Sari la conținut

‭(0759) 471 451‬


Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Salutare....

Aseara am fost la tipa din anunt.

O sa incerc pe scurt sa povestesc spuma !

Confirm, este cea din poze 100%, frumusica, corb frumos, un fund bine proportionat, sani mici spre mediu frumosi, face solar !

Din prima a impus un singur numar, din discutii da de inteles ca prefera repede, daca accepta 1h practic reiese ca se chinuie prea mult, fara sa trecem la pat, din start a zis pas la 1h, chit ca ma intrebase de la tel daca vreau o ora.

Trecut la oral, bine facut, stie meserie, fara atentie la zone adiacente, in schimb bine executat, nu accepta finalizare orala.

La pat, trecut ea deasupra, se misca bine, am schimbat eu unde am si finalizat.

Timp nu cred ca am stat 20 min, oricum e axata pe timp, mereu repeta. Nu stiu de ce e disperarea asta cu ceasul. Pacat de defectele cu timpul, finalizarea orala, ptr ca era de TOP. Atitudine ok. per total 7 ptr ca refuzat 1h fara sa trecem la actiune, nu finalizeaza in gurita si e axata pe ceas.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator marmotto
Reputație: 0

Incercati pe viitor sa treceti numarul de telefon legat si fara paranteze pe prefixul operatorului GSM, altfel nu-l indexeaza bine si s-ar putea sa nu dea rezultate la o eventuala cautare !

Link spre comentariu

M-am ambitionat si am zis hai sa incerc iar, am sunat, facut programare peste 20 min, stiind fata cine sunt imi spune sa ii cumpar si un pachet de tigari, zic ok. Plec spre locatie. Cand ajung vad unu jos butona de zori, si se tot uita in sus. O sun, nu raspunde, stau 5 min sun iar, nimic. Ii dau mesaj si ii zic ca nu e ok ca a luat client avand programare, si m-ai mult are si paznic la usa jos in casa scarii, eu fiind in masina ! Dupa 10 min imi da mesaj ca a fost platita ptr o ora ! na pe asta :)))) m-am intors si am plecat ! Pacat de ea ca este frumusica ... eu unu nu ma m-ai duc !

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...