filipcozma 156 Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Vreo info despre titulara? am crezut ca revine, dar dusa a fost. Desi se pare ca nu i-a mers chiar rau in Iasi. Quote Link to post
ioanmarius 1 Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Dar ce buna a fost Carina... de ar reveni pe la noi 1 Quote Link to post
ioanmarius 1 Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Si am vazut ca inca are numarul de telefon si e activ , are si poza pusa... ar merge incercat un telefon poate revine pe la noi ( eu am sunat astazi dar nu a raspuns) Quote Link to post
filipcozma 156 Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 1 hour ago, ioanmarius said: Si am vazut ca inca are numarul de telefon si e activ , are si poza pusa... ar merge incercat un telefon poate revine pe la noi ( eu am sunat astazi dar nu a raspuns) Acum e prea aproape de sarbatori, toata lumea alearga dupa altele, si fetele si clientii potentiali. Eu unul mi-am cam facut damblalele , sa ma asigur. Cred ca si prima decada din ian e cu ameteala si lipsa de orientare. In ce o priveste pe fata, ea stie foarte bine ca e apreciata aici, dar cred ca si prin alte parti e la fel de bine cotata. Va fi decizia ei. In cazul unor fete au ajutat si postarile de aici , in alte cazuri nu a ajutat nimic, depinde de motivul plecarii. (am mai facut un pic de muzica la Samira, dar degeaba, nici pe bianca-blonda-suava nu cred ca o sa o mai vedem) Mai avea o colega, Mia, un pic sub ca fizic, dar serioasa la treaba. Cand am sunat-o in vara era ff suparata pe noua locatie (P Unirii) , eu i-am zis, lasa ca e mai bine aici. "Nu e deloc bine, cine vrea sa fwta sa vina in Copou". Mai incercam prin ianuarie. Quote Link to post
sofer100 184 Posted January 2 Share Posted January 2 On 12/15/2020 at 1:02 PM, ioanmarius said: Si am vazut ca inca are numarul de telefon si e activ , are si poza pusa... ar merge incercat un telefon poate revine pe la noi ( eu am sunat astazi dar nu a raspuns) Am pus o intrebare, dar nu prea sunt intentii de revenire. Cel putin in ianuarie. Insa aici sperantele nu-s pierdute cu totul. Quote Link to post
Recommended Posts