Sari la conținut

Noua in Arad! 074649126


Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Vizitator nucontez
Reputație: 0

Salutare, ieri am descis sa o vizitez din nou pe doamna respectiva.. ca si pana acum progamarea a decurs perfect prin sms.

Locația este tot la Ared Kaufland.. Mergând de cateva ori la ea nu am mai intrebat-o de preț stiind ca oralul neprotejat este 100 ron. Ajuns in locatie, ma cer la duș apoi trecem la acțiune, ce sa zic tipa face un oral bestial, foarte umed,sex intre sani, adanc, cu atenție la oua si cateva tente de rimjob... Bun.. pana aici totul bine si frumos.. cand sa ma termin, zice catre mine vezi ca am marit pretul, finalizarea orală fiind 50 lei in plus... Zic wtf? Finalizand la ea pe sani eu luand la mine doar 100 ron...

Per ansamblu tipa este ok.. comunicativa, nu este grabita, dar partea cu majorarea prețului fara sa ma anunte m-a deranjat putin.

 

Spor la impins

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Buna ziua

Am fost zilele trecute la ea,zona ARED - Banul Mărăcine.Este o tipa ok,plăcută.Are burtica (probabil cuma slăbit),sânii cam lăsați și fundul ok (luată din spate ai pe ce pune mâna).Seamana mult cu pozele lui juniormorais (mai slăbuță umpic părerea mea).Tatuajul este real,și pare a avea urmele unei operații.A început cu un oral foarte bun din picioare, ea stand in genunchi.Nu foloseste mâna și te lasă sa faci mișcări du-te-vino ținând-o de cap și sa dai ca surdul in duba, ea stand cuminte cu gurița deschisă și cu buzele cărnoase.Oral porno,cu priviri nebune.Schimbat câteva poziții și finalizat la ea pe fata (o priveliște de nota 10).

Note:

Aspect: 8

Îngrijire: 10

ON: 10

NP: 8

Locație: 9

Amenda: 100 RON

De revenit: da,oralul este ceva demențial

  • Like 3
Link spre comentariu

Vizitat doamna.

 

Am sunat pt. detali si m-a si programat pe loc. In 5 minute de la sunat am si fost la ea. Locatia: blocuri ARED langa Kaufland. Apartament de nota 10, totul era curat luna, baie curata. Facusem dus acasa, dar m-a intrebat daca vreau sa fac unul inainte. Doamna are 32 de ani milf, tare frumoasa. Voiam sa incerc o milf de multa vreme.

Corp de nota 7.

Atitudinea GFE 10

ON 11 cu deep in prostie si facefuck, scuipat la greu, atentie la zone, limbi etc...

NP/FK/CIM, nu am facut/intrebat.

Halat 100 lei lasati la inceput din initiativa mea, cred ca am stat mai mult de 30 de minute. Doamna e super de treaba, are rabdare cu tine, e o fire foarte placuta dar si perversa. Combinatia perfecta:)

O recomand pe doamna, daca va plac milfurile e cea mai tare.

De revenit, as vrea sa mai revin cu un mic fetish de data asta.

Spor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...