Sari la conținut

Ati mai reusit sa inscrieti ceva colegii?


Postări Recomandate

  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Una care am fost acum cateva zile si miam luat o mare teapa este asta https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/servicii-top-garantez-revenirea/gf0ei9f8g45h7f65e58i65f65de852id.html. Am vazuto pe net nu prea arata cine stie ce dar am zis hai ca merge. Iam dat mesaj pe whatsapp a raspuns mia zis ca sta in centru mia zis preturile 100 lei o finalizare 250 ora parca zicea ca face si oral neprotejat.Toate bune mam dus acolo mia zis exact unde sta.si cand deschide una supriza ea era cea din poza poza dar cu 10 kg mai mult si cu cativa ani mai putin. Am ramas socat arata urat trebuia sa plec dar am zis ca poate compenseanza prin sex si tot am ajuns acolo am zis hai sa stau.II dau bani si imi zice daca vreau oral neprotejat mai dai 50 iam zis ca pe net nu a zis nimic de asta. Dar mia zis ca face dar nu mia zis de bani. In fine aleg protejat. Si ma desbrac se dezbracz si ea si suprize arata mai urata dezbracata era grasa rau era ca un balon umflat. Parca mia fost rusine de mine ca mam dus la ea.Ma asez incepe cu un oral foarte slab cu mana rapid asa sa fie care a tinut maxim 30 secunde.Si zice hai pe la spate sau invers. Aleg sa stau eu deasupra si cu greutate dau dupa 3 minute incepe sa se vaite. Zicea hai ma nu mai termini ca ma asteapta altu jos nu o bag in seama continui si tot se vaita.Cu greutate puteam sa mentin erectia la cum arata si mai vorbea si ea si tot se grabea pana la urma am scoso ca nu mergea. Si iam zis sa imi faca oral nu a vrut ca nu mai face iam zis de cateva tot nu dupaia macar sa o faca cu mana dupa ce am insista ceva. Si a inceput cu mana cu doua degete imi venea sa mor de nervi pana la urma am facuto eu am terminat si am plecat.injurand. Deci per total a fost un dezastru vorbea in continuu era si urata si nici nu avea chef. Ma lua cu vrajeala daia ieftin. Unelele pana nu faci scandal si te certi cu ele nu se poate ca altfel te expediaza repede chiar asa.o nesimtita

  • Like 1
Link spre comentariu

Colegu eu cred ca nu fata era de vina ci tu ca ai ramas la ea daca ti se parea urata .

Eu daca ajung undeva si nu imi place ,plec . Eu nu imi bat joc de banii mei ca sa ce? Sa ma enervez ?sa nu-mi placa fata ?

Mi se pare ca exagerezi cu descrierea asta de 2 bani .

Poate fata chiar a încercat sa faca ceva . Dar daca tie nu ti a placut de ea nu inseamna ca si serviciile ei sunt proaste .

Link spre comentariu

  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Mersi supermax pentru ca mi-ai aratat acele pareri se pare ca fata e tepara rau. Si da adevaru ca nu am verificat pe net numaru desi mai verific cateodata si daca stiam nu ma duceam.Dupa cate vad sunt 3 subiecte deschise care zici ca e nasol.Victor ai dreptate intr-un fel da trebuia sa plec dar avand in vedere cu carantina asta nu imi permiteam sa ma plimb si am mai ramas ca macar sexu o sa fie bun.Cica exista un mit ca astea care nu arata bine fac sex mai misto si nu prea au fite.Dar credema ca nu a incercat fata se vedea ca era pe repede inainte avea si vrajeala daia ieftina.Nu a fost vina mea cum zici tu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...