robertrobetm Reputație: 1 Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Băi asta rupe. Link spre comentariu
toporr Reputație: 757 Postat Martie 16, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 16, 2020 Cam tarziu, s-a consacrat gripa ! Link spre comentariu
Vizitator costel55 Reputație: 0 Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 lasa o recenzie https://nimfomane.com/forum/topic/3898-regulament-forum/?p=28686Ce pretentii sa ai de la unu' care are DOUA comment-uri, dupa inregistrare. Cred ca degeaba ai pus link-ul, ca nu stie ce trebuie sa faca cu el... Link spre comentariu
maru88 Reputație: 352 Postat Martie 17, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 17, 2020 O fi vreun alt destept care vrea sa faca rau cuiva. 2 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4380 Postat Martie 17, 2020 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Martie 17, 2020 O fi vreun alt destept care vrea sa faca rau cuiva.Asa'i, ai intuit bine. Colegul nostru #robert a avut chef sa se distreze (poate a avut motive, pula mea stie...) (am vb ieri seara cu fatuca, am dat report... Moderatorii nu au binevoit nici macar sa stearga nr si sa puna lacat, daca nu au avut timp/chef sa stearga topicu') 1 dag dal gas! Link spre comentariu
statistics Reputație: 4783 Postat Martie 18, 2020 Oras:Oras Oras:Oras Partajează Postat Martie 18, 2020 nici nu stiu de ce sunati sa deranjati pe farse clarenu este link pe publi, nu sunt poze, nu e prezentarea feteirog un moderator sa stearga numarul de telefon si sa ofere un "ban" frumos colegului infantil care a initiat topicul 2 Link spre comentariu
buxcont Reputație: 221 Postat Martie 18, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 18, 2020 am sunat eu ieri ... si a confirmat tipa ca este vorba de o prostie a colegului noastru (un fel de razbunare daca vreti) ... cazul este clasat ... se poate sterge topicul din punctul meu de vedere 2 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4380 Postat Martie 18, 2020 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Martie 18, 2020 nici nu stiu de ce sunati sa deranjati pe farse clarenu este link pe publi, nu sunt pozePentru ca am avut intalniri de calitate, rezultate din "farse clare". Eu stiu ca tu d'astea nu stii,in rest...imi pare ca'ti faci treaba bine. 1 dag dal gas! Link spre comentariu
bitchy Reputație: 1585 Postat Martie 18, 2020 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Martie 18, 2020 nici nu stiu de ce sunati sa deranjati pe farse clarenu este link pe publi, nu sunt poze, nu e prezentarea feteirog un moderator sa stearga numarul de telefon si sa ofere un "ban" frumos colegului infantil care a initiat topicul Banat, editat, lockuit, multumesc :)Seara frumoasa tuturor!Bitchy 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate