Sari la conținut

Transsexuale


Postări Recomandate

  • Oras:Not your fuckin' business !!
  • Oras:Not your fuckin' business !!

Salut Funjob,

 

Thanks, but no, thanks ... imi pare rau, dar nu sunt fan trans, poate iti raspunde cineva, dar sincer am dubii, cel mai bine e sa-ti asumi fantezia, sa-ti iei inima-n dinti, suni, faci programare si incerci ... daca-ti place, esti fericit, ai bifat inca o chestie din "to do list-ul" tau personal, daca nu-ti place, macar ai consolarea ca esti hetero, deci problem solved :D ... bafta !

Link spre comentariu
Vizitator sahyxxx
Reputație: 0

Bună, am observat unele anunțuri cu transsexuale la noi in SM. Eu am un fetiș și aș încerca, a fost cineva? Vre-o recomandare dacă mă poate ajuta cineva?

daca erai baiat istet.. era deja aici:

https://nimfomane.com/forum/topic/150178-transexuale/?do=findComment&comment=6023031

dar pe unii va frige butonul de search...

 

ce sa zic??. postarea si anul.. in 2021 ai raspuns...

 

 

ps.. avem ce fwte ..ne plac femeile cu pasarica nu cu cocosel..lool..oricum nu cred ca sunt in stare sa fie activi ( asta daca iti place sa fi tu cel "gadilat")..🤣🤣 dupa ce mizerii de tratamente baga in ei..

 

 

eu nu ma bag.. ca ma gandesc ca la un oral deep asa cum imi place mie... raman cu peruca in maini.. si apoi raman dreacu cu sechele pa veata...

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare

Bună, am zis că este de bun simț să va dau un feedback dat fiind faptul că am primit suportul vostru, indiferent de outcome.

Era o seară după una bucată zi lungă și "minunată" la birou de nu ești sigur că mai ai toate capacitățile psihice in parametrii normalului.

Stând la berea numărul 3 și a nu știu câta țigară contemplând la ziua următoare (care era de așteptat să fie similară) mă gândeam cum mă mai destind și după asta pentru a mai avea o fărâmă de energie pentru Sfânta vineri 😂.

Mă gândeam că un oral că la carte ar fi ideal (dar sunt foarte pretențios la acest capitol) și văzând aceste făpturi mă gândeam că un oral mai bun decât unu (una) care o are deasemenea in dotare nu cred că se poate, deci sperăm la un jackpot.

Având aspect feminin, la un oral nu vad detaliul in plus care să îmi strice cheful mă gândeam că ar fi o alegere ideală.

Apropo la aluzia colegului la definirea orientării mele sexuale, sunt și "luat" nu există dubii in acest sens 😉.

Dar nu am mai ajuns la o astfel de "dameza" a doua zi cu mintea limpede și fără vapori suculenți de hamei și drojdie, a fost suficient să îmi imaginez o voce grosolană (nu mai vorbim de aspectele expuse de stimabilul coleg cu toate chimicalele) și îmi pierea orice chef ( nu suport nici femeile cu tonalitate joasă) își pierd feminitatea in ochii mei.

Voi pune totuși și eu recenzii pe viitor despre damele (in adevăratul sens al cuvântului), dar în SM încă nu am fost la nimeni.

Distracție plăcută 😉

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...