Sari la conținut

Giulia, blonda, total, sagului 0739537397


Postări Recomandate

salut. fiind in interes de serviciu in deplasare la Timisoara, am ajuns si eu la domnisoara din topic, manat ce e drept de recenziile extraordinare de aici.

Vreau sa va spun ca doamna/domnisoara e fenomenala. Mie mi -a placut tot. este la superlativ, ii place ceea ce face. sex oral, normal, anal. tinuta sexy...

Locatie: in apropiere de calea sagului, 10 super locatia

Doamna: 10, m-am indragostit, sincer

Oral: 10, cu deep

normal: 9, se misca foarte bine

anal: 10, ii place maxim

GFE:10 +++ e prea smechera femeia

Tarif: 200 ora, lasat 250 din proprie initiativa, doar un numar am reusit in rest m-am bucurat de prezenta ei.

Fiti domni!

Stimata doamna/domnisoara te pup dulce, esti fenomen.

 

Fraiere! Fraierii ca tine strica piata! 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Disponibila
  • Oras:Timisoara
  • Disponibila

Am vizitat doamna cu vreo doua luni in urma, programat cu doua zile inainte, zona Sagului, apartament cu o camera foarte ok.

Despre doamna nimic de zis, e ce trebuie, simpatica, sani lasati compenseaza prin atitudine, vrasta 30+.

Am stat 1 ora, sex oral, normal si anal (totul protejat), cu mai multe pozitii schimbate + masaj in pauza.

De recomandat: DA.

Pret: 200 RON/H.

Note de la 8:50 in sus.

 

PS: suna telefonu, nu raspunde, probabil a revenit

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Fraiere! Fraierii ca tine strica piata! 

@Skyrocket din pacate da.

Astia is ca aia care mergeau sa intrebe profesorii la care se putea copia, daca se poate copia.

Unii din ei pot fi intelesi ca au dereglari mintale insa unii chiar ma gandesc la ce cacat a obtinut el ca a lasat cu 50 de lei mai mult.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salutare. Doar ce am revenit de la Giulia, și ma simt dator cu niște vorbe la cald. Mânat de curiozitate, încă de la prima recenzie și apoi de schimbul de sms-uri cu ea, bunul simț de care dădea dovadă, am zis hai. Și de faptul ca de trei săptămâni stau doar în apartament, nu doar ca nu am văzut femei în acest timp, dar am ajuns sa ma duc la magazinul de peste drum doar sa mai schimb două vorbe cu vânzătoare, sa nu înnebunesc.

 

Fac programare prin sms, stabilim o ora, 200 de lei, facem ce vreau eu. Bun, acum sa ajung la ea și sa ma întorc, fără sa nu iau amendă în tot acest timp. Completez eu declarațiile pe telefon, în asa fel încât să-mi fie justificată prezența în zona și plec pe jos cu o bucurie în suflet mai ceva ca un copil mic care deschide un ou kinder sa vadă ce jucărie e la interior. Am ales-o pe ea, pentru ca stam la distanta foarte mică unul de altul, o stație de autobus, unul de altul. Pe drum eram cu ochii în patru, mai ceva ca 007, mergeam pe jos și ocoleam artere principale.

 

Ajung la locația indicată de ea, apoi ma îndruma spre adevarata locație. Din motive de siguranță mi-a dat altă adresă. Când ajung și încep sa urc scările, hopa, adresa Carinei. Drumul acela îl știam și cu ochii inchisi. Ajung îmi deschide ușa, același accent, același mod de primire, deja mă torturau amintirile. Ce mai lipsea era Carina însăși, în rest...amintirile ma chinuiesc, amintirile ma răscolesc, ca să citez o formație renumită de la noi.

 

Emoții de ambele părți, normale pentru două persoane necunoscute. Asta mie nu îmi place, până se trece peste faza asta de început, când te cunoști, pana te obișnuiești. Stabilim un număr, masaj și apoi alt numar, daca mai reușim. Fac un dus, revin în camera, începem sa ne jucam putin, imi face oral, avantajul fiind oglinzile, nu știam unde sa ma uit, parca eram într-un film porno. Ma uitam peste tot, doar la ea nu:))...si in tavan ma uitam după oglinzi sa vad dacă are, dar nu, acolo nu avea. Am zis ca poate crede ca nu îmi place de ea:)). Terminăm cu o finalizare orală de zile mari, și spre surprinderea mea a înghițit tot, mai continua sa îmi facă oral și după, ca să o citez, sa nu las nici o picatura, sa curăț tot. Mai ca nu mai aveam nevoie de dus după. Și toate astea, fără sa discutam, sa negociem înainte, sa ducem lupte seculare, cum e cu altele, chiar de la top. Totul a venit de la sine.

 

Ma duc totuși la dus, și în timpul asta ma gândeam, chiar dacă am discutat o ora, nu cred ca mai pot un număr, și revin în camera, vorbesc și cu ea, a zis ca e ok, nu e nici o problema, eu sa ma simt bine, un bun simț de nota 10. M-a servit cu apă, am început sa discutam, eu de asta aveam nevoie mai mult după 3 săptămâni de trăit în peșteră. Oricum eu am intuit de când am pășit pragul ușii, ca ele se știu, sunt prietene, și ca inițierea i-a făcut-o Carina. Cred ca, Carina s-a gândit la noi, și a zis eu nu mai sunt în țară, nu mai revin, dar rezolvam altfel :)). A zis ca nu se știu, și ca totul o pură intalmpare. Eu încă tind sa ma bazez pe intuiția mea, care nu m-a inselat niciodată.

 

Acum partea interesantă, nu stiu cât am stat de vorbă, dar cred ca am băut trei pahare de apă. Zic îmi spui te rog cât e halatul, ca nu stiu. Îmi zice 100 de lei, dar categoric cred ca am depășit 30 de minute la ea. Ba chiar mi-a spus, dacă vrei poți sa mai stai, sa mai vorbim sa mai radem. Deci nota 20, deși mie nu îmi place sa dau note

 

Ca să scurtez, ca m-am întins și probabil e greu de citi. Fata are acel potential, acel known how, specific Carinei. Nu te impresionează cu 90-60-90,sau mai știu ce tunning de întorci capul după ea pe stradă, dar cumva se lipește de sufletul tău și inevitabil o sa revii.

 

Scuze pentru unele greseli de ortografie, autocorrect-ul de pe telefon ma înnebunește.

 

O zi bună :)

"amintirile ma chinuiesc, amintirile ma răscolesc" buna de tot asta 3sud est :laugh2

 

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am vizitat azi domnisoara, dupa cateva săptămâni de fierbere. Chiar a meritat. Probabil cei ce nu vor sa o imparta pe giulia le este frica sa nu o piarda. Au fost 2 numere de incendiare cu masaj intre ele si fevbra muscullara dupa. Superba, pt voi ce vreti sa vi se inghita toata sperma..ii place la maxim...la fel a fost si pt mine ☺ï¸ðŸ¥°

Link spre comentariu
Vizitator fucku87
Reputație: 0

Un update la tarife și/sau la alte schimbări dacă e cazul, ar fi binevenit.

Ca se vorbea pe o pagina anterioara ca urma sa schimbe tarifele, dar nu a mai apărut nici un update după.

Are aceleași tarife dar si-a facut o operație la sâni ca sa ii ridice
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...