lexmann 334 Posted Saturday at 10:30 AM Share Posted Saturday at 10:30 AM La cat deschideti ? Quote Link to post
Membru Premium Aria_U_Relax 11 Posted Saturday at 11:00 AM Membru Premium Share Posted Saturday at 11:00 AM 29 minutes ago, lexmann said: La cat deschideti ? Cam intr-o ora suntem disponibile pentru programari Quote Link to post
Membru Premium Aria_U_Relax 11 Posted Saturday at 05:16 PM Membru Premium Share Posted Saturday at 05:16 PM Va astept cu mare drag Quote Link to post
natalianati 36 Posted Saturday at 05:27 PM Author Share Posted Saturday at 05:27 PM Pupicei Pupicei multi va asteptam sa incercati masajul nostru de relaxare si erotic Quote Link to post
Membru Premium Aria_U_Relax 11 Posted yesterday at 12:17 PM Membru Premium Share Posted yesterday at 12:17 PM Sper ca escapada voastra pentru relaxare din ultima zi a saptamanii sa fiu eu Va sarut Whatsapp me Va astept cu mult drag la mine acasa Quote Link to post
vreaunokian8 6 Posted yesterday at 12:20 PM Share Posted yesterday at 12:20 PM Nicio recenzie la Aria? Quote Link to post
Membru Premium Aria_U_Relax 11 Posted yesterday at 12:42 PM Membru Premium Share Posted yesterday at 12:42 PM 22 minutes ago, vreaunokian8 said: Nicio recenzie la Aria? Si eu astept Quote Link to post
natalianati 36 Posted yesterday at 12:43 PM Author Share Posted yesterday at 12:43 PM Baby come and play with me today Pupicei Quote Link to post
natalianati 36 Posted yesterday at 03:24 PM Author Share Posted yesterday at 03:24 PM Pupicei multi Quote Link to post
Membru Premium Aria_U_Relax 11 Posted yesterday at 03:26 PM Membru Premium Share Posted yesterday at 03:26 PM Va asteptam cu drag Quote Link to post
gabriel2110 54 Posted yesterday at 04:55 PM Share Posted yesterday at 04:55 PM Am vizitat o eu pe Aria. O fata foarte frumoasa, slabă dar mie îmi place așa, foarte tânără și se vede că nu are experiență la masaj nici de relaxare și nici erotic dar pare dispusa să învețe, daca ii soliciți ceva anume se conformează, in limita bunului simt desigur. La masajul de relaxare sfatul meu e să pună mai multă forță. Probabil că o să mai revin. Păcat că nu accepta cunii, ar fi fost și mai interesanta. Quote Link to post
natalianati 36 Posted 8 hours ago Author Share Posted 8 hours ago Va astept cu drag la mine Whatsapp me Pupicei Quote Link to post
Membru Premium Aria_U_Relax 11 Posted 8 hours ago Membru Premium Share Posted 8 hours ago 18 hours ago, gabriel2110 said: Am vizitat o eu pe Aria. O fata foarte frumoasa, slabă dar mie îmi place așa, foarte tânără și se vede că nu are experiență la masaj nici de relaxare și nici erotic dar pare dispusa să învețe, daca ii soliciți ceva anume se conformează, in limita bunului simt desigur. La masajul de relaxare sfatul meu e să pună mai multă forță. Probabil că o să mai revin. Păcat că nu accepta cunii, ar fi fost și mai interesanta. Iti multumesc mult Promit sa învăț cat mai multe de la colega mea Sa va placa si mai mult Va astept cu drag la mine Whatsapp me Va sarut Quote Link to post
Membru Premium Aria_U_Relax 11 Posted 4 hours ago Membru Premium Share Posted 4 hours ago suntem disponibile pentru programari Quote Link to post
norbert1976us 975 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Buna, se pot face 2 finalizari intr o ora? Multumesc Quote Link to post
Membru Premium Aria_U_Relax 11 Posted 1 hour ago Membru Premium Share Posted 1 hour ago 9 hours ago, norbert1976us said: Buna, se pot face 2 finalizari intr o ora? Multumesc Buna asta cel mai bine vb cu nati colega mea Eu nu am foarte multa experienta sunt mai noua de principiu se poate dar depinde foarte mult si de cum esti tu (adica daca iti vine cu usurinta a doua si daca prima se produce mai repede) va sarut si va astept Quote Link to post
norbert1976us 975 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 1 minute ago, Aria_U_Relax said: Buna asta cel mai bine vb cu nati colega mea Eu nu am foarte multa experienta sunt mai noua de principiu se poate dar depinde foarte mult si de cum esti tu (adica daca iti vine cu usurinta a doua si daca prima se produce mai repede) va sarut si va astept Merci pt rasp, va voi vizita ft curand. Quote Link to post
natalianati 36 Posted 1 hour ago Author Share Posted 1 hour ago Acum 9 ore, norbert1976us a spus: Buna, se pot face 2 finalizari intr o ora? Multumesc se poate dar nu as include asta in ofertele speciale pe care le avem acum ar fi 200 lei ora un astfel de serviciu cu dorinta ta si ar trebui sa facem prima finalizare mai repede ca sa avem timp sa ne igienizam & dus & apoi sa ne apucam de treaba pentru a doua si cum i-am spus si Ariei depinde foarte mult daca iti vine natural a doua altfel s-ar putea sa ma chinui la ceva ce nu se intampla (sti ce vreau sa spun) daca tu crezi ca esti ok cu asta una dupa alta astept sa imi scrii un whatsapp si te astept cu drag Quote Link to post
norbert1976us 975 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 4 minutes ago, natalianati said: se poate dar nu as include asta in ofertele speciale pe care le avem acum ar fi 200 lei ora un astfel de serviciu cu dorinta ta si ar trebui sa facem prima finalizare mai repede ca sa avem timp sa ne igienizam & dus & apoi sa ne apucam de treaba pentru a doua si cum i-am spus si Ariei depinde foarte mult daca iti vine natural a doua altfel s-ar putea sa ma chinui la ceva ce nu se intampla (sti ce vreau sa spun) daca tu crezi ca esti ok cu asta una dupa alta astept sa imi scrii un whatsapp si te astept cu drag Te sarut. Sunteti minunate. Quote Link to post
Membru Premium Aria_U_Relax 11 Posted 1 hour ago Membru Premium Share Posted 1 hour ago 9 hours ago, norbert1976us said: Merci pt rasp, va voi vizita ft curand. te sarut te astept cu drag la noi Quote Link to post
Recommended Posts