Sari la conținut

O cunoaste cineva?

Postări Recomandate

Postat

Am vizitato pe domnișoara. Tin sa va spun ca ea este drăguță, igiena a fost de nota 10, comunică, nu e genul ala, hai dezbrăcate si pa. In schimb ce nu mi a plăcut a fost ca nu a menționat de preturile extra, doar la fata locului. Ea zice ca e 100 cu 250 dar defapt exista si un 150 si un 200. Spune că face oralul in functie de igienă dar trebuie sa plătești in plus, nu face orice poziție fara sa plătești in plus.. Are sânii mari si frumosi, este plinuta, cu ochii pe ceas. Eu sincer nu am putut să plec mulțumit, a fost cam genul ala pe repede si du te.. am achitat 150 de lei și zic sincer ca nu as mai face asta inca o data.. apartamentul este frumos, curat, mare. Are si colega si ea nu te deranjează, e cu bunul simt, când am ieșit din camera a plecat imediat. Parerea mea e ca merita încercata o singură dată, dar adoua poate.. pozele sunt putin modificate dar nu i mare diferenta.

• Minus 1

Postat

Repede si du te cand începi acțiunea.. inainte pare a fi genul in care nu te va grăbi dar dupa iti spune ca nu mai ai mult timp, ca ar fi bine sa te grăbești.. e alegerea voastră, eu am spus ce am avut de spus

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.