Sari la conținut

Salutare ! Cv de vizitat pe la voi?


Postări Recomandate

  • Oras:Somewhere in Romania
  • Oras:Somewhere in Romania

Ms colegu'. Are topic aicea pe forum, că nu i l am găsit după nr de tlf.

 

Aș fi vrut cv ON, dar dacă nu se poate, nu se poate.

Link spre comentariu
  • Oras:Somewhere in Romania
  • Oras:Somewhere in Romania

Sapt trecuta, am fost pe la Rm. Valcea. Cum aveam chef de tras cv pe cosor, am cautat si tot cautat, sectiunea de aicea de pe Vl fiind cam slaba, fete nu prea erau... No, zic asta e, dau la buci cand ajung la Sibiu, next week. Dar, vb cu un prieten, spunandu i ca vreau si eu sa ma simt bine, imi recomanda o fata, la care deja fusese el, mi a zis ca s 2 in apartament, ca si locatie Cartier Petrisor. Hmm, destul de nasoala zona, cel putin inainte, stiti si voi... Ma gandesc, ma razgandesc, intr un final ii dau un mesaj pe whatsapp, si fata imi raspunde imediat, o blondina, asta era la poza. Cer eu mai multe detalii, imi zice ca face ON, OP, NP, 69, sarut si diferite pozitii. Zic, hai sa vedem ce iese, nu eram extraordinar de convins, sincer. Las masina la cateva strazi, si urc in Petrisor; ajuns acolo, o sun pe blondina si gasesc blocul, ele fiind la etajul 4. Toate bune si frumoase, imi deschide chiar blondina usa si ma pofteste inauntru. Ajuns acolo, surpriza: nu erau 2, ci 3 fete. In gandul meu, ai de plm, am dat de un cuib, atitudine pe repede inainte si fast fuck. Dar, nu a fost asa, blondina m a servit cu un suc, am stat la taclale cateva minute, si dupa ne am restras in camera de nebunii. No, o sa fac un fel de 3 recenzii intr una, eu le am incercat pe toate 3 fetele, in functie de cum am ales, la un interval de 2 zile reveneam la ele.

 

1. Blondina

 

0744156638, asta e nr de whatsapp pe care am vb cu ele, cred ca e al ei, al blondinei. Mai tz am aflat ca de fapt au anunturi diferite toate 3.

Micuta de statura, tatuata, blondina, 24 de ani mi a zis ca are, a fost si prima mea alegere. Ajunsi in dormitor, actiunea a inceput destul de bine. Nu accepta french kiss, doar sarut. Ne am mangaiat, alea alea, un sarut, doua, si o trecut la oral, eu optand ptr un ON. Oral bunicel, fara atentie la zonele adiacente, sg chestie care m a deranjat, o incercat ea sa faca un fel de deep, dar nu i a iesit, probabil din cauza marimii. Anyway, am trecut la cunnilingus, pussy fain, curata, epilata, fara mirosuri suspecte. Dupa am trecut la normal, faimoasa pozitie misionarul, dupa care am schimbat cu pozitia pe la spate, in care am si finalizat. Per ansamblu e ok, merge de o golire, incearca sa se faca placuta, are totusi o usoara retinere.

 

ON: 7, fara artificii si atentie la oo.

NP: 7, destul de ok.

Halatul: 100 lei finalizare/ 200 ora ( cu fiecare fata, am luat o finalizare).

GFE: 6-7, v am zis are o usoara retinere, dar pe ansamblu e ok.

Actiunea DTD: vreo 35 min, cam asa, cu dus cu tot. ( Dupa small talking, m am dus rapid la un duș)

De recomandat: DA.

 

2. Bruneta 

 

Dupa 2 zile, iar imi venise chefu” si na, am dat mesaj pe whatsapp, la acelasi nr, si pe seara eram la ele. De data asta am ales o pe bruneta, si buna alegere am facut. Dupa ce m au servit cu un pahar de suc, si revenind de la duș, ne am retras in dormitor. Ce a urmat a fost wow, chiar mi a placut. Are bruneta Carina (asa s a recomandat) niste buze, super faine si stie sa le foloseasca. Nu are absolut nicio retinere si e sg care ofera FK din plin, dar chiar din plin. E ff pupacioasa si lipicioasa. Dupa multe saruturi FK si mangaieri + imbratisari, o trecut la oral. Foarte bine executat, sloopy asa, cu multa saliva ( ptr cei care au fost la Alina căs, stiti despre ce vb, cam in stilul ala e oralul care l face bruneta). O incercat si deep, aproape i a iesit :) . Am trecut la normal, pozitia misionarului, la fel, ff lipicioasa, ma pupa pe gat, ma strangea in brate, isi incolacea picioarele pe dupa mine asa, dadea si contre, ce sa mai, super senzatie. Dupa am trecut la LOT, e experta aicea, suruburi, opturi, ruperi de ritm. Fff fain, n am mai rezistat ff mult si am finalizat in balonas. Ea m a sters frumos, dupa, am mai stat un pic de vb si aia a fost. Sincer, mi a parut rau ca am avut doar 100 de lei la mine, trebuia sa iau o ora :(

 

Bruneta Carina, 24 de ani mi a zis ca are, din Pitesti, ca si blondina, mai inalta decat blondina.

 

ON: 8.5, era 9.5 daca facea si CIM.

NP: 9.5, stie sa se miste, iar la LOT, le are.

69: n am mai incercat...

GFE: din plin, French Kiss fara retineri, fff lipicioasa si pupacioasa.

Halatul: 100 lei. ( pare rau ca nu am luat o ora, m am simtit super bine cu Carina)

Actiunea DTD: vreo 40 de min, cam asa, cu tot cu dus.

De recomandat: Parca nici nu v as recomanda o, as tine o doar ptr mine :)

 

3. Tinerica de 18 ani.

 

Si dupa alte 2 zile, am zis sa incerc si cea de a treia fata. ( proasta alegere, veti vedea mai jos). Datorita faptului ca baia era ff mica, de data asta am venit dușat de acasa. Dupa un mic small talking, blondina la fel, m o servit cu un suc, am ales o pe Stefania din Slatina, cea tinara de 18 sau 19 ani, n am inteles ff bine, si care ofera tot: CIM; COF; COB; ON;NP dar si anal cu 100 de lei in plus. Fata care promite multe, dar nu face mai nimic, cea mai proasta alegere ever. Ajunsi in dormitor, incerc sa o pup, sa ne imbratisam putin, un mic preludiu. Ce preludiu bro” sa faci cu asta, dau sa o pup, isi ascundea buzele in interior, zic ok, incerc mai tz, dau din nou sa o pup, isi lungeste gatul, sa o sarut pe gat, no, zic ok. Daca am vazut ca nu vrea si nu stie d astea, am zis sa trecem la ON. Asta mic al meu, era aproape sculat la marimea maxima. A pus mana pe al mic, si SURPRIZA: a luat doar jumatate din cap in gura , wtf ?!--- no, asta nu i oral; asa pot sta si eu in mijlocul patului cu al mic in mana si sa mi imaginez ca mi ia una jumate de penis in gurita, really. Bun, trec peste, zic sa trecem la normal. Pozitia misionarului, nu ma lasa sa o penetrez decat cu capul pwlii, isi facuse genunchii nu stiu, intr un fel de ma oprea din a o penetra  :slap2 . Trecem peste, zic sa se urce deasupra, la LOT. Praf si acolo, doar capul pwlii intra, atat, nimic mai mult. Schimbam in pozitia pe la spate, deja imi pierise cheful si al mic era la 2 sferturi jumate din marimea optima, reusesc totusi cu chiu cu vai sa o penetrez, dupa nu mai mult de 5 min finalizez in balonas. Am zis, hai ca asta e, am scapat. Eee, credeati ca asta i tot? Neah, ca s a oferit sa ma stearga ea, ca de ce nu o las sa ma stearga ea, auzi, no ?!. Zic bine, hai, sa scap o data. Iar, alta decizie tampita: dupa ce mi da prezervativul jos si ma sterge cam badaran cu un servetel umed, ghici ce, se gandeste ia sa mai puna un servetel uscat, si mi l infasoara pe penis, tragand dupa rapid :(((. Am crezut ca mi a luat toata pielea de pe al mic. Cea mai proasta experienta din ultimul timp cu vreo escorta. Nu stie meserie, nu stiu cum, ca eu cand eram mai mic,( acm vreo 100 si cv de ani :)) pe la 17 ani si cv m am dus cu una de 16 ani, ea tragea de mine de mult timp si m a supt aia si m a futut de nu stiam de mine :))))

 

N are ce cauta in bransa asta, evitati Slatina, Stefania sau cum o chema o...

 

ON: 4, jumatate de penis in gurita, ala nu i oral.

NP: 4, ma si mir ca am reusit sa finalizez, bine ca s a terminat...

Halatul: 100 de lei, mai bine ma duceam cu bruneta inca o data, dar nu am stiut, ce sa fac...

GFE: 0 barat, nu exista asa ceva.

69: nu, nu am mai incercat, mi a pierit si cheful dupa o perioada.

De recomandat: Sub nicio forma, poate de evitat.

 

Va las, ciocane tari!

Link spre comentariu
  • Oras:Somewhere in Romania
  • Oras:Somewhere in Romania

Colegu' the joker, din păcate nu am salvat link ul cu anunțul, îl aveam pe cel al blondinei, cel mai bine dacă vrei să te duci, contactează le pe WhatsApp, eu așa am făcut, pe Nr 0744 ăla.

 

Colegu' the lionking, nu era chiar garsoniera locația fetelor, era un apartament semidecomandat, de fapt din hol intrai Intr o cameră și din acea cameră în alta. Mda, era cam aglomerat ptr 3 fete, dar eu m am simțit ff binee cu Carina, bine, nici blondina nu e de evitat. Ultima dată când am vb cu ele, ziceau că s au mutat din Petrișor și stau undeva pe la tic tac. Dacă mai trec prin Vâlcea, eu le revizitez, cel puțin pe bruneta Carina :)

 

Nu mi s a întâmplat să mai vină încă cineva, dar dacă se întâmpla, mă gândesc că găseau ele o soluție...

Link spre comentariu
  • Oras:undeva
  • Oras:undeva

testat blondina micuta de 24ani

contacta pe whatsapp

bronzata la solar si dragalase la fizic

mai are decat colega de 18 ani  in locatie - dar niciun deranj din partea ei

tarif 100/200 finalizarea/ora

oral P/N - normal P

am stat 2 ore - achitat 400

locatie k - baie k

masaj reciproc inclusiv la coite - sex in vreo 3-4 pozitii - se pliaza cum doresti

nu face mofturi la nimic atat timp cat o respectii si nu ai cerinte mai ciudate

comunicativa, prietenoasa - poate depinde si de persoana aici

buna de ciufulit clar - si de revenit

pacat ca vrea si ea sa plece afara :bow :69 :atm

Link spre comentariu
  • Oras:Somewhere in Romania
  • Oras:Somewhere in Romania

Nu, nu e ea, e alta fată în anunțu' ăsta.

 

Ciudată treabă totuși, poza 4 din anunț mi se pare cunoscuta, pare Slatina, după năsuc...

 

Acm no, du te și vezi... Eu îs la Sibiu, că te ajutam și ți spuneam dacă e blondina sau nu

 

Cert e că am vb doar atuncea, în săpt aia, atât.

Link spre comentariu

  • Oras:undeva
  • Oras:undeva

nu e fata

blonda e plecata de luna trecuta la puf in Germania

a dezactivat si nr whatsapp ul de lucru

daca revine in tara il reactiveaza

chiar era draguta foc

micuta si finuta

dar nu cred

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...