Sari la conținut

Curva Zalau


robert1333

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

mergeti si vedeti nu va costa mult....in jur de 45 de ani , suge bn ...oral+normal protejat ....urata la fata, sani mici, fund bombat(atata ii de ea ) .... incercati poate voua va place...eu mai mult de 1 nr nu am putut ....nu imi place mai deloc ....prin salaj multe variante nu avem :)))

Link spre comentariu
  • Telefon: 0000000000
  • Oras:Cluj
  • Telefon: 0000000000
  • Oras:Cluj

Fratilor mai sunt in salaj si chiar ok nu pot sa va dau nr fără acordul lor dupa ce o sa vb cu ele cu siguranță

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

luckyy daca aveai dadeai nr.... doar nu crezi ca se fut numai cu tn:))))...pe astia  nu ii inteleg , de unde stiu ele ca noi avem nr de la tn?? :-j pune frate nr daca ai :-j nu ne tot lua cu vrajeli:)))) crezi ca alea numai cu tn se fut?:))))

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

:)))) ce glume pe el :))))) si pe cn crezi ca intereseaza ca au sau nu au copii? cand o suni nu o intrebi de familienu? tarif si timp ...atata intereseaza pe fiecare, 1% poate mai discuta cu ele in alt scop :-j fi serios ....crezi ca ma intereseaza ca ea are familie sau NU??? inca ma enerveaza alea care incep sa imi povesteaca aiureli :-j daca vrei ne dai nr daca nu tine pt tn , nici nu stiu dc mai intrii pe forum sincer daca nu vrei sa impartasesti nr si povesti cu altii :-j ........hai nu mai intra ca nu ne intereseaza sincer basmele tale

Link spre comentariu
Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Nu poate posta decat cu acordul fetelor

 

De asemenea, este interzisa postarea de informatii private (fotografii sau nr de telefon) fara acordul persoanei in cauza. Daca aceste informatii, poze, numere de telefon, sunt deja publice prin mass-media (anunturi on-line, presa scrisa), consideram ca titularul (titulara) este de acord cu publicarea lor.

 

Sorry, regulamentul asa spune, si e si o regula de bun simt, nici mie nu mi-ar fi placut sa incepe sa ma sune tot felul de indivizi sa ma intrebe de scor daca nu-mi publicam numarul nicaieri.

Cel mai bun lucru ce poate faca e sa le convinga ca e ok sa publice numarul pe forum.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

pai sa pune nr ...sunam fiecare si din 4 pe 1 sigur il accepta .....doar aplici "ca un prieten mi-a dat nr" :))))) ii pui un scor piperat si ii cam rezolvata problema

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...