Jump to content

Laura - 0747831960

Recommended Posts

• Oras:Constanta

Tu nu ești mai cu oase , ești perfecta ! ðŸ˜ðŸ™ˆ Și ai si înălțimea pe care mi-o doresc 🙄🤷ðŸ½â€â™€ï¸ðŸ’‹ðŸ˜Š

Lauda multa , hai la munca sa lăsam vorbăria 😂💋
  • Oras:Patagonia

si un trio merge??

Ups aproape la fel doar că la mine e cu trandafiri Va rog să țineți minte că eu am tatuaj și pe mana ,iar cel de pe picior e colorat ‍♀❤

Lauda multa , hai la munca sa lăsam vorbăria

• Oras:Cta
  • Oras:Cta

Pe bune printeselor , merge un trio acceptati? Dar adevaru e ca trebuie si calibru sa faci nebunii cu 2 piese deodata ..sunteti 2 fete care stiu sa se faca placute apropo

• Like 1

Pe bune printeselor , merge un trio acceptati? Dar adevaru e ca trebuie si calibru sa faci nebunii cu 2 piese deodata ..sunteti 2 fete care stiu sa se faca placute apropo

Da pe bune se poate , mulțumim , te asteptam cu o programare ❤️
  • Like 1

Mulțumim 💋💋â¤ï¸
  • Like 1

da o orgie chiar ne lipseste in constanta desi momentan idea este cam strange (toata lumea sa vaita de covrig doar noi ne futem in grup!)

Hai ca îmi chem și căței ii aduci și tu pe ai tai și deja o putem numi orgie

Optez pentru orgie

• Like 1
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Da pe bune se poate , mulțumim , te asteptam cu o programare ❤

Mulțumim ❤

Voi 2 impartiti aceeasi locatie sau sunteti doar prietene/vecine?

• Like 1
  • Membru Premium

sunt doar prietene, antonia este la china mall si laura pe undeva la ciresica

Am fost la laura si merita ;) ma gandeam ca poate s-au mutat impreuna :)

• Like 1

daca nu erau prieten ma duceam direct la laura dar am preferat o tura la madalina adrenalina cu cim ca laura ma dezamageste cu lista de meniu, (no fk, no cim) si asa ca trebuie sa trec pe la ea dupa minim 2 zile fara sex si fara vizite inaintea ei sa nu fiu intaratat de o antonia si cu 2 coaaaie ca papaya in pantaloni ca nu iese bine!! mersi de tip! antonia este exact pe placul tau  :boob

Am fost la laura si merita ;) ma gandeam ca poate s-au mutat impreuna :)

• Membru Premium

Problema e ca trebuie sa discutam cu fetele ca pentru orgie sa mareasca lista de servicii :)) daca nu...nu prea are prea mult farmec

• Like 1

stiu trebuie anal, double penetration, facial, cim....

Ia uite ce meniu aveți voi in program 😂😂 e mult pentru noi , deocamdată ne rezumam doar la 1:1 sau trio 😌 mai trebuie sa căpătam experiența pentru un meniu mai generos 😜

dar uite gemenele astea doua din cehia aveau doar 21 de ani la filmare, analingus o ora nu zici nu ey ce faci daca baga limba mai adanc??

Ia uite ce meniu aveți voi in program e mult pentru noi , deocamdată ne rezumam doar la 1:1 sau trio mai trebuie sa căpătam experiența pentru un meniu mai generos

• Membru Premium
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Am fost la laura si merita ;) ma gandeam ca poate s-au mutat impreuna

mergi talibane cu incredere , fata e pe calapodul tau ,nu vei pleca dezamagit .

• Minus 1
Guest blueangel20

După ce am fost la Antonia și m-am simțit foarte bine, am aflat de aici ca e prietena cu Laura si intra amândouă. M-am programat imediat să fiu sigur ca prind loc :)) . Am stat la o tigară și la o bârfă mică, mi-au zis de la început ca ele nu se săruta sau alte chestii, în schimb o să se ocupe de mine. Nu o să dau prea multe detalii, pentru ca sunt la prima experiență de acest gen, insă fetele m-au făcut să ma simt bine. Se cunoaște ca sunt prietene, relaxate amândouă (am încercat să ma relaxez și eu cat am putut, nu stiu cat mi-a ieșit). Mai o gluma, mai un oral, mai un normal si tot asa, pentru mine a fost un cadou de ziua mea pe care o sa-l tin minte mult și bine. Singurul regret ca nu am reușit să finalizez, poate data viitoare. Decartat 400 pentru o ora la sfârșit ca sa fie bine :)) Ne-am întâlnit in locație la Antonia că dacă tot am învățat drumul, să nu-l uit. Cu Laura am fost la prima întâlnire, mi-a plăcut și de ea, cu un oral bun cu deep ( avea nu stiu ce probleme ca nu-i sta parul :)) :)) cred ca daia nici nu am finalizat ca eu m-am dus sa vad cum au parul aranjat :)) ), Nu cred ca au topic comun deschis, de aceea o să postez recenzia pe ambele profile. Recomand.

• Like 2

După ce am fost la Antonia și m-am simțit foarte bine, am aflat de aici ca e prietena cu Laura si intra amândouă. M-am programat imediat să fiu sigur ca prind loc :)) . Am stat la o tigară și la o bârfă mică, mi-au zis de la început ca ele nu se săruta sau alte chestii, în schimb o să se ocupe de mine. Nu o să dau prea multe detalii, pentru ca sunt la prima experiență de acest gen, insă fetele m-au făcut să ma simt bine. Se cunoaște ca sunt prietene, relaxate amândouă (am încercat să ma relaxez și eu cat am putut, nu stiu cat mi-a ieșit). Mai o gluma, mai un oral, mai un normal si tot asa, pentru mine a fost un cadou de ziua mea pe care o sa-l tin minte mult și bine. Singurul regret ca nu am reușit să finalizez, poate data viitoare. Decartat 400 pentru o ora la sfârșit ca sa fie bine :)) Ne-am întâlnit in locație la Antonia că dacă tot am învățat drumul, să nu-l uit. Cu Laura am fost la prima întâlnire, mi-a plăcut și de ea, cu un oral bun cu deep ( avea nu stiu ce probleme ca nu-i sta parul :)) :)) cred ca daia nici nu am finalizat ca eu m-am dus sa vad cum au parul aranjat :)) ), Nu cred ca au topic comun deschis, de aceea o să postez recenzia pe ambele profile. Recomand.

Mersi frumos 😅💋â¤ï¸â¤ï¸ Parul voiam să-l am perfect să te dau pe spate 😂😂💋💋💋💋 Dar ai văzut a rezolvat problema parului meu prietena mea Antonia . Te pup și mulțumim ! 💋
  • Like 1