Sari la conținut

A fost cineva la această fata


Postări Recomandate

  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA

Ce mai mare teapa feritiva de ea.

Are dreptate colegul, o mare teapa.

Am sunat la ea sa o chem la mine, a vorbit placut la telefon, ma gandeam ca o sa iasa ceva frumos.Mi-a spus ca face de toate dar nu a fost deloc asa.

Primele poze (cea cu gagica data cu ulei) cu siguranta NU sunt ale ei, de al doilea set de poze nu stiu ce sa zic...

O vad de pe geam ca vine, deja imi displace, dar am zis hai sa incerc sa o primesc daca tot eram excitat.

Tipa e destul de grasa, la fata e comuna, sanii sunt lasati si fundul prea plat pentru gabaritul ei. Singurul lucru ce mi-a placut la ea au fost buzele carnoase. Am zis ca abia astept sa-mi traga un oral cu buzele alea.

Ca si atitudine la prima vedere a fost cat de cat ok. Am rugato sa mearga la dush, nu prea i-a convenit, dar s-a dus pana la urma.

Revine in camera in maieu si chiloti, scoate prezervativul, il monteaza si incepe sa-mi faca oral. Am intrebato ce face, ca vroiam oral neprotejat, spune ca ea face doar protejat si ca trebuia sa intreb la telefon. Se pune pe oral, cel mai slab oral care l-am primit vreodata, cred ca si o virgina l-ar fi facut mai bine. Nu strangea deloc cu gura,plus prezervativul ala era asa de gros de chiar n-am simtit nimic.O rog sa-mi dea ceva limbi pe coaie, incepe si le atinge doar asa putin cu varful limbii. Incerc sa o mangai pe par, se supara, incerc macar sa o sarut, spune ca ea nu saruta, ii zic sa-si dea jos maieul macar sa ma joc cu sanii ei, stramba putin din nas dar se conformeaza. Fiind dezamagit de oral, ii propun un sex intre sani, dar cum era de asteptat nici asta nu face.

Incercam si NP, o rog sa vina peste mine, zice ca doar pe la spate sau misionar face ( normal, sa nu depuna efort balena) ca doar ii e greu la 300 de lei ora.

In momentul acela mi-a venit sa o pocnesc dar am renuntat si i-am zis ca imi ajunge si ca poate pleca. Ii spun sa-mi lase macar 150 inapoi si spune ca nu.A deranjato foarte tare faptul ca am oprito, pe langa ca era o bataie de joc din partea ei, tot ei nu-i convenea ca nu am mai vrut sa continui. A plecat nesimtita fara sa inchida usa dupa ea.

Mi-a parut rau de bani, 300 de lei aruncati la gunoi, defapt daca ii aruncam la gunoi, la propriu eram mai castigat, poate se bucura vreun boschetar daca gasea 300 la gunoi :))

  • Like 2
Link spre comentariu

Nu te supara pe mine dar te-a pacalit asta in ultimul hal.Eu daca eram in locul tau ii spuneam sa inceapa sa faca treaba calumea pana nu ma enervez.Nu cred ca avea tupeu sa faca figuri la tine in casa.Daca vedeai ca face figuri o scoteai in suturi sa vezi cum ii ieseau figurile.Inteleg cand esti la ele in locatie ca isi permit dar la tine acasa tu esti seful.Ai fost moale si a profitat...

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...