Sari la conținut

ERIKA NOW LA TINE IN ORAS

Postări Recomandate

Postat

buna numele meu e ERIKA o fata cuminte si ascultatoare pentru a va indeplini toate cerintele voastre nu ramane decat sa ne auzim la nr de tel 0790525773❤❤❤❤

• Like 2
Reputație: 2332
  • Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat

buna numele meu e ERIKA o fata cuminte si ascultatoare pentru a va indeplini toate cerintele voastre nu ramane decat sa ne auzim la nr de tel 0790525773❤❤❤❤

Care este treaba?

O recomanzi tu pe fata?

• Like 1
Postat

buna baetii scuze am vrut sai deschid un topic colegei mele si nu miam dat seama ca nu ma conectasem pe contu ei🤣🤣🤣

• Like 2
  • Oras:Dobrogea
Postat

buna baetii scuze am vrut sai deschid un topic colegei mele si nu miam dat seama ca nu ma conectasem pe contu ei🤣🤣🤣

E la fel de talentata ca tine? 🤓
  • Minus 1
Postat

pai nustiu venitii si incercati-o ca daca eram baeat sigur o puneam sa imi faca un muflex si dupa reveneam cu o recenzie🤣🤣🤣🤣 dar pacat ca nam cum🥰🥰

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

pai nustiu venitii si incercati-o ca daca eram baeat sigur o puneam sa imi faca un muflex si dupa reveneam cu o recenzie🤣🤣🤣🤣 dar pacat ca nam cum🥰🥰

:laugh2
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat

pai nustiu venitii si incercati-o ca daca eram baeat sigur o puneam sa imi faca un muflex si dupa reveneam cu o recenzie dar pacat ca nam cum

Lesbiano ...sper ca nu ti-ai schimbat orientarile ...ca este cam mare gasca acolo....si se plang vecinii ca se aud gemete .

• Like 3
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Ne poți da câteva detalii despre serviciile și prețurile colegei ?

Postat

am vrut sa scriu baiat dar din cauza tastaturi sa scris baeat🤣🤣🤣si am vrut sa modific dar nu a mers si am lasat asa 🥰🥰🥰

• Like 1
Postat

serviciile ei sunt de oral,normal,finalizare orala(faciala) diferite poziti 69,mici fantezii 100 fin 200 ora si pentru cine vrea finalizare orala (faciala) 50 lei extra 🥰

• Like 2
Postat

Buna seara,

Am spart gheata si am ajuns la aceasta domnisoara. Sunat... indrumat de cristinutza la locatie(inca nu ajunsesem in locatie noua) a raspuns... intrat... achitat 100 de lei...(pozele ii apartin dar sunt usor photoshopate)...a inceput cu un ON suav spre incet... si a continuat asa vreo 10-12 min... o singura viteza...INCET... usoare tente de deep...pana a cedat si mi-a spus ca nu mai poate... o doare gatu...plm... hai sa punem caciula... pedalam un pic normal... si imi taie chefu pt un simplu motiv... fara implicare... aveam impresia ca dau intr-un peste lesinat in soare...dau sa ma imbrac si o aud pe cristinutza cum isi trimite clientu la plimbare(te pup, pa pa) si zic gata... o reglez din pix... si intreb daca are vreo programare sau pot sa intru si cu ea... si imi zice da... dar stai sa fac un dush...si de aici can can cu cristinutza...

Note

Locatie curata, dar aglomerata(3 dameze) ... gel de dush la baie...am accesat-o dupa primul esec...9

ON ...asa de incet ca ma lua somnu la un moment dat...6

NP... slab...5

De recomandat... nu prea...doar daca nu sunt libere colegele...

De revenit... da...la colege :))

Va saluta,

Vaporeanul

• Like 5
  • Oras:Cireșica , Constanța
  • Oras:Cireșica , Constanța
Postat

Buna seara,

Am spart gheata si am ajuns la aceasta domnisoara. Sunat... indrumat de cristinutza la locatie(inca nu ajunsesem in locatie noua) a raspuns... intrat... achitat 100 de lei...(pozele ii apartin dar sunt usor photoshopate)...a inceput cu un ON suav spre incet... si a continuat asa vreo 10-12 min... o singura viteza...INCET... usoare tente de deep...pana a cedat si mi-a spus ca nu mai poate... o doare gatu...plm... hai sa punem caciula... pedalam un pic normal... si imi taie chefu pt un simplu motiv... fara implicare... aveam impresia ca dau intr-un peste lesinat in soare...dau sa ma imbrac si o aud pe cristinutza cum isi trimite clientu la plimbare(te pup, pa pa) si zic gata... o reglez din pix... si intreb daca are vreo programare sau pot sa intru si cu ea... si imi zice da... dar stai sa fac un dush...si de aici can can cu cristinutza...

Note

Locatie curata, dar aglomerata(3 dameze) ... gel de dush la baie...am accesat-o dupa primul esec...9

ON ...asa de incet ca ma lua somnu la un moment dat...6

NP... slab...5

De recomandat... nu prea...doar daca nu sunt libere colegele...

De revenit... da...la colege :))

Va saluta,

Vaporeanul

😂😂😂😂vaaaaaiiii mooorrr de rasss😂😂peste leșinat in soaree 😂😂😂😂😂😂😂😂
  • Like 1

Postat

pup vaporeanul si te mai astept cu mare drag pe la mine 💋💋💋

Io propun s-o mutați pe fata, ca va strica firma!

Și Denisa cred c-o iubește mult, dupe cum s-a distrat

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...