Sari la conținut

Giulia, blonda, total, sagului 0739537397


Postări Recomandate

 

 

Compara reacția ta cu a unui alt coleg, care a primit țeapă, ca asa a vrut fata, spre deosebire de tine, căruia nu i s-a confirmat întâlnirea și ești foarte supărat.

 

Cum răpunde un frustrat:

 

Promovati toate nesimtitele.Vorbesc cu ea ieri a zis ca nu are loc azi,ii scriu azi zice ca maine la 18 daca vreau,i-am zis ca nu astept atat.Imi scrie ea dupa 20 de minute zice ca are fi libera pentru o ora.Ma intreaba in cat timp ajung? Zic 20 de minute.Ajung in 16.Mai raspunde? Nu! Normal ca nesimtita a luat pe altcineva.Acuma plec ca prostu din parcare.Am mai stat si 40 de minute am zis poate totusi.Sa nu mai lasati recenzii la mizerii din astea care te pun pe drum degeaba mai ales ca risti sa iei amenda cat casa.Sper sa nu apara aparatorii patriei cu linsul in fund ca astea nu sunt vremuri de luat apararea cand te risti sa le vizitezi si ele trag teapa.

Sa nu mai spun ca daca tot si-a luat client putea sa scrie nu mai astepta prostule ca am luat pe altcineva.Apare conectata da e greu sa ii zic celui de sus sa o scuze 30 de secunde sa raspunda la un mesaj.

Mi-a vazut mesajele si nici ca a raspuns ceva.

Ma abtin sa devin spurcat la gura cu ea ca ar merita sa ii zic cateva.

Mergeti la ea ca paziti parcarea ca mine.

Numai bine la toti.

Cum răpunde cineva cu 7 ani de acasă :

 

Salutare,

 

Am vrut sa merg si eu astazi, am vorbit cu ea pe What's App, stabilit ca ajung in 30-35 de min, ajung dupa 20( am prins destul de liber orasul ).

Ii scriu ca am ajuns mai repede si ca astept, observ ca e offline deci clar e ocupata si astept, pana la urma nu era vina ei.... si astept si astept..

Trec 10-15 min, o vad online si ma gandesc... ok, o sa-mi spuna ceva... dar m-am inselat. Redevine offline..mai stau 10-15 min, realizez ca probabil o sa mai am de asteptat cel putin inca 15-30 si decid sa plec... I-am dat mesaj ca plec... mi-a raspuns ulterior ca isi cere scuze dar "colegul" ( sa-i spun asa) a vrut sa stea o ora... mna macar si-a cerut scuze ceea ce e mare lucru.

 

Eu sunt dezamagit deoarece observ ca toata lumea o lauda si imi doream sa o vad, cu toate ca am stat paznic in masina nu sunt suparat ( o sa spun in alta parte de ce ), conteaza mult pentru mine ca si-a cerut scuze si probabil o sa o vizitez peste ceva timp...cred.

 

Am scris deoarece oricine trebuie sa invete din greseli si cu cat greseala este mai vizibila sansele ca ea sa fie corectata sunt mai mari.

 

 

 

Cum putea sa nu iasă telenovela când doar pentru ca nu poți sa îți asumi ca nu cunoști conceptul de programare jignești și continui sa răspunzi oamenilor pe care ii consideri de 2 bani și cărora ai promis de la început ca nu le vei răspunde?

 

 

 

Cu un limbaj ca al tau sunt de acord asa comunica cineva care are carte.

Nu iesea nicio telenovela daca nu se gaseau 2-3 care stau pe forum fara nicio contributie sa se lege de mine.

Nu i-as fi zis nimic daca nu era situatia asta cu pandemia,am mai fost in trecut si la altele si am mers degeaba ca nu au mai raspuns si n-am zis nimic.

Am tot incercat sa termin polemicile despre aceasta intamplare si apare un aparatorul patriei ca a vazut conversatia si bla bla bla..

Eu deja am trecut peste aceasta intamplare nu am nimic cu ea,nu mai sunt interesat de ea si nici n-am sa mai raspund oamenilor de 2 bani care se leaga de mine pentru ca am indraznit sa imi spun punctul de vedere.

O seara frumoasa gvbolovan.Te salut.

 

Trecând peste frustratul de mai sus, am revenit la Giulia ieri și am avut o întâlnire la fel de reușită ca de fiecare data, cu programarea respectata și servicii complete.

Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA

Vizitat doamna pe la mijlocul lunii aprilie.

Mi-a dat un vibe bun la telefon, dar a fost greu de stabilit o intalnire, are foarte multi clienti, cum au patit si alti colegi, m-a tot programat de pe o zi pe alta. In cele din urma am reusit sa ajung.

Mi-a comunicat adresa, dar cand am ajuns mi-a dat adevarata adresa, la vreo 2 min de mers pe jos.

E o femeie draguta la fata, chiar spre frumoasa, destul de inalta, pare mai zdravana ca in poze.( nu e grasa, e doar mai dotata). Sanii sunt putin lasati, dar piesa de rezistenta e fundul mare si bombat.M-a asteptat cum i-am zis, in chiloteii aceia rosii din poza de la whatsapp.

M-a poftit la dush, baie dotata cu tot ce trebuie.

In camera de actiune este un pat foarte mare, oglinzi destule incat sa vezi din toate unghiurile, lumanari si muzica de relaxare.

Un mic detaliu ce nu mi-a placut, i-am zis ca doresc o finalizare cu posibilitatea de prelungire la o ora si a raspuns ca face programari doar la ora,programanu-ma pentru o ora, dar in cele din urma am ramas o ora pentru ca mi-a placut. Citind de pe forum ca face un masaj fain, am rugato sa-mi faca. Masajul foarte bun, apasat, mi-a spus ca are ceva cursuri. Chiar m-a relaxat masajul ei, era foarte faina senzatia cum ma atingea cu sanii pe spate, plus fundul acela apetisant care se vedea in oglinda cand statea aplecata deasupra mea. Chiar daca masajul a fost excelent, a trebuit sa o opresc pentru ca nu mai aveam rabdare.

Am inceput cu sarutari pe corp, saruta si pe gura, dar pasiv, m-am jucat cu fundul ei, apoi am trecut la oral neprotejat, in mai multe pozitii, lins de oua, se batea cu ea pe fata, pe buze, o scuipa, foarte ascultatoare. Deep-ul nu ii iesea pana la capat. Am finalizat la ea in gurita, cred ca accepta si finalizare pe fata dar nu sunt sigur.

Am stat putin sa povestim, a mers la baie, am mers si eu.

Din nou putin oral, apoi trecut la anal, cu mine pe spate si ea cu fundul spre mine, apoi mama iedului. Cu aceasta ocazie mi-am dat seama ca sexul anal nu e de mine, mai mult imi place cel vaginal, probabil faptul ca e surprinzator de larga la anal si asta m-a facut sa ajung la aceasta concluzie. Dar pentru pasionatii de anal e perfecta, duce foarte mult, poti sa dai tare in ea, mi-a spus ca prefera sexul anal. Terminat in prezervativ anal.

Ce urmeaza a fost foarte frumos, am ramas in erectie dupa al doilea numar si ce sa vezi, imi scoate prezervativul si incepe sa ma suga. Uau, chiar ii place ceea ce face, am zis sa profit de ocazie si sa mai facem un numar cu ocazia asta. Am inceput sa-mi fac laba puternic in timp ce ea ma lingea pe oua, am finalizat la mine pe burta, apoi a lins ea tot.

Deci am avut 3 finalizari,ca timp cred ca peste o ora.

Si acum notele:

Aspect general 9

ON 9,5

AP 9,5

Igiena 10

Atitudine 10

GFE 9 (se lasa sarutata, dar nu vine sa te sarute)

Eu o recomand,in special daca vrei ceva hardcore, pare nimfomana, am platit 200 de lei pentru o ora, parerea mea ca nu gasesti ceva mai bun la banii astia. Eu am sa mai merg la ea neaparat.

Apropo, mai stiti ceva de ea, daca mai presteaza, ca pe publi nu mai are anunt de mult?

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Acasa
  • Oras:Acasa

Salut  tuturor scuze pentru recenzie cu intarziere am fost la Giulia in final acum 2a saptamani  o persoana super de treaba si ok  am optat pentru  o ora jumata decontand 300 ron, am zis ca poate reusesc sa fac 3 numere  da din pacate  doar 2a ca la al 3 lea am obosit de abia mai mergeam pe picioare, nu o sa mai lugresc mult cu vorbaraia cum o mai fac uneori.

Note:

Aspect general 9
ON 8.5 ( ii place mult sa se joace cu ea cu toate ca nu`s un fan al oralului)
NP 9
Igiena 10
Atitudine 9
GFE 9.5

 

Mentionez notele sunt subiective  nu tin cont de  de alte note date de alte persoane sunt strict parerea mea.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 32112
  • Oras:Banat
  • Oras:Banat
Salutare la toata lumea ,

 

in seara asta am revizitat-o pe Giulia. Desi pina acum nu i-am facut nici o recenzie, azi am considerat ca a venit timpul. 

Deci, daca l-a inceput faceam o programare la maxim cateva ore, dupa ce colegii au pus pe forum s-a ajuns la aproape 2 zile, asta daca nu ai noroc de cineva care anuleaza sau nu se prezinta. Inca de la inceput mi-a placut un lucru - organizarea si respectarea intalnirilor.

Daca esti si unul care la randul lui isi respecta programarea nu ai nici o surpriza neplacuta, daca apare ceva neprevazut, ea isi anunta clienti (obisnuinta de a lucra cu cerc restrans se vede ).

Nu raspunde la telefon daca are client ,deci ii destul de greu de prins la telefon. Mai usor cu whatsapp.

 

Ajuns,ne-am pupacit putin apoi am fost servit cu un whisky mic si un suc. Eu am fumat si o tigare in bucatarie (ea nu fumeaza). M-a asteptat imbracata foarte sexi.

In dormitor -  o muzica discreta la tv + betisoare parfumate+ pat mare +oglinzi = cuib de nebunii. Deci am trecut la nebunii , si chiar au fost  

Desi am venit hotarat sa castig *meciul* am pierdut din nou la puncte, asta in conditiile in care am reusit sa o fac de 2 ori sa termine, dar raspunsul ei a fost pe masura. Are o placere de a o suge si de a se fute de neimaginat (si energie pe masura ), iar daca ii esti si putin simpatic ......intelegeti voi  . O sedinta de mers la sala ii o gluma daca o provoci :sweaty

Se pare ca am priza la basarabence  (si ele la mine). :laugh2 

 

 

Rezumat 

 


Programari respectate de fiecare data - 10

Locatie - curata, baie cu tot ce vrei-10

Aspect Giulia  : frumoasa la fata , inaltuța, picioare lungi , fundulet bombat ,sanii putin lasati - 8,5 

GFE: - primitoare,prietenoasa , te binedispune, FK ridicat, stie sa se faca dorita (aproape senzatia de amanta ) - 10+

Masaj - bun spre f.bun - 9,5

ON - foarte bun - 10 

NP -  deschisa la orice pozitie + o energie debordanta (daca iti pui mintea cu ea) + ai o imagine superba.+ cum se misca  - 9,5 

AP - preferinta ei - (nu-s prea mare fan dar.....cu ea ii altfel ) - 9,5 

Igiena: 10

Halatul -de regula 200/ora dar eu am stat de data asta 90 min. deci a fost 300 .

 

 

 

In final consider ca ii una dintre cele mai bune oferte avand in vedere infatisarea, atitudinea, serviciile si pretul. 

De revenit si de recomandat mai ales la prieteni !

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Salutare la toata lumea ,
in seara asta am revizitat-o pe Giulia. Desi pina acum nu i-am facut nici o recenzie, azi am considerat ca a venit timpul. 
.................

Asa da.

P.S. Am fost primul care ti-am "bonusat" recenzia. Spun asta pentru ca n-ai cum sa vezi :laugh2. Inca. Mai ai nevoie de 180 de postari.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 32112
  • Oras:Banat
  • Oras:Banat

Asa da.

P.S. Am fost primul care ti-am "bonusat" recenzia. Spun asta pentru ca n-ai cum sa vezi :laugh2. Inca. Mai ai nevoie de 180 de postari.

Mersi !

Referitor la vazut - exista o solutie simpla numita premium  :laugh2

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Din pacate nu lucra dupa cum vi se scoală, doar pe baza de programari

Asa, cearta-ne! Mama noastra de neciopliti. N-o mai sunati, fratilor! Programati-va si gata.

P.S. Cum sa ne programam daca nu interactionam cu fata? Adica daca nu vorbim cu ea, nu schimbam un mesaj, alea, alea. Intreb si eu pentru un prieten.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara

Asa, cearta-ne! Mama noastra de neciopliti. N-o mai sunati, fratilor! Programati-va si gata.

P.S. Cum sa ne programam daca nu interactionam cu fata? Adica daca nu vorbim cu ea, nu schimbam un mesaj, alea, alea. Intreb si eu pentru un prieten.

Giulea este ca serviciul medical de stat unde doctori buni is mai ieftini fata de cei privați dar trebuie sa ne asteptam rândul, cu o programare făcută ieri la ora 8,raspunsul i-am primit la 12 (chiar ii ocupata gagica)pentru astazi la ora 7 dar asteptarea a meritat din plin
Link spre comentariu
  • Oras:Bangkok
  • Oras:Bangkok

Bună seara.Tocmai ce am revenit de la Giulia.Pff,tot mai greu de prins,abia am reușit să dau de ea, cu programare făcută de pe o zi pe alta,pentru ora 19 astăzi.

Programare pe o oră, același tarif, lăsat discret după acțiune.

Am început cu un masaj excepțional (pe care l-am cerut și a doua oară 😄), continuat cu o finalizare normală iar ulterior am optat pentru una orală.

Fata la fel ca și data trecută,cu mult bun simț iar ca aspect cum am menționat și în recenzia trecută...mie unul îmi place.

Are o energie exemplară,dat fiind faptul că își începe ziua de la ora 07.00 😄.

Daca se simte și puțin atrasă de tine cu siguranță întâlnirea va fi un succes.

Data viitoare probabil voi încerca și eu un AP.

De recomandat nu,pentru că nu mai prind eu loc.😬

Nu se uită la telefon când are client!Deci SMS sau WhatsApp, băieți.

ÃŽntr-o altă ordine de idei, Nelule fă-ți timp să o vizitezi, că îmi vei mulțumi mai târziu.

Mă opresc aici,că se aude ceva: "Honey,I'm homeee".😄

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara

Salutare futaciosilor🙂,dupa cum vi-am precizat si mai sus, programarea întâlniri cu Giulia a decurs fara "probleme" ,singurul inconvenient este ca trebuie sa astepti de pe o zi pe alta(ceva imi spune ca din 15 mai va trebuie sa asteptam chiar 2 zile daca avem ghinion),însă datorită recenziilor mi-am dorit foarte mult sa o întâlnesc.

Programarea sa realizat doar pe whatsapp unde am interacționat foarte bine ,apelul telefonic fiind necesar doar cu 5 min inainte de programare.Primul contact vizual a fost foarte placut ochiului:aprox 30 de ani,blonda cu un corp bine conturat în special fundul.Locatia se pare ca o stiti cu toții (miros placut ,lumini,muzica,oglinzi,pat confortabil),însă ma asteptat cu cafele făcute (stabilite inca din programare,fiind 7 dimineața...) care mai dat un vibe placut atat prin implicarea unei intalniti reusite cat si prin punctualitatea,facut dusul de rigoare,ne-am savurat cafelele(subiectul conversației fiind "seen-ul" din acest tipic, însă neputând sa-mi iau ochii de la picioarele ei superbe).Am achitat amendat dinainte din obișnuită: 200 lei.

Am stabilit dinainte planul de atac :finalizare-masaj-finalizare.A început cu un ON de toata frumusetea (ajuta mult oglinziile),deep,cu finalizare orala insa ce ma surprins este ca a înghițit toate "proteinele" din gura ei, cea ce ma convins ca ii place pula,nu ca toate sclifositele de lux,deoarece a durat primul număr cam 25 de min (in ultimele 12 ore mai având 2 finalizării,fiind cu nevasta acasa😅😅😅,parca a presimțire cva), am hotarat ca restul timpului sa imi faca masaj care ma relaxat la maxim.

NOTELE MELE:

Locația:9,5(nu ii centrală daca stați in nord...,boboboon stie cum îi)

GFE:10+++

ON:10 (face absolut orice ,determinată sa te vada cum tremuri)

AP:data viitoare

Masaj:9(nu prea am frecventat saloanele de masaj ,nota irelevanta)

Igiena:10(nici un miros suspect dimpotrivă miroase foarte bine,duș complet,prosopul curat)

DE REVENIT?:cu siguranță doar ii sunt dator cu un anal(o excită mai tare ca si normalul după spusele ei) si inca o data iti multumim cristiandavid dați-ar Dumnezeu sanatate

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 32112
  • Oras:Banat
  • Oras:Banat

-Salutare colegi de*suferința* ,

 

avand in vedere ca Giulia are 19-20 recenzii pozitive (fara sa pun cele a celor care au revizita-o si au lasat din nou recenzie ) propun trecerea ei la Top.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara

Bună seara.Tocmai ce am revenit de la Giulia.Pff,tot mai greu de prins,abia am reușit să dau de ea, cu programare făcută de pe o zi pe alta,pentru ora 19 astăzi.

 

Maine imi fac programare pentru Duminica sa stau liniștit
Link spre comentariu
Reputație: 3140
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

va tot plangeti ca dati din ce in ce mai greu de ea, da de aia tot ii faceti recenzie :)), mai o si propuneti la top

combinat cu pretul bun, e o reteta numa buna sa si creasca pretul si sa scada sansele si mai mult sa ti faci o programare care sa convina ambelor parti ca ore

  • Like 2
Link spre comentariu

-Salutare colegi de*suferința* ,

 

avand in vedere ca Giulia are 19-20 recenzii pozitive (fara sa pun cele a celor care au revizita-o si au lasat din nou recenzie ) propun trecerea ei la Top.

Cam greu cu promovarea....nu prea indeplineste conditiile din pacate....dar dupa 15 mai poate merg futacii colorati si o trece la top..

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Am fost si eu zilele trecute la Giulea, programare prin whatapp, totul a decurs normal mai putin locul de parcare tipic zonei full de masini peste tot, intr-un final am cocotato pe o bordura si am plecat la "semanat/semințat". Giulia o fata foarte draguta cu un vaib excelent ce îți face ziua buna, ma astepa intrun compleu sexy rosu si foarte zambitoare imi explica regulile agriculturii si incepem in a se juca cu stiuletele într-un fel cum numa ia stie pana am insemantat tot pana la ultima picatura . Dupa on formidabil ma cer la baie si vin inapoi cu forte proaspete si se ofera sa-mi faca un masaj. Masajul e de nota 10 te relaxeaza si de moleseste pana la tura 2 de semanat. In timpul masajului purtam un dialog putin mai amplu unde imi dau seama ca :AI SI CU CINE VB! mai rar asa ceva. Trecem la tura 2 unde inpepe din nou cu un On de zile mari pana intareste stiuletele si ii propun sa incercam pe la spate se conformeaza are o pasarica numa faina putin stramta dar faina am simtito fain unde seman glorios in caciulita si ma cer din nou la baie ptr dush unde are geluri de dush +prosop curat. Ma intorc in camera plina de oglinzi si de ambient placut mai stau 10 min la povesti si plec fericit dupa o zi minunata de semantat.

 

Loc parcare - 2

ON - 10*

NP - 10*

AP- Nu a mentionat nimic dar nici nu ma tentat

Gf- 10*

Tariful 200h

Recomand doar ptr mine :).

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 32112
  • Oras:Banat
  • Oras:Banat

Cam greu cu promovarea....nu prea indeplineste conditiile din pacate....dar dupa 15 mai poate merg futacii colorati si o trece la top..

Care conditii nu le indeplineste? Ca eu stiu ca este vorba de 10recenzii pozitive ,nefiind necesar ca ei sa fie colorati. Are 20 de la *necolorati*  :rax2  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Bangkok
  • Oras:Bangkok

va tot plangeti ca dati din ce in ce mai greu de ea, da de aia tot ii faceti recenzie :)), mai o si propuneti la top

combinat cu pretul bun, e o reteta numa buna sa si creasca pretul si sa scada sansele si mai mult sa ti faci o programare care sa convina ambelor parti ca ore

Dacă și Cristiandavid o ținea pentru el nu o mai descopeream nici eu și nici alții... că nu prea îmi ardea de noi sexperimente in plină pandemie,mai ales că am luat țeapă de cateva ori în încercarea de a găsi ceva #new entry pe Publi24.🙈

Așa că Shiva, profită de moment cât încă serviciile/tariful sunt de actualitate!😄

Link spre comentariu
  • Oras:Bangkok
  • Oras:Bangkok

Care conditii nu le indeplineste? Ca eu stiu ca este vorba de 10recenzii pozitive ,nefiind necesar ca ei sa fie colorati. Are 20 de la *necolorati* :rax2 :laugh2

Top Escorte:

 

Promovarea ca escorta de top se face prin acumularea a 10 recenzii poziitive de la membrii colorati - serious contributor,vip,platinum,premium scrise de dupa 2014 iar decizia apartine administratorilor/moderatorilor

Are și Florinel dreptatea lui.Cel puțin aici.

Link spre comentariu

Care conditii nu le indeplineste? Ca eu stiu ca este vorba de 10recenzii pozitive ,nefiind necesar ca ei sa fie colorati. Are 20 de la *necolorati*  :rax2  :laugh2

Citeste regulamentul....necoloratii nu conteaza  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...