Sari la conținut

Alessia 0740866023

Postări Recomandate

• Oras:Bistrița
Acum 13 ore, unsuflet a spus:

Finalizarea 10-15 minute...păi dacă ai băut o apă, ai făcut și 2 dusuri, ai pupat-o pe obraz și gata, a trecut timpul. In mod normal finalizarea e 30 minute.

Alessia nu  se uită la ceas , iar finalizarea o face în așa fel încât să pleci pe deplin satisfăcut.Credemă Unsuflet și mergi pe mîna mea,că și eu în Arad merg după comfirmările tale și nu am dat greș.

O zi frumoasă la toți!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • pisicuts a schimbat titlul în Alessia 0740866023
La 16.04.2024 la 10:34, Maciucar01 a spus:

Alessia nu  se uită la ceas , iar finalizarea o face în așa fel încât să pleci pe deplin satisfăcut.Credemă Unsuflet și mergi pe mîna mea,că și eu în Arad merg după comfirmările tale și nu am dat greș.

O zi frumoasă la toți!

O altă vizită, aceași notă maximă.

Mulțumesc pentru clipele frumoase!

💋🌹♥️!

• Minus 1
Link spre comentariu

Bună !

Din nou clipe frumoase alături de frumoasă Alessia.

Interesat ce fete mai colindă zona Mureșul am dat o geană pe forum unde am descoperit prezenta Alessiei în oraș.Am luat un contact scurt și ma îndreptat spre Înfrățirii 17 .

Odată ajuns am fost primit absolut ok,servit cu un suculeț o țigară și....la treabă.Fiind în locație înpreună cu Sandra ,am optat pentru un trio,sincer aveam demult  în plan.

Am purces la un duș unde am primit de toate,de la prosop  inclusiv dezmierdarea sub duș de amîndouă.

Și pentru că ăla micu era tot cu  capul pe sus am trecut la camera caznelor. 

Am avut parte de un oral așa cum pentru mine doar Alessia îl face de nota maximă.după care i-am întors serviciul printr-o limbă pe care doar eu o fac.

Pentru pocneală am ales semețela bucuțe a Sandrei  frumos bronzate după vacanță.

Pentru o oră m-am gîdilat în buzunar de700 de leuți bine chivernisiți.

Am  mai povestit două minute și...dus am fost.

O zi cu mult soare și ciocane pe masură!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Earth
  • Oras:Earth
1 hour ago, Maciucar01 said:

Bună !

Din nou clipe frumoase alături de frumoasă Alessia.

Interesat ce fete mai colindă zona Mureșul am dat o geană pe forum unde am descoperit prezenta Alessiei în oraș.Am luat un contact scurt și ma îndreptat spre Înfrățirii 17 .

Odată ajuns am fost primit absolut ok,servit cu un suculeț o țigară și....la treabă.Fiind în locație înpreună cu Sandra ,am optat pentru un trio,sincer aveam demult  în plan.

Am purces la un duș unde am primit de toate,de la prosop  inclusiv dezmierdarea sub duș de amîndouă.

Și pentru că ăla micu era tot cu  capul pe sus am trecut la camera caznelor. 

Am avut parte de un oral așa cum pentru mine doar Alessia îl face de nota maximă.după care i-am întors serviciul printr-o limbă pe care doar eu o fac.

Pentru pocneală am ales semețela bucuțe a Sandrei  frumos bronzate după vacanță.

Pentru o oră m-am gîdilat în buzunar de700 de leuți bine chivernisiți.

Am  mai povestit două minute și...dus am fost.

O zi cu mult soare și ciocane pe masură!

care e anunțul ei/lor?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...