Sari la conținut

0757383639 Bruneta Piata Muncii


Postări Recomandate

BEBELUSA, 21 ani, dragalasa si jucausa, te invita sa te relaxezi placut si sa savurezi clipe minunate, zona Baba Novac, discretie, intimitate.

 

post-24192-0-27827100-1380092827_thumb.jpg

 

 

Vorbisem acum vreo 2 saptamani cu domnisoara si am constatat ca e noua in Bucuresti intrucat nu stia sa explice unde sta si mi-am zis ca merita incercata in speranta ca e prospatura.Am ajuns in weekend-ul acesta.Locatia e foarte aproape de Muncii un pic deosebita.Nu e nici apartament  nici casa, dar e ok.Sunt doua fete, am ales-o pe bruneta.Folosesc poze false ca  daca pun reale nu vine nimeni.In fine, bruneta nu e o prospatura cum speram, a mai prestat in Germania la un bordel. e simpatica cu pierce pe buza superioara, pe tocuri inalte.E un pic timida si lipicioasa.Nu se saruta decat cel mult niste pupaturi

Oral neprotejat mediu, i-a placut limbile mele, am schimbat cateva pozitii si am finalizat pe sanii ei.

 

Note

Locatie 8,5

Look 8 simpatica, cele mai ascutite sfarcuri vazute vreodata, cur bombat, cam paroasa fiind bruneta se vede si pe fata un puf.

Oral 7

Normal 9

GFE 8

 

Merita incercata la 100 de lei finalizarea, atat cat am platit eu.

Nu voi face carare la ea, dar a fost o experienta reusita.

Nu am pus decat o poza pentru ca sunt false, deci nu avea rost

  • Like 5
Link spre comentariu

Am recitit acum ce am scris si as vrea sa revin cu o precizare.Am scris ca nu foloseste poze reale ca daca ar pune reale nu ar veni nimeni.Acesta a fost raspunsul fetei la intrebarea mea de ce nu pune poze reale.Deci nu va speriati, nu e opinia mea ca daca ar pune poze reale nu ar veni nimeni.Fata e ok, apropos am vazut in camera o sapca dinaia de hip-hop pe care i-am pus-o pe cap in timpul pozitiei in picioare pe la spate, pozitia mea favorita.Era foarte interesanta asa.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:in ... cu liftu`
  • Oras:in ... cu liftu`

la numarul asta apare un anunt nou cu un set de poze care se pupa cu anuntul.

 

DOAMNA, 42, senzuala si catifelata, calda si rabdatoare, masaj de relaxare deconectant facut cu (ulei sau crema) annilingus activ si companie intima, domnilor ce apreciaza frumusetea maturitatii, 09-20, Muncii, 16 Apr 11:23

 

post-64579-0-02198600-1397663060_thumb.jpg

post-64579-0-54345900-1397663061_thumb.jpg

post-64579-0-81660600-1397663061_thumb.jpg

post-64579-0-37168700-1397663062_thumb.jpg

post-64579-0-70855000-1397663062_thumb.jpg

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bruges
  • Oras:Bruges

Salut!

Am gasit anuntul acestei MILFe in AT si vroiam sa ma duc.

Am facut insa un pic de cercetare inainte si sunt derutat citind cele de mai sus.

 

A fost cineva? E doamna de 42 reala pe numarul asta?

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am găsit în AT, următorul anunț referitor la doamna:

 

ACASA la mine, doamna 42 ani, rabdatoare, senzuala, ofer masaj revigorant si multa placere, analingus activ, companie, masajul prostatei, foot loving, tandrete si sex, discretie, seriozitate 09-20 h, Iancului, 29 Aug 11:00

 

Am încercat să o găsesc la telefon. Nu mi-a răspuns, pesemne era cu cineva...

 

Așa că m-am decis să merg la o altă doamnă, 46 de ani, etc... Găsită tot în AT, dar aceasta mi-a vorbit urât la telefon. Târâș grăpiș m-am dus spre Iancului, pentru că acolo îmi dăduse locația. Când sun, să confirm prezența nu îmi răspunde. Mă enervez, aștept, sun din nou, nimic. Fiindcă sunt băiat de bun simț, scriu un sms și îi spun că am sunat-o, nu răspunde așa că nu mai vin.

 

Dar ce să fac? Mă decid să mai încerc încă o dată, la doamna de 42 de ani din anunțul de mai sus. Surpriză! Îmi răspunde o voce plăcută, îmi dă detalii, dar nu prea multe. Zice că mă așteaptă. Fiindcă eram chiar în zonă, mă roagă să mai aștept câteva minute până se aranjează. Aștept 10 minute și sun. Mă ghidează prin telefon, destul de întortocheat, dar până la urmă reușesc. Ajung sus, mă așteaptă cu ușa deschisă, îmbrăcată într-o rochie de culoare închisă și în pantofi cu tocuri.

 

Este brunetă, cu ochelari ce îi dau un aer de profesoară (cine are fantezii cu asta). Mă primește languros și mă tratează cu "pisi" în sus și "pisi" în jos. Mă duce direct în camera de ostilități, printr-un hol lung. Mai sunt și alte camere, dar nu am observat să mai stea cu altcineva. E ok, amabilă, schimbăm câteva vorbe. Destul de dezghețată. Fumează... eu nu. Mă întreabă dacă vreau să mă spăl... și evident că vreau. Avea prosopelul (pentru că era micuț) gata pregătit. Curat prosopul, la fel și cearșaful de pe pat. Nu îmi dă papuci, iar în baie era ud pe jos. Mai mult, nu era lumină în baie, lucru pentru care se scuză politicos... Nici nu era prea multă nevoie, pentru că venea destulă lumină de pe hol. Am făcut duș și am trecut la acțiune. Destul cu set-up-ul.

 

M-am întins pe pat, iar ea a început să se dezbrace în fața mea. Destul de drăguță, cu sânii frumoși, dar nu mari. Cu un fund foarte frumos și mare, dar cu destul de multă celulită pe picioare și câțiva colăcei la burtică. Pe mine nu mă deranjează atât de mult asta. Mie îmi plac femeile mai plinuțe. S-a așezat ca pentru un 69, dar nu s-a pus peste mine, ci a trecut la un oral neprotejat, dar foarte tandru și delicat. Practic m-a lins pe oo, pe la anus, pe pulpă și peste tot corpul. Eu am prins-o de sâni și am început s-o sărut peste tot. Are o piele frumos mirositoare și foarte, foarte fină. Mi-a plăcut mult asta. A durat ceva oralul, pe care l-a executat fără prezervativ și foarte erotic. În tot acest timp eu i-am băgat un deget în p... unde s-a umezit frumos. Apoi, m-a întrebat drăguț și delicat dacă nu vreau să facem și sex. A pus prezervativul cu atenție și am trecut eu deasupra. S-a încolăcit de mine și îi simțeam sânii tari sub mine, iar pielea ei frumos mirositoare și fină îmi dădeau fiori. De la o vreme am pus-o capră și m-am delectat cu priveliștea unui fund frumos și bombat, care m-a făcut să explodez. Am ejaculat în prezervativ, cu mâinile pe sânii ei frumoși. 

 

La final m-a curățat și m-a întrebat dacă vreau să merg la baie să mă spăl. După ceva conversație am plecat. Nu a răspuns la telefon cât am fost cu ea, ceea ce mi s-a părut fain. Una peste alta, nu a fost o experiență extraordinară, ci doar o experiență plăcută. Pentru ceea ce a cerut, a oferit servicii corecte. Să trecem la note.

 

Locație: 8 (mai greu de găsit și cam veche, dar curată)

Igienă: 9 (ea e curată, dar la baie se mai pot face îmbunătățiri. are șampon)

GFE: 9 (nu e cea mai frumoasă, dar e ok)

Oral: 9 (nu a făcut CIM, dar nici nu i-am cerut, în schimb a fost atentă la zonele adiacente)

Normal: 8 (s-a implicat, dar se putea mai bine)

FK: nu am solicitat

Preț: 100 RON o finalizare

Timp: cca 40 minute

 

Spor în toate

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:PLOIESTI
  • Oras:PLOIESTI

SAlutare stimati frati confutaciosi,

 

Manat de dorinte carnale, azi am gasit anuntul doamnei pe publi24.ro, si din poze parea promitator. Neavand prea multa baterie la telefon, am zis sa ii fac o vizita fara sa mai caut informatii suplimentare, la telefon suna chiar bine, a spus ca este singura in locatie, usor de ajuns, tarif 70/nr, 120/h, oral + normal, fantezii sexuale.

Am ajuns la Petrom Dorobanti, am gasit cu greu loc de parcare, am sunat sa imi dea mai multe informatii...am purces la locatie, viz-a vis de Colegiul IL CARAGIALE, etaj 3.......

Am urcat, am gasit o dameza bruneta la 1,65-1,70, cur maricel, burta mare, sanii maricei.....nu pot sa zic ca ma incanta asa de tare, desi mie imi plac milfele. In prima faza zic, hai sa vedem ce poate doamna, m-am dezbracat, am fost la dus si l-am igienizat de Junior, cadoar  venisem dusat de acasa, doamna ...pauza, zic eu ca o fi facut dus inainte (sper eu...ca n-am de unde sa stiu exact).

Am intrebat din nou care sunt tarifele si conditiile...cand aud o voce de femeie - STRIKE 1.

Dameza a zis ca face oral si normal si fantezii sexuale, hai sa incerc un numar, ca nu eram convins ca merita 1 ora intreaga.... cand am ajuns la tarif: STRIKE 2 - banii in avans  - 120 Lei pentru max 40 minute, ca ce "aici e Dorobanti, nu merge socoteala la finalizare"

 

Asa ca m-am imbracat frumusel, si SAYONARA...dus am fost cu coaiele pline...le descarc eu in alta parte. La plecare am bagat si capul pe usa de la bucatarie...colega este o babaciune zbarcita la vre-o 50 ani, gen bunica pe care n-ar fute-o nici dracul dupa ce a stat 30 ani la puscarie....

 

Pentru ca a fost un fel de vizita...pot sa dau si ceva note:

GFE - 8 la telefon, 5 la locatie - mie mi-a lasat impresia ca lucrau pe banda rulanta...mai pica un prost, ...lasa banu....iese bau-bau...

Locatia - Un apartament cu 2 camere, nerenovat, dar curat, camera de lucru avea un pat, televizor si un scaun pentru ca sa isi lase nefericitul hainele.

Oral - n-am facut

Normal - nimic

Aspect: - bruneta, aduce cu cea din poze, dar cu burta mare...imbracata cu o rochie de parca pleca la piata....

 

Asa ca dupa umila mea parere nu recomand, fetele care se tin de treaba, se poarta altfel cu noi, cotizantii...simti de la inceput ca esti primit sa te simti bine...

  • Like 7
Link spre comentariu

  • Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta
  • Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta

casanova35 - foarte tare frate, foarte tare! Asa ar trebui sa procedam toti si sa le dam cu flit atunci cand incerca sa profite de noi cu atata nesimtire. Merg pe ideea, a venit fraierul, s-a dezbracat, il pot arde ca nu mai pleaca...........iote ca aplecat si bine a facut!!!

 

Respect!

sper sa invat si eu ceva din treaba asta si sa nu mai fiu (asa de) bou, cum sunt uneori..........

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...