claudiu1691 44 Posted Sunday at 01:17 PM Share Posted Sunday at 01:17 PM 9 minutes ago, antoniaaaa said: Buna băieți. Sunt disponibilă pana la ora23:00 Locația: Calea victoriei 150lei fin 250 h telefon : 0767710360 Pup❣️❣️💋💋💋 Bună.... astăzi ai ceva disponibil??? Quote Link to post
antoniaaaa 828 Posted Tuesday at 12:49 PM Author Share Posted Tuesday at 12:49 PM Buna băieți. Sunt disponibilă pana la ora23:00 Locația: Calea victoriei 150lei fin 250 h telefon : 0767710360 Pup❣️❣️💋💋💋 Quote Link to post
antoniaaaa 828 Posted Tuesday at 01:52 PM Author Share Posted Tuesday at 01:52 PM Serviciile pe care le ofer sunt următoarele : -sex oral protejat sau neprotejat (in funcție de igiena -sex normal protejat -deepthroat -sex între sâni -face fuck -69 -gfe -sărutări și mângâieri -diverse pozitii -CIM (in funcție de igiena) sau corporală -cunnilingus -diferite fantezii in limita bunului simt pupici !💋💋💋 Fac programări și pe whatsapp😃 Quote Link to post
antoniaaaa 828 Posted yesterday at 11:00 AM Author Share Posted yesterday at 11:00 AM Buna băieți. Sunt disponibilă pana la ora23:00 Locația: Calea victoriei 150lei fin 250 h telefon : 0767710360 Pup❣️❣️💋💋💋 Quote Link to post
il pupparo 18,736 Posted yesterday at 12:27 PM Share Posted yesterday at 12:27 PM Revazut cu Antonia dupa cateva luni. Programarea efectuata cu 2 ore înainte si respectata fara probleme - nota 10 pentru seriozitate. Locatia - aceeasi, nu mai detaliez ca data trecuta li s-a parut unora ca o ridicam in slavi. Nici vorba, doar ca este ok , cald , primitor , curat , baie curata, geluri de dus, prosop curat. Fiind pe graba am optat pentru un singur număr. Antonia , neschimbata, vesela , prietenoasa, joviala. Dupa dușurile de improspatare ale amandurora, actiunea a debutat cu un FK foarte bun pentru încălzire. Apoi a urmat un oral nepro excelent, perfect pentru gustul meu : soft , limbi pe coaie de senzatie care mi-au facut pula beton , deep complet pana la baza pulii + limbi pe coaie concomitent cu DT-ul , supt , lins , rotiri de cap , eye-contact cand o sugea , supt cu presiune si dupa aproximativ 15 min de super oral nepro, am finalizat CIM abundent, Antonia culegând toată sperma pana la ultima picatura in gurita ei fierbinte. Dus de plecare, echipat si plecat. Oral nepro - 10 cu felicitări. Timp aproximativ 30 min d-t-d. Cadoul 150 RON. O zi buna va doresc ! 3 1 Quote Link to post
antoniaaaa 828 Posted yesterday at 02:25 PM Author Share Posted yesterday at 02:25 PM Acum 1 oră, il pupparo a spus: Revazut cu Antonia dupa cateva luni. Programarea efectuata cu 2 ore înainte si respectata fara probleme - nota 10 pentru seriozitate. Locatia - aceeasi, nu mai detaliez ca data trecuta li s-a parut unora ca o ridicam in slavi. Nici vorba, doar ca este ok , cald , primitor , curat , baie curata, geluri de dus, prosop curat. Fiind pe graba am optat pentru un singur număr. Antonia , neschimbata, vesela , prietenoasa, joviala. Dupa dușurile de improspatare ale amandurora, actiunea a debutat cu un FK foarte bun pentru încălzire. Apoi a urmat un oral nepro excelent, perfect pentru gustul meu : soft , limbi pe coaie de senzatie care mi-au facut pula beton , deep complet pana la baza pulii + limbi pe coaie concomitent cu DT-ul , supt , lins , rotiri de cap , eye-contact cand o sugea , supt cu presiune si dupa aproximativ 15 min de super oral nepro, am finalizat CIM abundent, Antonia culegând toată sperma pana la ultima picatura in gurita ei fierbinte. Dus de plecare, echipat si plecat. Oral nepro - 10 cu felicitări. Timp aproximativ 30 min d-t-d. Cadoul 150 RON. O zi buna va doresc ! Mulțumesc pentru recenzie . pupici💋💋💋💋! Cu drag!💋💋💋 1 Quote Link to post
ozgean 92 Posted yesterday at 05:03 PM Share Posted yesterday at 05:03 PM dupa mai multe telefoane , sms uri , mesaje pe whatsapp la care nu a raspuns..dupa ce am postat aici treaba asta a zis sa ii scriu intervalul orar in care imi poate raspunde..ii dau azi mesaj pe la 1 cand ar fi disponibila si ca imi poate raspunde la orice ora..e ora 7 si niciun mesaj . Mentionez ca nu am fost niciodata la ea , nu mi am facut programare niciodata si nu am onorat-o , ca sa zicem ca s a suparat pe mine si asa mai departe . S au mai plans pe aici si altii cum ca nu poate da nicicum de ea . Pentru mine a fost ultima incercare poate stie Dumnezeu mai bine . Bafta Antonia Quote Link to post
claudiu1691 44 Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 5 hours ago, ozgean said: dupa mai multe telefoane , sms uri , mesaje pe whatsapp la care nu a raspuns..dupa ce am postat aici treaba asta a zis sa ii scriu intervalul orar in care imi poate raspunde..ii dau azi mesaj pe la 1 cand ar fi disponibila si ca imi poate raspunde la orice ora..e ora 7 si niciun mesaj . Mentionez ca nu am fost niciodata la ea , nu mi am facut programare niciodata si nu am onorat-o , ca sa zicem ca s a suparat pe mine si asa mai departe . S au mai plans pe aici si altii cum ca nu poate da nicicum de ea . Pentru mine a fost ultima incercare poate stie Dumnezeu mai bine . Bafta Antonia Sub scriu și eu la ce scrie colegul....sunt în accesi situație...379....la final.... Quote Link to post
eugen2012 24 Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Vreau și eu o programare. Cum pot sa fac asta draga mea? Te tot sun, suna telefonul. Scriu mesaje, nu răspunzi... Pe lista neagra nu sunt pentru ca nu ne cunoaștem. Nu te sun de 100 de ori - 1 apel apoi mesaj.... Quote Link to post
ozgean 92 Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 38 minutes ago, eugen2012 said: Vreau și eu o programare. Cum pot sa fac asta draga mea? Te tot sun, suna telefonul. Scriu mesaje, nu răspunzi... Pe lista neagra nu sunt pentru ca nu ne cunoaștem. Nu te sun de 100 de ori - 1 apel apoi mesaj.... N ai cum Quote Link to post
antoniaaaa 828 Posted 4 hours ago Author Share Posted 4 hours ago Buna băieți. Sunt disponibilă pana la ora23:00 Locația: Calea victoriei 150lei fin 250 h telefon : 0767710360 Pup❣️❣️💋💋💋 Quote Link to post
Recommended Posts