antoniaaaa 878 Posted April 1 Author Share Posted April 1 Serviciile pe care le ofer sunt următoarele : -sex oral protejat sau neprotejat (in funcție de igiena -sex normal protejat -deepthroat -sex între sâni -face fuck -69 -gfe -sărutări și mângâieri -diverse pozitii -CIM (in funcție de igiena) sau corporală -cunnilingus -diferite fantezii in limita bunului simt pupici !💋💋💋 PROGRAMARILE SE FAC TELEFONIC SAU PRIN SMS ! 1 Quote Link to post
antoniaaaa 878 Posted April 3 Author Share Posted April 3 Bunaaaaa . Va aștept la terapie pana la ora 22 puppp. 😘😘😘💋💋💋 Quote Link to post
mary jane 0 Posted April 3 Share Posted April 3 Acum 35 minute, antoniaaaa a spus: Bunaaaaa . Va aștept la terapie pana la ora 22 puppp. 😘😘😘💋💋💋 Buna. Te.am sunat pe nr asta 0767710360 si e inchis. Ai alt nr? Quote Link to post
antoniaaaa 878 Posted April 4 Author Share Posted April 4 Bunaaaaa . Va aștept la terapie pana la ora 21:00 puppp. 😘😘😘💋💋💋 Quote Link to post
antoniaaaa 878 Posted April 4 Author Share Posted April 4 Acum 23 ore, mary jane a spus: Buna. Te.am sunat pe nr asta 0767710360 si e inchis. Ai alt nr? Buna. Când nu sunt la birou, telefonul este închis ....... pup Quote Link to post
antoniaaaa 878 Posted April 6 Author Share Posted April 6 Buna băieți. Sunt disponibilă pana la ora 22:00 Locația: Calea victoriei 150lei fin 250 h telefon : 0767710360 Pup❣️❣️💋💋💋 1 Quote Link to post
costy20 22 Posted April 6 Share Posted April 6 1 oră în urmă, antoniaaaa a spus: Buna băieți. Sunt disponibilă pana la ora 22:00 Locația: Calea victoriei 150lei fin 250 h telefon : 0767710360 Pup❣️❣️💋💋💋 Buna, tot incerc sa dau de tine de cateva zile si nimic 0998 la sfarsit...astept un sms daca ai timp. MC 1 Quote Link to post
antoniaaaa 878 Posted April 7 Author Share Posted April 7 Bunaaaaa . Va aștept la terapie pana la ora 22:00 puppp. 😘😘😘💋💋💋 1 Quote Link to post
antoniaaaa 878 Posted April 7 Author Share Posted April 7 La 06.04.2021 la 16:33, costy20 a spus: Buna, tot incerc sa dau de tine de cateva zile si nimic 0998 la sfarsit...astept un sms daca ai timp. MC Dacă ai ști câte numere se termina in 0998....:))) Quote Link to post
Le.stie 2 Posted April 7 Share Posted April 7 Acum 7 minute, antoniaaaa a spus: Dacă ai ști câte numere se termina in 0998....:))) Câtă frunză și iarbă ? 😅 Quote Link to post
maa5fu1.v1 29 Posted April 7 Share Posted April 7 1 hour ago, antoniaaaa said: Dacă ai ști câte numere se termina in 0998....:))) Nu Mai mult de 9999 de numere 😂 1 1 Quote Link to post
hedonis91 200 Posted April 8 Share Posted April 8 Acum 23 ore, antoniaaaa a spus: Va aștept la terapie Faci și din astea ? Sau e doar o metaforă ? 1 1 Quote Link to post
antoniaaaa 878 Posted April 8 Author Share Posted April 8 Bunaaaaa . Va aștept la terapie pana la ora 22:00 puppp. 😘😘😘💋💋💋 1 Quote Link to post
antoniaaaa 878 Posted April 8 Author Share Posted April 8 Acum 10 minute, hedonis91 a spus: Faci și din astea ? Sau e doar o metaforă ? Faccc 😁 1 Quote Link to post
hedonis91 200 Posted April 8 Share Posted April 8 Acum 13 minute, antoniaaaa a spus: Faccc 😁 și prin ce faci această terapie ? Quote Link to post
antoniaaaa 878 Posted April 8 Author Share Posted April 8 1 oră în urmă, hedonis91 a spus: și prin ce faci această terapie ? Prin prezența mea!😘😘😘 1 Quote Link to post
hedonis91 200 Posted April 8 Share Posted April 8 Acum 5 minute, antoniaaaa a spus: Prin prezența mea!😘😘😘 Mă cam îndoiesc. 1 1 Quote Link to post
antoniaaaa 878 Posted April 8 Author Share Posted April 8 Acum 1 minut, hedonis91 a spus: Mă cam îndoiesc. Înseamnă ca nu ai fost la mine pana acum dacă nu sti despre ce este vorba 😂😂😂 ceilalți pot confirma . puuuuppppppp rău!❤️❤️❤️ 1 Quote Link to post
hedonis91 200 Posted April 8 Share Posted April 8 Acum 6 minute, antoniaaaa a spus: Înseamnă ca nu ai fost la mine pana acum dacă nu sti despre ce este vorba 😂😂😂 ceilalți pot confirma . puuuuppppppp rău!❤️❤️❤️ Nu, nu am fost, și bănuiesc despre ce ar fi vorba. Și dacă e ce cred eu, acele persoane sunt foarte rare (fie se nasc așa și își dau seama mai târziu, fie e posibil să fi lucrat foarte mult). p.s. unde ? 1 1 1 Quote Link to post
antoniaaaa 878 Posted April 8 Author Share Posted April 8 Acum 3 ore, hedonis91 a spus: Nu, nu am fost, și bănuiesc despre ce ar fi vorba. Și dacă e ce cred eu, acele persoane sunt foarte rare (fie se nasc așa și își dau seama mai târziu, fie e posibil să fi lucrat foarte mult). p.s. unde ? Tu ști Draga despre ce scri acolo ;)) vorbim Amândoi și ne înțelegem separat 1 Quote Link to post
hedonis91 200 Posted April 8 Share Posted April 8 Acum 2 minute, antoniaaaa a spus: Tu ști Draga despre ce scri acolo ;)) vorbim Amândoi și ne înțelegem separat ai zis „terapie prin prezență”, nu ? Nu te referi la acele energii să vindeci o persoană fără a o atinge și a sta la maxim câțiva centrimetri/ metri de ea să o vindece fără să o atingă ? Sau am greșit eu ? Dacă nu, atunci luminează-mă 1 1 Quote Link to post
antoniaaaa 878 Posted April 9 Author Share Posted April 9 Bunaaaaa . Va aștept la terapie pana la ora 22:00 puppp. 😘😘😘💋💋💋 Quote Link to post
anonimuu 404 Posted April 9 Share Posted April 9 Acum 18 ore, hedonis91 a spus: ai zis „terapie prin prezență”, nu ? Nu te referi la acele energii să vindeci o persoană fără a o atinge și a sta la maxim câțiva centrimetri/ metri de ea să o vindece fără să o atingă ? Sau am greșit eu ? Dacă nu, atunci luminează-mă Terapia ți-o aplică atunci când ai câțiva centimetri în ea! De obicei prin frecare! Antonia mai are un secret pe care îl vei putea descoperi în timpul și mai ales la finalul"terapiei"! Succes! 1 1 Quote Link to post
antoniaaaa 878 Posted April 9 Author Share Posted April 9 Acum 21 minute, anonimuu a spus: Terapia ți-o aplică atunci când ai câțiva centimetri în ea! De obicei prin frecare! Antonia mai are un secret pe care îl vei putea descoperi în timpul și mai ales la finalul"terapiei"! Succes! Pupppp 😁😁😁😁 Quote Link to post
Recommended Posts