Sari la conținut

Sofia -Pentru prima oara in orașul tău!!!â�¤â�¤â�¤ðŸ˜�🤗-0761156 270

Postări Recomandate

Postat

La intrare in zona Mehala, aproape de b-dul Cetatii.

Mahala e una și Mircea cel Batran alta..... e un pic de diferență ðŸ˜

Vizitator lovedrop
Reputație: 0
Postat

Mahala e una și Mircea cel Batran alta..... e un pic de diferență

Ho nebunule ca nu facea comanda la taxi :laugh2

Vizitator lovedrop
Postat

Vizitat si domnisoara asta, experienta decenta... sa zicem

O sa fiu succind dat fiind faptul ca si intalnirea a fost relativ scurta si fara lucruri memorabile.

Locatie - 10 nimic de comentat(n-am fsot la dus)

Igiena - 9 nimic suspect dar nici nu s-a chinuit prea tare sa se aranjeze/macheze/parfumeze

GFE - 7 sociabila, atenta  dar fara FK

ON - 9 Bun si foarte umed dar fara artificii(fara lins de oo, scuipat lins etc)

NP - 9 stramta, corp frumos, nu a comentat la pozitii, ok

Aspect: 7/8 Pe langa ca am eu o problema cu siliconatele si botoxatele, poate la manelistii cu inteligenta de gaina care dorm in sala si tatuati(vomit) le place dar eu nu cunosc un om decent caruia sa ii placa astea umflate cu pompa. Pe langa asta are si pielea cam moale care din experienta apare in doua cazuri: ori a slabit recent ori e mai in varsta decat cred eu...

Halatul: 150/fin

Pentru mine nu e de revenit, desi a fost o experieta ok si ea este clar peste medie, lipsa de FK si fizicul ma face sa NU recomand

• Like 4
  • Oras:Brașov
Postat

De ce te’ai dus la ea daca ai o problema cu siliconatele, botoxatele si stiai ca nu face FK?

Hai sa iti spun eu care este treaba..Îl si cunoscut stiu cine este pentru ca o singura persoana nu s.a dus la baie sa se igienizeze.. Din poze se vede clar ca am aici hialuronic in buze nu sunt botoxata cum zice el..si da am silicoane. Sunt o persoana foarte îngrijită.. Spune că nu am fost parfumata,Da nu am fost pentru ca unii oameni mai au si neveste acasa.. sa se duca cu o urma acasa nu este tocmai ok.. Si nu înțeleg de ce a venit tocmai la o solicitantă dacă doar manelistii tatuati fac asta. Fk fac doar dacă persoana este ok..in primul rand el nici nu mi.a cerut asta..Nu pot sa ghicesc in stele ce vor unii..Iar cu pielea moale m.a bufnit râsul cand am citit :))))) dragul meu am 25 de ani si 52 de kg.. dacă îți dorești pe cineva cu carnea tare eu Zic sa te duci la una de peste 90 de kg ca atunci cu siguranță tesutul adipos este mai tare :)))))))

Vizitator lovedrop
Postat

De ce te’ai dus la ea daca ai o problema cu siliconatele, botoxatele si stiai ca nu face FK?

Pentru ca am avut si experiente ok cu fete de genul, care au compensat prin atitudine si servicii, ultima a fost Delia careia i-am facut recenzie acu 2 saptamani cred.. Alta este Sofia de la top.

Postat

Vizitat si domnisoara asta, experienta decenta... sa zicem

O sa fiu succind dat fiind faptul ca si intalnirea a fost relativ scurta si fara lucruri memorabile.

Locatie - 10 nimic de comentat(n-am fsot la dus)

Igiena - 9 nimic suspect dar nici nu s-a chinuit prea tare sa se aranjeze/macheze/parfumeze

GFE - 7 sociabila, atenta  dar fara FK

ON - 9 Bun si foarte umed dar fara artificii(fara lins de oo, scuipat lins etc)

NP - 9 stramta, corp frumos, nu a comentat la pozitii, ok

Aspect: 7/8 Pe langa ca am eu o problema cu siliconatele si botoxatele, poate la manelistii cu inteligenta de gaina care dorm in sala si tatuati(vomit) le place dar eu nu cunosc un om decent caruia sa ii placa astea umflate cu pompa. Pe langa asta are si pielea cam moale care din experienta apare in doua cazuri: ori a slabit recent ori e mai in varsta decat cred eu...

Halatul: 150/fin

Pentru mine nu e de revenit, desi a fost o experieta ok si ea este clar peste medie, lipsa de FK si fizicul ma face sa NU recomand

Ticule nu stiu de ce zici ca nu iti plac siliconatele si cele care au acid hialuronic,ai vazut destul de clar in poze ca ARE.

Fata nu cred ca ti-a gresit cu nimic,ti-a oferit ce avea in meniu zilei deci mai taie din pretentii.

Mai asteptam alte pareri si de la altii.

Vizitator lovedrop
Postat

Hai sa iti spun eu care este treaba..Îl si cunoscut stiu cine este pentru ca o singura persoana nu s.a dus la baie sa se igienizeze.. Din poze se vede clar ca am aici hialuronic in buze nu sunt botoxata cum zice el..si da am silicoane. Sunt o persoana foarte îngrijită.. Spune că nu am fost parfumata,Da nu am fost pentru ca unii oameni mai au si neveste acasa.. sa se duca cu o urma acasa nu este tocmai ok.. Si nu înțeleg de ce a venit tocmai la o solicitantă dacă doar manelistii tatuati fac asta. Fk fac doar dacă persoana este ok..in primul rand el nici nu mi.a cerut asta..Nu pot sa ghicesc in stele ce vor unii..Iar cu pielea moale m.a bufnit râsul cand am citit :))))) dragul meu am 25 de ani si 52 de kg.. dacă îți dorești pe cineva cu carnea tare eu Zic sa te duci la una de peste 90 de kg ca atunci cu siguranță tesutul adipos este mai tare :)))))))

1. intrebarea era pentru mine.

2.Ai primit note foarte bune tinand cont ca eu sunt destul de pretentios si nu dau note de 10 decat faorte rar, practic 9 e aprope perfect.

Nu inteleg de ce crezi ca a fost o critica , te ambalezi degeaba, e doar explicatia de ce nu am considerat ca la capitolul x nu esti de 10 si ce poti imbunatati

Cum ai vrea sa fac diferenta intre tine si una care se macheaza, se parfumeaza isi pune niste tocuri un body sexy? pentru mine nu e acelasi lucru.

Explic notele tot timpul tocmai ca sa inteleaga ceilalti curvari de aici care au fost motivele mele si daca pe ei nu ii deranjeaza pot sa te viziteze linistiti...

Si daca ti-am dat 9 nu inseamna ca miroseai urat sau eu mai stiu ce , inseamna pur si simplu ca se putea un pic mai mult. Si daca tu asa consideri ca faci mai mult rau clientilor, foarte bine...

3. Cu FK, poi aici iar gresesti, la fel ai facut si cu ON, ai scris ca nu faci, da daca vine cineva si se plange imediat vii si zici ca de fapt faci.

Nu e ok, poti sa zici ca faci dar doar in anumite conditii, cum au multe alte fete...

• Like 2
Vizitator lovedrop
Postat

Ticule nu stiu de ce zici ca nu iti plac siliconatele si cele care au acid hialuronic,ai vazut destul de clar in poze ca ARE.

Fata nu cred ca ti-a gresit cu nimic,ti-a oferit ce avea in meniu zilei deci mai taie din pretentii.

Mai asteptam alte pareri si de la altii.

Ticule, da cine a zis ca a gresit? sau ca nu mi-a oferit ce era in meniu? incep sa ma enervez daca nu sunteti in stare sa intelegeti ce am scris , nu mai comentati macar!

Asteapta pareri in mortii ma-ti, ca altii au rolu sa se duca si sa faca recenzii sa te convinga pe tine, tu nu risti un ban...da stii sa comentezi ampulea

• Like 1
  • Oras:Banat
  • Oras:Banat
Postat

Calmeaza-te ticule si exprima-te mai civilizat ! Se poate ?

Vizitator lovedrop
Postat

fa macar o recenzie si apoi ai dreptul de a fi bagat in seama ;)

• Like 2
Postat

Doar astăzi mai sunt in Timișoara..pana la ora 23.00

Postat

Ticule, da cine a zis ca a gresit? sau ca nu mi-a oferit ce era in meniu? incep sa ma enervez daca nu sunteti in stare sa intelegeti ce am scris , nu mai comentati macar!

Asteapta pareri in mortii ma-ti, ca altii au rolu sa se duca si sa faca recenzii sa te convinga pe tine, tu nu risti un ban...da stii sa comentezi ampulea

Usor ca faci riduri.Si ai uitat si un ,,i,,.Si da nu imi place sa risc prefer sa merg la sigur.Prefer sa plec vesel nu nervos.Mai demult am riscat de era sa o strang pe una de gat,a venit pestele m-am certat si cu ala,intr-un final mi-am luat banii inapoi si am plecat.

Si ma repet:era evident ca are silicoane si botox,de ce ai mers daca nu iti plac tunatele?

Asteptam alte pareri!!

Vizitator lovedrop
Postat

Daca citeai ce am scris ai fi inteles, dar esti analfabet.  Apropo si eu o astept pe ma-ta ;) sper ca e cu destui "i" de data asta ;)

• Like 1
Postat

Daca citeai ce am scris ai fi inteles, dar esti analfabet.  Apropo si eu o astept pe ma-ta ;) sper ca e cu destui "i" de data asta ;)

Sunt analfabet ca te corectez.Nu ma cobor la nivelul tau sa te injur,am vazut cat poti.

Nu imi plac siliconatele dar merg la ele... esti ,,numbar 1 boss,,scriu pe limba ta.

Si spui in recenzie ca tipa este :pentru manelisti cu inteligenta de gaina,tatuati etc

Esti un parvenit infumurat! Daca este pentru manelisti cu inteligenta de gaina de ce ai mers la ea?Inseamna ca si tu esti la fel.

O salut pe mami tau!

Ultimul meu post la adresa ta.

Vizitator lovedrop
Postat

Se pare ca tu continui sa demonstrezi ca nu intelegi ce citesti... si pe deasupra vii si imi spui mie ca sa las pretentiile, pe motiv ca ce?

Eu am zis ca nu cunosc oameni normali pentru care sa fie atractive astea tunate, cei pe care ii stiu atrasi sunt oameni fara prea mult creier manelisti, interlopi etc , e cu totul altceva decat sa zici ca genu asta de femei sunt numa pentru manelisti. Ce-i asa greu de inteles? numa daca nu cumva faci parte din categoriile alea...atunci n-am asteptari, dar eu vreau sa cred ca acele categorii nu sunt aici pe forum

De ce am mers la ea, am mai scris...da e greu cu cititul

• Like 1
Reputație: 3141
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

fa macar o recenzie si apoi ai dreptul de a fi bagat in seama ;)

lasa le frate, ca toate vor 10, osanele si laude

asa e cand clienti nu mai au pic de spirit critic sau se multumesc cu putin ca ambalajul le ia ochii

Pentru ca am avut si experiente ok cu fete de genul, care au compensat prin atitudine si servicii, ultima a fost Delia careia i-am facut recenzie acu 2 saptamani cred.. Alta este Sofia de la top.

Sunt analfabet ca te corectez.Nu ma cobor la nivelul tau sa te injur,am vazut cat poti.

Nu imi plac siliconatele dar merg la ele... esti ,,numbar 1 boss,,scriu pe limba ta.

Si spui in recenzie ca tipa este :pentru manelisti cu inteligenta de gaina,tatuati etc

Esti un parvenit infumurat! Daca este pentru manelisti cu inteligenta de gaina de ce ai mers la ea?Inseamna ca si tu esti la fel.

O salut pe mami tau!

Ultimul meu post la adresa ta.

• Like 1
Vizitator lovedrop
Postat

Uite ca adevaratii maestrii stiu si sa citeasca . Incepusem sa cred ca am eu asteptari prea mari de la oameni :)

Merci Shiva pt ca m-ai facut sa-mi recaptat credinta in umanitate :hihat

• Like 2
  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Alt lingău ..

Vezi ca ti s-a blocat calculatorul pe cuvantul lingau. Fa ceva cu el! Refuz sa cred ca nu stii sa scrii si alte cuvinte.

• Like 2

Vizitator costel55
Postat

Vezi ca ti s-a blocat calculatorul pe cuvantul lingau. Fa ceva cu el! Refuz sa cred ca nu stii sa scrii si alte cuvinte.

Am impresia că acuma se obișnuiește cu tastatura. 11 postări în 9 luni de "activitate"?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...