andra000 Reputație: 150 Postat Septembrie 7, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2022 Ultima zi în București luna aceasta *) Link spre comentariu
mustaine Reputație: 36 Postat Septembrie 7, 2022 Partajează Postat Septembrie 7, 2022 in ce zona lucrezi in Bucuresti? Link spre comentariu
andra000 Reputație: 150 Postat Septembrie 7, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2022 5 minutes ago, mustaine said: in ce zona lucrezi in Bucuresti? Pe wapp orice alt detaliu nespecificat) Link spre comentariu
mikestar10 Reputație: 1 Postat Septembrie 7, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2022 ceva poze ? ms Link spre comentariu
andrei198235 Reputație: 49 Postat Septembrie 7, 2022 Partajează Postat Septembrie 7, 2022 buna....prin Timisoara ajungi? Link spre comentariu
andra000 Reputație: 150 Postat Septembrie 8, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2022 Cum nu am reușit sa va vad pe mulți și îmi este dor de funduletul vostru ...^^) am hotărât sa mai raman câteva zile pentru a va acorda timpul necesar ...*) Pofta de jocuri ude ))) Link spre comentariu
v3kt0r1 Reputație: 354 Postat Octombrie 16, 2022 Oras:Acasa Oras:Acasa Partajează Postat Octombrie 16, 2022 Stapana.. te-am suparat acum 2-3 luni insistand aiurea cu ceva! Ma poti debloca, te rog? As vrea sa imi accept pedeapsa.. mi-e dor de uro facut de tine. ….78 la final! Link spre comentariu
spargatoru de buci Reputație: 26 Postat Octombrie 17, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2022 Buna, mai esti in buc? Link spre comentariu
straponfist Reputație: 11 Postat Octombrie 17, 2022 Oras:Resita Oras:Resita Partajează Postat Octombrie 17, 2022 Buna Andra! In Timisoara cand mai ajungi? Link spre comentariu
rambokill Reputație: 123 Postat Noiembrie 1, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 La 08.09.2022 la 10:51, andra000 a spus: Cum nu am reușit sa va vad pe mulți și îmi este dor de funduletul vostru ...^^) am hotărât sa mai raman câteva zile pentru a va acorda timpul necesar ...*) Pofta de jocuri ude ))) Am vazut ca ai anunt disponibil pe Cluj? Esti la Cluj? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2022 Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 E incognito :)) Ba e in Timisoara, Bucuresti, Cluj.. nu mai stii nimic Ma tot chinui si eu sa o gasesc in Bucuresti dar nu raspunde Link spre comentariu
tarikice Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2023 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Octombrie 30, 2023 esti in tm ? mai prestezi? Link spre comentariu
Skoban Reputație: 50 Postat Aprilie 1 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 1 Buna Andra, ai un nr de whatsapp la care poti fi contactata? Multumesc Link spre comentariu
Skoban Reputație: 50 Postat Aprilie 1 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 1 Mi-e dor de ...Dunăvăț! 🙂 Link spre comentariu
serpiko Reputație: 162 Postat Aprilie 2 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 2 Madamme, titulara acestui totpic este gravida, am vazut pe Fetlife ca a postat de curand o poza cu burta de gravida. Link spre comentariu
Grigorij Reputație: 9 Postat Aprilie 2 Partajează Postat Aprilie 2 2 hours ago, serpiko said: Madamme, titulara acestui totpic este gravida, am vazut pe Fetlife ca a postat de curand o poza cu burta de gravida. Ce nickname are pe FetLife? Link spre comentariu
rambokill Reputație: 123 Postat Aprilie 2 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Aprilie 2 Acum 3 ore, Grigorij a spus: Ce nickname are pe FetLife? https://fetlife.com/users/7958480 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum