine  0

 aspect 9 ( era  draguta ingrijita piercing  tatuaje etc)

 

 

 

 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...