Sari la conținut

Ts Constanta


Postări Recomandate

Am cerut confirmare video si avea mustața mai mare ca mine! O cioară ordinară. Aștia tre luati cu paru'Locatie aleea Umbrei

Dragule eu una confirmare nu fac din cauza voastră ca mam saturat de labagi nu am chef sa dau explicații multe pentru ca cine ma cunoaște știe și ce fel de persoana sunt!

Kiss. 💋, o zi buna

Link spre comentariu

Nu esti nimic aia e😀

Bai băiatule ce tot te bagi tu ca musca în lapte vezi de treaba ta și nu mai cauta atentie. Dute dracu ce tot vorbești tu la adresa mea ai fost cumva la mine și eu nu știu? Ca să poți comenta la adresa mea . Am tot văzut ca de toate fetele comentezi tu aiurea dacă nu vezi tu bine îți dau un sfat dute și ia-ți ochelari.. Si după poate faci și tu diferența între par natural& extensii sau PERUCA! NU TE MAI BAGA TU! CREDE MA CA EȘTI PATETIC RAU!

Link spre comentariu

Foloseste 2 conturi asta care e acum si e un profil cu peruca neagra scurta.

Atentie sa nu nimeriti aiurea.

Iar tu nu folosii cuvinte care nu stii ce inseaamna.😀

Esti jale

Bai băiatule se vede ca ai frustrări mari se vede ca ești vai și amar de tine ori ești un bulangiu care nu ai ce face și stai sa comentezi tu, ori îți trebuie ochelarii mai mult ca sigur.. Eu una nu lucrez și nu voi lucra niciodată pe poze fake pentru ca ma mândresc cum arat uitate mai bine la poze chiorule și după comentezi

Link spre comentariu

Și încă ceva va rog înainte de a vorbi urat la adresa mea va rog sa va uitati înainte la ce sunați pentru ca foarte multe persoane mi-au furat pozele exemplu am găsit anunț cu pozele mele și pe Râmnicu Vâlcea și multe alte orașe!

Mulțumesc de înțelegere! 💋✋

Link spre comentariu
Vizitator mr_clei
Reputație: 0

Mie mi se pare ca arata bine! Chiar f bine! Am inteles ca este si dotata, a zis cineva intr-un post mai demult. Ar fii pacat de atitudine sa o aiba naspa.

Cand vine in Bucuresti oare?

O sa o ard

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...