Sari la conținut

Delia - doar deplasari - 0740383618


Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Stiti expresia... scuze, prost eu? Se aplica perfect pentru experienta din seara asta cu domnisoara "Delia"

 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/buna-sunt-delia-doar-deplasari-hotel-pensiune-domiciliu/5heifi09g659799524g758gf9i9hg2df.html

 

Fiind in vizita in orasul vostru frumos, avand si un chef maxim de a prinde ceva nou, dupa cateva incercari nereusite pe Tinder am trecut pe publi.

Dupa verificarile de rigoare a publi, in care toate pupezele isi arata penajul cat mai colorat si apetisant, am dat si de anuntul damezei si vazand ca nu are recenzie, am zis ca ma bag eu ( prost eu, cum ziceam).

 

O sun sa imi confirme ca pozele sunt fake si sa imi trimita pozele ei reale la care imi raspunde ca sunt reale.. soc! Asa o fii, doamne ajuta zic in gand si stabilim in cat timp ajunge (ca bonus, a raspuns repede si a ajuns exact la timp, ba chiar cu cateva minute mai repede) si serviciile oferite. 350/h, oral / normal / anal - iar, prost eu.

Ajunge dameza, intradevar e blonda, posibil de o inaltime similara si greutate.. dar nu, nu e ea cum nici eu nu sunt Brad Pitt (sau poate sunt si vin sa fut scump si prost in Romania). Dam sa stabilim detaliile si aici apare prima problema, 350, dar analul inca 100Ron... scuze, prost eu ca nu am intrebat. Mai aveam fix 100 de lei in portofel, parca i-as fii dat in momentul ala doar sa-i sparg curu de ciuda, dar am zis nu, aia e, merge si fara ca oricum nu era musai.

Platesc din proprie initiativa banii, desii daca nu ii scoteam eu sigur ii cerea ea in urmatoarele 5 secunde, ne dezbracam si sunt invitat sa ma intind in pat. Execut, domnita scoate o crema si incepe sa execute un masaj / laba cu ambele maine, mai de chill asa, placut nu zic, dar nu scopul si motivul vizitei. Ma bucur totusi de el, in gandul meu nu e iar una grabita sa ma sug si sa plece, deci a picat bine scurtul masaj .. din nou... va dati seama... prost eu.

Nu dureaza 3 minute "laba masata" ca scoate domnita un Tango (jur ca n-am mai futut cu Tango de cand aveam 14 ani si imi faceam laba cu prezervativ sa vad cum e) si monteaza pe gigel. Nu vreau neaparat ON, dar cum tocmai facusem dus, ar fii mers mai bine. Face, nu zice nu, dar mai bagi 50 daca vrei, asa ca deja incepea sa ma enerveze situatia. 2/3 minute de OP mediocru si vrea sa treaca la normal, insist sa mai stea putin cu gogu'n bot asa ca il mai pupa 2 minute sa zic pana se opreste. Ok, ma gandesc, las ca numarul 2 vreau doar o finalizare orala si aia e

La NP ce sa vezi... LOT nu poate, o rog sa se puna pe burta, nu poate, asa ca dau in caprita cateva minute, deja sictirit, si finalizez deloc glorios in Tango.

 

Fiind fumatoare, propun o tigara in pauza, dar sunt refuzat pe motiv ca imi face masaj si fumez eu dupa. Mda, deja ceva mirosea cam tare in camera de hotel, nu stiam daca venea de la canalizare sau pute a tzeapa. Putea a tzeapa, va dati seama. Asa ca am mai primit un masaj scurt, 5 minute sa zic, imbracarea si plecarea.

Nu sunt atat de pasiv in general, dar efectiv nu am mai vrut sa ma cert, am lasat toata tarasenia asa si cum se zice... prost eu ca nu am intrebat cate minute inseamna la ea o ora (DTD 24 de minute ca idee)

 

Notele nu stiu daca isi mai au rostul, dar le oferim ca poate cineva / nimeni nu are chef sa citeasca toata baliverna de mai sus si se uita direct la ce conteaza.

Locatie - Hotel, deci nu conteaza

Domnita fizic - as zice un 7, e blonda, slabuta, pare sa aiba ceva tâțe dar nu as putea sa zic sigur pt ca nu a vrut sa isi dea jos sutienul pt ca o dureau sanii. Carnea pe fund asa cam moale, nu prea țapănă.

OP - 5, de trecere, asa cum am trecut si eu la statistica, cu rugaciuni si inchinaciuni

NP - 5? Nici nu stiu ce sa zic, fara LOT, fara nimic prea compicat, o caprita plictisita, s-a umezit putin, dar...

ANAL - X - astept sa vad daca se risca cineva sa mai scoata 100 extra.

GFE - 7 - sincer, aici sta cel mai bine, am reusit sa comunic si sa povestesc putin cu ea, mai mult decat cu altele. Mai degraba am vorbit decat futut oricum deci un 7 bine meritat.

Halatu - 350 ora ( acuma fiecare stie cat are o ora, o singura finalizare + usoara frecare lombada postcoitala.

 

Concluzia - prost eu, dar asa prost cum sunt, in vecii vecilor dumnezeu hristos amin nu mai o chem vreodata, am pierdut de mai multe ori banii la curve, dar niciodata nu i-am regretat asa.

 

Sper sa nu gresiti ca mine, stabiliti cu ea totul de la inceput, ca se pare ca ora are mai nou 24 de minute si nu include la toata lumea 2 finalizari si poate o fii mai bine.

 

@Colericul - preventiv, daca am gresit ceva, nu da cu paru'

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Si daca stabileai detaliile astea, gasea curva altele contra cost, gen "inca 100 sa imi dau jos chilotii, sau futi prin/pe langa ei". Unele curve sunt incurabile, ar trebui plecat la primul semn ca ceva nu e ok.

Doar asa s-ar mai educa si poate indrepra si ele
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...