Sari la conținut

0756708066 / 0742873551


varadero

Postări Recomandate

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Am vizitat recent cele doua domnisoare. Locatia este cea despre care s-a mai vorbit, in Marasti, langa Farmec. Apartamentul e curat, bine dotat, baia contine toate cele necesare, se ofera prosop curat si se schimba cearceaful.

 

Ne-am inteles fara problema in privinta vizitei, fetele sunt serioase. Intr-adevar insa, au obiceiul de a suna uneori inapoi de pe numar ascuns. Am ales-o pe Ana pentru prima experienta, dupa accent pare sa fie maghiara.

 

Desi facusem dus acasa, insista ca fiecare client sa faca dus si acolo, ceea ce nu e neaparat un lucru rau. S-a spalat si ea cateva minute dupa aceea. Banii se dau inainte de actiune.

 

Despre preturi s-a mai scris: masaj de diferite tipuri (care pe mine nu ma intereseaza), oral la 80 lei cu finalizare afara sau la 100 lei cu finalizare in gura. Doar Ana accepta CIM, insa nu accepta sa-i fie atinse zonele intime. In cazul colegei sale este exact invers. Nici una dintre fete nu presteaza alte tipuri de sex.

 

Fata arata ok, nu e deosebita, dar nici urata. Dupa ce si-a frecat sanii de mine, a inceput sa-mi faca oral. Desi avea unele tendinte de DT si unii colegi de pe forum i-au dat note mari, mie mi s-a parut mediocru. Nu acorda atentie la zonele adiacente, iar dupa vreo 10-15 minute te anunta ca ar fi bine sa termini, ca a obosit. Depinde insa de preferintele fiecaruia, pe mine nu ma excita neaparat “adancimea” cat alte tehnici.

 

Note:

  • Atitudine: 8
  • Oral: 7

Probabil voi reveni pentru a o testa si pe colega ei, Andreea.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Am sunat intr-o zi si mi-a taiat tot cheful atitudinea de veverita iritata a Anei. Ea e cea ok dintre ele, aia mica e fara sperante, e limitata in toate cele (ma abtin, ar putea fi spumos). Totul provine din acel "profesionalism" mentionat, care inseamna interes pentru bani, dezinteres fata de client, erotism cu lingurita. In aceste imprejurari - maxim neprofesionalism.

 

De cand figureaza astea la escorte, inainte aveau thread la masaje (nici acolo nu se potrivea ):). Si aia mica Andreea nu facea oral, in schimb permitea fingere ca, zicea ea, "n-am treaba" ): - apropo de erotism.

 

Recenzie n-am, ca nu m-am lasat pe mana iritatei.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Va salut!

am fost din nou la Ana. de ce? pt ca imi place si imi este la indemana ca locatie.De ce scriu o noua recenzie? Pentru ca a intervenit ceva nou si va anunt si pe voi. Am aflat din gura senzuala a d-soarei Ana, ca Andrea fata cea bruneta nu mai lucreaza in locatie.

Desi imi facusem programare la limita timpului ei de lucru adica pe la ora 22.00, luat cu treburi in timpul zilei, obosit, era cat pe ce sa zic "pas" , dar daca am promis la fata, m-am dus pt ceva rapid.Am ales de data asta un masaj cu finalizare la 50 de lei.Fata m-o asteptat ca de obicei dupa usa, era in toane bune, jucausa si simpatica.Desi nu-i place tot i-am furat doi pupici . Interiorul in locatie e schimbat, arata mai bine, e mai primitor.Tinuta de primire a fetei e foarte sexi cu niste snururi negre pe langa sanii ei frumosi.I-am dat banii, m-am dezbracat rapid, am facut un dus si mai rapid si m-am aruncat pe pat.Atentie folositi slapii ca e risc de lunecus maxim pe-acolo.O astept pe fata de la dus, cu iepurasul in sus.Cand vine si ma intreaba cum?, eu zic -, un frecus cu sanii si cu corpul si un handjob meseriash vreau.Si se executa fata.A urmat ceva interesant, in sensul ca fata isi facea treaba dar avea si chef de povesti si se distra ca eu de multe ori nu puteam raspunde din cauza ca ma excita teribil, inca de-al dracu o facea asa.Eh, cu povesti schimbari de ritm si de pozitii fata lucra intens si s-a deschis in sensul ca m-a lasat si pe mine sa pun mana mai serios pe ea , se excita fata tare, se umezeste si mai tare, numa ca se opreste cand e mai fain.E dracoasa rau dar de data asta o fost mult mai bine cu ea, am simtit-o mult mai prietenoasa decat in celelalte dati la ea.Am terminat pe fundul ei ispititor uitandu-ma la ea cum se masturbeaza .Dupa ce ne-am aranjat amandoi, a adus un suc si am fumat cate o tigara,stand in povesti ca doi prieteni.

Notele raman valabile de la prima recenzie, locatia e mai ok acum, noutatea fiind faptul ca Andrea nu mai lucreaza si ca am incercat si serviciul de masaj cu o finalizare caruia ii dau nota 10, subiectiv binenteles, pentru ca nush daca toti o sa fiti asa de norocosi ca mine, da io zic ca daca ii spui la fata ce vrei si cum sa iti faca servicul ,ea incearca sa iti faca pe plac.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

De circa o saptamana jumate am trecut pe la fete, mai exact la Andreea. Programarea a fost amanata de cateva ori, dar avand in vedere ca era tarziu nu aveam alte variante. Cand am ajuns acolo tipa mi-a zis ca nu presteaza ON si daca vreau pot sa stau la un handjob pt 60 ron, in loc de 80 ron cat ar fi fost ON. Am facut un dus scurt, si apoi m-am intins pe canapea si tipa a inceput un masaj destul de slab. Nu am avut multa rabdare pentru ca adormeam in scurt timp si m-am intors. Tipa a inceput incet cu handjobul, dar dupa 1-2 minute a marit turatia zici ca era un piston de la un motor de F1 care face 18-19k turatii pe minut. Initial am vrut s-o  domolesc putin, dar apoi mi-am dat seama ca e mai bine pt mine sa se incheie repede vizita, am terminat si in 3 min eram deja plecat. Note nu pot da decat pentru locatie un 7, in rest prestatia nici nu se califica pentru a fi notata. Poate o sa trec s-a vizitez pe cealalta care are recenzii mai bune, dar in seara asta nu a raspuns. In incheiere, dupa cum ar zice Borat: "Great success!!!..... NOT!"  :slap2

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:napoca
  • Oras:napoca

buna ziua acum doua saptamini am fost si eu la ana locatia este tot linga blocul sprei.

intradevar nu mai lucreaza decit ana cealalta dameza sa lasat sau a schimbat locatia.

locatia este o garsoniera destul de spatioasa curata zic eu .

ma

Link spre comentariu
  • Oras:napoca
  • Oras:napoca

cu  ana ma-m inteles la 80 roni doua finalizari prin  masaj, ok facut dus si eu si ana primit slapi si prosop curat

revenit in camera am inceput direct cu masajul erotic cerut de mine ana este o fata cu care daca sti ce vrei te poate satisface foarte bine prin tehnici de masaj.

fata stie si are cu ce a inceput sa se frece cu sini ei mari de mine ,la luat pe junior intre titele ei mari sa jucat cu el si nu dupa mult timp am finalizat intre sini ei.

continuat cu masaj de relaxare pe spate se pricepe si la masajul de relaxare.am mai povestit noi unele altele si ma intors ana si a inceput sa imi maseze juniorul eu la rindul meu am bagat mina la veverita si am constatat ca ii face placere sa umezit toata ana a recunoscut ca ii place sa faca sex oral si la luat in gura ,la inceput timid dar pe parcursul actiuni mi/a facut un oral foarte bun dar finalizarea a fost afara.

deci la pretul de 80 roni am primit doua finalizari,una manuala si un oral bun ,fata sa straduit sa ma faca sa plec multumit de la ia .

eu am sa revin sigur la ana. 

referitor la ce au scris mai sus colegi ,eu am sunat programarea sa facut a respectat ora ,nu a sunat inapoi .deci sint multumit

  

note.  locatia curata  primit slapi prosop  gel de dus.

masajulsi erotic side relaxare nota  8

oralul neprotjat  10

 

mai multe nu stiu daca face dar sunati si intrebati.

o zi faina sa aveti

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Bine v-am gasit,

 

Am descoperit zilele trecute forumul Nimfomane si multumesc userilor pentru ajutorul dat prin recenzii.

Neavand multi bani,am cautat ceva ieftin in Cluj,insa care sa imi satisfaca poftele trupesti,nevasta fiind in pauza momentan.

Zis si facut. Sun la numarul din titlu,dupa cateva apeluri imi raspunde o domnisoara,se recomanda Ana si stabilim ora la care sa ne intalnim.

Ma duc cu emotii la ora stabilita,bat la usa si se deschide...al dracului,ca nu vad pe nimeni. Apare un cap de dupa usa si ma invita inauntru.

Povestim detaliile actiunii pe care le doresc( masaj si un hand-job),negociem pretul la 50 lei si plec la dus. Vin inapoi,domnisoara ma asteapta imbracata sexy,ma pun pe burta si incepe cu un masaj bun.

Ma intorc,incepe sa il maseze pe asta micu.Intre timp,imi fac curaj si bag mana la pasarica,incep incet sa i-o frec,observ ca ii place. Dupa care tot mai frenetic incep sa ii frec pasarica,incepe sa se umezeasca bine si sa se inroseasca la fata. Se urca pe mine, se freaca cu sanii de asta micu,dupa care de piept. Trece din nou la hand-job,tot mai rapid,pana ma termin glorios.

Fiind prima mea recenzie,va rog sa fiti blanzi cu mine,iar daca sunt intrebari sa puneti.

Masaj- 9

HJ- 9

Locatie-9

Aspect-8

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Am o vaga senzatie ca ultimele doua comentarii - foarte asemanatoare si postate la jumatate de ora unul de altul - nu sunt chiar reale.

 

De cand te lasa Ana sa-i pui mana la pasarica? Pana cum nu facea asta.

 

Iar la faza cu rabdarea, sexul oral de nota 10 care-i si place - oare sigur discutam despre aceeasi persoana?

Link spre comentariu

Am o vaga senzatie ca ultimele doua comentarii - foarte asemanatoare si postate la jumatate de ora unul de altul - nu sunt chiar reale.

 

De cand te lasa Ana sa-i pui mana la pasarica? Pana cum nu facea asta.

 

Iar la faza cu rabdarea, sexul oral de nota 10 care-i si place - oare sigur discutam despre aceeasi persoana?

Cu siguranta se discuta desprea acea...si aceasi pesoana.

Link spre comentariu

Buna sa va fie inima voinicilor.

 

Nu stiu de ce...dar avand incredere in cele scrise de Mario...si vazand o fata blonda cu niste sani superbi...si fara colega de apartament ( nu merg niciodata daca sunt "cuib" )....ma las ghidat spre locasul Anei .Stiam ca nu face sex normal...dar ca face CIM...ceea ce mi-a fost deajuns .

Asadar...saptamana asta ( dupa plecarea Ameliei...care mi-a scapat din motive obiective )...sun la numarul din topic ( te rog pisicule schimba cumva nemele topicului...sa fie ceva cu ANA )...si-mi raspunde o voce placuta , dar ferma...si-mi enumara serviciile prestate si preturile...iar eu ii spun ca vreau maxim...si la pret...si la calitate .Intr-o prima faza nu ne prea potrivim programele...dar dupa cateva telefoane ( ale mele ) reusesc sa-mi fac o fereastra la ora la care domnisoara avea liber in program .

Sun cu cca 10 min inainte de ora programata ...imi raspunde si incearca sa ma ghideze ( atentie...daca sunteti cu masina lasati-o la blocul spray , langa mag farmec )...si dupa ceva peripetii ajung la usa domnisoarei...cea din poze..intr-una din costumatile prezentate aici , care pe mine nu ma orea farmeca , si daca m-ar astepta in salopeta de miner dar ar avea o atitudine corecta , ar fi pe gustul meu .

Domnisoara ( Ana ) ma mai intreaba inca o data ce servicii aleg , la care-i raspund ca doresc masaj erotic cu finalizare rala ( cim )...apoi masaj de relaxare ...si la final tot cu finalizare orala .Perfect ! Imi ofera prosopul de dus ...fara multe povesti inainte ( eu nu eram obisnuit asa )...dar zic , hai sa incercam.

Dupa dusulet...ma asez cuminte pe pat...domnisoara se baga la o unduire a sanilor pe piept ...pe abdomen...dar cuj simte ostasul in stare de lupta , se infige cu gura in el ( deosebit )...si nu-l mai lasa pana la finalizare ( n-a durat mai mult de zece minute ) .

urmeaza o pauza de 1-2 tigari...dupa care ne intelegem la un masaj de relaxare ...urmat tot de o finalizare orala....ei , dragii mosului aici a fost mai greu...domnisoara s*a straduit cat a putut...eu la fel...dupa vo 30 min de oral...cand am crezut ca se da batuta...imi toarna ceva crema pe ostas...si o ia la frecat...dar in momentul finalizarii ( care nu credeam c-o sa mai vina )...o vad si o simt cu gura-n el...a fost ceva minunat .

Iar ma doare capu' ca tre sa dau note.

Locatie : 9

Aspect domnita : 8.5 ( sanii fac toti banii )

Masaj : 9

Oral:9.5

Atitudine: 9.5

 

Pentru aceasta prestatie mi-a ceriut 130..eu am lasat 150 ( borcea sa nu-ti aud gura...15% in plus este bacsis normal in orice serviciu ).

O fata cu bun simt...o prestatie ( masaj+oral ) peste media Clujului...deci nu pot decat sa RECOMAND.

  • Like 10
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

In aceasta dupamasa am sunat dameza pt o programare. Am intrebat-o de oferta si SURPriZA - imi spune nonsalanta ca nu mai face finalizare orala; cica executa doar handjob si finalizare prin tehnica masajului (?). M-am hotarat pe loc sa nu-i mai fac nicio vizita....

Imi pare ca isi trateaza clientii dupa ureche...daca avem in vedere recenzis fff. Placuta a lui oviii SAU chiar si- schimbat oferta peste noapte.

Deoarece oferta actuala a pupezei se incadreaza la masaje, nu o recomand pana la proba contrarie.

Spor la pizde si momente de calitate!

Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

Buna, am fosti si eu la Ana acum cum cateva zile , nu am cerut detalii despre servicii intrucat stiam de pe forum cam ce ofera.Am ajuns in zona Farmec unde am si lasat masina ,de unde am fost indrumat de Ana spre locatie.Dameza arata fain nimic special,dar este extrem de placuta>Am stat de vorba am fumat o tigara si am stabilit detaliile.Am cerut cel mai complex masaj si am avut parte de un masaj erotic bun cu finalizare orala.Mie mi-a placut ce am primit si cu siguranta o sa revin.Da cred ca pot recomanda pt ca tipa nu se uita la ceas si pretul este destul de bun.Eu am platit 80 de lei.

 

Note Locatie 9,5 curatica si baia foarte curata(am primit si slapi)

   

        aspect:9

        masaj  9,5

        atitudine 9,5

 

 

Cred ca merita incercata.

 

 

O zi buna

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

Saptamana asta i-am facut si eu o vizita Anei. Este cel putin atat de prietenoasa si de faina, ca om, pe cat au descris-o colegii in postarile anterioare. Mie mi se pare o bomboana de fata, despre care nu e civilizat sa vorbesti asa cum a facut-o colegul @fallingro

 

Am sunat-o si mi-a raspuns prompt, mi-a descris serviciile si tarifele, care sunt conform celor descrise mai sus, si mi-a mentionat ca nu mai face finalizare orala. Ulterior mi-a spus ca fix in ziua aia luase acea decizie... Ain't karma a bitch? :)

Fiind in vizita in Cluj si dorindu-mi sa o cunosc, am acceptat conditiile expuse si am purces. Locatia usor accesibila si impresionant de fain amenajata. Majoritatea saloanelor pe care le-am frecventat nu arata nici pe jumatate atat de bine precum apartamentul fetei.

Singurul lucru care "scartaie", la propriu :), e canapeaua, da' pe mine nu m-a deranjat deloc.

 

Servicii: masaj erotic 1h, cu 2 finalizari (daca poti. eu n-am putut decat una :))prin tehnici de masaj (si chiar este masaj, nu laba rapida)

Tarif: 80 lei (eu i-am lasat 90, numa' in ciuda colegului @borcea)

 

Locatie : 10

Aspect domnita : 9,5 (sanii chiar fac toti banii :)) - multumesc, coane @oviii pentru licenta poetica :)

Masaj : 9,5

Atitudine: 10

 

Daca am uitat ceva, numa' ziceti si completez.

Sanatate!

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Salut la toți.

 

E asta nu o este frumos, cel puțin din partea maseuzei. Am sunat după ora 3, fiindcă încercasem deja de vreo 3 săptămâni dar atunci nici nu  ridicat receptorul. Acuma a fost promtă, a răspuns cu un glas subțire puțin cam redus la volum, dar totuși simpatic. Am întrebat, cu  o voce plină de anxietate, de anunț,  de prețuri și servicii, na aici era problema nu înțelegeam, era prea tăcută vocea, dar eu și așa eram interesat, îmi amintesc de 40 RON în sus, era ceva cu 60, după care nu am înțeles. Întreb de programare, ea răspunde că doar după ora 6, eu înțelegeam 7, întreb iarăși, ea încearcă cu o voce mai tare că ora 6. Răspund ok, te rog atunci la ora 6, ea întreabă de nume. eu răspund. Eram pregătit de să închid, ea întreabă și adresa nu doresc, răspund că deja știu adresa, am citit aici de pe site. Numai numărul nu știu. Ea mai explică că la blocul spray, zic ok, și mulțumesc, și un ciao pentru rămas bun.

La ora 5 și cred era 50 minute o sun, gândeam undeva că am venit poate devreme, dar nu credeam că e o problemă,  ea răspunde, zic că pentru programarea de la ora 6 și mai adaug că sunt în zonă. Iar ea răspunde că uite nu are chef în seara acesta pentru clienți, și cere scuze, nu  așteptam răspunsul acesta dar se mai întâmplă. Zic cu o  voce lipsită de speranță, bine  ok. Iar ea mai adaugă că pentru data viitoare am o reducere. Accept și iau rămas bun, mă duc acasă exasperat.

 

Acuma nu reproșez domnișoarei nimic că nu are sens, se mai întâmplă, sper că data viitoare o să încasez acea reducere. :)

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Pinocchi, într-o atare situaţie escorta s-ar putea să fie fără ieşire. În mod cert se poate întâmpla să i se facă lehamite, într-o seară, să mai sugă puli. Mie de ex., la serviciu, mi se pune uneori pata să nu mai fac nimic. Atunci las totul baltă şi mă duc la un film sau la o prostituată.

 

Ce ar putea face ea într-o atare ipoteză, fără a "ieşi" fundamental rău?:

- Dacă închide telefonul şi nu onorează programarea, este nesimţită (clar);

- Dacă răspunde la telefon şi te expediază, iară nu-i bine;

- Dacă te primeşte şi n-are niciun chef, atunci îi lipseşte GFE-ul;

- Dacă te sună înapoi ca să te anunţe să nu vii, atunci îi bai că de ce sună înapoi.

 

Ca atare, părerea mea este că atitudinea escortei, în cazul tău, a fost poate cel mai mic rău din mai multe rele şi ar trebui apreciată pentru asta.

  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Pinocchi, într-o atare situaţie escorta s-ar putea să fie fără ieşire. În mod cert se poate întâmpla să i se facă lehamite, într-o seară, să mai sugă puli. Mie de ex., la serviciu, mi se pune uneori pata să nu mai fac nimic. Atunci las totul baltă şi mă duc la un film sau la o prostituată.

 

Ce ar putea face ea într-o atare ipoteză, fără a "ieşi" fundamental rău?:

- Dacă închide telefonul şi nu onorează programarea, este nesimţită (clar);

- Dacă răspunde la telefon şi te expediază, iară nu-i bine;

- Dacă te primeşte şi n-are niciun chef, atunci îi lipseşte GFE-ul;

- Dacă te sună înapoi ca să te anunţe să nu vii, atunci îi bai că de ce sună înapoi.

 

Ca atare, părerea mea este că atitudinea escortei, în cazul tău, a fost poate cel mai mic rău din mai multe rele şi ar trebui apreciată pentru asta.

Clar nu are punct negru în ochii mei, nu mi-a părut bine, dar acuma încolo mă incintă faptul că mi-a promis reducere... iar eu, cu sau fără reducere încă sunt interesat. :flowers2 , dar pentru data viitoare nu vreau să fie situația că eu îi explic frumos iar ea să nu înțeleagă. Deci să fie mai clar, nu vreau ca reducerea oferită să distrugă dispoziția ei și al meu, la următoarea întâlnire (care precis o să se întâmple, cel puțin eu mai încerc).

Ea nu a scăpat, încă :)

Dar, o întrebare dacă se poate, ce dictează etichetul acuma? După cât timp este acceptabil  o următoare încercare ?

Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Clar nu are punct negru în ochii mei, nu mi-a părut bine, dar acuma încolo mă incintă faptul că mi-a promis reducere... iar eu, cu sau fără reducere încă sunt interesat. :flowers2 , dar pentru data viitoare nu vreau să fie situația că eu îi explic frumos iar ea să nu înțeleagă. Deci să fie mai clar, nu vreau ca reducerea oferită să distrugă dispoziția ei și al meu, la următoarea întâlnire (care precis o să se întâmple, cel puțin eu mai încerc).

Ea nu a scăpat, încă :)

Dar, o întrebare dacă se poate, ce dictează etichetul acuma? După cât timp este acceptabil  o următoare încercare ?

si eu am patit exact ca tine dar am primit o reducere de 20 lei de mentionat domnisoara nu accepta nici sarutari nici mangaieri in zona intima eu am optat pentru oral cu finalizare in gurita acord nota 9 locatie10 prosop slapi gel de dus etc de revenit

Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Din nou in echipa noastra Izabela!!!

http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5415656

 

P.S. Nu stiu ce vrea sa zica cu ''din nou'' (Izabela), cata vreme citisem ca pe anterioara o chema Andreea... :( :)

 

Izabela e veche in bransa.

A prestat in cuibul de pe str. Portelanului, apoi singurica, pe cont propriu, dupa care impreuna cu Ana blonda, etc.

O perioada s-a retras si acum vad ca reintra in circuit.

Ce ma surprinde e faptul ca "sefa", blonda Ana, i-a postat poze cu fata in clar, neblurate. Surprinzator ...

Link spre comentariu

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Seara buna frati confutadori,

Sa va povestesc ce tocmai am patit cu acest cuib de dameze trancanitoare, in special cu cea care-si spune Ana.

Ieri dupamasa sun sa fac si eu ca tot omul dornic de ceva nou, o programate; radpunde panarama blpnda si-mi spune ca la oa propusa de mine nu se poate, ca au nu stiu ce de facat (nu era vb de alt client) . Spun ok, bine atunci propun ora 17:30 pt astazi, ea imi cere sa revin cu un tel in jurl orei 16:30 pt a confirms.

Spun ok; se face astazi, ora de confirmare, sun, raspunde Ana, isi aduce aminte de mine, insa spune ca TB SA PLATEASCA CHELT de INTRETINERE si-mi propune ora 18. Desi mi-a incurcat planurile, am zis ca accept si ii zic ca in jurul orei 18 voi vedea sa revin cu tel pt a ajunge la ea. Pt toata lumea e clar ca m-am programat corect.

La ora 17:50 o sun, ajungand in zona Farmec - nu radpunde. Zic hai sa mai astept, o resun, mai astept si tot asa... In final vreo 10 apeluri si vreo 35 de minute stat in frig de-ampulea,

O injur bine in gand si ii trimit un mesaj elegant in care ii spun ca bataia de joc la adresa clientilor, neseriozitatea si lipsa de minim respect pt cel care da banul vor fi taxate printr-o recenzie negativa la adresa lor,

Ma intorc nervos catre casa, si surpriza revine patachina cu apel id ascuns, o resun tot pe banii mei si ma ia la abureala es nu a stiut ca am facut programare ( dar eu cu cine PLM vorbisem timp de 2 zile???), ca eu sa nu o amenint ca scriu lucruri despre purtarea ei pe forum (deci pizda stie de forum). I-am inchis in nas vazand cat de tupeista e ( nu tu un scuze , imi pare rau etc sa mai dreaga cumva teapa trasa).

 

Avand in vedere ca inaintea mea au mai fost si alti binevoitori tepuiti de aceste naspete care-si zic escorte, ca aceste bulangiste care ne-ar liua banii fara sa presteze nimic, ca pt ele conceptele de seriozitate si respect NU EXISTA (niste curve ordinare) propun UN BOICOT al acestor pupeze.

 

Fratilor, nu le mai oferiti prilejul sa-si bata joc de cei care pe banu si timpul lor merg si recenzeaza, nu le mai platiti pe aceste trompete care ofera servicii de rahat, nu le mai platiti luxul si comfortul pt care muncrsc in doru leli, lassti-le pe uscat.

Si-au schimbat numele, profilele, pozele, nr de telefon in ideea sa-i mai prosteasca si pe altii, caci sunt lihnite dupa bani nemunciti.

 

Pt toti cei care cauta servicii bune de la escorte, pt cei care au un minim de respect pt ei si fata de altii, pt cei care cauta sa valorifice cat mai bine banul muncit de ei, va rog fiti solidari si uniti.

 

TAXATI-LE pe bulamgiste (pe Ana si pe pupaza care ii este partenera de tepuiala), nu mai apelati la serviciile lor. Lasati-le sa fiatba, sa se oftice, sa vada ca banul vine daca oferi ceva de calitate, daca esti serioasa si nu iti bati joc de clenti.

 

Fiti uniti!

 

Spor la pizde de calitate!

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...