tony.antonyo12 28 Posted January 14 Share Posted January 14 Am vazut ca face foot fetish,are talpi frumoase? Quote Link to post
Super Premium blonda a 2,560 Posted January 14 Author Super Premium Share Posted January 14 Acum 20 minute, tony.antonyo12 a spus: Am vazut ca face foot fetish,are talpi frumoase? Eu iti fac tie ( voua ) ...adica eu iti rasfat tie talpile nu invers .... Eu nu suport sa mi se atinga talpa piciorului deloc...( nu ma relaxeaza ) Quote Link to post
tony.antonyo12 28 Posted January 14 Share Posted January 14 Aa credeam ca poti gen sa ma masturbezi tu cu talpille...am inteles 1 Quote Link to post
Super Premium blonda a 2,560 Posted January 14 Author Super Premium Share Posted January 14 Acum 15 minute, tony.antonyo12 a spus: Aa credeam ca poti gen sa ma masturbezi tu cu talpille...am inteles Am stiut ca la aia te referi 😁😁... De fapt fetish_uri cu picioarele ar fi mai multe...cred ca ar fi foot_job ce zici tu ( asta in cazu in care nu gresesc ) La termenii astia sexuali nu ma pricep bine 😂😂😂 Te pup...zi faina Quote Link to post
tony.antonyo12 28 Posted January 14 Share Posted January 14 Macar aveai piciorute frumoase😁? Quote Link to post
Super Premium blonda a 2,560 Posted January 14 Author Super Premium Share Posted January 14 Acum 19 minute, tony.antonyo12 a spus: Macar aveai piciorute frumoase😁? 2 Quote Link to post
master_blade 421 Posted January 14 Share Posted January 14 23 minutes ago, blonda a said: Ce "innotatoare" sexi...😂😂😂 1 Quote Link to post
Super Premium blonda a 2,560 Posted January 14 Author Super Premium Share Posted January 14 Acum 9 minute, master_blade a spus: Ce "innotatoare" sexi...😂😂😂 😂😂😂😂😂 Innotam noi doi la vara cand revin 😂😂😂 Quote Link to post
Super Premium blonda a 2,560 Posted January 14 Author Super Premium Share Posted January 14 Astazi fac programari pana la ora 23.00 ❌ Maine e ultima zi si voi fi disponibila doar in prima parte din zi ....de la 9.00 pana la 13.00 ❌ Quote Link to post
adi432 133 Posted January 14 Share Posted January 14 Antonia din recenzii și comentarii se pare că Iești o fată deosebită și mă faci să-mi pară și mai tare rău că nu am putut să te cunosc, dar să sperăm că data viitoare cînd vei mai ajunge pe la noi să fac tot posibilul să ne cunoaștem, te pup si iti doresc tie tot cei m-ai bun.💋💋🙊😘 1 Quote Link to post
Super Premium blonda a 2,560 Posted January 14 Author Super Premium Share Posted January 14 Acum 17 minute, adi432 a spus: Antonia din recenzii și comentarii se pare că Iești o fată deosebită și mă faci să-mi pară și mai tare rău că nu am putut să te cunosc, dar să sperăm că data viitoare cînd vei mai ajunge pe la noi să fac tot posibilul să ne cunoaștem, te pup si iti doresc tie tot cei m-ai bun.💋💋🙊😘 Fata buna is Eu de felul meu 😂😂 Lasa ca oricum mai e timp ♥️100% revin la Sibiu ♥️ M_am simtit foarte bine primita la voi si am avut parte de intalniri frumoase ...iar cu cativa dintre voi tin sa cred ca am legat o oarecare " prietenie " Sunteti oameni faini si va multumesc ptr seriozitate si ptr vizite ♥️ Incerc cat pot sa fac sa fie bine si sa va multumesc pe toti ( desi se stie ca nah nu mereu ce se nimereste se si potriveste 😂😂 ) Te pup si sper sa reusesc sa te cunosc data viitoare 😘😘😘 1 1 Quote Link to post
mister35 11 Posted January 14 Share Posted January 14 Îți place să lingi tălpile și sugi degetele de la picioare? 3 Quote Link to post
Super Premium blonda a 2,560 Posted January 14 Author Super Premium Share Posted January 14 Acum 22 minute, mister35 a spus: Îți place să lingi tălpile și sugi degetele de la picioare? Mi se pare penibil ce faci Inafara ca poluezi topice degeaba Daca chiar te intereseaza ce imi place sa ling pune mana pe telefon si intreaba_ma personal P.s...Probabil ca imi place din moment ce imi asum ceea ce fac Seara faina 2 Quote Link to post
Super Premium blonda a 2,560 Posted January 15 Author Super Premium Share Posted January 15 Neata , neata ... va pupa dulceata 😘😘😘 ♥️♥️♥️ SIMPATICILOR ♥️♥️♥️ ....sunt disponibila ptr programari doar pana la ora 13.00 ♥️ ❌ Ultima zi la voi ❌ Va multumesc ptr tot ♥️ VA PUP ♥️ 1 2 Quote Link to post
Super Premium blonda a 2,560 Posted January 15 Author Super Premium Share Posted January 15 ❌ Multumesc ptr tot...Eu am plecat ... Ne revedem la vara ❌ ❌ INDISPONIBILA ❌ ❌ INDISPONIBILA ❌ ❌ INDISPONIBILA ❌ 1 Quote Link to post
Recommended Posts